selam kizlarrr;
bugun 2 defa anca girebildim; bi alintilar yaptim kac saattir ynt yazamdim
yogun gecti bugun yoruldum
karnim da kasilip duruyor; bugun 6-7 kez oldu su ana kadar
hayirlisiyla 1 gunum kaldi..
selam kizlarrr;
güzel annecikler
ben yarın sabahtan dr kontrolümü olucam idrar ve şekerime tekrar bakılacak ve sonuçlarla dr a muayene olucam...
sonrasındada 1 haftalığına aranızdan ayrılıyorum...
anneme gidicem orada ablamlarda olucak ve güzel 1 hafta geçireceğimi umuyorum
doğumdan önceki son kaçamağımı yapıcam yani...
ablamlara eşlik edemem denize giremem korkumdan ama sıcak kumlarda sizleri hatırlarım en azında...
annişlede alışverişe çıkıcaz bana pijama falan filan son eksiklerimi tamamlayacağız...
sonra evime döndüğümdede bebişimin cicilerini yıkama ütüleme dolabına yerleştirme işine başlayacağım
kociş sen hiç uğraşma kuru temizlemeye vereyim hepsini sen deterjanlarınıda ver diyo ama ben kesinlikle karşıyım
bebişimin ilk cicilerini kendim yıkamak ütülemek isterim en doğalından...kuru temizlemede neyin nesiymiş...güya beni uğraştırmamak istiyo kocişim ama olmaz..
bebişin cicileri bittikten sonrada temmuzun sonuna doğru evde dip köşe temizlik olacak halılar yıkanmaya gidecek kadın alıcam 1 2 gün temizliğe yardımıma geleceklerde var...
inş planlarım umduğum gibi yürür...geçen bi topikte okumuştum ''kul kurar kader gülermiş'' misali..
Allahım hakkımda ve hakkımızda hayırlı olanı eylesin...
leptopumu götürürmüyüm bilmiyorum ama benden hbr alamazsanız bilinki tatil havasındayım
ben yokken bi yaramazlık yapmayın haaaa
zaman cabuk geciyor cnmmayyy benim daha 2 ay var siz böyle gün saydıkça ben heyecanlanıyorum :)
ben yarin ise gelicem cnm,yarın birçok arkadaşın kontrol günü..hayrlısıyla gidin gelin inşallah:26:
slm kızlar ...nasıl gidiyor bebişlerle aranız...
Biz çok şükür alışverişimizi tamamladık valizimi hazırladım artık...
Sadece anakucağı oto koltuğu olanlardan onda karar veremedim onu alıcaz...bu konuda tavsiyede bulunursanız sevinirim.birde 2 gündür sigorta şirketlerinden arıyolar biri acil durumlarda geçerli biri sezeryanın yarısını karşılıyor yok yılda 13 tl ödüyomuşuz bilgisi olan varmı???
ohh cok guzel cnm,
sevindim snein adina;
gule gule git gel, saglikla insallahh
zaman cabuk geciyor cnmm
ben yarin ise gelicem cnm,
pzt gidip raporumu alicam
kontorum taaa 9 temmuzda.
ama pzt doktorum yerinde olursa bi gorunmek istiyorum bu kasilmalar cookk olmaya basladi artik cunku
34+5 haftalık 3183gr 49cm olmuşuz:)26 temmuzda epidural sezeryen ile beişimle kavuşucağız...allah hepimize hayırlı doğumlar nasip etsin sağlıklı sıhatli kucağımıza alalım hepimiz:))
saol canım cevapladığın için...kalsın şimdilik o zaman...mrb cnm ben iş bankasındayım.sağlık sigortası doğumu karşılar elbette ama hamile kalmadan 1 yıl önce yaptırılma koşulu var
o yüzden yaptırmanın şu ana anlamı yok keşke önceden yaptırsaydın ama yaptırayım farklı durumlar için kullanırım yada tekrar bebeğim olunca kullanırım dersen ben sana yardımcı olurum
telefonumu da verebilirim
kızlar ben doktora gittim moralim bozuk bebiş iyi ama 42 cm ve 1926gr onda sorun yok ama benim suyum azalmış tam sınırdaymış kontrole gitcem habire 36 haftaya kadar dayan bari dedi doktor dua edinde dahada azalmasın ya ben anlamıyorum bu su nasıl geliyo ya benim hep akıntıdan dolayı altım ıslak zaten kuruduğu yokki of canım çok sıkkın tek iyi olan şey kardeşim geldi valla çok özlemişim iyi oldu moralim yoksa iyice bozuk olurdu dua edin bana olurmu
günaydınnnbende canım 5.30 tan beri uyuyamadım dön oyana dön bu yana..çok uykusuzm ve başm ağrıyor..5.30 dan öncede zate 4-5 kere tuvalete kalktığm için toplamda kaç saat uydum bilmiyorum..bende senın gibi dişimi sıkıyorum bebeğim için 3 hafta daha diye..hem annem gelmeden de izne ayrılmak istemiyorum evde bütün gün sıkılır kendımı bunalıma sokarım diye..canım ben çok su içerim zaten günde 4-5 litre
Eki Görüntüle 217276 kızlar unnadodan oğluşuma bunları aldım..ayy üstünde nasıl durur acaba..18-24 aylk aldım seneye yazın giyer diye
kızlar içinde çok cici elbise ve tulumlar var bir bakınd erim
selam fıstıklar.. :)) nasılsınız bakalım..aslında size dün akşam yazacaktım ama eşim kalk diye tutturunca kalkmak zorunda kaldım.pepermintte mesaj atınca kociş yokken gireyim hemen dedim.ben bildiğiniz gibi yata yata geçiriyorum günbleri.çok sükür ama bugünlere ulaştık.toplamda 65 haftamız kaldı.sezaryan olacxağı için 3-4 hafta diyorum artık.inş sabredebiliriz..dualarınızı bekliyorum.benim bebiş çok s ert duruyor karnımda.dokununca acıyor resmen karnım.kendini dayıyor bana ve hareket ettirmiyor..öyle işte..ama az kaldı sabredeceğiz inş...hepiniz iyisinizdir umarım..hepinizi öptüm..36. haftayı atlatırsam eğer hergün burdayım inş... :))
fıstıklarr bu ne yaaa bırakın şu kaynanalaınızı onları konuışup karartmayın içinizi
konuşulcak daha önemli konuşlar var bebişler...
bu arada ben 32+0ım bugün 33e başladık hayırlısıyla bakalım yarın kontrolümüz var durumlar nasıl bizim cimcimede..
Selammm herkese...
sabah sağlık ocağına gittim, tahlillerimi yaptırdım, kızımın kalp atışlarını dinledik eve döndük...
Ütü yapmam gerekiyordu ama iş ile ilgili birşeyler çıktı evden çalışacağım anlayacağınız.
kızlar nasılsınız???
ay bugün kuzum coştu...çok hareketli maşallahhhama canım çok yanıyor...bi de halsiz ,mutsuz bir moddayım...sanırım kitap okuyup uyuyacağım...sizlere bi bakiyim dedim...
bu arada dün annem geldi bebişimizin çantası hazır...yarın da benimkini hazırlayacağız kısmetse...mobilyaları sildi annem...hala tam çıkmadı kokusu o kadar havalandırdık,sildik...şimdi sıra vanilya yöntemi:)
neyse hadi kaçtık biz...öperiz kuzumla sizi...
selam kizlarrr;
güzel annecikler
ben yarın sabahtan dr kontrolümü olucam idrar ve şekerime tekrar bakılacak ve sonuçlarla dr a muayene olucam...
ablamlara eşlik edemem denize giremem korkumdan ama sıcak kumlarda sizleri hatırlarım en azında...
annişlede alışverişe çıkıcaz bana pijama falan filan son eksiklerimi tamamlayacağız...
sonra evime döndüğümdede bebişimin cicilerini yıkama ütüleme dolabına yerleştirme işine başlayacağım
kociş sen hiç uğraşma kuru temizlemeye vereyim hepsini sen deterjanlarınıda ver diyo ama ben kesinlikle karşıyım
bebişimin ilk cicilerini kendim yıkamak ütülemek isterim en doğalından...kuru temizlemede neyin nesiymiş...güya beni uğraştırmamak istiyo kocişim ama olmaz..
bebişin cicileri bittikten sonrada temmuzun sonuna doğru evde dip köşe temizlik olacak halılar yıkanmaya gidecek kadın alıcam 1 2 gün temizliğe yardımıma geleceklerde var...
inş planlarım umduğum gibi yürür...geçen bi topikte okumuştum ''kul kurar kader gülermiş'' misali..
leptopumu götürürmüyüm bilmiyorum ama benden hbr alamazsanız bilinki tatil havasındayım
34+5 haftalık 3183gr 49cm olmuşuz:)26 temmuzda epidural sezeryen ile beişimle kavuşucağız...allah hepimize hayırlı doğumlar nasip etsin sağlıklı sıhatli kucağımıza alalım hepimiz:))
kızlar ben doktora gittim moralim bozuk bebiş iyi ama 42 cm ve 1926gr onda sorun yok ama benim suyum azalmış tam sınırdaymış kontrole gitcem habire 36 haftaya kadar dayan bari dedi doktor dua edinde dahada azalmasın ya ben anlamıyorum bu su nasıl geliyo ya benim hep akıntıdan dolayı altım ıslak zaten kuruduğu yokki of canım çok sıkkın tek iyi olan şey kardeşim geldi valla çok özlemişim iyi oldu moralim yoksa iyice bozuk olurdu dua edin bana olurmu
cnm benim maşallah bebişine,sende dikkat et kendine yorma ayakta pek fazla kalmakızlar ben doktora gittim moralim bozuk bebiş iyi ama 42 cm ve 1926gr onda sorun yok ama benim suyum azalmış tam sınırdaymış kontrole gitcem habire 36 haftaya kadar dayan bari dedi doktor dua edinde dahada azalmasın ya ben anlamıyorum bu su nasıl geliyo ya benim hep akıntıdan dolayı altım ıslak zaten kuruduğu yokki of canım çok sıkkın tek iyi olan şey kardeşim geldi valla çok özlemişim iyi oldu moralim yoksa iyice bozuk olurdu dua edin bana olurmu
Ben eğer 37. haftaya kadar dayanabilirsem eşimle aynı tarihte izne ayrılıyor olacağım. Onların fabrika 5 ağustosta tatile çıkıyor, bayramdan sonraya kadar tatiller. O yüzden pek sıkılmayacağım. :)) Heran yanımda olacak eşim. Çok mutluyum.
Canım çok güzelmiş. Güzel günlerde giysin oğlun :))
Canım iyi haberlerini aldıkça çok mutlu oluyoruz.hadi bakalım az kaldı. Hayırlı doğumla olur inşallah :)
Ya zaman geçmiyor derken şimdi de o ka az kaldı ki aslında. Ben hiç birşey yetişmeyecek gibi hissediyorum
Umarım tetkik sonuçların iyi çıkar...
Ya son haftalarımız bu kadar hareketli olmayacaklar diye üzülüyorum. :))) o kadar güzel tekmeliyor ki oğluşum göbeğim göbek atıyor resmen
Bugün ben de çok yoğudum. sadece 15 dk. bir boşluk yaratıp güç bela yemek yedim. Ya bir yandan alayım raporu evde oturayım diyorum diğer yandan da o kadar çle çektim 1 hafta kaldı 1 hafta sonra diğer hatun geldiğinde baya rahat olacağım. şimdi çile çekip rahat dönemde günlerimi boşa harcamayayım diyorum.
Canım umarım tetkik sonuçların olumlu çıkar. Buarada güle güle git güle güle gel... :)))
Amin canım. Umarım hepimizin bebişleri sağlıkla gelsin :)))
iyi eğlenceler canım...güzel annecikler
Canım bol su iç, karpuz kavun ye bol bol dinlen, inşallah vaktiyle gelir hepimizinki inşallahkızlar ben doktora gittim moralim bozuk bebiş iyi ama 42 cm ve 1926gr onda sorun yok ama benim suyum azalmış tam sınırdaymış kontrole gitcem habire 36 haftaya kadar dayan bari dedi doktor dua edinde dahada azalmasın ya ben anlamıyorum bu su nasıl geliyo ya benim hep akıntıdan dolayı altım ıslak zaten kuruduğu yokki of canım çok sıkkın tek iyi olan şey kardeşim geldi valla çok özlemişim iyi oldu moralim yoksa iyice bozuk olurdu dua edin bana olurmu
merhaba hamiş arkidişler
size bişey danışmak istiyorum, bende artık bebişin kıyafetlerini yıkayayım diyorum, ama deterjana karar veremedim, dalini pek önermiyorlar, sabun tozuda çok köpürdüğü için makinayı bozuyormuş, hangi deterjanı kullanmalı o zaman siz nekullandınız?
merhaba hamiş arkidişler
size bişey danışmak istiyorum, bende artık bebişin kıyafetlerini yıkayayım diyorum, ama deterjana karar veremedim, dalini pek önermiyorlar, sabun tozuda çok köpürdüğü için makinayı bozuyormuş, hangi deterjanı kullanmalı o zaman siz nekullandınız?
canım suyu azalanlara serum takviyesi yapıyorlar
erken doğum ihtimaline karşı ciğer geliştirici iğne vuruyorlar
dr un bişey yapmadı mı dayan bari ile olur mu ya:95:
bol istirahat et sol yanına yatarak bi de belki faydası olur bol bol su iç canım
inşallah doldurur 35. haftasını sağlıkla gelsin zaten nerdeyse 2 kilo olmuş korkma sakin ol bol bol oku canım
iyi eğlenceler canım...
maşallah canım tosuncuk bir bebek olacak galiba 4 kg olur doğana kadar.
Canım bol su iç, karpuz kavun ye bol bol dinlen, inşallah vaktiyle gelir hepimizinki inşallah
Canım roxy matik'i önermişlerdi çok ama ben markette fln görmedim, dalin aldım toz sabun olanından özellikle dikkat ettim, hiç köpürme fln yapmadı valla. Köpüren diyen arkadaşlar miktarını çok koymuş olabilirler çünkü bizim bildiğimiz deterjan gibi değil ölçüsü, talimata göre ben sadece 4 kaşık koydum...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?