bende bilmiom valla normalde de 2 hafta önden gidiodu zaten, dediğin gibi 4 kiloyu geçecez heralde doğuma kadar tosun paşaamaaan maşallah maşallah2.5 kilo nasıl besledin ya gerçi genetik faktörde var şu kilo boy olayındada 4 kiloyu geçicek herhal böyle giderse sanada geçmiş olsun cnm
saol canımm..Maşallah bebişe :))
masallah canim bebegine
bizde haftaya gidicez bakalim ne kadar olmus bebegimiz
cnm şu evraklarla ilgili sorcaktım sana işyerine fotokopileri ver demişsin ben 32.hafta çalışabilir raporumun aslını vermiştim işyerime fotokopisini kendim aldım problem çıkarmı acaba izin sonrası:26:
kontrolden gelioruz bebişiiim taaam 2.5 kilo olmuşşşnormalden iri bir bebek bakması daha kolay olur dedi doktor, akıntılarım vardı fitil verdi bidee boğazım şiş öksürük falanda var antibiotik verdi bebeğe zararı olmaz dedii ama yine de içim rahat değil bu arada 15 kilo almışım görünürde karnımndan ve popomdan başka bir büyüme göremiom bizden haberler böyle mutlu mutlu döndük evimize
Saol tatlım ben de onun için dua ediyorum. Umarım bu salaklar yüzünden erken doğurmam( Ya Bir de sabah kahvaltıya geldiler. Gerçi eşim hazırladı kahvaltıyı ben de sırf dinlenmem gerektiğini anlasın diye onlar gelene kadar yataktan kalkmadım. Onlar geldiğinde hani bak dinlecem ama sizin yüzünüzden kalkıyorum şeklinde kalktıysam da hiç umrunda olmadı. Bİrde görümcemin 2 çocuğunuda almış yanına öyle geldi. Off neyse! Allah bildiği gibi yapsın diyorum. Dinlenmeye hiç fırsat yok malesef. Bırak işten izin almayı 2 kişilik çalışıyorum şu sıralar.
Arkadaslar Merhaba,
Bizim bugun burada son kontrolumuz vardi. Kizimiz 1991 gr olmus, haftasina uygunfakat amniyotik sivida azalma gozlendi! O yuzden canim sikkin biraz.
Iki hafta once de daha onceki haftaya gore biraz azalma vardi ama yine normal sinirlardaydi, simdi iki hafta oncesinden de azalmisyine cok riskli degil ama kontrollerimizi siklastirmamiz ve bebek hareketlerini cok yakindan gozlememiz gerektigi onerildi. Bugun doktorum ucabilir yazisi da verdi, yarin yola cikiyoruz.
Bu amniyotik siviyi su icerek yada sivi alimini tuketerek cogaltmak mumkun degilmis oyle olsa zaten daha yuksek cikardi cunku o kadar cok su iciyorum ki...
Evet canım, biz de çoık sevindik :))Cati muayenesi icin hepinize kolay gelsin arkadaslar, sezeryanda bu yapilmiyor ben yirttim galiba...
Haberler guzel, gozunuzaydin!
Kızlar hepinize merhaba,
Umarım hepiniz iyisinidir.Fazla vaktim olmadığı için sadece son mesajlara şöyle bir baktım.
Cuma akşam eve gittikten sonra baya kasılmalarım oldu. Eşim sürekli dinlenirsem geçeceğini söyledi ama baktım akşam 22:00 hala devam ediyor hastaneye gittik. 20dk. da 2 kasılmam çıktı. Dr. umu aradı hemşireler serum falan bağlandı. Dinlenmem gerektiğini ve suyu bol içmemi önerdi birde nidilat diye bir ilaç yazdı. Günde 4 defa alıyorum. Tabi diğer arkadaş ücretsiz izinde olduğu için cuma gece 02:30 da hastaneden çıkıp cumartesi sabah da çalışmak zorunda kaldım. Pazar günü dinlenirim diyordum ki kayınvalidemler illaki göreceğim seni diye tutturdu ve dün bütün gün bizdeydiler. Birde onlara hizmet ettim. Çok sinirlerim bozuldu. Ne anlayışsız insanlar ya telefonda eşim elli defa anne gelmeyin dedi. Benim dinlenmem gerektiğini söyledi ama kayınvalidem illa geleceğiz diye tutturdu. ama beni çok merak ettiğini iddia eden kayınvalidem c.tesi günü bir arayp da geçmiş olsun demedi.
Canım çok sevindim. Fazla yorma kendini o zaman. 10 günlük fark hiç de önemli değil :)))
Benim şu sıralar kolumu kaldıracak halim yok ve herşey öyle duruyor. Zaten gerizekalı mobilyacımız güya 2. ertelemeyle cumartesi dolabı bitirecekti,cumartesi eşim bir gitmiş daha sadece iskeleti var dolabın. Çok canım sıkıldı. Daha dolabı boyayacak, sonra gelip kuracak, sonra biz onu havalandıracağız. Sen ne güzel , yoruldun belki ama, halletmiş oldun...
Yaa ne yumruğuu ne eli!!! Şaka bu değil mi? Cuma dr. kontrolüm var biz sorayım. Offf
Maşallah kızına canımSize iyi yolculuklar diliyorum... :))
cnm şu evraklarla ilgili sorcaktım sana işyerine fotokopileri ver demişsin ben 32.hafta çalışabilir raporumun aslını vermiştim işyerime fotokopisini kendim aldım problem çıkarmı acaba izin sonrası:26:
Canım doğumdan sonra parayı sen alacaksan aslı sende olmalı sgk aslını ister ama şirket senin adına alacaksa sorun olmaz cnm
Kızlar hepinize merhaba,
Umarım hepiniz iyisinidir.Fazla vaktim olmadığı için sadece son mesajlara şöyle bir baktım.
Cuma akşam eve gittikten sonra baya kasılmalarım oldu. Eşim sürekli dinlenirsem geçeceğini söyledi ama baktım akşam 22:00 hala devam ediyor hastaneye gittik. 20dk. da 2 kasılmam çıktı. Dr. umu aradı hemşireler serum falan bağlandı. Dinlenmem gerektiğini ve suyu bol içmemi önerdi birde nidilat diye bir ilaç yazdı. Günde 4 defa alıyorum. Tabi diğer arkadaş ücretsiz izinde olduğu için cuma gece 02:30 da hastaneden çıkıp cumartesi sabah da çalışmak zorunda kaldım. Pazar günü dinlenirim diyordum ki kayınvalidemler illaki göreceğim seni diye tutturdu ve dün bütün gün bizdeydiler. Birde onlara hizmet ettim. Çok sinirlerim bozuldu. Ne anlayışsız insanlar ya telefonda eşim elli defa anne gelmeyin dedi. Benim dinlenmem gerektiğini söyledi ama kayınvalidem illa geleceğiz diye tutturdu. ama beni çok merak ettiğini iddia eden kayınvalidem c.tesi günü bir arayp da geçmiş olsun demedi.
Canım ya geçmiş olsun, yoğun tempoda çalışmak zorunda kalman çok kötü. Şu izin alıp giden arkadaşına ve seni bu haliyle tek bırakan yöneticilerine sinir oldum. Sen yine de çok yorulmadan yapabildiğin kadar yapmaya çalış işlerini. K.validen de anlayışsızlık yapmış keşke sende hiç kalkmasaydın, yatıp dinlenseydin.
kontrolden gelioruz bebişiiim taaam 2.5 kilo olmuşşşnormalden iri bir bebek bakması daha kolay olur dedi doktor, akıntılarım vardı fitil verdi bidee boğazım şiş öksürük falanda var antibiotik verdi bebeğe zararı olmaz dedii ama yine de içim rahat değil bu arada 15 kilo almışım görünürde karnımndan ve popomdan başka bir büyüme göremiom bizden haberler böyle mutlu mutlu döndük evimize
herkese yapiliyo diy mi bu cati muayenesi mecbur:26:
kacinci haftada yapiliyormus cnm
ben de korktum simdi yaa
cnm cok gecmis olsun,
peki ne yapmak gerekiyormus ki sivi tuketmek disinda; bi ilaci biseyi var miymis?
insallah hicbisey olmaz, saglikla gelir melegin cnmm
Kızlar hepinize merhaba,
Yaa ne yumruğuu ne eli!!! Şaka bu değil mi? Cuma dr. kontrolüm var biz sorayım. Offf
Maşallah kızına canımSize iyi yolculuklar diliyorum... :))
ben şu yıkama işlemleri temmuzun başına bıraktım, malum dolabı henüz halletmedik. ama hep aklımda acaba şimdiden yıkayıp poşete falan mı koysam:):) eşimde tutuyor beni, ne acele ediyorum diye
Canım bu işyerine verilen rapor şimdi SGK'ya gönderilmiyor mu?? Para alınacağı zaman mı verilmesi gerekiyor?? Off ne karışık işler:26:
canım, maşallah bebişine. umarım doğumdan sonrada evinize mutlu mutlu dönerseniz.kontrolden gelioruz bebişiiim taaam 2.5 kilo olmuşşşnormalden iri bir bebek bakması daha kolay olur dedi doktor, akıntılarım vardı fitil verdi bidee boğazım şiş öksürük falanda var antibiotik verdi bebeğe zararı olmaz dedii ama yine de içim rahat değil bu arada 15 kilo almışım görünürde karnımndan ve popomdan başka bir büyüme göremiom bizden haberler böyle mutlu mutlu döndük evimize
ay, canım, seni o kadar çok iyi anlıyorum ki. bende anlattım tüm hafta sonu eşimin ailesi geçirdik ve 3 günde o kadar çok sinirim bozuldu ki gece uyuyamadım, her yerimi çok kasmışım ki midem tüm gece yandı.Saol tatlım ben de onun için dua ediyorum. Umarım bu salaklar yüzünden erken doğurmam( Ya Bir de sabah kahvaltıya geldiler. Gerçi eşim hazırladı kahvaltıyı ben de sırf dinlenmem gerektiğini anlasın diye onlar gelene kadar yataktan kalkmadım. Onlar geldiğinde hani bak dinlecem ama sizin yüzünüzden kalkıyorum şeklinde kalktıysam da hiç umrunda olmadı. Bİrde görümcemin 2 çocuğunuda almış yanına öyle geldi. Off neyse! Allah bildiği gibi yapsın diyorum. Dinlenmeye hiç fırsat yok malesef. Bırak işten izin almayı 2 kişilik çalışıyorum şu sıralar.
yOK cnm sen para alınacağı zaman götürüyorsun, aslında hastane dosya olarak gönderiyor sgk ya ama genede evrak istiyorlar evrakları teslim edttikten sonrada ptt ye adımıza yatıyor.....
canım, maşallah bebişine. umarım doğumdan sonrada evinize mutlu mutlu dönerseniz.
ay, canım, seni o kadar çok iyi anlıyorum ki. bende anlattım tüm hafta sonu eşimin ailesi geçirdik ve 3 günde o kadar çok sinirim bozuldu ki gece uyuyamadım, her yerimi çok kasmışım ki midem tüm gece yandı.
eşimin ailesi cuma günü akşam 9da geldiler ve abartmıyorum gece 2de gittiler. bende tabi hemencik meyve çay falan derken koşuşturmuş oldum. eşimin dışında sen otur kendini yorma diyende olmadı. ama bunu hiç takmadım. asıl hafta sonu beni öldürdüler. cumartesi günü eşimle birlikte kayınpederime yakalı güzel bit t-shirt hediye etmiştik. adam hediyeyi alır almaz teşekkür etmeden keşke gömlek alsaydınız demez mi. kendisiniz halbuki ne benim nede eşimin doğum günlerimize bir hediye aldığı bile yoktu. hediyedende vaz geçtim, sözle bile kutlamadı. daha dün oğlunun doğum günü vardı, ne kendisi nede ablası eşime dönüp doğum günü kutlu olsun bile demediler. akşamda kızlarını alıp dügüne gittiler, bir kere dönüp sende gelmek ister misin bile sormadılar.
pazar günüde onlarla birlikte deniz kenarında kahvaltıya gidelim dedim. orada otururken adamın hep söylediği şey bu çocuk zamansız oldu.baştan beri aldırmamızıda istedi. ya zaten biz kendimizde planlamamıştık, ayrıca eşim 27 ben ise 26 yaşındayım. bide eşimle evli olalı artık iki yıl olacak. sonra onlar için izmirde yakınımızda ev aramamı istedi. ben tabi netten bakarım dedim, kayınpederim ise yok böyle ev bulunmaz diyip benden dışarıya çıkarak bu halimle onlar için ev aramamı istiyor. resmen dalga geçiyorkahvaltıdan sonrada arkadaşlarla denize gideceğimizi söyledik (tabi ben salak ne söylüyorsam). adam hiç bizden sormadan eşimin ablasına dönüp sende onlarla git demez mi. üstelik ablası arkadaşlarımızlarıda tanımıyor. şunuda söyleyim, kendimi melek gibi göstermek istemiyorum ama şu ana kadar eşimle nereye gitsek çoğu zaman ablasını yanımızda alıyoruz aman evde yalnız canı sıkılmasın diye. halbuki kız bizden daha çok geziyor. ona rağmen babası dün hiç ablsını gezdirmiyoz diye laf etmez mi, ablası buna bir kelime söz bile etmedi. açıkçası çok kırıldım çünkü gerçekten hepde kızı düşünüyorum, bir şeyler yaptığımda hep onada yapmaya çalışıyordum. ona rağmen hiç onunla ilgilenmiyormuşuz gibi davranınca üzüldüm. ama bana iyi ders oldu. eşimin dediği hep doğruydu, çok üstülenmeyeceksin çünkü hiç bir zaman değeri anlamayacaklar. madem ilgelenmiyormuşum bundan sonra gerçektende ilgilenmem.
kızlar hepiniz magnezyum ilacı kullanıyomusunuz.kramplarım var dye vermişti doktor ama düzenli kullanmıyorum hatta bi kaç kez ancak içtim.magnezyum eksikliği erken doğumada sebep oluyomuş,öyle mi ki acaba?
Anladım canım ben aslını verdim valla şirkete onlar verecekler diye düşündüm, onlar verince kendileri alabililyor mu peki parayı?
Onlar alamazlar ama senin adına verirler sen de ptt den çekersin ama bir sor yanlış anlaşılma olmasın sonra aslını filan kaybederlerde...
canım, maşallah bebişine. umarım doğumdan sonrada evinize mutlu mutlu dönerseniz.
ay, canım, seni o kadar çok iyi anlıyorum ki. bende anlattım tüm hafta sonu eşimin ailesi geçirdik ve 3 günde o kadar çok sinirim bozuldu ki gece uyuyamadım, her yerimi çok kasmışım ki midem tüm gece yandı.
eşimin ailesi cuma günü akşam 9da geldiler ve abartmıyorum gece 2de gittiler. bende tabi hemencik meyve çay falan derken koşuşturmuş oldum. eşimin dışında sen otur kendini yorma diyende olmadı. ama bunu hiç takmadım. asıl hafta sonu beni öldürdüler. cumartesi günü eşimle birlikte kayınpederime yakalı güzel bit t-shirt hediye etmiştik. adam hediyeyi alır almaz teşekkür etmeden keşke gömlek alsaydınız demez mi. kendisiniz halbuki ne benim nede eşimin doğum günlerimize bir hediye aldığı bile yoktu. hediyedende vaz geçtim, sözle bile kutlamadı. daha dün oğlunun doğum günü vardı, ne kendisi nede ablası eşime dönüp doğum günü kutlu olsun bile demediler. akşamda kızlarını alıp dügüne gittiler, bir kere dönüp sende gelmek ister misin bile sormadılar.
pazar günüde onlarla birlikte deniz kenarında kahvaltıya gidelim dedim. orada otururken adamın hep söylediği şey bu çocuk zamansız oldu.baştan beri aldırmamızıda istedi. ya zaten biz kendimizde planlamamıştık, ayrıca eşim 27 ben ise 26 yaşındayım. bide eşimle evli olalı artık iki yıl olacak. sonra onlar için izmirde yakınımızda ev aramamı istedi. ben tabi netten bakarım dedim, kayınpederim ise yok böyle ev bulunmaz diyip benden dışarıya çıkarak bu halimle onlar için ev aramamı istiyor. resmen dalga geçiyorkahvaltıdan sonrada arkadaşlarla denize gideceğimizi söyledik (tabi ben salak ne söylüyorsam). adam hiç bizden sormadan eşimin ablasına dönüp sende onlarla git demez mi. üstelik ablası arkadaşlarımızlarıda tanımıyor. şunuda söyleyim, kendimi melek gibi göstermek istemiyorum ama şu ana kadar eşimle nereye gitsek çoğu zaman ablasını yanımızda alıyoruz aman evde yalnız canı sıkılmasın diye. halbuki kız bizden daha çok geziyor. ona rağmen babası dün hiç ablsını gezdirmiyoz diye laf etmez mi, ablası buna bir kelime söz bile etmedi. açıkçası çok kırıldım çünkü gerçekten hepde kızı düşünüyorum, bir şeyler yaptığımda hep onada yapmaya çalışıyordum. ona rağmen hiç onunla ilgilenmiyormuşuz gibi davranınca üzüldüm. ama bana iyi ders oldu. eşimin dediği hep doğruydu, çok üstülenmeyeceksin çünkü hiç bir zaman değeri anlamayacaklar. madem ilgelenmiyormuşum bundan sonra gerçektende ilgilenmem.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?