2011 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

selam kizlarrr;

bugun 2 defa anca girebildim; bi alintilar yaptim kac saattir ynt yazamdim

yogun gecti bugun yoruldum

karnim da kasilip duruyor; bugun 6-7 kez oldu su ana kadar

hayirlisiyla 1 gunum kaldi..

ayyy benim daha 2 ay var siz böyle gün saydıkça ben heyecanlanıyorum :)

ohh cok guzel cnm,
sevindim snein adina;
gule gule git gel, saglikla insallahh

ayyy benim daha 2 ay var siz böyle gün saydıkça ben heyecanlanıyorum :)
zaman cabuk geciyor cnmm

yarın birçok arkadaşın kontrol günü..hayrlısıyla gidin gelin inşallah:26:
ben yarin ise gelicem cnm,
pzt gidip raporumu alicam
kontorum taaa 9 temmuzda.

ama pzt doktorum yerinde olursa bi gorunmek istiyorum bu kasilmalar cookk olmaya basladi artik cunku

Ben travel sistem alacaktım ama sonra vazgeçtim.Ayrı ayrı alayım dedim.Mağazadaki kadının tavsiyesiyle bunu aldık.

http://www.e-........../0_13_kg/sunny_baby/sunny_baby_honey_tasima_koltugu/SUN-SB-402-K

Tasarım Maxi-cossi benzeri ama fiyat 3 te 1i.Aslında ben alacaktım maxiyi ama kadın alma dedi.Zaten bunu çok kullanamayacaksın kilo alınca yenileyceksin o zaman maxı-cossi öneririm dedi.Dün de bir arkadaşa gittim,oğlu 6 aylık oldu,quinny araba maxinin ana kucağı falan vardı onda.Benim oğlan bunda durmuyor artık büyüğe geçtik,almadıysan benimkini sana vereyim bir dünya para verdim sen verme bari dedi

Son düzenleme:

hımm anladım canım 1günm kaldı deyınce senınde yarın kontroln var sandım..

34+5 haftalık 3183gr 49cm olmuşuz:)26 temmuzda epidural sezeryen ile beişimle kavuşucağız...allah hepimize hayırlı doğumlar nasip etsin sağlıklı sıhatli kucağımıza alalım hepimiz:))

34+5 haftalık 3183gr 49cm olmuşuz:)26 temmuzda epidural sezeryen ile beişimle kavuşucağız...allah hepimize hayırlı doğumlar nasip etsin sağlıklı sıhatli kucağımıza alalım hepimiz:))

maşallah canım....hemen hemen aynı zmanda doğum yapıcaz...benimde 25-27 temmuz gibi....

saol canım cevapladığın için...kalsın şimdilik o zaman...

kızlar ben doktora gittim moralim bozuk bebiş iyi ama 42 cm ve 1926gr onda sorun yok ama benim suyum azalmış tam sınırdaymış kontrole gitcem habire 36 haftaya kadar dayan bari dedi doktor dua edinde dahada azalmasın ya ben anlamıyorum bu su nasıl geliyo ya benim hep akıntıdan dolayı altım ıslak zaten kuruduğu yokki of canım çok sıkkın tek iyi olan şey kardeşim geldi valla çok özlemişim iyi oldu moralim yoksa iyice bozuk olurdu dua edin bana olurmu

bebek gelişimi normalse içini ferah tut.daha önce de söyledim ben 16.haftadan beri o sıkıntıyla devam ediyorum.Zaten sona doğru su azalacak git gide.32.Haftayı gördük çok şükür bundan sonra Allahın izniyle yaşanacak sıkıntılar çok ciddi olmaz.Bol istirahat...Bol dua...Allah meleklerimizi korusun...

Ben eğer 37. haftaya kadar dayanabilirsem eşimle aynı tarihte izne ayrılıyor olacağım. Onların fabrika 5 ağustosta tatile çıkıyor, bayramdan sonraya kadar tatiller. O yüzden pek sıkılmayacağım. :)) Heran yanımda olacak eşim. Çok mutluyum.

Canım çok güzelmiş. Güzel günlerde giysin oğlun :))

Canım iyi haberlerini aldıkça çok mutlu oluyoruz.hadi bakalım az kaldı. Hayırlı doğumla olur inşallah :)

Ya zaman geçmiyor derken şimdi de o ka az kaldı ki aslında. Ben hiç birşey yetişmeyecek gibi hissediyorum

Umarım tetkik sonuçların iyi çıkar...

Ya son haftalarımız bu kadar hareketli olmayacaklar diye üzülüyorum. :))) o kadar güzel tekmeliyor ki oğluşum göbeğim göbek atıyor resmen

selam kizlarrr;

bugun 2 defa anca girebildim; bi alintilar yaptim kac saattir ynt yazamdim

yogun gecti bugun yoruldum

karnim da kasilip duruyor; bugun 6-7 kez oldu su ana kadar

hayirlisiyla 1 gunum kaldi..

Bugün ben de çok yoğudum. sadece 15 dk. bir boşluk yaratıp güç bela yemek yedim. Ya bir yandan alayım raporu evde oturayım diyorum diğer yandan da o kadar çle çektim 1 hafta kaldı 1 hafta sonra diğer hatun geldiğinde baya rahat olacağım. şimdi çile çekip rahat dönemde günlerimi boşa harcamayayım diyorum.

Canım umarım tetkik sonuçların olumlu çıkar. Buarada güle güle git güle güle gel... :)))

Amin canım. Umarım hepimizin bebişleri sağlıkla gelsin :)))

canım suyu azalanlara serum takviyesi yapıyorlar
erken doğum ihtimaline karşı ciğer geliştirici iğne vuruyorlar
dr un bişey yapmadı mı dayan bari ile olur mu ya:95:
bol istirahat et sol yanına yatarak bi de belki faydası olur bol bol su iç canım
inşallah doldurur 35. haftasını sağlıkla gelsin zaten nerdeyse 2 kilo olmuş korkma sakin ol bol bol oku canım

merhaba hamiş arkidişler

size bişey danışmak istiyorum, bende artık bebişin kıyafetlerini yıkayayım diyorum, ama deterjana karar veremedim, dalini pek önermiyorlar, sabun tozuda çok köpürdüğü için makinayı bozuyormuş, hangi deterjanı kullanmalı o zaman siz nekullandınız?

cnm benim maşallah bebişine,sende dikkat et kendine yorma ayakta pek fazla kalma
dr un bi tavsiye önermedimi suyu azaldığı için şunu yada bunu yap diye
bol su iç cnm faydası oluryormuş mutlaka..

cnm aynene bende hazırlıklara geç kalacam diye içim içimi yiyo yaa sorma bi çanta alıpta bebişin bali eşyalarını yerleştiremedim
senle ben kaldık heralde bebek çantası alamayan
cnm sğl iyi dileklerin için...

iyi eğlenceler canım...
maşallah canım tosuncuk bir bebek olacak galiba 4 kg olur doğana kadar.
Canım bol su iç, karpuz kavun ye bol bol dinlen, inşallah vaktiyle gelir hepimizinki inşallah

Canım roxy matik'i önermişlerdi çok ama ben markette fln görmedim, dalin aldım toz sabun olanından özellikle dikkat ettim, hiç köpürme fln yapmadı valla. Köpüren diyen arkadaşlar miktarını çok koymuş olabilirler çünkü bizim bildiğimiz deterjan gibi değil ölçüsü, talimata göre ben sadece 4 kaşık koydum...

dalan roxy matikle yıkadım.hatta bugün bir kaç parça kalmıştı onları yıkadım içeri astım.ben almadım ama kapıdan uğrayan bir arkadaşım ev ne güzel kokmuş dedi

canım serum takviyesi vücudun genel sıvı kaybına bağlı su azalmasında işe yarıyor.onun dışında çoğu durumda(ben gibi) idiopatik yani sebebi bilinmeyen bir azlık söz konusu oluyor.gelişim süreci normal olduğu ve kasılma vb. erken doğum belirtisi olmaığı müddetçe sadece takip ediliyor.Çok çokkkk riskli durumlarda(erken dönemde ) dışardan anne karnına sıvı takviyesi yapıldığı da görülmüş ama bu da çok kalıcı ve faydalı olmamış.:26:Anneye bol su takviyesi öneriliyor çünkü sebebi bilinmese de en azından fazladan su kaybı olsun istemiyor dr.lar.Benim aklımda kalan vakti zamanında 110 olması gereken ölçümlerim 75 çıkmıştı 50 de en alt sınırdı.Burdaki fakültenin ana bilim dalı başkanına da gitmiştim,sıkma canını bu su onun büyümesine yeter,demişti.ondan sonra da radyoloji uzmanıyla konuşmuştum o da hep aynı şeyleri söyledi.Eğer aklına takılan bir şey varsa başka bir doktora daha görün derim.Ama içini ferah tut...

canım bebeğin iyi maşallah...suyun için üzüldüm ama artık çok şükür ki 32. haftadasın...moralini bozma sık sık dr.a git...

çok sağolun kızlar moral verdiğiniz için doktorda azalmış ama yeterli gelir bu su ona diyo ama ne bileyim işte ben üzülüyorum serum falan takmadı nst ye bağladı yalancı sancılar çıktı onada normal dedi zaten benim yapımdan dolayıda erken doğum yapabilirmişim daha öncede demiştim anca daha 44 kilo olabildim oda bebeğin kilosu benim dış görünüşte hiç bişi yok çünkü inşallah zamanında doğar kızım ben dayanamam onu allah korusun küvezde falan görmeye ölürüm ya benim yüzümden oldu diye dua edin nolur tek isteğim bu

roxy matik aldım ben migrosta var arkadaşlar almak isteyen için bilgilendirme yapayım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…