günaydın annişler...
biz hastanedeyiz açlık kanımızı verdik 110 çıktı tokluk için vakitin geçmesini bekliyoruz..
bu arada dolap kokusuna ben çözüm buldum tavsiye ederim
bildiğimiz beyaz hacı şakir büyük kalıp sabunlar varya 4e böldüm ve her dolaba koydum her çekmeceye gece koydum sabah açtım evden çıkmadan kokusu çıkıyomu diye ve misler gibi sabun kokuyodu
isteyen deneyebilir...
Güzel bir bilgi canım sağol:))Ben de dalinin toz deterjanı ile yıkadım ve özellikle dikkat ettim hiç köpürme yapmadı, bence miktara bağlı ölçüsünü aşarsanız fazla köpürme yapar.günaydın kızlar
sulesliii bol su iç canım günde en az 3 lt, kendine stres yapma bak doktorun da doğuma kadar yeter demiş
kızlar deterjanları konuşmuşsunuz ben kızımda ilk olarak hacı şakir almıştım ama çözünmesi pek iyi değildi genelde iki kez yıkamak zorunda kalıyordum memnun kalmamıştım sonrasında roxy kullandım ama onun da kokusunu pek beğenmiyordum dalin yumuşatıcı kullanıyordum
bu kuzucuk için dalinin sabun tozunu aldım öyle makinede fazla köpürmedi normal deterjan gibiydi hatta şimdi bebek eşyalarını attım makineye dikkat ettim de köpük falan yok belki köpürüyor diyenler yanlışlıkla elde yıkama için olanını almışlardır.
bu konu açılmışken size bir tavsiyede bulunmak istiyorum malum bebek kıyafetleri acayip lekelenecek ve bu lekeleri sabun tozuyla normal deterjanla çıkarmak pek mümkün olmayacak. aranızda belki kullananlar vardır ben leke çıkarıcı olarak en çok amway'in her tür kumaş için beyazlatıcı diye bir ürünü var ondan memnun kaldım kosla ariel domestos vs hiçbirinin çıkaramadığı lekeleri bu ürün çıkardı. ismi beyazlatıcı ama renklilerde de kullanılıyor toz şeklinde az bir miktarı kaynar suyla çözüp kullanıyorsunuz.
ben e-bebek'i aramadım canım ama primadan aradıklarında nüfus cüzdanınızla bizzat gitmelisiniz demişti, çıktı fln bahsetmedi ki artık bu saatten sonra alamayız, hem kazandığına dair bir çıktı söz konusu değil çünkü herkesi telefonla aramışalr mail atan fln yok. Bence sen ısrar et primadan özellikle nüfus cüzdanınızla gitmeniz yeterli dediler de.slm kızlar
beni primadan arayıp ist fforumdan alabilirsiniz dedi sadece nufus cüzdanınızla gtmeniz yeterli dediler.
bende forum ist e bebek mağazasını aradım paket geldiyse gidip alayım diye ama bana bi de formu doldurduguma dair ve hediye paketini kazandıgıma dair bi bilgisayar cıktısı istediler.
ben bu cıktıyı nasıl alcam ki ? sizden böle bişiler istediler mi?
Kızlar günaydın:))
Bugün çok komik bir rüya gördüm ama çok güzeldi size de anlatayım gülün:))
Doktora gitmişiz muayene için ama artık muayeneler ultrasonla yapılmıyormuş. Direk bebeği dışarı çıkarıyor doktor ağzında emzik gibi bir ağızlık ve hortum bağlı ucunda henüz akciğerleri yeterli değil solunum yapamıyor ya:))
Sonra biz karşımızda izliyoruz çeviriyor sağına bakıyor soluna bakıyor gayet iyi diyor. annemler de var biz hepimiz şaşkın tabi aaa ne güzel bir bebek dimi diyoruz...benim kızımın kilosu biraz geriden geliyor ya annem diyor ki hiç de küçük de küçük değil bu bebek daha da büyüyecek biz de evet gerçekten fln diyoruz:)))
Böyle işte...uyandım içimde bir mutluluk çok net gördüm bebeğimin suratını fln...Sonra dedim kendime muayeneler böyle çıkar koy olsa doğumda ne rahat olurdu
Kızlar günaydın:))
Bugün çok komik bir rüya gördüm ama çok güzeldi size de anlatayım gülün:))
Doktora gitmişiz muayene için ama artık muayeneler ultrasonla yapılmıyormuş. Direk bebeği dışarı çıkarıyor doktor ağzında emzik gibi bir ağızlık ve hortum bağlı ucunda henüz akciğerleri yeterli değil solunum yapamıyor ya:))
Sonra biz karşımızda izliyoruz çeviriyor sağına bakıyor soluna bakıyor gayet iyi diyor. annemler de var biz hepimiz şaşkın tabi aaa ne güzel bir bebek dimi diyoruz...benim kızımın kilosu biraz geriden geliyor ya annem diyor ki hiç de küçük de küçük değil bu bebek daha da büyüyecek biz de evet gerçekten fln diyoruz:)))
Böyle işte...uyandım içimde bir mutluluk çok net gördüm bebeğimin suratını fln...Sonra dedim kendime muayeneler böyle çıkar koy olsa doğumda ne rahat olurdu
kızlar sizlere bi sorum olacak ben devlet memuruym 27 haftalık hamileyim ama bebek 29.haftada dr on gün önden gidiyo dedi 1.sorum bu doğum tarihini etkileyecekmi?yani doğum on gün öncemi olacak
2-32.haftada rapor sunmam gerekiyo ya illa 32+0 veya 32+1 gününemi denk getirmeliyim diğer randevuyu
3- hastaneye cmt gidiyorum bu raporun hafta sonu alınması bişeyi etkilermi?
bende merak edip sordum cevaplayan olmadııı raporu son adet tarihine göremi alacan yoksa önden gidiş tarihine göremi?
geçmiş olsun canım sana da. Rüyalarımız da hayrolsun inşallah.selam kizlar
1 haftadir ilaclarima ara vermistim doktorum vucudun biraz dinlensin onlar bulanti yorgunluk yapiyo demisti bende ara verdim cidden cok iyiyim ne bulanti ne halsizlik nede baska bisey:))) ama bugun tekrar basladim ins. boyle devam eder.
:))) canim ayni ruyalari bende goruyorum bazen doktora kiziyorum iceri koyma geri diye cigerlerine oksijen gitti iceri girerse havasizliktan bogulur diyorum:))))
bende merak edip sordum cevaplayan olmadııı raporu son adet tarihine göremi alacan yoksa önden gidiş tarihine göremi?
canım benim 2 hafta önden gidiyor ama sat tarihine göre 32+0 da aldım raporu.bende merak edip sordum cevaplayan olmadııı raporu son adet tarihine göremi alacan yoksa önden gidiş tarihine göremi?
bunu kullanıyorum
Eki Görüntüle 217720
selam kızlar nasılsınız ..?
bugun benım doktor kontrolum wardıı nst de sancım cıkıyo we doktor hafta sonu felan agrı sancı olursa mutlaka gel dedı salı gunu ıcın tekrar nst ye alacak eger bebegın durumu ıyı olursa cuma gunune kadar beklıycek we cuma gunu dogum baslatılcakkk
,
bu arada catı muanesı yaptı 1 cm acılma olmuss cok korkutmak ıstemem ama acıdı
aaa cnm,
hadi hakkinda hayirlisi; artik 36. haftadasin cnm; 37de dogum yapmis olacaksin eger hemen doguma alirlarsa diy mi; gayetiyi cnm
dogum normal mi gorunuyor cnm simdilik ?
evet canım yıllık iznim, süt iznim hepsi içinde..cnm sut izinlerini toplu mu kullaniyorsun ??
yillik iznini de aliyorsun sanirim.
bunu kullanıyorum
Eki Görüntüle 217720
bugun 37 haftalık cıktı gelısımı hafta 38 olacak ıste durmuyo sureklı sancı gırıyo doktor erken olacak dedı bıde suyumuz tam sınırda cıktı o yuzden erken olacak normal dogumda 7 8 cm acılmam olursa eger normal olacak bırazda bebegın gıdısatına baglı suyu az oldugundan sıkısabılır kalp atıslarında bı sorun olursa sezeryana alırım dedı normalle baslıycaz sonumuz sezeryanda olabılır ::):)
evet canım yıllık iznim, süt iznim hepsi içinde..
benim bakıcı bakacağı için biraz büyütmek istiyorum inşallah
ben bu ürünü dia marketlerinde gördüm kızlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?