2011 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

ben bursalıyım canımm

bende kütahyalıyım..annem balıkesirli...yakınız yani..eşin nereli?

31+5 oldukkk,,,,,,,,

canım senin ilk bebeğinden nekadar sonra hamile kaldın?sanırım araları kısa...

gelişimci, işte istanbuldaki mağazaların adresi, tabi istersen:):)

ID Lingerie

canım baktımda çokta yakın değil..yinede teşekkürler...birde net üzerinden alışveriş oldumu yerinden daha uygun oluyor..seninkiler bi gelsin..bedenlerinede bak bakalım...

kızlar kayınvalidem beni utandırdı....gerçi utandırcask bişey yok..eşim aramış dün geceki üzüntümden sonra...nasılsın diyor..evle ilgili ileri varmış..haftaya eltim memlketenn gelcek..o geldin yanına gelcem dedi...(şimdide tırstım doğrusu) neyse teli kapattık..1 saat sonra tekrar aradı.sıkılıyosan gel buraya dedi..benimde oraya hiç gidesim yok ya..kargo gelcek dedim...halılarda yıkamay vercem haftaya dedim..tamam onları ver öle gel dedi..tek nasıl geleyim bu halde dedim..ben snaa araba göndercem dedi....waaaaauuuw dedim kendi kendime

dimi, ama. benim annemde saklıyor. özel kutuladı onları. arada yine yıkayıp koyuyor. kayınvalidem ise yıkamaya bile üşenmiş. hele bir tanesini üstünde hala yağ lekesi kaldı. ben tabiki duramadım, kendim bir güzelce onları yıkayıp küçük poşete katlayıp hatıra olarak koydum. eşim o sırada demez mi bak yeni gibi oldular, kışın istesek kızımıza giydirebiliriz diye. (orada eşim elimde kalmadığına dua etsin). bende iyi baren, bende kendimkileride getirtiyim, böylece kızımıza bir şey almamız gerekmeyecek dedimbebeğimiz artık bizim kıyafetlerle büyür yok, bu erkeklerde aileleri gibi insanı arada çıldırtıyorlar:)
ne yapalım, içimiz doldu, fırsat buldukça söyleniyoruz:) bende yarını iple çekiyorum. özellikle bebek döndü mü diye merak ediyom. kızımla uzun süreden sonra kavuşmamız. ama, ne yazık ki, eşim bu sefer yanımda olamayacak. yine yalnız takılacam

sağol canım benım vallahi ben bu topic sayesınde nerelere üye olmadım ki..artık tanınmış bir hale geldim alışveriş ortamında aldın mı bari birşeyler bebişine
hiç sorma. eskiden mailime sadece markafoni, trendyolla bedava.com geliyordu. şimdi sabah sayfayı açtığımda çoğu alışveriş yerleri yada aptamiller, herobabiler. hangisine bakacağımı karar veremiyom

BU ARADA; KIZLAR BUĞÜN PRİMADA SAAT 14'TE BİR PEDAGOG ANNELERİN SORULARINA YANIT VERŞYOMUŞ. merak ettiğiniz bir şey varsa sorun.
bende dil hakkında soracam, bebeğimin hem türkçeyi hemde rusça aynı anda nasıl öğrenebilir diye. böylece beni facetan bulabilirsin:)

kayınvaliden bizim topikte mi geziniyor ne:):) benimkide 15nde gelecekmiş, ilginç olan annemle aynı gün gelecekler:):) bir tanesi yokken yanımda şimdi ikisi birden:):) ama kayınvalidem annemlerin alacağı mobbilyayı merak ettiği için geliyor. tabi biz eşimle mobilyayı çoktan seçtikde ama eşimin annesine söylemiyoruz

Selammm herkese...
sabah sağlık ocağına gittim, tahlillerimi yaptırdım, kızımın kalp atışlarını dinledik eve döndük...
Ütü yapmam gerekiyordu ama iş ile ilgili birşeyler çıktı evden çalışacağım anlayacağınız.

çok güzel güzel günlerde giydir tatlım.
ben çok bunaldım deyip hamile kadına gel demek ne demek yaa, şaka gibi
gelince yorumlarını bekliyoruz canım modeli gerçekten de çok hoş duruyodu resimde. Bir de üçgen olanlardan ayrı balenli olanlar da mı vardı sitede??
aynı biz:)) kayınvalimlerin de bana birşey takacağını zannettmiyorum hatta torunlarına bile birşey takmaycaklar bence...eşime laf arasında söyledim kızımıza bir bilezik yaparlar herhalde diye güldü sadece...
Canım iyi olmana sevindim az daha sık dişini az kaldı...
Canım aynı benim kayınvalidemleri tarif ediyorsun valla, düğüne misafir geldiler o kadar diyeyim...Taktıkları bir bilezik onu da görümcem almış sonradan öğrendim. Nişanda da eşim almıştı tüm takıları herşeyi bilirler de böyle adetlerden fln hiç haberleri yoktur, adet dediğimde düğünde takılacak şeyin adeti mi olur yani bunu bilmeyen mi var. Yok yani durumalrı çok kötü olsa zaten ben mahçup olurum da herşeye para verirler ıvır zıvır düşünmeden araştırmadan en pahalısını alırlar başka bir şey olunca paraları olmaz; benim annemlerin onlardan az gelirleri var gerekirse borçla yaparlar ne yapılacaksa yani. Bilmezliğe yatıyorlar en çok o sinirimi bozuyor Aynen dediğin gibi verici olmalarını bıraktım alıcı olmasınlar artık bizden yaaaa
Ne güzel canım 2 taraftan da yardım görüyorsunuz. Açıkçası kimseden beklemeden herşeyi kendimiz yaptık, durumumuz var allahtan her ay azar azar dokunmadı şükür.
Senin görümcen de az değilmiş yani pes sormadan parayı nasıl alırsın, yeğenin parası yani bari geri ver hemen

bende korktum geziniyo olabilir... canım zaten hep öle olur..ya toplu halde gelirler yada hiçbiri yanında olmaz....benimde doğum da annem kayınvalidem teyzem arkadaşım yengem gelceklermiş...bana bu kadarıda fazla kalabalığıda pek sevmiyorum..yine sağolsunlar..bi curcuna olcak ya hayırlsı bakalım...

allah, yardımcın olsun. bencede bu kadar fazla. bide bu yardımdan çok kafa şişirme olacak. herkesten bir ses çıkacak. hele hepsi bebeğin ilk banyosunu çok merak edecekler. gariban kuzuyu korkuturlar:)

kızlar, ben çıkmak zorundayım. iki saat sonra şu facebooktaki primaya yetişmeye çalışacam. belki sizle orada görüşürüz:)

slm kızlar ...nasıl gidiyor bebişlerle aranız...
Biz çok şükür alışverişimizi tamamladık valizimi hazırladım artık...
Sadece anakucağı oto koltuğu olanlardan onda karar veremedim onu alıcaz...bu konuda tavsiyede bulunursanız sevinirim.birde 2 gündür sigorta şirketlerinden arıyolar biri acil durumlarda geçerli biri sezeryanın yarısını karşılıyor yok yılda 13 tl ödüyomuşuz bilgisi olan varmı???

mersinde canımm..sen?
bende istanbuldayım..dedim aynı şehirdeysek belli olmaz aynı yerde doğururuz diye düşündüm

allah, yardımcın olsun. bencede bu kadar fazla. bide bu yardımdan çok kafa şişirme olacak. herkesten bir ses çıkacak. hele hepsi bebeğin ilk banyosunu çok merak edecekler. gariban kuzuyu korkuturlar:)

üstelik hepsi ayrı yerden gelcek..annem kütahyadan teyzem balıkesirden..arkadaşımın biri antalyadan diğeri ankaradan kayınvalidem istanbuldahepsinin memleketi kültürüde farklı..birbirlerini çokta anlıycaklarını sanmıyorum

mrb cnm ben iş bankasındayım.sağlık sigortası doğumu karşılar elbette ama hamile kalmadan 1 yıl önce yaptırılma koşulu var
o yüzden yaptırmanın şu ana anlamı yok keşke önceden yaptırsaydın ama yaptırayım farklı durumlar için kullanırım yada tekrar bebeğim olunca kullanırım dersen ben sana yardımcı olurum
telefonumu da verebilirim

Uzun zamandan beri topiği takip ediyorum ama yazmak bu güne kısmetmiş arkadaşlar herkese ii hamilelikler diliyorum.
kayınvalidelerden cok bahsetmişsiniz
annemle de kayınvalimde bende 15 er dakka arayla oturuyoruz . İkiside gelmiyor ama ben bu olaydan rahatrsız değilim. canım sıkılınca ben onlara gidiyorum benim eşimde 1 aydır yok yanımda ki doğumda da burda olmayacak snaırım ama mutsuz değilim allah tarafından bi sabır dolu içimde.
Ama hergün anneme gidebiliyor olmak müthiş bi duygu o yönden sizler için çok üzülüyorum .
Bu arada kayınvaliderin ilgisizliğinden bahsedilmiş yardımı fazla dokunamıyor ama saolsun 2500 liralık çocuk odası takımı aldı eminim daha bana da takı alır hiç kıskanmaz para olayını .Çocuk odası geleli çok oldu bi ara resmini koymak istiyorum
annemde bebeğe battaniye felan abur cuburunda yardımcı oluyor o da bebeğe iki cumhuriyet almış. eşim dersek yanımda olmasada ne istiyorsan al der başka bi şey demez saolsun .bazı konular da biraz şanslıyım sanırırm çok öpüyorum sizleri ve kuzuları

kızlar sizlere bi sorum olacak ben devlet memuruym 27 haftalık hamileyim ama bebek 29.haftada dr on gün önden gidiyo dedi 1.sorum bu doğum tarihini etkileyecekmi?yani doğum on gün öncemi olacak
2-32.haftada rapor sunmam gerekiyo ya illa 32+0 veya 32+1 gününemi denk getirmeliyim diğer randevuyu
3- hastaneye cmt gidiyorum bu raporun hafta sonu alınması bişeyi etkilermi?

kızlar nasılsınız???
ay bugün kuzum coştu...çok hareketli maşallahhh ama canım çok yanıyor...bi de halsiz ,mutsuz bir moddayım...sanırım kitap okuyup uyuyacağım...sizlere bi bakiyim dedim...
bu arada dün annem geldi bebişimizin çantası hazır...yarın da benimkini hazırlayacağız kısmetse...mobilyaları sildi annem...hala tam çıkmadı kokusu o kadar havalandırdık,sildik...şimdi sıra vanilya yöntemi:)
neyse hadi kaçtık biz...öperiz kuzumla sizi...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…