2011 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

cnm sonuclarin iyi cikar insallahhh

Güzel bir bilgi canım sağol:))Ben de dalinin toz deterjanı ile yıkadım ve özellikle dikkat ettim hiç köpürme yapmadı, bence miktara bağlı ölçüsünü aşarsanız fazla köpürme yapar.
ben e-bebek'i aramadım canım ama primadan aradıklarında nüfus cüzdanınızla bizzat gitmelisiniz demişti, çıktı fln bahsetmedi ki artık bu saatten sonra alamayız, hem kazandığına dair bir çıktı söz konusu değil çünkü herkesi telefonla aramışalr mail atan fln yok. Bence sen ısrar et primadan özellikle nüfus cüzdanınızla gitmeniz yeterli dediler de.

Kızlar günaydın:))

Bugün çok komik bir rüya gördüm ama çok güzeldi size de anlatayım gülün:))
Doktora gitmişiz muayene için ama artık muayeneler ultrasonla yapılmıyormuş. Direk bebeği dışarı çıkarıyor doktor ağzında emzik gibi bir ağızlık ve hortum bağlı ucunda henüz akciğerleri yeterli değil solunum yapamıyor ya:))
Sonra biz karşımızda izliyoruz çeviriyor sağına bakıyor soluna bakıyor gayet iyi diyor. annemler de var biz hepimiz şaşkın tabi aaa ne güzel bir bebek dimi diyoruz...benim kızımın kilosu biraz geriden geliyor ya annem diyor ki hiç de küçük de küçük değil bu bebek daha da büyüyecek biz de evet gerçekten fln diyoruz:)))
Böyle işte...uyandım içimde bir mutluluk çok net gördüm bebeğimin suratını fln...Sonra dedim kendime muayeneler böyle çıkar koy olsa doğumda ne rahat olurdu

hayır olsun tatlım..

selam kizlar

dünden beri ne kadar cok sey yazmissiniz okuyamadim valla hepsini bi venüs ü gördüm iyiymis cok sükür

sulesliiii cnm bozma moralini insallah hic birimiz 36. haftadan önce dogum yapmicaz sen bol bol dinlen ve kontrollerini aksatma.

bende de simdilik bisey yok cok sükür kasilmalarim da olmuyo öyle cok fazla. sadece su doktorun verdigi fitille basim dertte fitil de degilmis gerci vaginal kapsüllerden kaymiyo da cok zor sokuluyo dün geceden beri hala tamamen erimemis belki de ben fazla iceri sokamadigim icindir ama napiyim kocaman hap gibi bisey girmiyo iste :)) bende dün gece uyuyamadim.saga dönsem kizim ayaklarini yataga ittiriyo resmen sola dönünce de sirti o tarafta ezicem gibi geliyo cok oturmakta yasak kafasi cok asagida oldugu icin. bütün gece döndüm durdum 6 da kalktim cok karnim acikmisti biseyler yedim esim de dalga gecti sonra benimle sabahin köründe kalkip yiyosun tosuncuk oldun diye ama isin komik tarafi son zamanlarda hic kilo almadim :26:

neyse bizde haberler bu kadar simdi yatmaya gidiyoruz yine kendinize ve bebislere iyi bakin

selam kizlar
1 haftadir ilaclarima ara vermistim doktorum vucudun biraz dinlensin onlar bulanti yorgunluk yapiyo demisti bende ara verdim cidden cok iyiyim ne bulanti ne halsizlik nede baska bisey:))) ama bugun tekrar basladim ins. boyle devam eder.

:))) canim ayni ruyalari bende goruyorum bazen doktora kiziyorum iceri koyma geri diye cigerlerine oksijen gitti iceri girerse havasizliktan bogulur diyorum:))))

merhaba arkidişler

deterjan konusunda öneride bulunana arkadaşlara teşekkürler, sanırım daha çok dalinin sıvı deterjanı yada toz deterjanı kullanılıyor,roxy kullanalar bu çocuklar için mi yoksa normal günlük kullandıklarımızdan mı?

bende merak edip sordum cevaplayan olmadııı raporu son adet tarihine göremi alacan yoksa önden gidiş tarihine göremi?

bende merak edip sordum cevaplayan olmadııı raporu son adet tarihine göremi alacan yoksa önden gidiş tarihine göremi?

benim bildiğim kadarıyla çalışabilir raporunu 32+0 ile 32+6 arası almak lazım, yani raporu sata göre alacaksınız, bebek önden gidebilir ama eyer sezeryan düşünmüyorsanız dr size daha önce rapor veremez, yani benişm dr öyle demişti. Bebek erken doğsa bile doğum öncesi kullanmadığın izni, doğum sonrasına aktara bilirsin.

slm güzel agustos annelerii
nasılsınız bugunlerde pek giremıyorum valla gecmısıde okuyamadım inş herkesler iyidir
bugun saat 4 de dr randevumuz var yanlıs hatırlamıyosam 4-5 arkadasda bugun gıdecektı doktora
ıns hepımızın guzel gecer kontrollerı bakalım benım paşa oğlum nasılmışşşş ???
hepinizzi öpüyoz teyzeleriii
kendınıze veee minişlerinize iyi bakınn :))

geçmiş olsun canım sana da. Rüyalarımız da hayrolsun inşallah.

Canım bebeğin önden gitmesi beklenen doğum tarihini değiştirmiyo, yani 1 hafta büyük gözüküyor diye doğum 1 hafta önce olacak diye birşey yok. SAT'a göre rapor alıyorsun ama sen daha erken izne ayrılmak istiyorsan 1 hafta erken alabilirsin raporunu yani 31. haftanda 32. haftadaymışsın gibi doktorlar veriyor burdaki bazı arkadaşlar öyle aldılar raporunu. Tabi alacağın doktora da bağlı sanırım. Normalde raporunda 32+0 - 32+6 arasında olacak şekilde gebedir yazmalı.

teşekkür ederim benim doktor usg ye göre verdide sata göre 10gün önde olmuş oluyor umarım bi aksilik çıkmaz

selam kızlar nasılsınız ..?

bugun benım doktor kontrolum wardıı nst de sancım cıkıyo we doktor hafta sonu felan agrı sancı olursa mutlaka gel dedı salı gunu ıcın tekrar nst ye alacak eger bebegın durumu ıyı olursa cuma gunune kadar beklıycek we cuma gunu dogum baslatılcakkk
,
bu arada catı muanesı yaptı 1 cm acılma olmuss cok korkutmak ıstemem ama acıdı

Herkese selamlar. Ben de dün gece pek uyuyamadım yaa bi de her yerim tutuluyor ağrıyor. bugün sağlık ocağına gittik bebişimin kalp atışlarını dinledim. ebem gayet iyi dedi. doktor kontrolümüzde pazartesi günü, özledim oğluşumu.
Bugün çoğu arkadaşın kontrolü var hatırladığım kadarıyla. Herkes bebişiyle hasret gidersin, güzel haberlerle dönsün inşallah.

canım benim 2 hafta önden gidiyor ama sat tarihine göre 32+0 da aldım raporu.

evet ben de bunu kullanıyorum ve memnunum.

aaa cnm,
hadi hakkinda hayirlisi; artik 36. haftadasin cnm; 37de dogum yapmis olacaksin eger hemen doguma alirlarsa diy mi; gayetiyi cnm

dogum normal mi gorunuyor cnm simdilik ?

aaa cnm,
hadi hakkinda hayirlisi; artik 36. haftadasin cnm; 37de dogum yapmis olacaksin eger hemen doguma alirlarsa diy mi; gayetiyi cnm

dogum normal mi gorunuyor cnm simdilik ?

bugun 37 haftalık cıktı gelısımı hafta 38 olacak ıste durmuyo sureklı sancı gırıyo doktor erken olacak dedı bıde suyumuz tam sınırda cıktı o yuzden erken olacak normal dogumda 7 8 cm acılmam olursa eger normal olacak bırazda bebegın gıdısatına baglı suyu az oldugundan sıkısabılır kalp atıslarında bı sorun olursa sezeryana alırım dedı normalle baslıycaz sonumuz sezeryanda olabılır ::):)

38. hafta erken degil cnm; miyadinda dogurmus olacaksin hayirlisiyla...

evet canım yıllık iznim, süt iznim hepsi içinde..
benim bakıcı bakacağı için biraz büyütmek istiyorum inşallah

ben bu ürünü dia marketlerinde gördüm kızlar

insallah cnm, hayirlisi olsun senin icin ....

fıstıklar..kontrolümüzü olduk bebişim 1900gr olmuş...maşallahı var valla ben çok mutlu oldum 1800 olsa şükür diyodum fazla fazla geldi şükürler olsun...
suyumuz güzel rahim ağzı uzunluğumuz süper..
lökositi yenmişiz 1 2 çıktı 10 12 iken...
yalnız tokluk şeker 125 çıkmış referans aralığı 120 5birim yüksek dr diyet ve kontrol et dedi...
ben çok mutluyum sonuçlardan şekeride diyetle kontrol altına alırım diye düşünüyorum...
bizden bu kadar birazdan yola çıkıyorum...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…