2011 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

ah canım sen benim idolüm oldun,örnek alıyorum,bende sen gibin yatıştayım,maşallah kız 34 oldun,inşallah tehlikeyi atlatıyosun...

canım suyun muhtemelen seni 36 ya taşıyacaktır,içime öyle doğdu,Allah yardımcın olsun...zaten haftalık kontrollerde azalmanın artıp artmadığı belli olur,çok dinlen ,bol su iç ki kasılmalarında olmasın

yarın 28.hafta kontrolumuz var dua edin

hadi bakalım kuzu ne kadar olmuş...

kızlar 31 + olunca 32 olarakmı düşünüyoruz?...vaaayy bee,şükür Allahıma...

bu arada nidilat berbat bi ilaçmış...inşallah hiçbi anne kullamak zorunda kalmasın...kullananlarada Allahım yardım etsin...

gunaydin anneler
vermidon iyi olmana sevindim canim
sule canini sikma bol su ic dinlen canim
havar ben omobaby aldim digerleri yoktu zaten

biz doktora gidiyoruz insallah iyi haberlerle geliriz siska oglum insallah buyumustur beni uzmez

günaydın teyzoşlar...
çok uykusuz bir gece geçirdim...keyifsizim...babişi yolladık şimdi işe...yatıp uyumaya çalışacağız kuzumla...gerçi kuzum bütün gece kıpraştı durdu umarım şimdi uyur da beni de uyutur hehe...gün içinde uğrarız gene...öptük sevgiyle

Canim hic uzulme insallah sagsaglim kucagina alirsin.
Stres yapmamaya calis, minik Berrak da hissetmesin

Guzel anneler bende gece hic uyuyamadim, sanirim 4'de geliyordu yataga girdigimde.Sabahleyinde erkenden telefon caldi birdaha da uyuyamadim.
Dun emzirme onlugu ve alt degistirme ortusu diktim melegime. Emzirme onlugu almayi yada kendisi dikmeyi dusunen varsa ekleyim kizlar.Baya kullanisli,yapimi da oldukca basit.
Benden haberler bunlar, doktora gidecek arkadaslarda hayirli,guzel haberlerle gelirler insallah
Hepinize opuyorum

Günaydınn fıstıklar

bugün çoğu arkadaşın kontrol günü sağlıklı , güzel haberlerle dönersiniz inş. Hepiniz.. Ben de yrn gitcem bi ay sonra çok heyecanlıyım göbiş bi ayda pek bi büyüdü bakalım oğlum kaç gr oldu?

Suleslii bol su iç dinlen tatlım.. ööle bööle derken 32leri geçtik .. Inanıyorum ağustos anneleri fire vermeden en azından 36-37leri de görcek..

Haberlerde duymuşsunuzdur 23-24 haftalık bebiş 500-550 gr civarında doğmuş .. 100 gün hastanede kalmış 2 kiloyu geçmiş. Zor günler atlatmışlar ama işte allah yaşatırsa yaşatıyo.. Biz dua edip gerisini allaha bırakalım inş hiç bi anne üzülmez...

Bozma moralini canım bende çok yorulduğum için erken yaparsın çevredekiler diyor bende 34 ü geçeyim gelirse gelir diyorum, su da da inş.bir azalma olmaz yormamaya çalış bildiğim kadarıyla çok su içsende pek faydası olmuyor içimden bir ses doğuma kadar yetecek diyor cnm....

Canım dalini neden önermiyorlar ben ilkinde omobaby almıştım buradakiler sıvı dalin iyi deyince sıvı dalin aldım daha yıkamadım ama

merhabaaaa
bugün 1 temmuzzzz
ağustosa kaldı 1 ay son aydayızzzz
ve benim çizelgem der ki 9. aya başladınnnn

venüs iyi vermidon iyi bu topikten haziran da doğuran çıkmadıııı çok şükürNazar
süperrrrr hamişlerim benim

hepimizin bebekleri sağlıkla gelecek inşallah
sulesliii sen de üzülme bişeycik olmayacak bizim aslan parçalarına
hepsine hepimize maşallahhhhh

bugün kontrolüm var nst ye girecem bakalım benim minyon paşam büyümüş mü
öpüyorum hepinizi

ben isterim valla dışarda iyi olur kolaysa yaparım da
cicilerimiz bölümüne eklersen burda arada kaynamasın

roxy matik aldım ben migrosta var arkadaşlar almak isteyen için bilgilendirme yapayım

realde de var gördüm ben
gunaydin anneler
vermidon iyi olmana sevindim canim
sule canini sikma bol su ic dinlen canim
havar ben omobaby aldim digerleri yoktu zaten

biz doktora gidiyoruz insallah iyi haberlerle geliriz siska oglum insallah buyumustur beni uzmez
güzel ve hayırlı haberlerini bekliyoruz canım...

belkide doğuran varda biz bilmiyoruz....ama inşallah yoktur....

günaydın kızlar
sulesliii bol su iç canım günde en az 3 lt, kendine stres yapma bak doktorun da doğuma kadar yeter demiş

kızlar deterjanları konuşmuşsunuz ben kızımda ilk olarak hacı şakir almıştım ama çözünmesi pek iyi değildi genelde iki kez yıkamak zorunda kalıyordum memnun kalmamıştım sonrasında roxy kullandım ama onun da kokusunu pek beğenmiyordum dalin yumuşatıcı kullanıyordum
bu kuzucuk için dalinin sabun tozunu aldım öyle makinede fazla köpürmedi normal deterjan gibiydi hatta şimdi bebek eşyalarını attım makineye dikkat ettim de köpük falan yok belki köpürüyor diyenler yanlışlıkla elde yıkama için olanını almışlardır.

bu konu açılmışken size bir tavsiyede bulunmak istiyorum malum bebek kıyafetleri acayip lekelenecek ve bu lekeleri sabun tozuyla normal deterjanla çıkarmak pek mümkün olmayacak. aranızda belki kullananlar vardır ben leke çıkarıcı olarak en çok amway'in her tür kumaş için beyazlatıcı diye bir ürünü var ondan memnun kaldım kosla ariel domestos vs hiçbirinin çıkaramadığı lekeleri bu ürün çıkardı. ismi beyazlatıcı ama renklilerde de kullanılıyor toz şeklinde az bir miktarı kaynar suyla çözüp kullanıyorsunuz.

Günaydın kızlar,

Uykusuz geceler sinsilesinden bir güne daha başladım. Ya hiç birşey değil de, şu kaburgalarımın etime batıyormuşcasına yarattğı ağrı beni öldürecek. Çok canım yanıyor. Bir de gece tek tarafta yatıp kalıyorum sonra sabah heryerim tutulmuş kalkıyorum. Artık baya zorlanmaya başladım. Bugün beni tek mutlu eden şey akşam dolabımız geliyor. :))) Umarım salak adam istediğimiz gibi yapmayı başarmıştır.

cnını sıkmamaya çalış bak doktor da olumsuz birşey söylememiş zaten. Bol bol dinlenmeye çalış. Pek kalkma yerinden. İnşallah sağlıkla misdında bebeklerimiz olacak, hep böyle düşün :)))

Canım ben daha yıkama işlemi yapmadım ama burada birçok arkadaş dalin kullandı ve memnun diye biliyorum. ama dalin in sıvısı mı yoksa tozu mu onu bilmiyorum.

Şu dolap bugün gelirse, bakalım kaç günde gidecek kokusu, ona göre ben de eşyaları yıkamaya başlayacağım çünkü eşyaları yıkasam da temiz saklayabileceğim yerim yok. Aslında gecelikleri yıkayabilirim ama bakalım. Şu sıralar hiç birşey yapasım yok :))

Tatlım bu haytatta herşey olabilir. Kaldı ki doğum süreci bizlerin en hassas olduğu süreç o yüzden kendini negatif değil pozitif yönde motive et lütfen. Küveze girmek kötü birşey olarak algılama. Tamam hepimiz üzülürüz, elde değil, ama lütfen şimdiden karamsar düşünme. Gör bak herşey çok güzel ilerleyecek.

al benden de o kadar canım ya. Ama bizim geri yatma şansımız yok Şuan iş yerindeyim ve şimdi son cümlelerimi yazıp 18:00 a kadar oturmamacasına devam edecek bir tempoya gireceğim.

Hepinizi öpüyorum. Bugün kontrolü olan arkadaşlara dualarımı yolluyorum inşallah hepiniz çok güzel haberlerle gelirsiniz... sizlerde bana dua edin ki tekrar kasılmalarım olmasın. Dün biraz yoğun çalışınca yine akşam kasılmalarım oldu.

kesilsin derken? hesap kesim tarihi mi? yoksa eşin kızıp bir operasyonla kartını mı kesecek.. benim öyle olcek galiba

yok canım hesap kesimi olsun dediydim

bu arada şirkette tarihlerimi hesaplattım.
11 temmuz da izne çıkıyorum
19 ocak iş başı

kontrolü olan arkadaşlar cuma günü hürmetine inşallah hayırlı haberlerle dönün

günaydın annişler geçmişe bir baktım şöyle...ben makinada dalin deterjanla yumuşatıcı koymadan düşük sıcaklıkta kısa ayarda yuıkadım ütülenirken bile misler gibi koktu tavsiye ediyorum hatta 6 lt olanını gördüm gecen gün elimdeki bitsin daha ekonomik ondan alıcam almadıysanız tavsiye ediyorum...eger imkanınız varsa yüzün yüzmek bacaklardaki şişlerimi azaltıyor ve bebiş çok rahatlıyor kıpır kıpır ben yüzerken,suda soğuk olunca ödem azalıyor sanırım tabi bol bol da su içelim...artık yürümek çok zorlaştı hem sıcak hem de karnımın iyice büyümesiyle denge kaybı başladı...yüzmek daha kolay oluyor..

cnm bu konuyu cok bilmiyorum ama nasil olsa doktor takibindeyiz; doktorun bilir yapilmasi gerekenleri; endise etme.
bol su icip dinlen cnm

cnm gunaydin;
sorma ben de dun gece hic uyuyamadim, yatamadim. cok tuhaf oldu; saga yatiyorum sanki bebegimin bacaklarini hissediyorum, uzerine yatiyormusun gibi oluyor; sola donuyorum basini hissediyorum boyle sert; bebegimi ezicem diye korkudan yatamadim hicbi tarafa; zaten sirtustu de nefesim daraliyor yatamiyorum,
kotu bi gece gecirdim; 5 te de kalktim zaten daha uyuyamadim hic :-((

esim dedi ki h.sonu hamile yastigi alalim sana dedi, ise yarar mi acaba?
kullanan var mi?

cnm dolabiniz gelir ins. bu aksam;

dualarimiz seninle; aAllah hepimize kolayliklar versin

cnm sut izinlerini toplu mu kullaniyorsun ??
yillik iznini de aliyorsun sanirim.

ben de dun gorustum;
4 temmuz izne cikiyorum
16 hafta dogum izni+4 hafta yillik iznim var;
toplam 20 hafta. aralik basi isbasi yapicam. yalniz sut izinlerimi toplu alirsam 1-1,5 ay daha eklenecek buna; ya da sut izinlerimi haftada 1 gun olarak alicam 1 yasina kadar (ona bebek dogunca karar ver dedi mudurum ) ben de bebegimin durumuna , annem bakacagi icin onun o zmanki durumuna gore karar vericem

senin icin de hayirlisi olsun cnm simdiden

günaydın annişler...
biz hastanedeyiz açlık kanımızı verdik 110 çıktı tokluk için vakitin geçmesini bekliyoruz..
bu arada dolap kokusuna ben çözüm buldum tavsiye ederim
bildiğimiz beyaz hacı şakir büyük kalıp sabunlar varya 4e böldüm ve her dolaba koydum her çekmeceye gece koydum sabah açtım evden çıkmadan kokusu çıkıyomu diye ve misler gibi sabun kokuyodu
isteyen deneyebilir...

slm kızlar
beni primadan arayıp ist fforumdan alabilirsiniz dedi sadece nufus cüzdanınızla gtmeniz yeterli dediler.
bende forum ist e bebek mağazasını aradım paket geldiyse gidip alayım diye ama bana bi de formu doldurduguma dair ve hediye paketini kazandıgıma dair bi bilgisayar cıktısı istediler.
ben bu cıktıyı nasıl alcam ki ? sizden böle bişiler istediler mi?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…