2011 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

benim geceliğim buuu
ben bursadan suwen'den aldım)aynı mağazadan bir de pijama takımı aldım ama gecelikten farklı o biri 75 diğeri 85 ti...geceliğimi çok severek aldım tacı da var

Yok canım, çok şükür açılma değil, rahim ağzı uzunluğu 3 cm civarıydı. Benim de rahim ağzı kapalı. Şimdilik doktoruma göre durum iyi, uzunluğu normal, 3 cm'in altına inerse endişelenmeye başlarız, 2'nin altına inerse o zaman sürekli yatman gerekebilir gibi bişiler söyledi.
Bebeğin kilosu da iyi çok şükür 2,5 kilo civarı şu anda. İri bebek olacak diye korkarken, şimdi doktor 2,5 kiloyu geçen bebeğin doğması beni korkutmuyor diyor. O yüzden biraz daha rahatım, doğsa bile küvezde çok kalmazmış. bir-iki hafta daha dursun, ciğerlerinde de sorun kalmaz diyor. Bakalım inşallah sağlıkla doğar hepsi, Allah üzüntülerini göstermesin...

cevizi hergün yiyorum sol tarafıma yatıyorum.dinleniyorum da...
stres yapmamaya çalışıyorum.hayırlısı Allahtan...

canımm ben cumartesi için ne demiştim ki??eğlenmesine eğlendim üniversiteden arkadaşım geldi süpriz yaptı dışarı çıktık çok güzeldi....sen geçen haftaki yemeği mi soruyorsun acep?yemeğe gidememiştim ya şiddetli baş ağrısından sonra baş ağrısı tekrar kulağa çevirmişti...

banada bu zamana kadar ne çatı muayenesı nede nst yapmadılar..acaba bu gittiğimde yaparlar mı? çatı muayenesi nasıl oluyor çok acıtıyor mu?

benim bir arkadaşım 36 haftalık hamileyken bebeği gelişememiş 32 haftalık kalmş..sezeryanla acil aldılar 32 haftalık bebeği ve küveze falanda girmedi gayette sağlıklıydı..sadece premature bebek olarak dünyaya geldi..vallahi yatıp kalkıp şükredelim bu zamana kadar geldiğimz için..temmuz annelerindeki çınar bebeği her düşündüğmde halimize şükrediyorum 25 haftalıkken dünyaya gelmişti..allaha şükür ki yaşıyor:26:

ya bide kızlar venüsten haber var mı

Ben kasılmalar nedeniyle, artık her hafta nst'ye giriyorum. Ama sanırım genelde son haftalarda yapılıyor, ya da kasılmalar başlayınca yapılır. Çatı muayenesine gelince, acile gittiğimde açılma var mı diye kontrol yapıldı, spekulm denen bir aletle baktı. Hiç acımadı diyemiycem, ama dayanılmayacak bir acı değil, korkulacak bir şey yok. Çatı muayenesi de öyledir diye tahmin ediyorum. O a doğuma yakın, son haftalarda yapılır herhalde, çünkü doğuma kadar çatı genişlemeye devam ediyor sanırım.

evet, aynısı:) nerden anladın çok tatlı ama dimi. bide işte sabahlıkla tacı var. sadece geceliğini biraz kestirmem gerekecek (kısa boylu olduğum için biraz uzun geldi)

sementa ben çalışmıyorum hamileliğim hep zor oldu en başından beri hep yatıyordum zaten.12 gün bana da uzun geldi ama yapacak bişey yok dedi doktor.bekleyelim bakalım dedi.gebeliğin anormal olması için tam alt sınırdasın dedi.zaten kilosuna o kadar takılma önemli olan gelişmesi dedi.çok küçükmüş çocuk.

benim geceliğim buuu
ben bursadan suwen'den aldım)aynı mağazadan bir de pijama takımı aldım ama gecelikten farklı o biri 75 diğeri 85 ti...geceliğimi çok severek aldım tacı da var
ben de mağazada görüp beğenmiştim bunu alacağım sanırım.

Canım ben de ilk defa 32. de girdim nst'ye.

kızlar yine aynı konuya döncem ama siz şampuan ne aldınız?unibaby set var,nivea atta seti var bir de sebamed var aklımda napsam ki??

ama kasılmalar herkeste var:44:..bende de sürekli oluyor..bu tehlikeli olanı nasıl ayırt edices ben hala anlamş değilim..ama dün ilk kez adet ağrısı gibi ağrım başladı 10-15 dkka sürdü ve mide bulantımda oldu:18:..spekulum o aletle ilk tanışmam geçen sene ağustos ayında kimyasal gebelk yaşamştım devlet hastanesine gittim genç bir erkek doktor makasa çıkardı hayatımda ilk kez alttan muayene olacaktım çok korkuyordum..o aleti çıkardı demirdi ve canım çok yandı bende çığlk gibi ses çıkardm canım acıdığı için bide bana kızmaz mı her gün 150 hastam geliyorsa senın gibi yapan 5 kişidir diye.. hamile kaldıktan sonra ondan sonra bu doktorum bayan olan oda muayene edecekti dedim bu alet benım çok canımı yakmştı diye tamam o zaman tatlım en küçük olanla bakarız demişti ve hiç canım yanmamıştı..bu erkek doktorlar hiç halden anlamıyorlar sanırım ne kadar canımı yakmştı o gün..

gkcbsrg, canım doğum günün kutlu olsun, sevdiklerinle, minik yavrunla ömür boyu mutluluklar dilerim.

Pepermint, canım seninde yıldönümün kutlu olsun, nice mutlu senelere.....

kızlar yine aynı konuya döncem ama siz şampuan ne aldınız?unibaby set var,nivea atta seti var bir de sebamed var aklımda napsam ki??

Canım, ben de çok kararsız kalmıştım, hepsine baktım. Unibaby aslında çok iyi, katkı maddesi, parfüm falan içermiyor, ama kokusu çok kötü parfümsüz olduğu için. Sebamed de iyi gibi görünüyor, ama ben Nivea aldım, kendim hep Nivea ürünleri kullanırım, bana iyi gibi geliyor. Ablam da onu kullanmıştı, yeğenim 5 yaşına geldi hala nivea kullanıyor, o çok memnun. O yüzden ben de onu tercih ettim.

neyse bekleyeceğiz bakalım 12 gün umarım bebişin güzelcee gelişir
ben de mağazada görüp beğenmiştim bunu alacağım sanırım.

Canım ben de ilk defa 32. de girdim nst'ye.

belkide benide bağlarlar bu sefer nst'ye

bana da hep erkek doktorlar daha anlayışılı olur kadınlarla yapamam gibi gelirdi..şuan ki doktorum kadın ve ben acayip güveniyorum ilk 22 hafta erkekti doktorum herkesin hayran olduğu koşa koşa gittiği biriydi ama ben hiç ısınamadım değiştirdim sonra doktorumu..o aletle tanışmasak olmaz mı yaaa??martta bir arkadaşım doğum yaptı 38 haftalıkken geldi bebeği hiç muayene olmadı onun demesiyle o hafta olcakmış ama bebek erken davranmış normal doğum yaptı 3300 doğdu bebeği ve 4 dikiş vardı!!ama yarım saat içinde olmuş doğum hiç anlamamı

Eki Görüntüle 216416
http://www.lohusashop.com/shop/urun_detay.asp?urun_id=23:)
buda benimki, narçiçeği 16, tanıdık geliyor mu:) sdhkn ve narçiçeği, üçümüzüde tebrik ediyorum, doğumda üçümüzde aynı gecelik takımları giyecez:) baren birbirimizin geceleklerini beğenelim
benim geceliğim buuu
bende cossy by aqua'nın başka bir pijamasını beğendim ama ellerinde bana göre bedenleri yoktu. büyük ihtimal pijama takımlarınıda aynı beğenmişizdir bu arada, benim gecelikte 85, sabahlık 90dı ama indirimle toplam 150ye geldi.

yok, o akşam yemeği için sormuştum ama ne yazık ki gidememişsin. geçmiş olsun. neyse doğumdan sonra bebişlerle bol bol gezeriz:)

bende çatı muayenesini merak ediyorum. cumayı bekleriz artık. belki yaparlar
sebamed aldım. ama niveayla sebamed çok önerildi. dalini ise sevmeyen çok kişi oldu. unibaby hakkında hiçbir fikrim yok

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…