:)evt bozulucak korkusuda var tabi.ama önce sağlık.ozaman boş günümde makinenin 15 dakikalık programında yıkıyıp ütüleyim.normal omo gibi deterjan kullansamda olur heralde??
canım çok çok geçmiş olsun. inş. bebeğin zamanında gelir. normalde bu haftalarında bile gayet güzel sorunsuz bebeği yaşattırıyorlar ama zaten 2 hafta daha dayanırsa riskli dönemi de atlatmış olur. umarım herşey yoluna girer ve minik yavrunu sağlıklı bir şekilde kucağına alırsın. bide sen hastaneye yine git, derdini anlatırsan kesinlikle ilgilenirler, eşşek değiller ya. bide ayakta çok durmamaya çalış yoksa açılma daha fazla oluyormuş. arada haber ver, merak ediyorum.
canım, aldıklarınızı hepsini güle güle kulannın. darısın bizim başımıza. şu mobilya olayını bizde halletsek rahatlarız. bebeğin tüm mobilyasını güle güle kullanır inş.
cnm aldıklarınız güle güle kullanın,hepsini çıkarmışın bi anda n e güzel...
canım tüylerim diken diken oldu ama 2 hft daha dayanabilirsen inş.küvöze bile gerek kalmadan bebeişin kucağında olack inş.sen sadece dinlen cnm ayaklarını da havaya kaldır, bak venüs kaç hftdır dayanıyor
oh ne güzel kafanda rahatlamıştır, güle güle kullanın bir tane yeter ve bence cam olsun yıkarken bile insanın içi rahat ediyor biz tabi 2 tane cam kırdık şimdiye kadar gerçi hepsini de eşim kırdı)
bazı bebişler almıyor bazısı alıyor öyle bir durumda eşin hemen ecz.den alır cnm iyi düşünelim iyi olsun
Güle güle kullanın cnm benimde artık valizi hazırlamam lazım ama daha yıkamadık hayırlısı bakalım...
ctesi bebişimizi gördük 1.900 olmuş ve çalışabilir rap.aldık şeker sonuçlarım içinde artık tehlikeli bir boyutta değil güzel çıkmış dedi herşey yolunda 3-4 hft sonra gel gene daha önce bir sıkıntın olmazsa diye kızım uyuyordu sanırım pek hareket etmemiş eşim de korktum diyor kalbimi atmadı acaba diye dr da her zaman şov yapmasını bekleyemeyiz dedi) Sanırım doğumu mu da bu hst.de yapıcam ben...
günaydın kızlar :)
herkesde bir rahatsızlık hali var bizdede var sıcaklar kasılmlar yorgunluk hissihareket kısıtlamaları amaaaan ne bilim bisürü şey işte
vermidoncum canım geçmiş olsun kızlar bi sürü tavsiyelerde bulunmuş benim söyleyecğim bişey kalmamış valla dinlen diycem umarım toparlanırsın :)sıkma canını
bende cuma günü karnedn sonra ki rahatsızdım buna ragmen çamaşırları yıkamdım hepsiin gece yarılarına kadar sonra yer kelmadı üstüste seridm cumartesi pazar hala kuramamıştı pazar sabh bi girdim odaya kokuyo nasıl moralim bozuldu bidaha yıkıycam diye
neyse akma kadar bayaa kurumuşlardı eşimle ütü yaptık birazınıda bu sabah kalktım yaptım ama bazı çamaşırlarda ipin lekesi kalmış bi daha yıkıycam maalesef tabii dolap gelmediği için yerleştiremiyorum hurçlara koyucam dolap gelip havalanınca yerleştiricem valla bayaa yoruldum ama
neyse yüküm azaldı yorgun ama rahat biriyim artık :))
bence kısa program seçin ama o kadar kısa olmasın,hele normal deterjan hiç olmasın.Ben geçtiğimiz günlerde yıkadım(dalan roxy ile) kıyafetleri.Makinenin elde yıkama programında.Renklere göre ayırdım,yeni ya hani hevesliyiz ya:76:Bir tanesinin rengi diğerlerine uymadı ne olur ne olmaz diye onu tek yıkayayım dedim,14 dk.ya attım.Sonra kıyafette farkedilmiyor ama makinenin camında deterjan tortusu farkettim tekrardan yıkadım:S O programın ısısı ya da su miktarı bilemiyorum artık yetmiyor galiba...
Bizim kilo 7.5 olmuş:S Ben evde her sabah tartılıyorum,kontrol etmesi daha kolay oluyor.Hem de daha doğru sonuç veriyor.Sindirim probleminiz varsa iki günde 2kg almış gibi çıkabiliyorsunuz.İlk aylarda kahvaltıya talim ettim,et-süt-tavuk...Görmeye tahammül edemedim.Kahve diye ölürdüm kokusunu duymak istemedim .Ve eski hayatımın en önemlisi tatlı!Kızım geleli beri sağolsun tatlıyla aramız çok kötü.2 aydır aklıma gelen herşeyi yiyorum,2-3 saatte bir bişeyler atıştırıyorum.Süt sevmıyorum ama yoğurt ve peynir tüketiyorum sürekli.Ve hala tatlı yemiyorum.Sanırım kilo almayışımda en önemli etken o.
kızlar ben 5 kilo almışım..zaten kiloluydum...o yüzden dikkat etmek zorundaydım..ayırca şekerden dolayı dikkat ettim...
32 haftadayım hiç kilo almadım.
63 kilo hamile kaldım 3 kilo verdim.şu an yine 63 kiloyum. doktor bebeğin gelişiminide iyi olduğunu söyledi
Eki Görüntüle 212751 Eki Görüntüle 212755
awezcimcanım senin dediğin model bu değilmi? bak senin model yatay benimki dikey...odana hangisi gidecek dikkat edersin..renginide ona göre bakarsın...zaten bu 2si yeni model ve bebekler için...
çok güzel bir haberyüksek moral,dinlenme yarıyor bebişlerimize dinlenmeye devam edersen 10 günlük farkda kısa zamanda kapanır arkadaşım
canimm hosgeldin;
gecen hafta burasi cok issizdi; cogunluk 32. hafta raporlarini falan aldi; herkes ya dinleniyor ya tatilde geziyor diye dusunduk..
cnm cok cok cok sevindim inan; hatirlarsan ben de rahatsizlanip 2 gun rapor almistim; h.sonu ile beraber 4 gun evde yatmistim;
bebegim hemen kilo aldi; doktor dedi ki bak dinlenmek nasil da yariyor
biz de farki epey kapattik cmm
insallah daha da iyi olur bebislerimiz; ben 2 hafta sonra izne ayrilicam zaten, umarim o donemde iyice toparlar kizim
optum cnm seni cok
Canım bak ne güzel, dnlenmek iyi gelmiş. Maşallah
10 günlük fark da kapanır yakında merak etme...
canım ütüyü kapı pencere karrşılıklı aç hava akımı olsun ki rahat yapabilesin biz dün akşam eşimle ve sabah da ben yaptım sen şimdi tam sıcaklara kaldın istersen ya akşam üstü yada yarın sabh başla derim yada gitgel 3-4 parça yap dinlen
:) bende iki kez duruladım birkaçtanesine ip leke yapınca şimdi tekrar yıkıyorum
maalesef bugün yarın çalışıyorum(( 2 saatliğine de olsa gitgel hazırlan kaç saate maloluyor
canım aynı durumdayız bende 54 le başladım bugün tartıldım 67 olmuşumgunaydin kizlarrr;
nasilsiniz, gorusmeyeli hepiniz iyisinizdir umarim
yahuu kizlar su kilo topigini artik acsak mi,
ben cok kilo aliyorum bu aralar :-(( fazla da bisey yemiyorum ama bu kan haplari mi kilo yapiyor anlamadim
ben 12 ya da 13 kilo aldim;
sizler ne kadar aldiniz?
baslangiz: 55,8 su an 68 ya da 69um h.sonu tarti farkli farkli tartti tam emin olamadim.
24. haftaya kadar yavas gidiyordum ama sonra hizlandim cnm yaa :-(( sanirim 24. haftada baslayan kasilmalar yuzunden boyle oldu, hareketlerimi kisitladim doktor dinlen deyince..
simdi kasilmalarim hafifledi cnm cok sukur; gunde birkac seferi gecmiyor..
2 cocukla beraber isten ayrilmakla iyi ediyorsun cnm,
guzel guzel bebislerine bakarsin artik..
simdilik cok degil ama ayni hizla giderse epey kilo alirim ben :-( biseyler yapmam lazim
sen gayet az almissin masallahh
cnm ben de tuzsuz yiyorum; bol bol meyve yiyorum ama karpuz ve dondurmayi cok yiyorum inkar etmeyeyim
ben gunde 2 tane kan hapi aliyorum; kanim dusuktu, 2 hapla ancak alt sinira gelebildi.
bir de magnezyum aliyorum iste.
kızlar çok sancım var yaa,gaz sancısı gibi olan sancılar adet sancısına dönüştü,salı gününden bu yana yatış verdi doktor,günde 3 kez magnezyum,çok agrılı kasılmalarım oluyo,rahim ağzı 2 cm e düşmüş,çok dayanmayacak,ne yapacam ben yaa,daha çok erken,bebek daha 1200gr,o kadar küçükki...doktor yaşama olayı sınırda diyor...
yattığım halde sancım çok çok fazla...açılma ilerlerse ciğer geliştirici iğne vuracaklar,şu an başka müdahalede yapmıyolar,doğumevine falanmı gitsem,ordada bi doktorum yok ya ilgilenmezlerse,ayakta duramıyorum...çok acı yaa öyle çaresiz hissediyorumki...dua edin olurmu,birkaç hafta daha en az durması lazım...
daha önce 6 aylık bebeklerimi kaybettim,öncesindede bi melek gönderdik...Allahım bunu sağlıklı olarak bize bağışla...ne olur dua edin...
canım aynı durumdayız bende 54 le başladım bugün tartıldım 67 olmuşum:84:nasıl gidecek sonra bu kilolar hiç bilmiyorum önceki kıyafetlerimin hiçbiri
olmuyo zaten. ben sadece demir ilacıyla vitamin kullanıyorum onlarmı yapıyo bu kadar bilmiyorum
Günaydın kızlar.
Gerçi saat kaç oldu. ama bende de uyku problemi var yaa. hem sıcak basıyo hem birkaç kere wc ye git derken 11.30 gibi zar zor kalktım valla. kahvaltı falan anca bu saat oldu. bizde haftasonu kuşadasındaydık arkadaşımın nişanı vardı. yorucu ama güzeldi. dün de görümcemi aldık geldik. bana arkadaşlık yapacak artık evde :)
canım ben de 14 kilo aldım. ama 12 kiloyu ilk 6 ayda almıştım her şeyi yedim çünküşimdi dikkat ediyorum ama bir tek dondurmaya hayır diyemiyorum 2 aydır ayda 1 kilo alıyorum. benim doktorum yeter artık dikkat dedi :) ben de günde 2 tane demir ilacı, vitamin ve magnezyum alıyorum.
vermidon geçmiş olsun canm bol bol dinlen.
gelişimci aldıklarınızı güle güle kullanın canım. darısı başımıza:)
teşekkür ederim canım...bende demir,,magnezyum demir ilacı kullanıyorum..bence kilo almanın sebebiş bu değildir..yada kişiden kişiyede değişiyor olabilir...
kalsiyumda yazcaktım...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?