2011 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Aramıza hoşgeldin diyeyim öncelikle.
Benim de kayınvalidem başta çok hevesliydi,kıyafetlerini falan o aldı ama sonra birden durdu geri çekti kendini annemlerin yapmasını bekledi ki zaten öyle olacaktı yatağını annem aldı arabasını da alacak.Ama keşke kayınvalidem kıyafet falan dahi almasaymış çünkü tüm akrabalara komşulara övünüp duruyor ben torunuma şunu aldım bunu aldım şu kadar para harcadım diye.Bu da beni sibir ediyor

selam kızlar cok ama coooook yorgunummmkac gundur temızlık pasta borekle ugrastım dunde mısafırım wardı annemler bebek durusu getırdı sıze ıcımı dokuyum ıstedım ....teyzemler kuzenler annem kardesım arkadasım gorumceler kayınwalıdem wardı ben ewlı olan gorumceme gıttıgımde her ısını yapardım bı tabak kaldırmadı sadece oturdu benden ona hızmet etmemı bekledı we sınırım acayıp bozulduu bırı 20 yasında gırdı ps 3 oynadı sadece bırı kendı caylarını doktuler sawatlarından suratlarından gecılmıyodu ne yaptıysam artıkk.....eltımede pazar gunu soylemıstım onada gıttıgımde hep mısafır tabaklarını hazırlar toplar cay felan dokerdım oda gelmedı pazar gunu yukardaydı ayagını koltuga taktırmıstı pazar gunu agrımıyo felan demıstı we 1 hafta olacak nerdese oda gelmedı bahane o olduuu...ewlenelı 2 yıl olacak we eltım henuz 1 kere gelıp oturmadı dusunun annesı arkamdan gıtmez bız ona ne yaptık felan dıe kac kere lafını ettı artık bunlara alıstım ama madem gelıosun nıe surat yapıosun ayy yolasım geldı resmen nese cayı atlattık teyzem hadı duruye bakalım artık dedı walızler acılmaya basladı teyzem masaya acayım ben dedı bende gerek yok dedım sen goster kalksın tekrar dedım herkesın elıyle cekıstırmesını ıstemedım zaten teyzemler hepsını gormuslerdı bı kac seye gorumcemın elı gıttı begenmezmıs gıbı gerı koyduuu orgulerı felan eklesem mılletın agzı acık kalır cok modern seylerdı bakıldı bakıldı hıc bısı denmedı tabıı kayınwalıdem cok guzel yapmısın cok almısın elıne saglık felan dedı ama yukarda neler konusuldu pek bı bılgım yokkk :):)eltım ıcınde gelınce baksın artık felan dedıler bende gelenler gordu gelmeyenlerde ustunde gorsun dedım ::))sonra annem kunye we kupe hedıyelerını cıkarttı buda benım hedıyem dedı herkes baktı onada bısı demedıler kız kardesım sessızce ısım ne olacak ya dedı bende sessızce soyledım gorumcem hemen ne koyacaksınız dedı sonra kesın deıl selman bı kac bısı soyledı dedım onuda begenmedıler agız eydıler sınırım ıyıce kalktıııı sawat surat gıttıler ....sabah kayınwalıdem zıle bastı eltım ıcın zehırlenmıs mıdesı yıkanmıs felan dedı bende nasıl zehırlenmıs felan dedım sonra bana ıkı kere hadı gıdelım dedı bende benımde ayagım sıs gıdemem sıcakta dedım onada bozuldular ıkı gun sonra laflar cıkmaya baslar bız yıne kuserızzzz umarım dogumumda sık sık gelıp durmazlar onların suratlarını cekemıycemmm gelır bıde surat yaparlarsa taze bebegı sap sap sıkıstırıp operlerse bende goz yummam acarım agzımı

temizlik çok farklı birşey ya..herkes temiz titiz olamıyor malesef..siteler benim için bir eğlence hobi gibi oldu.her gün neler var diye emrak edip bakıyorum mutlaka
nerden aldınız bunlar kızlar ya bende varsa kızlar için almak istiyorum
canım unnadonun sitesinden aldım..kızlarınkiler daha bir güzel bak istersen
canım işin zor vallahi..kimse yokken o dönemde de bir sürü insan çekilmez ki..her kafadan bir ses..allah yardımcn olsun

hoş geldin canım aramıza..sen şanslıymışsın
canım şu anda önde gidiyor olabilr ama zamanla sat tarihiyle uyumlu hale geliyorlar..belkide hep önden gidicek doğuma kadar eğer öyle olursa doğmnda biraz erken olur sanırım..
canım 32.hafta raporunu 31+0 ve 31+6 da alabiliyorsun,yanı benım doktorum bu tarihler arasında çağırdı benı
cumartesi olayını bende bilmiyorum
ayy sorma bugün benımkide kıpır kıpırdı..öğlen eve gittim az uzanayım diye rahat vermedi tosun..bebişim hangi ara durmuşsa bir uyumuşum mesayiye geç kaldım iyi bitiriyorasun yavaş yavaş hazırlıklarını kolay gelsn canım

canım bebek durusu dediğin şey sanırım sizde bir adet..çeyize bakmaya geldikleri gibi bebeğe yapılanlara mı bakıyorlar? ben anlamıyorum insan hamile kadına yardım etmez mi ya,nasıl insanlar var..bir süür uğraşmş yapmşsn bide hizmet etmişsin..benım annem benden bir bardak su istemiyor bu dönemde, eşim çayımı doldur dediğinde eşimede kızıyor kalk kendın doldur diye gülerek

ewet canım konyada ole bı adet war kızın annesı her esyasını alıyo sonra hekes gelıp bakıyo ben gorumceme eltıme gıttıgımde hıc oturmam ama popolarını kaldırmadılar sawat surat zaten eltım gelmedı bıle:))))gorumcemde kız olursa modellerı alırım dedı ama bk werırım ınsan olana ınsan gıbı dawranılır bıde dun sancım wardı hıc bı halta yardım etmedıler bende yapmıycam bundan sonra

havlu olayı bomba ama yaaa nasıl bir şaka bu

seninkiler 1000 lira vermiş waaww iyi para valla biz de o yok ee tabii hediyede yok (bakarızdan bu sonucu çıkardım)

35-36 haftalık olmşsun zaten senı peşlerinde dolandırmaya hiç hakları yok..vallahi benım annem beni çalştırmazdı, ama kendı yorulurdu heralde onada ben müsade etmezdm yorulmasına..çok kötü bir çıkmaz ya

eşim malatyalı

ben diyorum ki esime, simdi benimle ilgilenmeyenler dogumdan sonra sevmeye geldiklerinde sevdirmicem hicbirine

benim kac yildir begendigim yesil tasli bi 3lu tk var (kupe, yuzuk, kolye ) bu yildonumumuzde esim dediki sana o seti almak istiyorum ama cok msrf yaptim diye kizar misin bana? ben de simdi alma dogumda alirsin dedim; hemde yillarca saklarim anisi olur, kizimin dogumunda almisti esim derim (insallahh; Allah gosterir o gunleri )

cnm , bizi merakta birakma; msj atmami bekleme, 2 satir yaz arada.
iyi olmana sevindim canimmm; az kaldi, dayan biraz daha..

hayret senin su k.pederine yaaaa.
intikamini al;
bebegini k.pederin severken yuzune vurursun; "baba bak nasil seviliyor simdi diy mi, ilk duydugunda kurtaj diyordun birde" de..

vay bee.. hayrett. masallah diyelim, nazar degmesin

ohh valiz de hazirlanmis, ne guzel cnmm

bu bal gibi çekememezlik bu kadar da belli edilmez ki allah allah...iiki gitmemişsin sen de eltine terbiyesiz insan aaaaa

Merhaba kızlar... fırsat buldukça girip okuyabiliyorum ama genelde yazmaya zaman bulamıyorum.. p.tesi resmen izne ayrılıyorum artık ben de... iki gün önce dr. kontrolümüz vardı. 32 haftada gittiğimde bebeğim sadece 1.800 dü.. ve ben 2.000 gr. olmuştur diye hevesle gitmiştim. bu sefer inşallah 2 kg yu geçmiştir diye düşünürken çok şükür 2.300 civarı çıktı kızım. gerçi yine öyle tombik bir bebek olmayacak anlaşılan ama en azından doğuma kadar 2.5 kg ile 3. kg arası olacak inşallah.. bu arada dr. bebeğimin 34.-35. haftalık olduğunu söyledi.. aslında SAT ıma göre iki hafta kadar geride çıkıyorum... sanırım dr.um beni endişelendirmemek için bu konuda yorum yapmıyor...ben de moralimi bozmamak için hiçbirşey sormuyorum... kontrolümüz biterken dr.um temmuzun 20 sinden sonra gün seçelim her an operasyonu yapabiliriz dedi.... demesine de ben de hep aklımdan öyle düşünmeme rağmen yine de öylece kalakaldım... bir an ne diyeceğimi şaşırdım... bu ikinci bebeğim olmasına rağmen acayip bir şekilde bir an panik oldum... dr.um da farketti ve hadi gel servise gidelim sen NTS ye gir benim de bir sezeryanım var, hasta hazır beni bekliyor dedi... servise gittiğimizde ameliyathane koridorunda sedyeye yatan hamile kadını ve elinde bebeğin eşyalarını taşıyan ameliyathane hemşiresini uzaktan görmek bile benim için ikinci bir heyecan dalgası oldu... insan ister istemez empati yapıyor... benim Nst de işim bitene kadar yaklaşık 20 dk falan geçti ve tam o sırada koridorda cılız bir bebek ağlaması duydum..:))) işte o ana kadar kendimi sıkan ben, artık daha fazla dayanamayıp ağladım... yalnız bebeğin kalp atışları fazla hızlı olduğu için küvoz odasına götürdüler... hemşireler koşuşturuyordu... sonradan öğrendim, böyle şeyler gayet normalmiş... benim oğlum da doğduktan sonra solunum problemi yaşamış... benim sezeryan dikişlerim yapılırken tabi hiçbirşeyden haberim yok, oğluma burundan oksijen takviyesi yapmışlar... kendime geldiğimde annem söylemişti... sanırım bu tarz komplikasyonlar sezeryan doğumlarda daha sık oluyor... neyse Allah devasız dert vermesin, bunlar halledilebilir sorunlar nihayetinde... Allah hepimize sorunsuz, sağlıklı bebekler ve doğumlar nasip eder inşallah...

canım şu anda önde gidiyor olabilr ama zamanla sat tarihiyle uyumlu hale geliyorlar..belkide hep önden gidicek doğuma kadar eğer öyle olursa doğmnda biraz erken olur sanırım..
canım 32.hafta raporunu 31+0 ve 31+6 da alabiliyorsun,yanı benım doktorum bu tarihler arasında çağırdı benı
cumartesi olayını bende bilmiyorum

sağol canım ilgilendiğin için

rica ederim canım sen de sağol

selam kizlarrr;

bugun 2 defa anca girebildim; bi alintilar yaptim kac saattir ynt yazamdim

yogun gecti bugun yoruldum

karnim da kasilip duruyor; bugun 6-7 kez oldu su ana kadar

hayirlisiyla 1 gunum kaldi..

güzel annecikler
ben yarın sabahtan dr kontrolümü olucam idrar ve şekerime tekrar bakılacak ve sonuçlarla dr a muayene olucam...
sonrasındada 1 haftalığına aranızdan ayrılıyorum...
anneme gidicem orada ablamlarda olucak ve güzel 1 hafta geçireceğimi umuyorum
doğumdan önceki son kaçamağımı yapıcam yani...
ablamlara eşlik edemem denize giremem korkumdan ama sıcak kumlarda sizleri hatırlarım en azında...
annişlede alışverişe çıkıcaz bana pijama falan filan son eksiklerimi tamamlayacağız...
sonra evime döndüğümdede bebişimin cicilerini yıkama ütüleme dolabına yerleştirme işine başlayacağım
kociş sen hiç uğraşma kuru temizlemeye vereyim hepsini sen deterjanlarınıda ver diyo ama ben kesinlikle karşıyım
bebişimin ilk cicilerini kendim yıkamak ütülemek isterim en doğalından...kuru temizlemede neyin nesiymiş...güya beni uğraştırmamak istiyo kocişim ama olmaz..
bebişin cicileri bittikten sonrada temmuzun sonuna doğru evde dip köşe temizlik olacak halılar yıkanmaya gidecek kadın alıcam 1 2 gün temizliğe yardımıma geleceklerde var...
inş planlarım umduğum gibi yürür...geçen bi topikte okumuştum ''kul kurar kader gülermiş'' misali..
Allahım hakkımda ve hakkımızda hayırlı olanı eylesin...
leptopumu götürürmüyüm bilmiyorum ama benden hbr alamazsanız bilinki tatil havasındayım
ben yokken bi yaramazlık yapmayın haaaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…