güle güle kullan canım ben de bu modeli görmüştüm mağazada, resimdekinden daha güzeldi beğenmiştim...pembe deyince aklıma geldi seninki de mi bu?
Eki Görüntüle 216368
Lohusashop.com - Lohusa geceliğinde moda... En iyi markalar... En yeni modeller... Şıklığın ve zerafetin adresi... burda senin aldığın markanın modelleri var? senin modelinden de vardır belki linkini koyarsın resim yerine
cnm bende ayni dertten 2 haftadir yatiyorum 1 haftasini hastanede gecirdim ama bana doktor sadece magnezyum verdi. bende su son bi kac gündür asagida baski hissediyorum ve cok korkuyorum acikcasi yarin doktora gidicem allahtan yine hastaneye yatma düsüncesi bile geriyo beni . rahim agzi 3 cm derken acilman mi var 3cm cünkü 3 cm normal dedi doktor bana benimde 3,3 cm ölcmüstü ama rahim tamamen kapali demisti bana 4 hafta dayan dedi bu arada ondan sonra cocuk küveze girmezmis
Canım, geçmiş olsun. Omega 3 veya vitamin falan kullanıyor musun? Okuduğum bir yazıda omega 3 (semizotu, balık, ceviz veya balıkyağı tableti vs) 2,5 kilo doğacak bir bebeğin 3,5 kilo doğmasını sağlar diyordu. Bir de dinlenmek çok önemli, sol tarafa yatmak kan akışını hızlandırıyormuş, biraz öyle dinlenmeye çalış, inşallah o zamana kadar iyi gelişir bebeğin, çok üzme kendini stres de çok etkiliyor bebeği...
benimde bildiğim kadarıyla hastanede gece pedi veriyorlar. ben benim hastanemden sormuştum, gece pedi biz veriyoruz siz sadece normal ped getirin yeter demişti.
bu arada, bana şu ana kadar ne çapı muanesi nede NST'ye bağladılar. belki cuma kontrolümde yaparlar.
peppermint, bu arada sizi de tebrik ediyorum. nice mutlu senelere
narciçek 16, cumartesi nasıl geçti, eglendin mi baren:)
benimde bildiğim kadarıyla hastanede gece pedi veriyorlar. ben benim hastanemden sormuştum, gece pedi biz veriyoruz siz sadece normal ped getirin yeter demişti.
bu arada, bana şu ana kadar ne çapı muanesi nede NST'ye bağladılar. belki cuma kontrolümde yaparlar.
peppermint, bu arada sizi de tebrik ediyorum. nice mutlu senelere
narciçek 16, cumartesi nasıl geçti, eglendin mi baren:)
benim geceliğim buuu
ben bursadan suwen'den aldım)aynı mağazadan bir de pijama takımı aldım ama gecelikten farklı o biri 75 diğeri 85 ti...geceliğimi çok severek aldım tacı da var
banada bu zamana kadar ne çatı muayenesı nede nst yapmadılar..acaba bu gittiğimde yaparlar mı? çatı muayenesi nasıl oluyor çok acıtıyor mu?
benim bir arkadaşım 36 haftalık hamileyken bebeği gelişememiş 32 haftalık kalmş..sezeryanla acil aldılar 32 haftalık bebeği ve küveze falanda girmedi gayette sağlıklıydı ..sadece premature bebek olarak dünyaya geldi..vallahi yatıp kalkıp şükredelim bu zamana kadar geldiğimz için ..temmuz annelerindeki çınar bebeği her düşündüğmde halimize şükrediyorum 25 haftalıkken dünyaya gelmişti..allaha şükür ki yaşıyor:26:
ya bide kızlar venüsten haber var mı
evet, aynısı:) nerden anladıngüle güle kullan canım ben de bu modeli görmüştüm mağazada, resimdekinden daha güzeldi beğenmiştim...pembe deyince aklıma geldi seninki de mi bu?
Eki Görüntüle 216368
Lohusashop.com - Lohusa geceliğinde moda... En iyi markalar... En yeni modeller... Şıklığın ve zerafetin adresi... burda senin aldığın markanın modelleri var? senin modelinden de vardır belki linkini koyarsın resim yerine
ben de mağazada görüp beğenmiştim bunu alacağım sanırım.benim geceliğim buuu
ben bursadan suwen'den aldım)aynı mağazadan bir de pijama takımı aldım ama gecelikten farklı o biri 75 diğeri 85 ti...geceliğimi çok severek aldım tacı da var
banada bu zamana kadar ne çatı muayenesı nede nst yapmadılar..acaba bu gittiğimde yaparlar mı? çatı muayenesi nasıl oluyor çok acıtıyor mu?
benim bir arkadaşım 36 haftalık hamileyken bebeği gelişememiş 32 haftalık kalmş..sezeryanla acil aldılar 32 haftalık bebeği ve küveze falanda girmedi gayette sağlıklıydı ..sadece premature bebek olarak dünyaya geldi..vallahi yatıp kalkıp şükredelim bu zamana kadar geldiğimz için ..temmuz annelerindeki çınar bebeği her düşündüğmde halimize şükrediyorum 25 haftalıkken dünyaya gelmişti..allaha şükür ki yaşıyor:26:
Ben kasılmalar nedeniyle, artık her hafta nst'ye giriyorum. Ama sanırım genelde son haftalarda yapılıyor, ya da kasılmalar başlayınca yapılır. Çatı muayenesine gelince, acile gittiğimde açılma var mı diye kontrol yapıldı, spekulm denen bir aletle baktı. Hiç acımadı diyemiycem, ama dayanılmayacak bir acı değil, korkulacak bir şey yok. Çatı muayenesi de öyledir diye tahmin ediyorum. O a doğuma yakın, son haftalarda yapılır herhalde, çünkü doğuma kadar çatı genişlemeye devam ediyor sanırım.
kızlar yine aynı konuya döncem ama siz şampuan ne aldınız?unibaby set var,nivea atta seti var bir de sebamed var aklımda napsam ki??
neyse bekleyeceğiz bakalım 12 gün umarım bebişin güzelcee gelişirsementa ben çalışmıyorum hamileliğim hep zor oldu en başından beri hep yatıyordum zaten.12 gün bana da uzun geldi ama yapacak bişey yok dedi doktor.bekleyelim bakalım dedi.gebeliğin anormal olması için tam alt sınırdasın dedi.zaten kilosuna o kadar takılma önemli olan gelişmesi dedi.çok küçükmüş çocuk.
ben de mağazada görüp beğenmiştim bunu alacağım sanırım.
Canım ben de ilk defa 32. de girdim nst'ye.
kizlarrr;
bana bi buket geldi esimden az onceeeee..
cokk mutlu oldum
ama kasılmalar herkeste var:44:..bende de sürekli oluyor..bu tehlikeli olanı nasıl ayırt edices ben hala anlamş değilim ..ama dün ilk kez adet ağrısı gibi ağrım başladı 10-15 dkka sürdü ve mide bulantımda oldu:18:..spekulum o aletle ilk tanışmam geçen sene ağustos ayında kimyasal gebelk yaşamştım devlet hastanesine gittim genç bir erkek doktor makasa çıkardı hayatımda ilk kez alttan muayene olacaktım çok korkuyordum ..o aleti çıkardı demirdi ve canım çok yandı bende çığlk gibi ses çıkardm canım acıdığı için bide bana kızmaz mı her gün 150 hastam geliyorsa senın gibi yapan 5 kişidir diye. . hamile kaldıktan sonra ondan sonra bu doktorum bayan olan oda muayene edecekti dedim bu alet benım çok canımı yakmştı diye tamam o zaman tatlım en küçük olanla bakarız demişti ve hiç canım yanmamıştı ..bu erkek doktorlar hiç halden anlamıyorlar sanırım ne kadar canımı yakmştı o gün..
bende cossy by aqua'nın başka bir pijamasını beğendim ama ellerinde bana göre bedenleri yoktu. büyük ihtimal pijama takımlarınıda aynı beğenmişizdirbenim geceliğim buuu
yok, o akşam yemeği için sormuştum ama ne yazık ki gidememişsin. geçmiş olsun. neyse doğumdan sonra bebişlerle bol bol gezeriz:)canımm ben cumartesi için ne demiştim ki??eğlenmesine eğlendim üniversiteden arkadaşım geldi süpriz yaptı dışarı çıktık çok güzeldi....sen geçen haftaki yemeği mi soruyorsun acep?yemeğe gidememiştim ya şiddetli baş ağrısından sonra baş ağrısı tekrar kulağa çevirmişti...
bende çatı muayenesini merak ediyorum. cumayı bekleriz artık. belki yaparlarbanada bu zamana kadar ne çatı muayenesı nede nst yapmadılar..acaba bu gittiğimde yaparlar mı? çatı muayenesi nasıl oluyor çok acıtıyor mu?
sebamed aldım. ama niveayla sebamed çok önerildi. dalini ise sevmeyen çok kişi oldu. unibaby hakkında hiçbir fikrim yokkızlar yine aynı konuya döncem ama siz şampuan ne aldınız?unibaby set var,nivea atta seti var bir de sebamed var aklımda napsam ki??
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?