2011 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

24. haftaya kadar yavas gidiyordum ama sonra hizlandim cnm yaa :-(( sanirim 24. haftada baslayan kasilmalar yuzunden boyle oldu, hareketlerimi kisitladim doktor dinlen deyince..

simdi kasilmalarim hafifledi cnm cok sukur; gunde birkac seferi gecmiyor..

2 cocukla beraber isten ayrilmakla iyi ediyorsun cnm,
guzel guzel bebislerine bakarsin artik..

simdilik cok degil ama ayni hizla giderse epey kilo alirim ben :-( biseyler yapmam lazim

sen gayet az almissin masallahh

cnm ben de tuzsuz yiyorum; bol bol meyve yiyorum ama karpuz ve dondurmayi cok yiyorum inkar etmeyeyim

ben gunde 2 tane kan hapi aliyorum; kanim dusuktu, 2 hapla ancak alt sinira gelebildi.
bir de magnezyum aliyorum iste.

Canım bende 58 kilo ile hamile kaldım,şuan 65,5 kiloyum. Görenlerde hiç kilo almadın diyor, bu 7,5 kiloda göbeğim ve göğüslerim sanırım onlar epey büyüdü :)
Bugün anneannemiz geliyor,bir kaç gün kalacak:yatak alacağız, oğluşumun kıyafetlerini ütüleyip yerleştireceğiz,çantamı hazırlayacağız. sanırım ondan sonra bitiyor hazırlıklar.

Evet cnm en sinir şey olan bekleme dönemine gireceksin ve en ağırda son ay geçiyor şimdiki halimizi bile arayacağız mumla .....

Bende hala beşik almadım kararsız kaldım oyun parkı al diyor çevremdekiler benim de niyetim bambu sepetler kararsızlık yüzünden kaldı artık temmuz da karar veririm, benim de çantayı hazırlamam gerek bakalım...

kızlar günaydın hepinize..bebişlerinizin kıyafetlerini yıkıycakmısınız?yani gereklimi bu.ve eğer yapıcaksanız doğuma nekadar kala yapıcaksınız.

kızlar günaydın hepinize..bebişlerinizin kıyafetlerini yıkıycakmısınız?yani gereklimi bu.ve eğer yapıcaksanız doğuma nekadar kala yapıcaksınız.

Tabiki gerekli cnm sonuçta ne ortamlarda hazırlanıyor onlar temiz olmalı sabunlarımız bile farklı alerji gelişmemesi açısından 32 den sonra hazırlanabilir kendi durumuna göre riskli olanlar erken hazırlıyor ben ilkinde izne çıkınca hazırlarım demiştim ama sonra risk oluşunca acilen bir gecede elim ayağıma dolanmıştı....

Canım merhaba,
bende cuma günü doktordaydım. 63,5 kilo olmuşum. 55 kilo ile başlamıştım. 8,5 kilo almışım. Sanki hiç almamış gibi gözüküyorum ama 8,5 nerde bilmiyorum.

Bundan sonra daha hızlı kilo alabiliriz kızlar. Sıcaklar ödem filan, doğumdan sonra hepsi gitcek. Motivasyonnnn

Yıkanmalı tabi canım. Ben de hafta sonu yıkadım ama daha ütülemedim. Oda takımımız 1 Temmuzda gelecekmiş, o gelince ütüler yerleştirirm artık...

peki nasıl ve neyle yıkadın arkadaşım..fikrim olsun bende öyle yaparım..ben 30.haftamdayım.1-2 hafta sonra yapıyım ozaman.

Kızzlaaar herkese günaydın beni merak eden olmamış bakıyorum

Geçen hafta izne ayrılınca kociş hem değişliklik olsun hem de moral olsun diye 2-3 günlük abant tatili ayarlamış. Bu sene tatil hayal olunca en azından böyle bir şey yapalım dedik. Temiz hava, güzel manzara bana da kızımıza da çok iyi geldi. Dönüşte haftasonu doktor kontrolümüz vardı. 15 günlük fark 10 güne düşmüş ve şuanda riskli sınırı geçmişiz çok şükür Bu durumda normal doğumu beklememek işçin bir sebep yok dedi perinatolog (gelişimde problem gözükürse sezeryan ile erken müdahale gerekebilir demişti), tabi bundan sonra da doppler ile 2 haftalık kontrollere devam edeceğim. Dinlenmek herşeyden iyi geliyor anladım, ki ben öyle çok yorulduğumu hissetmiyordum, çok fazla şikayetim yoktu ama demekki bebeğe etkisi oluyormuş. Şimdi evde dinlenmedeyim:)) İnşallah bir daha böyle bir sıkıntı yaşamayız kontrollerde

Son 3aya girince herkeste genel olarak sıkıntılar başlamış galiba...
Vermidon; canım geçmiş olsun moralini bozma bol bol dinlen, sol yanına yat, dayanabildiğin kadar dayan, allah korur bebişini, hem erken doğum olsa bile bu haftalardaki bebekler küvezde kalıyor biraz ama sağlıkla dönüyorlar evine. Sen de olumlu düşün...

Ben kahvaltımı yapayım, sonra bakarım sizlere tekrardan...

bana da her goren hic kilo almadin bitek gobegin cikti diyor ama bu kadar kilo nerde bilmiyorum;
benim kilomun cogu da odem sanirim..

ufak ufak yuruyuslere basladik esimle bakalim, bundan sonra fazla almam umarim.

senin kilon supermis, 12-13le tamamlarsin sne o zaman

ben yıkadım hepsini, doğuma şu kadar kala diye şartlandırma bence kendini şimdiden başlayabilirsin 30.haftanın içindesin sonra ağırlaşıyo insan hiç yapamıyo ben iyiki erken bitirmişim diyom hazırlıklarımı bu dönemde her kafadan bir ses çıkar banada herkes erken daha niye alıyosun niye yıkıyosun yaparsın diye söylenip duruyolardı neyse ama mutlaka yıka babam tekstilde çalışıyo ne şartlarda hazırlandığını biliyo öyle yüksek ısıya gerek yok sabun tozuyla kısa programla yıkayabilirsin bozulmuyolar merak etme

Belli olmaz canım. Bundan sonrası önemli ama tabi almam umarım

Annemde hamileliklerinde hiç kilo almazmış...Onun yolunda gidiyorum

çok güzel bir haber yüksek moral,dinlenme yarıyor bebişlerimize dinlenmeye devam edersen 10 günlük farkda kısa zamanda kapanır arkadaşım

canimm hosgeldin;
gecen hafta burasi cok issizdi; cogunluk 32. hafta raporlarini falan aldi; herkes ya dinleniyor ya tatilde geziyor diye dusunduk..

cnm cok cok cok sevindim inan; hatirlarsan ben de rahatsizlanip 2 gun rapor almistim; h.sonu ile beraber 4 gun evde yatmistim;
bebegim hemen kilo aldi; doktor dedi ki bak dinlenmek nasil da yariyor
biz de farki epey kapattik cmm

insallah daha da iyi olur bebislerimiz; ben 2 hafta sonra izne ayrilicam zaten, umarim o donemde iyice toparlar kizim

optum cnm seni cok

:)evt bozulucak korkusuda var tabi.ama önce sağlık.ozaman boş günümde makinenin 15 dakikalık programında yıkıyıp ütüleyim.normal omo gibi deterjan kullansamda olur heralde??

Canım bak ne güzel, dnlenmek iyi gelmiş. Maşallah
10 günlük fark da kapanır yakında merak etme...

günaydın kızlar....
sıcaktan dolayı gece çok geç uyuyup sabahta bu saatte kalkanlardanım malesef
karnım zil çalıto şeker kızım acıktı bişiler yemeden size bakim dedim
kilolar konuşulmuş
bende 75le başlatıp 71e düşen ve şuan 81 olan bi anne adayıyım dr um fena değil diyor bakalım perşembe kontrolmüz var o gn kaç çıkacaz..
kızım teyzoşlarına tekmeli slm gönderiyo....

merhaba
haftasonumuz güzeldi
ama ben kötüyüm midem felaket bulanıyor sanırım tansiyonum düşüyo yataktan kalkasım yok ama doruk var işte
sıcaklardan mı reflüden mi bilmiyorum bugün hiç iyi değilim feci halsizim

vermidon inşallah bekler bebek
artık en küçüğümüz 7. aydayız çok şükür içini ferah tut sağlıkla alırsın kucağına inşallah
hatta benim 1 ayım kaldı inanamıyorum bazen

çok şükür ki ağustos annelerinden ileri derece ( 1 kg mın altında )prematüre bebeği doğan çıkmadı hepimiz kötüyüz ama inşaallahhh hepimizdden güzel haberler gelecek bu topikten

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…