Sana da günaydın cnm kasılmaların nasıl hafifledi mi ?? valla sen az kilo ile gidiyordun neden hızlandın bende hızlı gidiyordum allahtan yavaşladım 11 kg aldım ctesi 72 çıktım ama direkt kahvaltının üzerine tartıldım birde çok yemiştim nasıl da bahaneler ama)
Evet cnm Asya Su olacak bir aksilik olmazsa benim niyetim 8 temmuzda ayrılmak ben işten tamamen ayrılıyorum 35.hft gibi belki de bir hft daha çalışırım havalar ve sağlık durumuma göre....
merhaba canım.. sen yavaş gidiyodun aslında gerçim 12-13 kilo çok değil bu haftalarda..
ben de 8-8,5 kilo almış gibiyim . 2 temmuzda kontrolume kadar 9 kilo almış olmayı hedefliyorum..15le de bitireyim bana yeter
hiç hareket etmiyorum ama şekerim 140 sınırda çıkmıştı doktor da tekrar test istemedi nolur nolmaz diye hamurişi, tatlı, karbonhidrat içerikli şeylerden uzak duruyorum. meyve ve bulgur pilavı baş tacım oldu.. buarada tuz nerdeyse hiç kulanmıyorum..su tutmadım sanırım .. ben de kan hapı alıyorum günde bi kez, yalnız bana vitamin vermedi doktor, sadece folbiol kullanıyorum. vitaminler aldırıyomuş sanırım biraz..
yaa kızlar bide alt bölgeme yakın ritmik tık tık bişeyler hissediyorum bebişin hıçkırıkları mı bu ? siz nasıl anlıyosunuz...
Canım bende 58 kilo ile hamile kaldım,şuan 65,5 kiloyum. Görenlerde hiç kilo almadın diyor, bu 7,5 kiloda göbeğim ve göğüslerim sanırım onlar epey büyüdü :)gunaydin kizlarrr;
nasilsiniz, gorusmeyeli hepiniz iyisinizdir umarim
yahuu kizlar su kilo topigini artik acsak mi,
ben cok kilo aliyorum bu aralar :-(( fazla da bisey yemiyorum ama bu kan haplari mi kilo yapiyor anlamadim
ben 12 ya da 13 kilo aldim;
sizler ne kadar aldiniz?
baslangiz: 55,8 su an 68 ya da 69um h.sonu tarti farkli farkli tartti tam emin olamadim.
Canım bende 58 kilo ile hamile kaldım,şuan 65,5 kiloyum. Görenlerde hiç kilo almadın diyor, bu 7,5 kiloda göbeğim ve göğüslerim sanırım onlar epey büyüdü :)
Bugün anneannemiz geliyor,bir kaç gün kalacak:yatak alacağız, oğluşumun kıyafetlerini ütüleyip yerleştireceğiz,çantamı hazırlayacağız. sanırım ondan sonra bitiyor hazırlıklar.
kızlar günaydın hepinize..bebişlerinizin kıyafetlerini yıkıycakmısınız?yani gereklimi bu.ve eğer yapıcaksanız doğuma nekadar kala yapıcaksınız.
gunaydin kizlarrr;
nasilsiniz, gorusmeyeli hepiniz iyisinizdir umarim
yahuu kizlar su kilo topigini artik acsak mi,
ben cok kilo aliyorum bu aralar :-(( fazla da bisey yemiyorum ama bu kan haplari mi kilo yapiyor anlamadim
ben 12 ya da 13 kilo aldim;
sizler ne kadar aldiniz?
baslangiz: 55,8 su an 68 ya da 69um h.sonu tarti farkli farkli tartti tam emin olamadim.
kızlar günaydın hepinize..bebişlerinizin kıyafetlerini yıkıycakmısınız?yani gereklimi bu.ve eğer yapıcaksanız doğuma nekadar kala yapıcaksınız.
Tabiki gerekli cnm sonuçta ne ortamlarda hazırlanıyor onlar temiz olmalı sabunlarımız bile farklı alerji gelişmemesi açısından 32 den sonra hazırlanabilir kendi durumuna göre riskli olanlar erken hazırlıyor ben ilkinde izne çıkınca hazırlarım demiştim ama sonra risk oluşunca acilen bir gecede elim ayağıma dolanmıştı....
Canım merhaba,
bende cuma günü doktordaydım. 63,5 kilo olmuşum. 55 kilo ile başlamıştım. 8,5 kilo almışım. Sanki hiç almamış gibi gözüküyorum ama 8,5 nerde bilmiyorum.
Bundan sonra daha hızlı kilo alabiliriz kızlar. Sıcaklar ödem filan, doğumdan sonra hepsi gitcek. Motivasyonnnn
bana da her goren hic kilo almadin bitek gobegin cikti diyor ama bu kadar kilo nerde bilmiyorum;
benim kilomun cogu da odem sanirim..
ufak ufak yuruyuslere basladik esimle bakalim, bundan sonra fazla almam umarim.
senin kilon supermis, 12-13le tamamlarsin sne o zaman
Kızzlaaar herkese günaydın beni merak eden olmamış bakıyorum
Geçen hafta izne ayrılınca kociş hem değişliklik olsun hem de moral olsun diye 2-3 günlük abant tatili ayarlamış. Bu sene tatil hayal olunca en azından böyle bir şey yapalım dedik. Temiz hava, güzel manzara bana da kızımıza da çok iyi geldi. Dönüşte haftasonu doktor kontrolümüz vardı. 15 günlük fark 10 güne düşmüş ve şuanda riskli sınırı geçmişiz çok şükürBu durumda normal doğumu beklememek işçin bir sebep yok dedi perinatolog (gelişimde problem gözükürse sezeryan ile erken müdahale gerekebilir demişti), tabi bundan sonra da doppler ile 2 haftalık kontrollere devam edeceğim. Dinlenmek herşeyden iyi geliyor anladım, ki ben öyle çok yorulduğumu hissetmiyordum, çok fazla şikayetim yoktu ama demekki bebeğe etkisi oluyormuş. Şimdi evde dinlenmedeyim:)) İnşallah bir daha böyle bir sıkıntı yaşamayız kontrollerde
Son 3aya girince herkeste genel olarak sıkıntılar başlamış galiba...
Vermidon; canım geçmiş olsun moralini bozma bol bol dinlen, sol yanına yat, dayanabildiğin kadar dayan, allah korur bebişini, hem erken doğum olsa bile bu haftalardaki bebekler küvezde kalıyor biraz ama sağlıkla dönüyorlar evine. Sen de olumlu düşün...
Ben kahvaltımı yapayım, sonra bakarım sizlere tekrardan...
Geçen hafta izne ayrılınca kociş hem değişliklik olsun hem de moral olsun diye 2-3 günlük abant tatili ayarlamış. Bu sene tatil hayal olunca en azından böyle bir şey yapalım dedik. Temiz hava, güzel manzara bana da kızımıza da çok iyi geldi. Dönüşte haftasonu doktor kontrolümüz vardı. 15 günlük fark 10 güne düşmüş ve şuanda riskli sınırı geçmişiz çok şükürBu durumda normal doğumu beklememek işçin bir sebep yok dedi perinatolog (gelişimde problem gözükürse sezeryan ile erken müdahale gerekebilir demişti), tabi bundan sonra da doppler ile 2 haftalık kontrollere devam edeceğim. Dinlenmek herşeyden iyi geliyor anladım, ki ben öyle çok yorulduğumu hissetmiyordum, çok fazla şikayetim yoktu ama demekki bebeğe etkisi oluyormuş. Şimdi evde dinlenmedeyim:)) İnşallah bir daha böyle bir sıkıntı yaşamayız kontrollerde
Vermidon; canım geçmiş olsun moralini bozma bol bol dinlen, sol yanına yat, dayanabildiğin kadar dayan, allah korur bebişini, hem erken doğum olsa bile bu haftalardaki bebekler küvezde kalıyor biraz ama sağlıkla dönüyorlar evine. Sen de olumlu düşün...
ben yıkadım hepsini, doğuma şu kadar kala diye şartlandırma bence kendini şimdiden başlayabilirsin 30.haftanın içindesin sonra ağırlaşıyo insan hiç yapamıyo ben iyiki erken bitirmişim diyom hazırlıklarımı bu dönemde her kafadan bir ses çıkar banada herkes erken daha niye alıyosun niye yıkıyosun yaparsın diye söylenip duruyolardıneyse ama mutlaka yıka babam tekstilde çalışıyo ne şartlarda hazırlandığını biliyo öyle yüksek ısıya gerek yok sabun tozuyla kısa programla yıkayabilirsin bozulmuyolar merak etme
günaydın kızlar :) çookk sıcaaakk:95:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?