2011 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

bende işte onu düşünüyorum. kayınpederim, hamile kaldığımı öğrendiğimde kurtaj diye tutturmuştu şimdi çocuk doğduktan sonra bun adam hangi yüzle gelip çocuğu sevecek. valla, ben o günleri unutmadım, unutamayacamda. o ilk zamanlarda o kadar çok canım sıkılmıştı ki, o kadar çok ağladım ki. annemlerede belli etmemeye çalıştım. fakat eşim gayet rahat unuttu, kendi ailesi olduğu için tabiki. ben intikamımı almaya istesem bile eşim yüzünden alamayacağım.

ya kızlar bende diyorum 70 küsür nasıl tuttu..meğer aynı tulumdan 2 kere işartelemişm toplamda 3 tane olmş o yüzden..iptal edeyim bari siparişimi..hay allahım kafada kalmadı

amaaann coşmuşsun arkadaşım oğluna çifter çifter alıyorsun bakıyorum
bence sementa bebek pisletirse yediğide bulunsun diye almıştır:):) yada, o kadar çok hoşuna gittiki ilerdeki çocuğuna da depoladı

kocama hiç demedim bana doğum hediyesi al diye sadece kaynana bilezik takar adettir dedim o da takmayacaklarını bildiği için ben yaparım dedi.ama eşim bişeyler düşünüyor biliyorum hem bizim evlilik yıldönümümüz sata göre tahmini doğum tarihi bebeğimin..ama bilezik takarsa bozulurum sırf annesini kurtarmak için takmış olur benim gözümde değeri olmaz hiç!!

ben kaynanama dedim ama bakarız dedi işte )ben mi daha yüzsüzüm o mu karar veremedim valla

Selam kızlar, bugün anneler ve kayınvalidelerden bahsetme günü galiba herkesin bi derdi var. Benim annemde kayınvalidemde ankara olmadıkları için sorun yok :))) Bide maddi durumları da iyi olmadığı için hiç kimseden bir beklentim de yok. hiç bişeyi kafaya takmıyorum böylece rahatım...

bugün çalışabilir raporu almaya gidecem, gitmişken de kızımı da görürüm inşallah. Kafama takıldı rapor için geçmi kaldım ya ben??? Ama doktorum özellikle bugün çağırdı rapor için.

ben bursalıyım canımm

ne kürtajı yaa kimmiş o bunun kararını veriyor düşünmesi b,le ayıp bırak söylemeyihakkaten çok sinir bozucu valla iyi sabretmişsin maaşallah o adamın yüzüne bence de bakılmaz ama napcan kocanın hatrı var!!merak etme allah büyük gün gelir acısını çıkarırsın ya sabır canımm...

canım artvinliyiz biz.ama adetten değil annemın içinden geldiği için yapıyor..yanı artvnlyız ama bizim orarlarda ne nasıl yapılır hiç bilmiyoruz hep uzaklardaydk çünkü memleketten..
insanın zoruna giden bir tarafın can ciğer çalışıp diğer tarafın boş boş bakması..ya inan bizden para istiyorlar bide..bu çocuklar düğünlerini kendileri yaptılar bize masraf olmadan, bide bebekleri geliyor bir sürü borçları vardır demiyorlar hala istiyorlar... anne baba verici olur alıcı değil
canım merak ettik seni neyseki iyisin..benım kocamda bilgisyrn başında gördü mü benı kzııyor bana benımle ilgilen bırak bilgisayarı diye..o yüzden akşamları giremiyorum pek..ama senın durumun farklı tabi eşin kızmakta haklı
benımde öyle cinsiyeti belli olmadan küçük tevfik geliyor dedi..içine mi doğdu nedir

dimi yavallahi ilerde kızım olacağını bilsem o elbiselerden de alırdım.. ya ben çok özeniyorum kıyafetlerine sizde öylesnzdir eminim..bilmiyorum çok mu önem veriyorum dış görünüşe..illahki çok şık kıyafetleri olsun istiyorum

kocana demeyip kayınvalidene demek byük cesaret bizde az değiliz bence,onlardan kalır yanımız yok ..napalım etkiye tepki bizimkisi

bseni doktorum 31 den sonra çağırdı rapor için..pazrtesi gidicem bende 31+5ken..
hadi bakalım kızınıda görürsn umarım..güzel haberlerle git gel

bencede ya ne demek kürtaj.ona o karar vermeezkii.iki yetişkin insansınız anne baba olarak sizin vereceğinz bir karar 3.şahıs kım olursa olsun karışamaz..ne yüzle sevecek o bebeği

günaydın kızlar
bu kayganalar hep böyle ilgisiz kalıyolar hazırlık çeyiz takı işlerine.. ama burunlarını sokmamaları gereken konulara da bal gibi sokuluyolar..:84:
bilezik takar demişsiniz kaynana için benimki bi battaniye örmekten aciz(sadece bana aciz kızına değil) bilezikmi takacak peh peh pehh!!! istemem bileziğini..bu aralar oğlununda dili uzadı zaten paket yapıp oğlunuda gönderecem ona olacağı o olacak.. işte ozaman torunları kıymete biner..

oo, kızlar. ben bu bilezlik olayını daha yeni öğrendim. malum türk adetlerini çok iyi bilmiyorum ancak kayınvalidemin bilezlik takacağını zannetmiyorum. adetleri bilmiyor gibi yapıp geçer. ama asıl sizi şoke edeyim. benim kayınvalidem bebek için bana hediyeler getirdi ama ne olduğunu tahmin edemezsiniz (eşimin bebekken giydiği örgülü tulumlar ve sararmış bir tane banyo havlusu). içimden bu kadın benle dalga geçiyor diye geçirdim. üstelik ben kızma bornoz takımı alacakken bana sakın alma demişti, sana çok kaliteli güzel bebek havlusunu verecem demişti. o havlu bu havluymuş
sonra benim ailemin bebek odasını alacaklarını, bide bebek için bazı ihtiyaçlarını alacaklarını söylenince, kayınpederim harcamalar için 1000 tl gönderdi. tabi görümcem 100lirasını direk kendine almış (o gün para çekemediği için bizimkinden almaya karar vermiş). halada geri vermedi:):)
utandılar mı artık ne bilemedim ama işimize yaradı
annaannemde kzıma şimdiden pırlanta küpeler aldı, çokta güzeller, kendim takarım tabiki:)
eşimin annaanneside bebek arabasının parasını verdi. yani anladığınız kadarıyla bebeği beleşe hallediyoruz bir bana hediye yapan yok, onuda eşim yapsın artık, dimi:)

inş,canım. tamda buğün seni yeni sormuştum, sen kendin ortaya çıktın. canım, umarım sağ salim doğurursun. zaten az zamanımız kaldı. inş herşeyin yolunda olur

ben diyemem zaten bilezik al diye alacak insanın kendi düşünmesi lazım.. ben dedikten sonra ne anlamı kaldı? herbir adeti bilirlerde böyle işine gelmeyen adetleri bilmezler.. görümcem diyoki ben kayınpederimin ismini koydum benim babamın ismini koymakta size düşer.. tabi tabi dedim.. koymasaydın kayınpederin ismini kim dedi sana yalakalık yap diye dedim resmen adam istemedi bunlar yalakalık olsun diye koydular ismini..
8 aylık oldum hala isim bulamadık ya benim kararsız koca yüzünden kaygana ile kayınpeder durmadan kaygananın babasının ismini söyleyip duruyolar çok güzel isimmişşşş.. çok güzelse kendin koyaydın oğlunun ismini dimi ama...

oo iyisin sen canım benım kayınvelidem de eşimn bebekken giydiği zıbın ve patiği gönderdi sararmş dikişleri bozulmş .ama çok değerliler benm için eşimin çünkü..ama insan oğlunun kıyafetlerini öyle mi saklar, benım annemde benım bebeklk kıyafetlerimi saklamş birkaç parçayı bir görseniz yeni gibi ya çok güzeller..

fıstıklarr bu ne yaaa bırakın şu kaynanalaınızı onları konuışup karartmayın içinizi
konuşulcak daha önemli konuşlar var bebişler...
bu arada ben 32+0ım bugün 33e başladık hayırlısıyla bakalım yarın kontrolümüz var durumlar nasıl bizim cimcimede..

yok cnm en tembel sen değilsin :)) ben 35+1 olmama rağmen ortada çanta fln yok daha ... hazırlıcam inşallah elim değipte :))

vallahi günler aylar nasıl geçiyor analamıyoruz..aslında hayat kısa üzmemek kırmamak lazım şu yalan dünya için..yakında bebeklerimz kollarımzda olacak seve seve doyamayacağz,ama en güzel dönemleri 2 yaşına kadar olan sanırım sonra sevdirmezler kendilerini hele erkek çocuklar...ne yapalım bizde ikincilere başlarız o zamanda

aman aman canım çok iyi maşallah bu saate kadar geldin ya devamı da gelir inşallahhh
gör bak en son sen doğurucan moralini hep yüksek tut canım benim tehlikeli zamanları atlattık sayılıt hamdolsun

kızlar papyonlu yerine kravatlıyı almak zorunda kaldım..49 tutuu ikisiEki Görüntüle 217321 Eki Görüntüle 217322

sayende gittim biyere daha üye oldum iyi mi
çok güzelmiş valla
dayanıyordum üye olmayayım diyodum nıç yapamadım yapamadım:52 güle güle giydir yakışıklına
:

sağol canım benım vallahi ben bu topic sayesınde nerelere üye olmadım ki..artık tanınmış bir hale geldim alışveriş ortamında aldın mı bari birşeyler bebişine

ben önümüzdeki hafta yıkayıp ütülemeye yerleştirmeye çantamı hazırlamaya başlıcam artık.. sonrada bebek süslerimizi hazırlarım :) malzemeyi aldık bu arada ben yapıcam :) başka alan varmı?

ben de malzemeleri aldım kendim yapıcam ama onlara da henüz elim değmedi... offf bu yazın gelmesi ben de acaip bi rahatlığa sebep oldu nedensee, sanki 9 aylık hamile olan ben değilmişim gibii çok enteresann :)))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…