selam fıstıklar.. :)) nasılsınız bakalım..aslında size dün akşam yazacaktım ama eşim kalk diye tutturunca kalkmak zorunda kaldım.pepermintte mesaj atınca kociş yokken gireyim hemen dedim.ben bildiğiniz gibi yata yata geçiriyorum günbleri.çok sükür ama bugünlere ulaştık.toplamda 65 haftamız kaldı.sezaryan olacxağı için 3-4 hafta diyorum artık.inş sabredebiliriz..dualarınızı bekliyorum.benim bebiş çok s ert duruyor karnımda.dokununca acıyor resmen karnım.kendini dayıyor bana ve hareket ettirmiyor..öyle işte..ama az kaldı sabredeceğiz inş...hepiniz iyisinizdir umarım..hepinizi öptüm..36. haftayı atlatırsam eğer hergün burdayım inş... :))
kızlar ben doktora gittim moralim bozuk bebiş iyi ama 42 cm ve 1926gr onda sorun yok ama benim suyum azalmış tam sınırdaymış kontrole gitcem habire 36 haftaya kadar dayan bari dedi doktor dua edinde dahada azalmasın ya ben anlamıyorum bu su nasıl geliyo ya benim hep akıntıdan dolayı altım ıslak zaten kuruduğu yokki of canım çok sıkkın tek iyi olan şey kardeşim geldi valla çok özlemişim iyi oldu moralim yoksa iyice bozuk olurdu dua edin bana olurmu
yarın 28.hafta kontrolumuz var dua edin
çok sağolun kızlar moral verdiğiniz için doktorda azalmış ama yeterli gelir bu su ona diyo ama ne bileyim işte ben üzülüyorumserum falan takmadı nst ye bağladı yalancı sancılar çıktı onada normal dedi zaten benim yapımdan dolayıda erken doğum yapabilirmişim daha öncede demiştim anca daha 44 kilo olabildim oda bebeğin kilosu benim dış görünüşte hiç bişi yok çünkü inşallah zamanında doğar kızım ben dayanamam onu allah korusun küvezde falan görmeye ölürüm ya benim yüzümden oldu diye dua edin nolur tek isteğim bu
kızlar ben doktora gittim moralim bozuk bebiş iyi ama 42 cm ve 1926gr onda sorun yok ama benim suyum azalmış tam sınırdaymış kontrole gitcem habire 36 haftaya kadar dayan bari dedi doktor dua edinde dahada azalmasın ya ben anlamıyorum bu su nasıl geliyo ya benim hep akıntıdan dolayı altım ıslak zaten kuruduğu yokki of canım çok sıkkın tek iyi olan şey kardeşim geldi valla çok özlemişim iyi oldu moralim yoksa iyice bozuk olurdu dua edin bana olurmu
merhaba hamiş arkidişler
size bişey danışmak istiyorum, bende artık bebişin kıyafetlerini yıkayayım diyorum, ama deterjana karar veremedim, dalini pek önermiyorlar, sabun tozuda çok köpürdüğü için makinayı bozuyormuş, hangi deterjanı kullanmalı o zaman siz nekullandınız?
Guzel anneler bende gece hic uyuyamadim, sanirim 4'de geliyordu yataga girdigimde.Sabahleyinde erkenden telefon caldi birdaha da uyuyamadim.
Dun emzirme onlugu ve alt degistirme ortusu diktim melegime. Emzirme onlugu almayi yada kendisi dikmeyi dusunen varsa ekleyim kizlar.Baya kullanisli,yapimi da oldukca basit.
Benden haberler bunlar, doktora gidecek arkadaslarda hayirli,guzel haberlerle gelirler insallah
Hepinize opuyorum
roxy matik aldım ben migrosta var arkadaşlar almak isteyen için bilgilendirme yapayım
güzel ve hayırlı haberlerini bekliyoruz canım...gunaydin anneler
vermidon iyi olmana sevindim canim
sule canini sikma bol su ic dinlen canim
havar ben omobaby aldim digerleri yoktu zaten
biz doktora gidiyoruz insallah iyi haberlerle geliriz siska oglum insallah buyumustur beni uzmez
merhabaaaa
bugün 1 temmuzzzz
ağustosa kaldı 1 ay son aydayızzzz
ve benim çizelgem der ki 9. aya başladınnnn
venüs iyi vermidon iyi bu topikten haziran da doğuran çıkmadıııı çok şükürNazar
süperrrrr hamişlerim benim
hepimizin bebekleri sağlıkla gelecek inşallah
sulesliii sen de üzülme bişeycik olmayacak bizim aslan parçalarına
hepsine hepimize maşallahhhhh
bugün kontrolüm var nst ye girecem bakalım benim minyon paşam büyümüş mü
öpüyorum hepinizi
merhaba hamiş arkidişler
size bişey danışmak istiyorum, bende artık bebişin kıyafetlerini yıkayayım diyorum, ama deterjana karar veremedim, dalini pek önermiyorlar, sabun tozuda çok köpürdüğü için makinayı bozuyormuş, hangi deterjanı kullanmalı o zaman siz nekullandınız?
cnm aynene bende hazırlıklara geç kalacam diye içim içimi yiyo yaa sorma bi çanta alıpta bebişin bali eşyalarını yerleştiremedim
senle ben kaldık heralde bebek çantası alamayan
cnm sğl iyi dileklerin için...
çok sağolun kızlar moral verdiğiniz için doktorda azalmış ama yeterli gelir bu su ona diyo ama ne bileyim işte ben üzülüyorumserum falan takmadı nst ye bağladı yalancı sancılar çıktı onada normal dedi zaten benim yapımdan dolayıda erken doğum yapabilirmişim daha öncede demiştim anca daha 44 kilo olabildim oda bebeğin kilosu benim dış görünüşte hiç bişi yok çünkü inşallah zamanında doğar kızım ben dayanamam onu allah korusun küvezde falan görmeye ölürüm ya benim yüzümden oldu diye dua edin nolur tek isteğim bu
günaydın teyzoşlar...
çok uykusuz bir gece geçirdim...keyifsizim...babişi yolladık şimdi işe...yatıp uyumaya çalışacağız kuzumla...gerçi kuzum bütün gece kıpraştı durduumarım şimdi uyur da beni de uyutur hehe...gün içinde uğrarız gene...öptük sevgiyle
kesilsin derken? hesap kesim tarihi mi? yoksa eşin kızıp bir operasyonla kartını mı kesecek..benim öyle olcek galiba
Günaydın kızlar,
Uykusuz geceler sinsilesinden bir güne daha başladım. Ya hiç birşey değil de, şu kaburgalarımın etime batıyormuşcasına yarattğı ağrı beni öldürecek. Çok canım yanıyor. Bir de gece tek tarafta yatıp kalıyorum sonra sabah heryerim tutulmuş kalkıyorum. Artık baya zorlanmaya başladım. Bugün beni tek mutlu eden şey akşam dolabımız geliyor. :))) Umarım salak adam istediğimiz gibi yapmayı başarmıştır.
cnını sıkmamaya çalış bak doktor da olumsuz birşey söylememiş zaten. Bol bol dinlenmeye çalış. Pek kalkma yerinden. İnşallah sağlıkla misdında bebeklerimiz olacak, hep böyle düşün :)))
Canım ben daha yıkama işlemi yapmadım ama burada birçok arkadaş dalin kullandı ve memnun diye biliyorum. ama dalin in sıvısı mı yoksa tozu mu onu bilmiyorum.
Şu dolap bugün gelirse, bakalım kaç günde gidecek kokusu, ona göre ben de eşyaları yıkamaya başlayacağım çünkü eşyaları yıkasam da temiz saklayabileceğim yerim yok. Aslında gecelikleri yıkayabilirim ama bakalım. Şu sıralar hiç birşey yapasım yok :))
Tatlım bu haytatta herşey olabilir. Kaldı ki doğum süreci bizlerin en hassas olduğu süreç o yüzden kendini negatif değil pozitif yönde motive et lütfen. Küveze girmek kötü birşey olarak algılama. Tamam hepimiz üzülürüz, elde değil, ama lütfen şimdiden karamsar düşünme. Gör bak herşey çok güzel ilerleyecek.
al benden de o kadar canım ya. Ama bizim geri yatma şansımız yokŞuan iş yerindeyim ve şimdi son cümlelerimi yazıp 18:00 a kadar oturmamacasına devam edecek bir tempoya gireceğim.
Hepinizi öpüyorum. Bugün kontrolü olan arkadaşlara dualarımı yolluyorum inşallah hepiniz çok güzel haberlerle gelirsiniz... sizlerde bana dua edin ki tekrar kasılmalarım olmasın. Dün biraz yoğun çalışınca yine akşam kasılmalarım oldu.
yok canım hesap kesimi olsun dediydim
bu arada şirkette tarihlerimi hesaplattım.
11 temmuz da izne çıkıyorum
19 ocak iş başı
kontrolü olan arkadaşlar cuma günü hürmetine inşallah hayırlı haberlerle dönün
yok canım hesap kesimi olsun dediydim
bu arada şirkette tarihlerimi hesaplattım.
11 temmuz da izne çıkıyorum
19 ocak iş başı
kontrolü olan arkadaşlar cuma günü hürmetine inşallah hayırlı haberlerle dönün
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?