ben bursalıyım canımm
31+5 oldukkk,,,,,,,,
dimi, ama. benim annemde saklıyor. özel kutuladı onları. arada yine yıkayıp koyuyor. kayınvalidem ise yıkamaya bile üşenmiş. hele bir tanesini üstünde hala yağ lekesi kaldı. ben tabiki duramadım, kendim bir güzelce onları yıkayıp küçük poşete katlayıp hatıra olarak koydum. eşim o sırada demez mi bak yeni gibi oldular, kışın istesek kızımıza giydirebiliriz diye. (orada eşim elimde kalmadığına dua etsin). bende iyi baren, bende kendimkileride getirtiyim, böylece kızımıza bir şey almamız gerekmeyecek dedimoo iyisin sen canımbenım kayınvelidem de eşimn bebekken giydiği zıbın ve patiği gönderdi sararmş dikişleri bozulmş .ama çok değerliler benm için eşimin çünkü ..ama insan oğlunun kıyafetlerini öyle mi sakla r, benım annemde benım bebeklk kıyafetlerimi saklamş birkaç parçayı bir görseniz yeni gibi ya çok güzeller..
ne yapalım, içimiz doldu, fırsat buldukça söyleniyoruz:) bende yarını iple çekiyorum. özellikle bebek döndü mü diye merak ediyom. kızımla uzun süreden sonra kavuşmamız. ama, ne yazık ki, eşim bu sefer yanımda olamayacak. yine yalnız takılacamfıstıklarr bu ne yaaa bırakın şu kaynanalaınızı onları konuışup karartmayın içinizi
konuşulcak daha önemli konuşlar var bebişler...
bu arada ben 32+0ım bugün 33e başladık hayırlısıyla bakalım yarın kontrolümüz var durumlar nasıl bizim cimcimede..
hiç sorma. eskiden mailime sadece markafoni, trendyolla bedava.com geliyordu. şimdi sabah sayfayı açtığımda çoğu alışveriş yerleri yada aptamiller, herobabiler. hangisine bakacağımı karar veremiyomsağol canım benımvallahi ben bu topic sayesınde nerelere üye olmadım ki..artık tanınmış bir hale geldim alışveriş ortamında aldın mı bari birşeyler bebişine
kayınvaliden bizim topikte mi geziniyor ne:):) benimkide 15nde gelecekmiş, ilginç olan annemle aynı gün gelecekler:):) bir tanesi yokken yanımda şimdi ikisi birden:):) ama kayınvalidem annemlerin alacağı mobbilyayı merak ettiği için geliyor. tabi biz eşimle mobilyayı çoktan seçtikde ama eşimin annesine söylemiyoruzkızlar kayınvalidem beni utandırdı....gerçi utandırcask bişey yok..eşim aramışdün geceki üzüntümden sonra...nasılsın diyor..evle ilgili ileri varmış..haftaya eltim memlketenn gelcek..o geldin yanına gelcem dedi...(şimdide tırstım doğrusu ) neyse teli kapattık..1 saat sonra tekrar aradı.sıkılıyosan gel buraya dedi..benimde oraya hiç gidesim yok ya..kargo gelcek dedim...halılarda yıkamay vercem haftaya dedim..tamam onları ver öle gel dedi..tek nasıl geleyim bu halde dedim..ben snaa araba göndercem dedi....waaaaauuuw dedim kendi kendime
kızlar papyonlu yerine kravatlıyı almak zorunda kaldım..49 tutuu ikisiEki Görüntüle 217321 Eki Görüntüle 217322
çok güzel güzel günlerde giydir tatlım.Eki Görüntüle 217276 kızlar unnadodan oğluşuma bunları aldım..ayy üstünde nasıl durur acaba..18-24 aylk aldım seneye yazın giyer diye
kızlar içinde çok cici elbise ve tulumlar var bir bakınd erim
ben çok bunaldım deyip hamile kadına gel demek ne demek yaa, şaka gibibizde evlendk 1 ay geçmeden torun torun deyip durdu kayınvalidem..ama bir ihtiyacınz var mı sıkntın var mı demiyor..bide burdan oraya gelmemi istiyor oğlunu aramş ben çok bunaldım gelin diyor..ee sen gelsene madem bu seneden beri gel gel deyip durdk naza çekti kendını..şimdide gelmesin zaten annem gelecek 15 güne..
gelince yorumlarını bekliyoruz canım modeli gerçekten de çok hoş duruyodu resimde. Bir de üçgen olanlardan ayrı balenli olanlar da mı vardı sitede??kızlar hepinize günaydın. tabi minik kuşlarıda unutmamak lazım. dün topiğe pek giremedim ama yazdıklarınızı hepsini okudum.
bu arada, sipariş ettiğim sütyen kargoya varmış, gün içinde göndermeleri gerekiyor. ama ben 1-2 saata çıkacam, yetişir mi acaba:18lmazsa sonra kendimde almaya giderim. alınca direk evde giyip deneyimi paylaşırım. bu arada, kargo ücretide alındı. toplam 25 liraya denk geliyor.
aynı biz:)) kayınvalimlerin de bana birşey takacağını zannettmiyorum hatta torunlarına bile birşey takmaycaklar bence...eşime laf arasında söyledim kızımıza bir bilezik yaparlar herhalde diye güldü sadece...kendisi turp gibi bana çok uzak ,sıcak nasıl geleyim diyor.bana sen gel diyor.ayol ben hamileyim hamilebenimki de bir iğne almamıştır kesin!!!eltimin ilk çocuğuna çeyrek bile takmamışlar ikinci oldu sormadım ama sanmıyorum!ben eşime en başından beri bilezik isterim diye tutturdum benim annemler bebeğimin yatağını aldılar bana bilezik yapcaklar!!kaynanadan çöp yok!!ne dicem ben annemlere??resmen rezil olcam var ya...kocişte tutturdu ben alırım onların yerine bilezik diye.ben de kızıyorum ne demek sen niye alcaksın onlar alcak diye..geçenlerde dedim kaynanama bileziği hazırla gel dedim bakarız dedi!!bakarız!!hay allahım yaa....
Canım iyi olmana sevindim az daha sık dişini az kaldı...selam fıstıklar.. :)) nasılsınız bakalım..aslında size dün akşam yazacaktım ama eşim kalk diye tutturunca kalkmak zorunda kaldım.pepermintte mesaj atınca kociş yokken gireyim hemen dedim.ben bildiğiniz gibi yata yata geçiriyorum günbleri.çok sükür ama bugünlere ulaştık.toplamda 65 haftamız kaldı.sezaryan olacxağı için 3-4 hafta diyorum artık.inş sabredebiliriz..dualarınızı bekliyorum.benim bebiş çok s ert duruyor karnımda.dokununca acıyor resmen karnım.kendini dayıyor bana ve hareket ettirmiyor..öyle işte..ama az kaldı sabredeceğiz inş...hepiniz iyisinizdir umarım..hepinizi öptüm..36. haftayı atlatırsam eğer hergün burdayım inş... :))
Canım aynı benim kayınvalidemleri tarif ediyorsun valla, düğüne misafir geldiler o kadar diyeyim...Taktıkları bir bilezik onu da görümcem almış sonradan öğrendim. Nişanda da eşim almıştı tüm takıları herşeyi bilirler de böyle adetlerden fln hiç haberleri yoktur, adet dediğimde düğünde takılacak şeyin adeti mi olur yani bunu bilmeyen mi var. Yok yani durumalrı çok kötü olsa zaten ben mahçup olurum da herşeye para verirler ıvır zıvır düşünmeden araştırmadan en pahalısını alırlar başka bir şey olunca paraları olmaz; benim annemlerin onlardan az gelirleri var gerekirse borçla yaparlar ne yapılacaksa yani. Bilmezliğe yatıyorlar en çok o sinirimi bozuyorcanım artvinliyiz biz.ama adetten değil annemın içinden geldiği için yapıyor..yanı artvnlyız ama bizim orarlarda ne nasıl yapılır hiç bilmiyoruz hep uzaklardaydk çünkü memleketten..
insanın zoruna giden bir tarafın can ciğer çalışıp diğer tarafın boş boş bakması..ya inan bizden para istiyorlar bide..bu çocuklar düğünlerini kendileri yaptılar bize masraf olmadan, bide bebekleri geliyor bir sürü borçları vardır demiyorlar hala istiyorlar...anne baba verici olur alıcı değil
Ayy içimi boşalttım biraz iyi geldi:))
Ne güzel canım 2 taraftan da yardım görüyorsunuz. Açıkçası kimseden beklemeden herşeyi kendimiz yaptık, durumumuz var allahtan her ay azar azar dokunmadı şükür.oo, kızlar. ben bu bilezlik olayını daha yeni öğrendim. malum türk adetlerini çok iyi bilmiyorum ancak kayınvalidemin bilezlik takacağını zannetmiyorum. adetleri bilmiyor gibi yapıp geçer. ama asıl sizi şoke edeyim. benim kayınvalidem bebek için bana hediyeler getirdi ama ne olduğunu tahmin edemezsiniz (eşimin bebekken giydiği örgülü tulumlar ve sararmış bir tane banyo havlusu). içimden bu kadın benle dalga geçiyor diye geçirdim. üstelik ben kızma bornoz takımı alacakken bana sakın alma demişti, sana çok kaliteli güzel bebek havlusunu verecem demişti. o havlu bu havluymuş
sonra benim ailemin bebek odasını alacaklarını, bide bebek için bazı ihtiyaçlarını alacaklarını söylenince, kayınpederim harcamalar için 1000 tl gönderdi. tabi görümcem 100lirasını direk kendine almış (o gün para çekemediği için bizimkinden almaya karar vermiş). halada geri vermedi:):)
utandılar mı artık ne bilemedim ama işimize yaradı
annaannemde kzıma şimdiden pırlanta küpeler aldı, çokta güzeller, kendim takarım tabiki:)
eşimin annaanneside bebek arabasının parasını verdi. yani anladığınız kadarıyla bebeği beleşe hallediyoruzbir bana hediye yapan yok, onuda eşim yapsın artık, dimi:)
inş,canım. tamda buğün seni yeni sormuştum, sen kendin ortaya çıktın. canım, umarım sağ salim doğurursun. zaten az zamanımız kaldı. inş herşeyin yolunda olur
kayınvaliden bizim topikte mi geziniyor ne:):) benimkide 15nde gelecekmiş, ilginç olan annemle aynı gün gelecekler:):) bir tanesi yokken yanımda şimdi ikisi birden:):) ama kayınvalidem annemlerin alacağı mobbilyayı merak ettiği için geliyor. tabi biz eşimle mobilyayı çoktan seçtikde ama eşimin annesine söylemiyoruz
canım senle hemen hemen aynıyız bizde bugün 34+4 üz..banada dr. doğum tarihi olarak 25-27 temmuz gibi verdi...sen nerde yaşıyordun canım?
bende korktum geziniyo olabilir...canım zaten hep öle olur..ya toplu halde gelirler yada hiçbiri yanında olmaz....benimde doğum da annem kayınvalidem teyzem arkadaşım yengem gelceklermiş...bana bu kadarıda fazla kalabalığıda pek sevmiyorum..yine sağolsunlar..bi curcuna olcak ya hayırlsı bakalım...
bende istanbuldayım..dedim aynı şehirdeysek belli olmaz aynı yerde doğururuz diye düşündümmersinde canımm..sen?
allah, yardımcın olsun. bencede bu kadar fazla. bide bu yardımdan çok kafa şişirme olacak. herkesten bir ses çıkacak. hele hepsi bebeğin ilk banyosunu çok merak edecekler. gariban kuzuyu korkuturlar:)
slm kızlar ...nasıl gidiyor bebişlerle aranız...
Biz çok şükür alışverişimizi tamamladık valizimi hazırladım artık...
Sadece anakucağı oto koltuğu olanlardan onda karar veremedim onu alıcaz...bu konuda tavsiyede bulunursanız sevinirim.birde 2 gündür sigorta şirketlerinden arıyolar biri acil durumlarda geçerli biri sezeryanın yarısını karşılıyor yok yılda 13 tl ödüyomuşuz bilgisi olan varmı???
kızlar, ben çıkmak zorundayım. iki saat sonra şu facebooktaki primaya yetişmeye çalışacam. belki sizle orada görüşürüz:)
bikesha merhaba canım primanın neyine yatişeceksin ki benim facebook yok olmazsa bende adres alıp gireyim...
bikesha merhaba canım primanın neyine yatişeceksin ki benim facebook yok olmazsa bende adres alıp gireyim...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?