2011 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

canım çok çok geçmiş olsun. inş. bebeğin zamanında gelir. normalde bu haftalarında bile gayet güzel sorunsuz bebeği yaşattırıyorlar ama zaten 2 hafta daha dayanırsa riskli dönemi de atlatmış olur. umarım herşey yoluna girer ve minik yavrunu sağlıklı bir şekilde kucağına alırsın. bide sen hastaneye yine git, derdini anlatırsan kesinlikle ilgilenirler, eşşek değiller ya. bide ayakta çok durmamaya çalış yoksa açılma daha fazla oluyormuş. arada haber ver, merak ediyorum.

canım, aldıklarınızı hepsini güle güle kulannın. darısın bizim başımıza. şu mobilya olayını bizde halletsek rahatlarız. bebeğin tüm mobilyasını güle güle kullanır inş.

cnm aldıklarınız güle güle kullanın,hepsini çıkarmışın bi anda n e güzel...

bu arada, eşimin doğum gününü ve ilk babalar gününü kutlamış bulunduk. herşey planladığımdan daha güzel geçti. eşim sürprizleri çok sevdi. internetten sipariş verdiğim hediye de çok güzel çıktı. hele kutusu mükemmeldi, kırmızı kutunun üstünde beyaz fiyonk yaptılar. daha dün gece 1de verdim, eşim çok mutlu oldu, bir ara beni bile duygulandırdı. sadece şu hafta sonu baş başa geçirme fırsatımız olmadı, 3 gündür ailesiyle birlikteydik sayılır, bir tek bugün arkadaşlarımızla birlikte ögleden sonra denize gittik. yani içimdeki Deniz'im denizle yine kavuşmuş oldu:):)

günaydın kızlar :)
sabahın 5 den berı ayaktayım uyku tutmadı oysakı gece 1 de yattım ama ne bılım bugun bole oldu
oglumda uyumadım süreklı kıpır kıpır
tabı karga daha mamasını yemedıgı ıcın kımsecıkler yok topıcte ben ve oglumdan baska ihihihihihi
dün piknik yaptık bizde arkadaslarla aslında bayada yoruldum ama güzel geçti
neyse herkese güzel agrısız mutlu bir hafta diliyorum
görüşürüz

günaydın kızlar...
ben de uyuyamadım gece yaa...sıcak beni mahvediyooor artık...gece 3 koca bardak suyu resmen fondip yaptım...sonuç 4 kere wcye kalktım...yarımyamalak bir uyku ile 6.30da uyanıp kocişe kahvaltı hazırladım...o gitti işe ben de yataağaa cuplamadan size bi mrb diyiyim istedim...herkes güzel bir hafta geçirsin...öperiz kızımlaaa

Günaydınnn kızlar ....

Ben de hiç uyuyamadım paşa paşa işe geldim erkenden ..artık uyukluya uykuluya bitiririz günü..
Kayınvalidemin evinde tadilat var 10 gündür akşamları biz de kalıyo.. Provasını yapmış oluyoruz 2-3 ay bizle kalıcakmış bebiş doğunca.. Bi sıkıntımız olmadı çok şükür.. Ama evde başka bi insan zor oluyomuş yine de...

Ben de haftasonu bebişin odası olarak kullanacağımız odayı boşaltmaya çalıştım bizim yedek dolabımızdı allahım içinden neler çıktı.. Atsan atılmaz satsan satılmaz.. Neyse çamaşır, ütüyle geçirdim cmti. Pazar da gezdim.. Bol bol da dinlendim haftasonu çabucak bitti..
Bu hafta herkes için güzel geçer umarım..

Hızlıca okudum geçmişi vermidoncum çok geçmiş olsun.. Allahın izniyle vakitinde sağlıkla doğucak bebişin hepimizinki gibi.. Güzelce dinlen, stres yyapmmamya çalış. Doktor kontrolundesin zaten..

Günaydın kızlar...

Bir sürü şey yazmıştım ama hepsi gitti.

Herzaman_seninle,sulesliiii ; kızlar teşekkür ederim. Erkek doktora alışıcam artık. Eskiden ayrım yapan kadınlara çok kızardım, doktorun kadını erkeği olmaz derdim ama biraz çekingenim bu konularda. Aşıcam artık

Vermidon;canım çok geçmiş olsun. Sakın üzme kendini. Bebeğin yaşayacak, buna inan. Geçen sene arkadaşım 1250 gr doğurdu kızını. 40 gün küvözde kaldı, şimdi 1 yaşında ve sağlıklı,sıhhatli.

Doktorun saçmalamış bence. Ciğer geliştirici iğneleri vurunca daha da iyi olacak emin ol. Sen bebişinin sağlıklı doğacağına inan, senin psikolojin çok önemli...

günaydın cici anneler..ve melekleri

uyku sorunu bende de mevcut pc başında gidicem nerdeyse
evdeyken rahat yatakta uyumuyorum
burda sandalye tepesinde mayışıyorum

vermidon çok geçmiş olsun canım
sen sağlıkla doğum yapacağına inan önce..ve korkma tıp o kadar ileride ki..
bizler şanslıyız
inşallah sağlıkla alırsın bebeğini vakitli kucağına hepimiz inşallah

günaydın kızlar, rahatsız olanlar inşallah en kısa zamanda iyişeşir, uzun zamandır giremiodum okulda sorunlar vardı bende yeni sözleşmemi imzalamadımmm bu sene bebeğimle evdeyimmmmm özel okul işte yedi bitirdi bu sene bir de kpssye hazırlanacam aman ne güzel bugün oğlumu görmeye gidicemmm haftasonu tatile gitmiştik o gün tüm gün boyunca sağıma toplandı bebişşş karnım hep yamuk gezdim neler yaptıysam düzelmedi ama bugün iyiyz Allaha şükür :13:

Geçmiş olsun. Allah yavrularımızın hayırlı, sağlıklı bir şekilde doğmalarını nasip etsin. Endişelenme, dediğin gibi her zaman risk var. Bol bol dinlen

canım tüylerim diken diken oldu ama 2 hft daha dayanabilirsen inş.küvöze bile gerek kalmadan bebeişin kucağında olack inş.sen sadece dinlen cnm ayaklarını da havaya kaldır, bak venüs kaç hftdır dayanıyor

oh ne güzel kafanda rahatlamıştır, güle güle kullanın bir tane yeter ve bence cam olsun yıkarken bile insanın içi rahat ediyor biz tabi 2 tane cam kırdık şimdiye kadar gerçi hepsini de eşim kırdı )

bazı bebişler almıyor bazısı alıyor öyle bir durumda eşin hemen ecz.den alır cnm iyi düşünelim iyi olsun

Güle güle kullanın cnm benimde artık valizi hazırlamam lazım ama daha yıkamadık hayırlısı bakalım...

ctesi bebişimizi gördük 1.900 olmuş ve çalışabilir rap.aldık şeker sonuçlarım içinde artık tehlikeli bir boyutta değil güzel çıkmış dedi herşey yolunda 3-4 hft sonra gel gene daha önce bir sıkıntın olmazsa diye kızım uyuyordu sanırım pek hareket etmemiş eşim de korktum diyor kalbimi atmadı acaba diye dr da her zaman şov yapmasını bekleyemeyiz dedi ) Sanırım doğumu mu da bu hst.de yapıcam ben...

gunaydin kizlarrr;

nasilsiniz, gorusmeyeli hepiniz iyisinizdir umarim

yahuu kizlar su kilo topigini artik acsak mi,
ben cok kilo aliyorum bu aralar :-(( fazla da bisey yemiyorum ama bu kan haplari mi kilo yapiyor anlamadim

ben 12 ya da 13 kilo aldim;
sizler ne kadar aldiniz?

baslangiz: 55,8 su an 68 ya da 69um h.sonu tarti farkli farkli tartti tam emin olamadim.

masallah cnm bebisine.. prensesin ismini kesinlestrdiniz mi; asya mi olacak ??

kac hafta daha calisacaksin cnm?

vernmidon cnm aklima geldikce dua okuyorum senin icin..
insallah saglikla gelecek bebegin endiselenme, dinlen, ignelerini ol, icini ferah tut cnm

Günaydın kızlar,

Herkese iyi haftalar...

Vermidon, çok geçmiş olsun canım, bol bol dinlen inşallah meleğinde dayanır ve küvöze konulmadan kucağına almak nasip olur.

Pepermint bende 11 kilo aldım, 12-13 kiloyla tamamlamayı istiyordum ama hayal oldu ((

Sana da günaydın cnm kasılmaların nasıl hafifledi mi ?? valla sen az kilo ile gidiyordun neden hızlandın bende hızlı gidiyordum allahtan yavaşladım 11 kg aldım ctesi 72 çıktım ama direkt kahvaltının üzerine tartıldım birde çok yemiştim nasıl da bahaneler ama )

masallah cnm bebisine.. prensesin ismini kesinlestrdiniz mi; asya mi olacak ??

kac hafta daha calisacaksin cnm?

Evet cnm Asya Su olacak bir aksilik olmazsa benim niyetim 8 temmuzda ayrılmak ben işten tamamen ayrılıyorum 35.hft gibi belki de bir hft daha çalışırım havalar ve sağlık durumuma göre....

merhaba canım.. sen yavaş gidiyodun aslında gerçim 12-13 kilo çok değil bu haftalarda..

ben de 8-8,5 kilo almış gibiyim . 2 temmuzda kontrolume kadar 9 kilo almış olmayı hedefliyorum..15le de bitireyim bana yeter
hiç hareket etmiyorum ama şekerim 140 sınırda çıkmıştı doktor da tekrar test istemedi nolur nolmaz diye hamurişi, tatlı, karbonhidrat içerikli şeylerden uzak duruyorum. meyve ve bulgur pilavı baş tacım oldu.. buarada tuz nerdeyse hiç kulanmıyorum..su tutmadım sanırım .. ben de kan hapı alıyorum günde bi kez, yalnız bana vitamin vermedi doktor, sadece folbiol kullanıyorum. vitaminler aldırıyomuş sanırım biraz..

yaa kızlar bide alt bölgeme yakın ritmik tık tık bişeyler hissediyorum bebişin hıçkırıkları mı bu ? siz nasıl anlıyosunuz...

aynen benim de hedefim oydu ama hayal oldu dedigin gibi :-((
bari bundan sonra az alsam;

ama doktorum da kiziyor; sekerin yok, tansiyonun yok, hicbi kisitlama vermiyorum sana diyor

evet cnm hıçkırık olmalı sistematik tık tık tık benim ilkinde çok oluyordu ama kız pek hıçkırmıyor sanırım )
Peppermint cnm bence kısıtlama kendini zaten emzirirken birde işe de gideceksin hemen verirsin o hengamede meraklanma, noldu sizin gelin ver mı yeni bir hamişlik filan ??

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…