2011 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

kizlar Allah a cok sukur 1 tekme yedim biraz rahatladim hepinize verdiginiz moral icin tesekkur ederim insallah tekmelere devam eder dualarinizi eksik etmeyin siz de

kizlar Allah a cok sukur 1 tekme yedim biraz rahatladim hepinize verdiginiz moral icin tesekkur ederim insallah tekmelere devam eder dualarinizi eksik etmeyin siz de

canım arada yapıo bebişler bölee o yüzden sıkma canını, sen stres yaptıkça zaten hareket etmez ondan rahat olmalısın

raporumu aldım bugün,bugün tam 32 haftalık..onu işyerine vericem yarın..peki onların sgk yamı bildirmesi gerekiyo biliyomusunuz?

selam kızlar,,, ben haziran annesiyim. sezeryan olacaklara spinali şiddetle tavsiye ederim. çok rahat geçiyo, hem hiçbir acı hissetmiyorsunuz hem bebeğinizi doğar doğmaz görüyosunuz hem de doğum sonrası ilk 4-5 saati yani sancıların en yoğun olduğu saatleri uyuşuk olduğunuz için hissetmiyorsunuz...
hepinize hayırlı doğumlar...

Evet ya bayağı zor diyolar. Offf yaaa:18:

30+2 idim canım. 1350 gr olmuş kuzum. 30+1 çıktı. Hep haftasında çıkıyor zaten. Ne ileri ne geri

Sen ne zaman gidiyorsun?
bende perşembe gidecem görecem kızımı kısmetse bende kilosunu çok merak ediorum..
cnm maşallah bebeğine kilosu güzel...suyuna gelincede bana dr um dedmişti suyu bol içki azalma olmasın diye
şükür bi azalma yokta
cnm senin neden sezeryan olacak
sorununuz neyki?sezeryan olmada

cnm yaa çok yoğun çalışıyosun..dikkat et kendine diyecem ama mümkün değil..kayınvalidende yani ne kadınmış hayret gelme demişler gene gelmiş..
mobilyanızı hızlandırın cnm bence çünkü fena kokuyolar..

iyi geceler arkadaşlar.sizlere bir sorum olacak.ben ilçede görev yapıyorum buyuk bır mağaza yok.istediğim herşeyi bulamadıgım için daha bişey alamadım.acaba mağazalar mı fiyat olarak avantajlı yoksa internetten mı alışveriş yapmakmım uygun.bebefix e baktım uygun gıbı fıyatları avantaj ve dezavantajlar nedır sizce

biheska canım allah gerçekten sabır versin durumun zor artı ne evi bu ya kesinlikle aramaya falan çıkma hatta çıktım aradım bizim buraaalarda ev yok de yanına gelirlerse neler olabileceğini kestiremiyorum bile ben heralde cinnet geçiririm hem kimseyi yanında sürüklemek zorunda değilsin bırak herkes kendi gezsin artı onlara neymiş sen izinmi alckmışsın çocuk yapacağın zaman çok sinirlendim ya bu ne demek böyle hem ne hakkı var başındada aldır demesine allahın verdiği can hem zamanıda gelmiş ben 9 aylık evliyim ve 7.5 aylık hamileyim planlı yapmadım ama olunca çokta sevindim arana koy resmiyeti gerçekten bak allahtan eşin herşeyin farkında arana koy biraz mesafe rahat et kafanda dinç olsun

my _little_sun_shine canım allah büyüktür sen hiç canını sıkma rabbim sana ve bebişine sağlık versin senin kaynanada az değil ama allah görüyo allah sizlerden uzak etsin boşverin kızlar bebişleri düşünün mutlu olun

Benim gecmiste gecirdigim iki laparoskopim var ve sabaha aksam kan sulandirici kullaniyorum. Laparoskopiler nedeni ile sezeryanin daha uygun olacagi soylendi cunku oparasyonlairn izlerinin normla dogumda bir risk olusturulabilecegi dusunuluyor, ben de hemen kabul ettim.

kızlar 1 saatte kaç kasılma normaldi ya

Sanirim 4'tu canim.

yine kilolar konuşulmuş..

hala rekor bende..26 kilo aldım :78:
çok şükür sağlık sorunum yok yalnız sizler 12-13 kiloya eyvah deyince kendimi kötü hissediyorum
acaba bişi mi olacak bana diye

Bebis ve sen iyiyseniz canim sonra bol bol emzirip yakarsin o kilolari...

Evet hemen doktor ve hastane bulacagiz daha dogrusu hangisi oalcagina karar verecegiz. Havalarin sicakligi kimbilir etkileyebilir amaben o kadar cok sivi aliyorum ki... Umarim bu sekilde devam eder daha da dusus yasamayiz, sagolsin.

Arkadaslar Gunaydin

Bu gece yola cikiyoruz, umarim sag salim geliriz. Doktorum ucabilir yazisini yazdi, o yuzden rahatim. Bir sure internet baglantimiz olmayabilir o yuzden herkese bol dinlenmeli, cok az sancili, cok az sisliklerin oldugu, bebislerin tombik oldugu ama annelerin cok az kilo aldigi, amniyon sivimizin bollastigi, dogum oncesi izinlerin kolaylikla tamamlandigi, dinlenen arkadaslarimizin kendilerinin ve bebislerinin sagliklarinin her gecen gun daha da iyiye gittigi, saglikla miadinda bitirecegimiz bir gebelik diliyorum, optum hepinizi...

iyi yolculuklar canım çok rahat bi yolculuk olur inş.. Ayy dileklerin süper.. Canı gönüldennn aminnnnn .....

günaydın kızlarrrrrr.....

günaydın tatlımmm

günaydın kızlaaarrrr

bu sabah erkenden kalktık biz de oğluşumla kahvaltımızı yaptık, kitap okuyacaz biraz. akşama kadar evde vakit hiç geçmiyo, çatlıyorum.. tv de bi yere kadar, izleyecek bişi bulamıyorum artık. eşim de sabah neden erken kalkıyon diyo, yat uyu vakit geçsin diye ama malesef uyuyamıyorum bünyem alışmış erken kalkmaya, en geç kalktığım 9 ..

çok şükür sağlık sorunum yok yalnız sizler 12-13 kiloya eyvah deyince kendimi kötü hissediyorum

aslinda cnm benim doktorumunda soyledigi su;
sekerin yok, tansiyonun yok; o yuzden yediklerine hicbir sinirlama getirmiyorum diyor.

yani saglik problemi olmadikca kilolari pek dert etmiyor doktorlarda

artik dogumdan sonradikkat edicez napalim.

ohh cok sevindim cnmm

aminnnn cnm benim
sana da hayirli yolculuklar, cok iyi bak kendine

benim de korkum izne ciktiktan sonra evde sikilacak olmam :-((
napicaz bakalimm

günaydın güzel anneler ve ilerdeki zamanda doğacak ağustos böcekleri. korkutmak gibi olmasın ama git gide doğuma yaklaşıyoruz. umarım moraller yerinde.
dün sizin yazdıklarınızı okudum tam bir sürü alıntı yaptım cevaplayacaktım kk sayfasına bir şeyler oldu, hem tüm cevaplarım gitti, hem hiçbir topik açılmadı. bende sabaha bıraktım artık:)
canım, size iyi yolculuklar. umarım yolda çok yorulmazsın.

canım, geçmiş olsun. zaten bu dönemde bebeklerimiz kocaman oldukları için eskisi gibi çok kıpırdayamıyorlar. ama sen ne olur ne olmaz aile hekimliğine yine git. kalp atışı nasıldır diye kontrol et.

aslında internette mağazalardan fiyat olarak çoğu zaman daha uygun oluyor. ancak elinle dokunamamak insanı biraz tereddütte sokuyor. fakat bilenen bazı bebek markaları var, onları rahatça alabiliyorsun. bazende nette şekil göründüğü gibi de olmayabilir. mesela internetten ben hastane çıkışımı sevmemiştim ama sonra mağazada görünce direk bayıldım. bide bebek arabaasını nette daha uygun fiyata geldi ama şimdi mağazada alınca sana 2 yıl garantisini verebilirler. yani durum değişiyor. ama kendim internetten çok sık alışveriş yapan birisiyim ve şu ana kadar pekde sorun yaşamadım. beğenmediğim zamanda ya değişim yada iade yapmıştım.
ya, adam herşeye karışmaya çok seviyor ve hep dedigi olmasını istiyor. ve herşeyi planlıyor, hesap kitap yapıyor. adama kalsa biz evlendikten 4-5 yıl sonra ancak çocuk olabilir gözüyle bakıyor, önceden ise çocuk hep yüktür ona göre. yani doğallığa hiçbir şeyi bırakmıyor. ve sonuçta çocuk yapmamak için bir sebebimizde yok. orada da zaten ben bu halimle arayamam dedim. hamile olmasamda tek başıma nasıl arayım, hele bu sıcaklarda. ama dediğin gibi mesafeyi gerçekten artık koymak lazım, yoksa ben çok yıpranmaya başladım.

kızlar 1 saatte kaç kasılma normaldi ya
saatte ne kadar olduğu o kadar önemli değilde asıl kaç saat sürdüğü önemlidir. mesela 2-3 saat uzandıktan sonra hala devam ediyorsa erken doğumu işaretliyormuş. doktorum dediği bu

sana bir şey olmazda, sadece doğumdan sonra vermek biraz zor olacak. ama sabırlı birisiysen ve kafana taktım mı yapan birisiysen o kadar umursama. doğumdan sonra sporla hafif diyetle topralayabilirsin.
dün gece eşimle üşenmeyip hafta sonu herşeyi bitirmeyi ikna ettim. bir tek mobilyayı erteleyecez, o da annemler gelince onlar alacaklar diye ama zaten seçtik bile. bu arada, geçmiiş olsun herşeyi hallettin gibi. bende mevsim temizliği yaptırıp halıları yıkatmaya verecem. çocuk doğmadan önce serecem. zaten havalr sıcak. bir tek derdim salondaki deri halı. onun için bir kuru temizleme bulmam lazım.
açıkçası, venusu bende çok merak ediyorum. nasıl oldu acaba? sana da yine geçmiş olsun. bol bol uzan. bu hastane olayınıda bende takmıştım çünkü en son doğumda sskyi kullanmaya karar verdim ama ssklı olunca kendi doktorunla doğuma giremiyon. bide hastaneler belli bir süre kabul etmiyorlar ama en sonunda gazi hastanede ayarladık. orada ilk defa bayana doktora gidecem. doğumada o girecek. böylecelikle tüm doğum 550-600e gelecek. halbuki çınarlıda 2.500e yapacaktım.

valla, kızlar sizle paylaşınca insan birazda olsa sakinleşiyor. çünkü kimseyle paylaşmadıkça kendi kendine daha çok yiyon. annemlerde yurt dışında oldukları için ve beni merak etmesinler diye anlatamıyom. ama bu seferde kendim patlıyom. ama iyi baren eşim çok ailesine düşkün değil. zaten kendisi diyor "sen hep başkalarını düşünüyon, hep iyi niyetle herşeye yaklaşmaya çalışıyon ama millet bunu anlamıyor". gerçektende haklı. madem ben onlara yaranamıyorum bundan sonra gerçektende uğraşmam (umarım yapabilirim). kızlarıda zaten ailesinin aydından izmire taşınmalarını istemiyor çünkü o zaman onlarla birlikte kalmak zorunda kalacak, o da tek başına yaşamaya alıştı. o babasını tersleyince top bana patladı.
ya benim tek istediğim baren birazcık kıymetimi bilsinler, bana teşekkür etmelerini falan hiç istemiyom, onun için yapmıyom zaten ama baren günah keçisi benmişim gibi davranmasınlar. ama yavaş yavaş akıllanmaya başladım. dediğiniz gibi artık bir mesafe koymam lazım
dün gece öyle yapmaya karar verdik. hepsini yıkayıp hurçalara koyacam. içim rahatlamış olur.

benim de korkum izne ciktiktan sonra evde sikilacak olmam :-((
napicaz bakalimm
o konuda çok haklısın. ben işten ayrıldığımda ilk başta sıkıntıdan patlayacak gibiydim. ne teze odaklanabildim nededışarıya çıktım. resmen eve kapanmaya başlıyon. sıkıntıdan her gün temizlik bile yapmaya başlıyon:):) ben bu 5 ayda sıkıntıdan ne kadar manyak şeyler yaptığımıbilemezsiniz:)

Günaydın kızlarrr,...

biheska , canım ya zormuş senin durumunda, ama en önemlisi eşin de öyle çok yakın değil ailesine bu senin için avantaj, kızlarında dediği gibi araya mesafe koy, boşver uğraşma.

zarpdeniz, canım süper dileklerin için çok saol, sende umarım çok rahat bir yolculuk geçirirsin.

Şimdi bizden haberlere geçelim, dün kontrolüm vardı, güzel kızımı gördüm 5 hafta sonra. Kızlar ne güzel bir duygudur öyle, küçük mücizemin içimde kıpıdanışını elini kolunu kaldırıp indirişini görmek, büyük bir sevgi ve özlemle gözlerim doldu yine. Çok özlemişim tatlı kızımı :))) yaklaşık 40cm olmuş boyu, ağırlığıda 1530gr. Doktorum normal dedi. On gün sonra da 37.haftaya kadar çalışabilir raporumu alacağım.

günaydın kızlar..hafta sonu kayınvalidem ve görümcem geliyo kadın gezeriz diyip duruyo kimsenini beni düşündüğü yok herkes yeni yerler görme peşinde artık yoruluyorum vucüdüm ağırlaştı neyse sorun çıkarmazlar işalh zamansız bi gezme planı uzanamazsın rahar giyinemezsin doğumdan sonra gelselerdi ya benim doğum eylülde taa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…