güle güle kullanın cnm
gule gule kullan ne guzel bir kerede pekcok seyi halletmissin saqlikla kullanmak nasip olsun herkese
canım çok çok geçmiş olsun. inş. bebeğin zamanında gelir. normalde bu haftalarında bile gayet güzel sorunsuz bebeği yaşattırıyorlar ama zaten 2 hafta daha dayanırsa riskli dönemi de atlatmış olur. umarım herşey yoluna girer ve minik yavrunu sağlıklı bir şekilde kucağına alırsın. bide sen hastaneye yine git, derdini anlatırsan kesinlikle ilgilenirler, eşşek değiller ya. bide ayakta çok durmamaya çalış yoksa açılma daha fazla oluyormuş. arada haber ver, merak ediyorum.kızlar çok sancım var yaa,gaz sancısı gibi olan sancılar adet sancısına dönüştü,salı gününden bu yana yatış verdi doktor,günde 3 kez magnezyum,çok agrılı kasılmalarım oluyo,rahim ağzı 2 cm e düşmüş,çok dayanmayacak,ne yapacam ben yaa,daha çok erken,bebek daha 1200gr,o kadar küçükki...doktor yaşama olayı sınırda diyor...
yattığım halde sancım çok çok fazla...açılma ilerlerse ciğer geliştirici iğne vuracaklar,şu an başka müdahalede yapmıyolar,doğumevine falanmı gitsem,ordada bi doktorum yok ya ilgilenmezlerse,ayakta duramıyorum...çok acı yaa öyle çaresiz hissediyorumki...dua edin olurmu,birkaç hafta daha en az durması lazım...
daha önce 6 aylık bebeklerimi kaybettim,öncesindede bi melek gönderdik...Allahım bunu sağlıklı olarak bize bağışla...ne olur dua edin...
canım, aldıklarınızı hepsini güle güle kulannın. darısın bizim başımıza. şu mobilya olayını bizde halletsek rahatlarız. bebeğin tüm mobilyasını güle güle kullanır inş.kızlar ıkea ya gittim..yatağımı ,dolabımı ,dolaba koyulan kutuları,bebek havlusunu,küvetini,nevresim takımını,koruyucu pedini,ayrıca minik seyahat yatağımızı aldık geldik..eşim şimdi kurmaya çalışıyor kan ter içinde...allah sağlıklı şekilde kucağımıza almayı nasip etsin artıkk
kızlar ıkea ya gittim..yatağımı ,dolabımı ,dolaba koyulan kutuları,bebek havlusunu,küvetini,nevresim takımını,koruyucu pedini,ayrıca minik seyahat yatağımızı aldık geldik..eşim şimdi kurmaya çalışıyor kan ter içinde...allah sağlıklı şekilde kucağımıza almayı nasip etsin artıkk
arkadaşlar güzel dilekleriniz ve dualarınız için ayrı ayrı teşekkür ediyorum,sürekli yatıyorum,yatarsam ağrım hafifliyo...2 güne bir 10 dk.duş almak ve arada wc için kalkıyorum sadece,kalça kemiklerim yanlarım ağrımış ama olsun...dayanacak bebiş inşallah,hedefimiz 40 gün daha dayanması...benim haftamda ikiz doğuranlar olmuş,çoğunluk sağlıklı kurtulmuş ama doktor riskli diyor tabi...
40 haftalık doğanın bile garantisi yok ... Rabbim kimseyi evladıyla sınamasın,o acıları yaşatmasın...inşallah ağustos-eylülde, uykusuz, gaz sancılı,bezli, biberonlu tecrübelerimizide burdan paylaşmak nasip olsun...
birde venüs ne durumda acaba,hep aklımda...
canım tüylerim diken diken oldu ama 2 hft daha dayanabilirsen inş.küvöze bile gerek kalmadan bebeişin kucağında olack inş.sen sadece dinlen cnm ayaklarını da havaya kaldır, bak venüs kaç hftdır dayanıyorkızlar çok sancım var yaa,gaz sancısı gibi olan sancılar adet sancısına dönüştü,salı gününden bu yana yatış verdi doktor,günde 3 kez magnezyum,çok agrılı kasılmalarım oluyo,rahim ağzı 2 cm e düşmüş,çok dayanmayacak,ne yapacam ben yaa,daha çok erken,bebek daha 1200gr,o kadar küçükki...doktor yaşama olayı sınırda diyor...
yattığım halde sancım çok çok fazla...açılma ilerlerse ciğer geliştirici iğne vuracaklar,şu an başka müdahalede yapmıyolar,doğumevine falanmı gitsem,ordada bi doktorum yok ya ilgilenmezlerse,ayakta duramıyorum...çok acı yaa öyle çaresiz hissediyorumki...dua edin olurmu,birkaç hafta daha en az durması lazım...
daha önce 6 aylık bebeklerimi kaybettim,öncesindede bi melek gönderdik...Allahım bunu sağlıklı olarak bize bağışla...ne olur dua edin...
kızlar dün annemler çıkıp alışveriş yapmışlar kızım için ve bize alacak hiç bişi bırakmamışlar ben artık eşya falan bakmıcam zaten dışarı çıkamıyorum bişi alamadım diye üzülüyodum herşeyi tamamlandı çok şükür haftaya kardeşim gelicek o gelincede eşimle çıkıcaklar dolap falan alacaklar küvetini alacaklar bide şunu sorayım biberon kaç tane almak gerek bitane avent alayım diyorum cammı olsun karar veremedim cam için çabuk soğutuyo diyolar siz ne yaptınız bana bi fikir verin ya çok kararsızım
bide şunu sorayım canım bu göğüs uçları yara olunca göğüs ucuna bişi takıyolarmış silikon başlık dedi birisi sence kullanımı nasıl olur onun benim şu anda bile uçları o kadar acıyoki dokunamıyorum ya bebişe nasıl süt emziricem yara olursa
kızlar ıkea ya gittim..yatağımı ,dolabımı ,dolaba koyulan kutuları,bebek havlusunu,küvetini,nevresim takımını,koruyucu pedini,ayrıca minik seyahat yatağımızı aldık geldik..eşim şimdi kurmaya çalışıyor kan ter içinde...allah sağlıklı şekilde kucağımıza almayı nasip etsin artıkk
canım tüylerim diken diken oldu ama 2 hft daha dayanabilirsen inş.küvöze bile gerek kalmadan bebeişin kucağında olack inş.sen sadece dinlen cnm ayaklarını da havaya kaldır, bak venüs kaç hftdır dayanıyor
oh ne güzel kafanda rahatlamıştır, güle güle kullanın bir tane yeter ve bence cam olsun yıkarken bile insanın içi rahat ediyor biz tabi 2 tane cam kırdık şimdiye kadar gerçi hepsini de eşim kırdı)
bazı bebişler almıyor bazısı alıyor öyle bir durumda eşin hemen ecz.den alır cnm iyi düşünelim iyi olsun
Güle güle kullanın cnm benimde artık valizi hazırlamam lazım ama daha yıkamadık hayırlısı bakalım...
ctesi bebişimizi gördük 1.900 olmuş ve çalışabilir rap.aldık şeker sonuçlarım içinde artık tehlikeli bir boyutta değil güzel çıkmış dedi herşey yolunda 3-4 hft sonra gel gene daha önce bir sıkıntın olmazsa diye kızım uyuyordu sanırım pek hareket etmemiş eşim de korktum diyor kalbimi atmadı acaba diye dr da her zaman şov yapmasını bekleyemeyiz dedi) Sanırım doğumu mu da bu hst.de yapıcam ben...
gunaydin kizlarrr;
nasilsiniz, gorusmeyeli hepiniz iyisinizdir umarim
yahuu kizlar su kilo topigini artik acsak mi,
ben cok kilo aliyorum bu aralar :-(( fazla da bisey yemiyorum ama bu kan haplari mi kilo yapiyor anlamadim
ben 12 ya da 13 kilo aldim;
sizler ne kadar aldiniz?
baslangiz: 55,8 su an 68 ya da 69um h.sonu tarti farkli farkli tartti tam emin olamadim.
masallah cnm bebisine..prensesin ismini kesinlestrdiniz mi; asya mi olacak ??
kac hafta daha calisacaksin cnm?
gunaydin kizlarrr;
nasilsiniz, gorusmeyeli hepiniz iyisinizdir umarim
yahuu kizlar su kilo topigini artik acsak mi,
ben cok kilo aliyorum bu aralar :-(( fazla da bisey yemiyorum ama bu kan haplari mi kilo yapiyor anlamadim
ben 12 ya da 13 kilo aldim;
sizler ne kadar aldiniz?
baslangiz: 55,8 su an 68 ya da 69um h.sonu tarti farkli farkli tartti tam emin olamadim.
Günaydın kızlar,
Herkese iyi haftalar...
Vermidon, çok geçmiş olsun canım, bol bol dinlen inşallah meleğinde dayanır ve küvöze konulmadan kucağına almak nasip olur.
Pepermint bende 11 kilo aldım, 12-13 kiloyla tamamlamayı istiyordum ama hayal oldu((
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?