2011 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

kizlar dunden beri oqlum hic hareket etmedi bir iki ufak pitpit disinda tekme vs yok cok huzursuz oldum soluma da yattim ama degisikljk olmadi dun sandalyeden inerken kasiqim acimisti ondan mi diye endiseleniyorum doktora mi gitsem merkeze ben ilcedeyim evham mi yapiorum acaba tatli da yedim ama tepki vermedi

Bence telaşlanma sakin sakin uzan sevdiğin ne varsa ye sırayla gene hareket etmezse o zaman dr sor cnm
bazen uyuyorlar çünkü... pıt pıt yaptığına göre hareket etmiş gene cnm

BİKESHA cnm senin su k.validenlere ben en basindan beri sinir oluyorum zaten yaa;
aman ev falan bulmayin onlara yakininizdan, uzak olsunlar

seni kiskirtmak gibi olmasin ama; bence cnm bu aileden ne kadar uzak durursan o kadar iyi.. mesafeli davran, fazla sik gorusme. oyle her gittiginiz yere gelmesinler, gelip gelip siz de kalmasinlar yahu..

canımm keşke saat geç olmadan sağlık ocağında kalp atışlarını dinleseydin için rahatlardı ama acile gidp orada da dinleyebilirsin eğer gidebilecek gibiysen bi git kalp atışlarını dinle bebeğinin bence bir sorun yoktur bazen tembelleşiyor kuzularımız olur o kadar )

cnm benimki de gecen hafta 2-3 gun falan cok az hareke etti. crs-prs-cuma
crs. saglik ocaginda gitmistim Allahtan orda kalp atislarini dinlemislerdi;
oyle olmasa cok korkardim; hemsireye dedim az hareket ediyor diye; sicaklardan dedi, bir de sizin yorgunlugunuza bagli dedi.
pazar gunu evde yatinca daha cogaldi hareketleri

uzan , dinlen bikac saat; bikac saat sonra harekete baslaR; uykudadir buyuk ihtimal

ayy arkadaşım ne güzel yazmışsın valla ben de gaza getirmiyeyim diye dikkatli yazayım dedim ama çok doğru söylediklerin!!bence de ne kadar uzak olsa o kadar iyi olur şurda doğuma ne kalmış BİKESHA onlara ev mi arıyacak?yok artık!gezmeyi çok seven kızları arasın ....aaaaaaaaa!!!

saqlik ocaqinda dinleme imkani yokmus burda birtane hastane var cok kotu tecrube edenler var kasap gibiler.ben ile gidiyorum hastane icin hareket etmezse sbh ile gideyim olmazsa.umarim sadece tembellik yapiordur

saqlik ocaqinda dinleme imkani yokmus burda birtane hastane var cok kotu tecrube edenler var kasap gibiler.ben ile gidiyorum hastane icin hareket etmezse sbh ile gideyim olmazsa.umarim sadece tembellik yapiordur

öyledir canım öyledir yoksa sana hiç bekle dermiyiz sen iyice dinlen en geç yarın gidersin doktora bak gör az sonra başlar oğlun kıpıedanmaya )

canım inşallah biran önce toparlanırsın..
moralini bozma olur mu

He yaa

Canım yakındaki hastaneye gitsen sadece ultrasonla baksın doktor, başka bir şeye fln izin verme yine, için rahatlar...
ama daha 26. haftadasın yani bugün bir iki kere kıpırdamışsa dinlenmene bak hareket eder...

Son düzenleme:

böyle evham yapmak daha kötü... doktora bir görün istersen kafan rahatlar görceksin tembellik ediyodur bebişin...

yine kilolar konuşulmuş..

hala rekor bende..26 kilo aldım :78:
çok şükür sağlık sorunum yok yalnız sizler 12-13 kiloya eyvah deyince kendimi kötü hissediyorum
acaba bişi mi olacak bana diye

benim eşimde hep erteledi.ama sonunda yakalandı birde allah nasip ederse benim 1 ay kaldı...belki dahada erken...artık hazırlamalıydık....şimdi ütüleride bitirdim...genel temizlik olarak halıları yıkmaya vericem birde perdeleri yıkıycam..inşallah başkda bişey kalmıuycak

çok şükür sağlık sorunum yok yalnız sizler 12-13 kiloya eyvah deyince kendimi kötü hissediyorum

canım sen ve bebeğin sağlıklı olduktan sonra önemli değil...benim arkadaş 30 küsur aldı..bebeğide 4.900 doğdu..ben dedim kesin bebekte şeker çıkar diye ama çok şükür bebekte kendide çok sağlıklı oldu...

güzel arkadaşlarım,tek tek okudum,ayrı ayrı teşekkür ederim çok moral oldu yazdıklarınız...ben yatıştayım hala...şu an kasılmalar kesildi ,yalnız geceleri kasıklarımda sancılar ara ara devam ediyo,normal dedi doktor....nidilat şu an başlanmayacakmış,rahim ağzı uzunluğu 2 cm düşmüş ve hunileşme başlamıştı,uzunluk dinlenince artmış,sevindik tabi doktorla beraber...demekki böyle durumlarda sürekli yatmak çok etkili....
gittiğim hastane özeldi,35 haftanın altını doğuma almıyorlar,doğumevine sevk ediyorlarmış...şimdilik bekliyoruz....
hepinize dua ediyorum,kimseler böyle korkulu zamanlar geçirmesin...

çatı muayenesi konuşulmuş,benim ikizlerin doğumunda yarım saatte bi yapmışlardı böyle bir muayene,öyle aman aman bi zorluğu yok,yumruk falan sokmuyolar,parmaklarını biraz içeri ittirip rahim ağzının atrafını yokluyodu doktor,kendini sıkmazsan öyle çok acılı bi durum değil ama tabi bu çatı muayenesimi onuda bilmiyorum...çok uzun sürmüyo 1 dakikalık bişey...

bu arada venüsün durumu nasıl...kasılmaları kesildimi acaba,oda yatıştaydı galiba...

geçmiş olsun canım...iyi haberlerini bekliyoruz...

Bebek hareketleri cok onemli, lutfen dinlenmeye calis ve kac kez hareket ettigini bir yere not et. O an belki bebeisin uyudugu araliga denk gelmisindir ama yakinda da saglik ocagi filan varsa kalp atislarini duymak insani acaip rahatlatiyor.

canım inşallah biran önce toparlanırsın..
moralini bozma olur mu

Tesekkur ederim.

Ayakta kalmak artik cok yoruyor, ayakta kalma surelerini sanirim artik en asagriye indirgememiz gerekiyor ama yine de misafirlerini guzelce agirlamissin canim, en azindan kiymet biliyorlar.

Kesin antibiyotikten olmustur, yararli bakterileri de oldurdu dolayisiyla hemen mantar oldun, cokkk gecmis olsun. Catlaklara soylenecek bir sey yok, benim de var maalesef...

Masallah bebise! Gozunuzaydin.

Kasilmalar icin gecmis olsun, nidilati topikte baska arkadaslar da kullanmislardi. Kayinvalidenlere kusura bakma ama sinir oldum! Ustelik esin de o kadar uyarmis! Demek ki yataktan hic cikmayip kendimi iyi hissetmiyorum demen cokkkk daha uygun olacakmis, bir dahakine oyle yaparsin artik canim. Zaten iste cok yogunsun bari evinde rahat et.

Son düzenleme:

Biraz daha toparlanmana sevindim, demek dinlenmek uzunluga iyi geldi aferin sana...

hadi bakalım sağlıkla tam zamanlarında gelsinler inşallahbol bol yat annecik

benim bi arkadaşım 35 kilo almıştı 60 la hamile kaldı 95 ile doğurdu sonra o kadar zayıfladı ki sağlıklı olunda gerisi önemli değil

biraz daha dinlen 1-2 saat boş sessiz odada iyice dinle karnın tok olsun inşallah tembelliktir annesi zaten 1-2 pıtı varmış korkma

haayyy maşallahhhhh

yyuuuhhh diyorum insanlara başkada bişey demiyorum ne yumruğu yahu
korkma canım yumruk falan değil ama arkadaş kendini nasıl kastıysa 2 parmağı yumruk gibi algılamış herhalde sen rahat ol derin derin yavaş büyük nefesler al yeter zaten kısa sürüyo
tövbe tövbe yumrukmuşinsanları korkutunca eline ne geçecekse

canım gittiğin yerde de hemen dr a git olmadı serum takarlar
inşallah çok azalmaz suyun bende korkuyorum sıcak hava etkiliyormu acaba

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…