2011 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

38. hafta erken degil cnm; miyadinda dogurmus olacaksin hayirlisiyla...

insallah cnm, hayirlisi olsun senin icin ....

canım suyu azalıyoo tam sınırda cıktı suyu azaldıgında bebegın gelısımı yawaslıyomus gereklı besını alamıyomus o yuzden dogum yakınsa eger bebek dogurtuluyomus daha 6 7 aylıksa eger karında su takwıyesı yapılıomus bıde sancı olunca doktor dogurtalım haftaya dedı bende dogurmak ıstıyorum her gıttıgımde hadı dogurtun artık dıyorum

Kizlaaae zynptnc dogum yapti 2500 gr 48 cm bahar bebek geldi sabah 9.30 da )) sezeryanla gerceklesmis hersey iyiymis gayet sagliklilar hemen emmis annesinide )) Diger arkadaslari beklerken topikin ilk bebegi geldi )))

Kizlaaae zynptnc dogum yapti 2500 gr 48 cm bahar bebek geldi sabah 9.30 da )) sezeryanla gerceklesmis hersey iyiymis gayet sagliklilar hemen emmis annesinide )) Diger arkadaslari beklerken topikin ilk bebegi geldi )))

aaaaa ciddenmi onun bi şikayeti varmıydıkii yaa
ayy çok şaşırdımmmü
ikiside sağlıklılarmış demek ne güzel...
emmişte annesi ayy ben kurban olurum ona....
yaa bi şikayetlemi gitti yaa

teşekkür ederim benim doktor usg ye göre verdide sata göre 10gün önde olmuş oluyor umarım bi aksilik çıkmaz

Canım sezeryan oalcaksan bir problem yaratmaz da; doğum doktorun verdiği rapora göre 40. haftayı geçerse o zaman zaman aşımı gibi bir rapor alman gerekiyormuş sanırım. Araştırırsın bi.

Aaa çok şaşırdım,allah analı babalı büyütsün inşallah. İkisinin de iyi olması çok güzel.Ama erken değil miydi daha onun

Maşallahİkisine de geçmiş olsun,Allah ağız tadıyla büyütmek nasip etsinKaçıncı haftasındaydı biliyor musunuz?

Hadi hayırlısı ,Allah yardımıcın olsun.

haberi gördünüz mü

http://www.hurriyet.com.tr/yasasinhayat/18150085.asp?gid=245

Son düzenleme:

aa cok sasirdim ve cok sevindim :))) ilk dogumu kim yapacak ne zaman yapicak derken dogdu bile:))) ne guzel hemende emmis annesini. kac haftalik dogum yapti bi sikayeti varmiydi ki..

aaaa şaşırdım gerçekten, 35. haftada fln diye hatırlıyorum ben sanki ...Son anda bir sıkıntısı mı oldu acaba?? 2500gr iyiymiş, allah sağlık sıhhat versin inşallah küveze girmez...

zynptnc un doğum yaptığını okur okumaz beni bir ağlama tuttu ki sormayın
sanırım doğuma ne kadar az kaldığını daha iyi anladım çok duygulandım
bebiş inş. sağlıklıdır hayırlı olur inşallah

ayyyyy inanamiorum yaa. o kdr sasirdim ki onun bi sancisi kasilmasi falan var miydi ki???? neyse ikisi de iyiymis yaa önemli olan da bu. bakalim bundan sonra sira kime gelicek

herkese selam.. hergün düzenli olarak oluyorum ancak ilk defa yazabiliyorum.. sizlerden,paylaşımlarınızdan çok şeryler öğrendim..çok teşekkürler..
bu ilk doğum haberini alınca ben de başladım ağlamaya.. neden bilmiyorum..Allah analı babalı sağlıcakla büyütmeyi nasip etsin inşallah.. Hepinize sevgiler...

masallah nm,
cok mutlu haberlerle cikacaksin tatilee

aaaa,
inanmiyorum, cok cok sevindim yaa; gozlerim doldu agladim;
cok heyecanlandim nedense biran, kendi dogumumuzun cok yaklastigini farkettim;

arkadasimiz bebegini anali babali buyutsun, Allah nazarlardan korusunn

zynptnc kiz bahar 2500 gr 01.07.2011 sezeryan[/ TABLE]

esteda cnm excel tablonu buraya kopyaladiktan sonra bu sekilde basina [ TABLE] ve sonuna [ /TABLE] koyarak da tablo yapabilirsin; sondaki slas'i unutmazsin cnmm. (parantezden sonra bosluk olmicak cnm, simdi ben gorunsun diye koydum)

zynptnc kiz bahar 2500 gr 01.07.2011 sezeryan

bu sekilde cikar cnm o zaman

ozel msj atamadim ikinci kez, o yuzden buraya yazdim cnmm

Son düzenleme:
aaaaa ciddenmi onun bi şikayeti varmıydıkii yaa
ayy çok şaşırdımmmü
ikiside sağlıklılarmış demek ne güzel...
emmişte annesi ayy ben kurban olurum ona....
yaa bi şikayetlemi gitti yaa

Aaa çok şaşırdım,allah analı babalı büyütsün inşallah. İkisinin de iyi olması çok güzel.Ama erken değil miydi daha onun

aa cok sasirdim ve cok sevindim :))) ilk dogumu kim yapacak ne zaman yapicak derken dogdu bile:))) ne guzel hemende emmis annesini. kac haftalik dogum yapti bi sikayeti varmiydi ki..

aaaa şaşırdım gerçekten, 35. haftada fln diye hatırlıyorum ben sanki ...Son anda bir sıkıntısı mı oldu acaba?? 2500gr iyiymiş, allah sağlık sıhhat versin inşallah küveze girmez...

ayyyyy inanamiorum yaa. o kdr sasirdim ki onun bi sancisi kasilmasi falan var miydi ki???? neyse ikisi de iyiymis yaa önemli olan da bu. bakalim bundan sonra sira kime gelicek

konusunca dileklerinizi iletirim :)) bende saşırdım canım yaaaa demin aradı bende hemen topike yazayım dedim birkaç gundur gaz sancısı gibi sancıları vardı dr gitsemde nasılsa gaz sancısı çıkacak falan diyodu cumartesi gunu kontrolum var o zaman görür falan dedik sonra bugun sabha karsı 5-5.30 gibi aramışlar dru kanaması olunca hemen gelin demiş gittikleirnde 3 cm açılma varmış dr 35 haftalık daha riske atmadan sezeryan yapalım demiş ve tabii ki mutllu sooon ikiside gayet iyi ma çanta sıda hazıre değilmiş eline ne geçtiyse koymuş içine sadece ameliyat yerim biraz agrıyor onun dışında iyiyim dedi fotografçıda gelmemiş kısmet işte yaaa ilk prensesimiz geldi :))))))))))))allah analı babalı buyutsun hayırlı evlat olsun inşallah
bu arada zynptnc nin hiç bir sıkıntısı yoktu
ayyyy bende çok heyecanlandım valla eşimde il dışında arkadaşlarımda kalıyorum bir an için gerildim yani neyse artık herşeyin hayırlısı :))))

48 cm canım unutmayalım lutfen :)))))))))

canım çok sağol denicem hemen:))))

yaaaa kızlarrrr inanmıyorum ilk bebiş geldi nasıl duygulandım anlatamam çığlık attım resmen:)
Allah analı babalı büyütsün sıraya girdi bizimkiler hadi hayırlısı....

ayyyy 35 haftalıktı he, rabbım sağlık versınki şükür ikiside ıyılermıs:)))))
amilyat yerının ağrısıda gecer canım:)))) ah kızlar bızde atlatsak ya hayırlısıyla.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…