22 agustosta anne olucagım
canım aynı durumdayız bende 54 le başladım bugün tartıldım 67 olmuşum:84:nasıl gidecek sonra bu kilolar hiç bilmiyorum önceki kıyafetlerimin hiçbiri
olmuyo zaten. ben sadece demir ilacıyla vitamin kullanıyorum onlarmı yapıyo bu kadar bilmiyorum
bende 2011 ağustos annesi olucam inşaal 30+2 doğum : 27-8-2011 allahın izniyle
selam kızlar ben de bakamadım neler yazmışsınız diye okudum şimdi Allah yardımcımız olsun ateş basıyor beni ayaklarımın altı yanıyor şiştim iyice yyya
bir de izni uzattım raporla ama dayanamıyacağım herhalde ....offf
canım aynı durumdayız bende 54 le başladım bugün tartıldım 67 olmuşum:84:nasıl gidecek sonra bu kilolar hiç bilmiyorum önceki kıyafetlerimin hiçbiri
olmuyo zaten. ben sadece demir ilacıyla vitamin kullanıyorum onlarmı yapıyo bu kadar bilmiyorum
Günaydın kızlar.
Gerçi saat kaç oldu. ama bende de uyku problemi var yaa. hem sıcak basıyo hem birkaç kere wc ye git derken 11.30 gibi zar zor kalktım valla. kahvaltı falan anca bu saat oldu. bizde haftasonu kuşadasındaydık arkadaşımın nişanı vardı. yorucu ama güzeldi. dün de görümcemi aldık geldik. bana arkadaşlık yapacak artık evde :)
canım ben de 14 kilo aldım. ama 12 kiloyu ilk 6 ayda almıştım her şeyi yedim çünküşimdi dikkat ediyorum ama bir tek dondurmaya hayır diyemiyorum 2 aydır ayda 1 kilo alıyorum. benim doktorum yeter artık dikkat dedi :) ben de günde 2 tane demir ilacı, vitamin ve magnezyum alıyorum.
vermidon geçmiş olsun canm bol bol dinlen.
gelişimci aldıklarınızı güle güle kullanın canım. darısı başımıza:)
canım, ben 51 kiloyla başladım, daha dün tartıldım 55.30 şimdi. halbuki herşeyi yiyorum, hele tatlılara hiç hayır diyemiyorum ancak tüm 7 ay ay boyunca hep hareket içindeyim o yüzden çok alamadım. bide ben sık sık ama az yiyorum. ayrıca çok yavaş yiyorum ve bol bol meyve salata tüketiyorum. zaten doğumdan sonra eğer dikkat edersen gereken formuna dönebilirsin. hem emzirirken çok kilo veriyormuşsun. benim anne hamiliyken çok kilo almıştın, sezaryan olmasına rağmen eski formuna kendi kendine inmiş. tabi kilolar verdikten sonra bol bol yüzmek ve spor yapmak o kiloda kalmanı sağlayacakgunaydin kizlarrr;
nasilsiniz, gorusmeyeli hepiniz iyisinizdir umarim
yahuu kizlar su kilo topigini artik acsak mi,
ben cok kilo aliyorum bu aralar :-(( fazla da bisey yemiyorum ama bu kan haplari mi kilo yapiyor anlamadim
ben 12 ya da 13 kilo aldim;
sizler ne kadar aldiniz?
baslangiz: 55,8 su an 68 ya da 69um h.sonu tarti farkli farkli tartti tam emin olamadim.
valla, dinlenmek gerçekten çok iyi geliyor. bizde bir hafta eşimle tatil yaptıktan sonra kendimi yineden doğmuş gibi hissediyordum. arada bebeklerde tatile çıkmış oluyorlar:) bak, işede yaramış. senin adına çok sevindim. bol bol dinlen kimbilir zıpır belki kendi haftasını bile geçer:)Kızzlaaar herkese günaydın beni merak eden olmamış bakıyorum
Geçen hafta izne ayrılınca kociş hem değişliklik olsun hem de moral olsun diye 2-3 günlük abant tatili ayarlamış. Bu sene tatil hayal olunca en azından böyle bir şey yapalım dedik. Temiz hava, güzel manzara bana da kızımıza da çok iyi geldi. Dönüşte haftasonu doktor kontrolümüz vardı. 15 günlük fark 10 güne düşmüş ve şuanda riskli sınırı geçmişiz çok şükürBu durumda normal doğumu beklememek işçin bir sebep yok dedi perinatolog (gelişimde problem gözükürse sezeryan ile erken müdahale gerekebilir demişti), tabi bundan sonra da doppler ile 2 haftalık kontrollere devam edeceğim. Dinlenmek herşeyden iyi geliyor anladım, ki ben öyle çok yorulduğumu hissetmiyordum, çok fazla şikayetim yoktu ama demekki bebeğe etkisi oluyormuş. Şimdi evde dinlenmedeyim:)) İnşallah bir daha böyle bir sıkıntı yaşamayız kontrollerde
Son 3aya girince herkeste genel olarak sıkıntılar başlamış galiba...
Vermidon; canım geçmiş olsun moralini bozma bol bol dinlen, sol yanına yat, dayanabildiğin kadar dayan, allah korur bebişini, hem erken doğum olsa bile bu haftalardaki bebekler küvezde kalıyor biraz ama sağlıkla dönüyorlar evine. Sen de olumlu düşün...
Ben kahvaltımı yapayım, sonra bakarım sizlere tekrardan...
ben şu yıkama işlemleri temmuzun başına bıraktım, malum dolabı henüz halletmedik. ama hep aklımda acaba şimdiden yıkayıp poşete falan mı koysam:):) eşimde tutuyor beni, ne acele ediyorum diyeselam kızlar bende yazıyım bişeyler;cumartesi yıkadım eşyaları kurudular pazarda ütüledim ama malum havalar berbat beklersek açacağıda yok hafta içide çalışıyorum yarın doktora gidicem 32. hafta raporumu almaya.Ütülerken acayip zevk aldım ama çok şeker ya herşeyleri allahım sağlıkla sıhatle kucağımıza almayı nasip etsin hepimize
kızlar vitamin kilo o kadar yapmazda ama balık ilacı baya yapıyormuş, onu çok iyi biliyorum. bende elevit, demir hapı ve 3günde bir balık hapı kullanıyorum. ancak doktorum bana hiç magnezyum yazdırmadı ama siz çoğunuz kullanıyorsunuz, anlayamadım şimdi bana neden yazdırmadı ki:26: bu arada, magnezyum ne işe yarıyor ki?
ben dogumdan sonra kosu bandi alicam eve,
bebek firsat verdikce de yuricem, kosucam ...
ne guzsel ayda 1 kg,
ben de bunu basarabilirsem toparlarim son aylarda aslinda. ama nasil ???
efsung
cnm kolay gelsin;
ben de izne ayrilmayi bekliyorum yikama utuleme isleri icin.
valla, dinlenmek gerçekten çok iyi geliyor. bizde bir hafta eşimle tatil yaptıktan sonra kendimi yineden doğmuş gibi hissediyordum. arada bebeklerde tatile çıkmış oluyorlar:) bak, işede yaramış. senin adına çok sevindim. bol bol dinlen kimbilir zıpır belki kendi haftasını bile geçer:)
selam kızlar bende yazıyım bişeyler;cumartesi yıkadım eşyaları kurudular pazarda ütüledim ama malum havalar berbat beklersek açacağıda yok hafta içide çalışıyorum yarın doktora gidicem 32. hafta raporumu almaya.Ütülerken acayip zevk aldım ama çok şeker ya herşeyleri allahım sağlıkla sıhatle kucağımıza almayı nasip etsin hepimize
kızlar vitamin kilo o kadar yapmazda ama balık ilacı baya yapıyormuş, onu çok iyi biliyorum. bende elevit, demir hapı ve 3günde bir balık hapı kullanıyorum. ancak doktorum bana hiç magnezyum yazdırmadı ama siz çoğunuz kullanıyorsunuz, anlayamadım şimdi bana neden yazdırmadı ki:26: bu arada, magnezyum ne işe yarıyor ki?
ben şu yıkama işlemleri temmuzun başına bıraktım, malum dolabı henüz halletmedik. ama hep aklımda acaba şimdiden yıkayıp poşete falan mı koysam:):) eşimde tutuyor beni, ne acele ediyorum diye
ben şu yıkama işlemleri temmuzun başına bıraktım, malum dolabı henüz halletmedik. ama hep aklımda acaba şimdiden yıkayıp poşete falan mı koysam:):) eşimde tutuyor beni, ne acele ediyorum diye
Kızlarrr,
cuma günü doktora gittiğimde 1 ay sonra gel dedi ve çatı muayenesi yapıcam dedi..
Nasıl yapılıyor bu çatı muayenesi. Biraz araştırdım ve kasıldım resmen....
çatı muayenesi için braz zor diyolar ama bakalım nş hayırlısı
30+2 miydin kontrolünde sen bebeiş ne kadar geldi kg olarak...
Kızlarrr,
cuma günü doktora gittiğimde 1 ay sonra gel dedi ve çatı muayenesi yapıcam dedi..
Nasıl yapılıyor bu çatı muayenesi. Biraz araştırdım ve kasıldım resmen....
Arkadaslar Merhaba,
Bizim bugun burada son kontrolumuz vardi. Kizimiz 1991 gr olmus, haftasina uygunfakat amniyotik sivida azalma gozlendi! O yuzden canim sikkin biraz.
Iki hafta once de daha onceki haftaya gore biraz azalma vardi ama yine normal sinirlardaydi, simdi iki hafta oncesinden de azalmisyine cok riskli degil ama kontrollerimizi siklastirmamiz ve bebek hareketlerini cok yakindan gozlememiz gerektigi onerildi. Bugun doktorum ucabilir yazisi da verdi, yarin yola cikiyoruz.
Bu amniyotik siviyi su icerek yada sivi alimini tuketerek cogaltmak mumkun degilmis oyle olsa zaten daha yuksek cikardi cunku o kadar cok su iciyorum ki...
canım, ben 51 kiloyla başladım, daha dün tartıldım 55.30 şimdi. halbuki herşeyi yiyorum, hele tatlılara hiç hayır diyemiyorum ancak tüm 7 ay ay boyunca hep hareket içindeyim o yüzden çok alamadım. bide ben sık sık ama az yiyorum. ayrıca çok yavaş yiyorum ve bol bol meyve salata tüketiyorum. zaten doğumdan sonra eğer dikkat edersen gereken formuna dönebilirsin. hem emzirirken çok kilo veriyormuşsun. benim anne hamiliyken çok kilo almıştın, sezaryan olmasına rağmen eski formuna kendi kendine inmiş. tabi kilolar verdikten sonra bol bol yüzmek ve spor yapmak o kiloda kalmanı sağlayacak
valla, dinlenmek gerçekten çok iyi geliyor. bizde bir hafta eşimle tatil yaptıktan sonra kendimi yineden doğmuş gibi hissediyordum. arada bebeklerde tatile çıkmış oluyorlar:) bak, işede yaramış. senin adına çok sevindim. bol bol dinlen kimbilir zıpır belki kendi haftasını bile geçer:)
aynen ben de onu cok merak ediyorumherkese merhaba
ben sadece ferplex fol kullanıyorum..onun dışında düzenli olarak süt ve yoğurt yiyorum.doktorum böyle önerdi.başka ilaç içmiyorum şuana kadar 10 kg aldım.nasıl veririrm bu kiloları bilemiyorum
acaba doğumla kaç kg ı gidecek çok merak ediyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?