38. hafta erken degil cnm; miyadinda dogurmus olacaksin hayirlisiyla...
insallah cnm, hayirlisi olsun senin icin ....
Kizlaaae zynptnc dogum yapti 2500 gr 48 cm bahar bebek geldi sabah 9.30 da)) sezeryanla gerceklesmis hersey iyiymis gayet sagliklilar hemen emmis annesinide )) Diger arkadaslari beklerken topikin ilk bebegi geldi )))
teşekkür ederim benim doktor usg ye göre verdide sata göre 10gün önde olmuş oluyor umarım bi aksilik çıkmaz
Kizlaaae zynptnc dogum yapti 2500 gr 48 cm bahar bebek geldi sabah 9.30 da)) sezeryanla gerceklesmis hersey iyiymis gayet sagliklilar hemen emmis annesinide )) Diger arkadaslari beklerken topikin ilk bebegi geldi )))
selam kızlar nasılsınız ..?
bugun benım doktor kontrolum wardıı nst de sancım cıkıyo we doktor hafta sonu felan agrı sancı olursa mutlaka gel dedı salı gunu ıcın tekrar nst ye alacak eger bebegın durumu ıyı olursa cuma gunune kadar beklıycek we cuma gunu dogum baslatılcakkk
,
bu arada catı muanesı yaptı 1 cm acılma olmuss cok korkutmak ıstemem ama acıdı
masallah nm,fıstıklar..kontrolümüzü olduk bebişim 1900gr olmuş...maşallahı var valla ben çok mutlu oldum 1800 olsa şükür diyodum fazla fazla geldi şükürler olsun...
suyumuz güzel rahim ağzı uzunluğumuz süper..
lökositi yenmişiz 1 2 çıktı 10 12 iken...
yalnız tokluk şeker 125 çıkmış referans aralığı 120 5birim yüksek dr diyet ve kontrol et dedi...
ben çok mutluyum sonuçlardan şekeride diyetle kontrol altına alırım diye düşünüyorum...
bizden bu kadar birazdan yola çıkıyorum...
aaaaa ciddenmi onun bi şikayeti varmıydıkii yaa
ayy çok şaşırdımmmü
ikiside sağlıklılarmış demek ne güzel...
emmişte annesi ayy ben kurban olurum ona....
yaa bi şikayetlemi gitti yaa
Aaa çok şaşırdım,allah analı babalı büyütsün inşallah. İkisinin de iyi olması çok güzel.Ama erken değil miydi daha onun
Maşallahİkisine de geçmiş olsun,Allah ağız tadıyla büyütmek nasip etsin Kaçıncı haftasındaydı biliyor musunuz?
Hadi hayırlısı ,Allah yardımıcın olsun.
haberi gördünüz mü
Ayn gn iki ocuk dourdu ama ikiz deiller - Hrriyet Salk
aa cok sasirdim ve cok sevindim :))) ilk dogumu kim yapacak ne zaman yapicak derken dogdu bile:))) ne guzel hemende emmis annesini. kac haftalik dogum yapti bi sikayeti varmiydi ki..
aaaa şaşırdım gerçekten, 35. haftada fln diye hatırlıyorum ben sanki ...Son anda bir sıkıntısı mı oldu acaba?? 2500gr iyiymiş, allah sağlık sıhhat versin inşallah küveze girmez...
zynptnc un doğum yaptığını okur okumaz beni bir ağlama tuttu ki sormayın
sanırım doğuma ne kadar az kaldığını daha iyi anladım çok duygulandım
bebiş inş. sağlıklıdır hayırlı olur inşallah
ayyyyy inanamiorum yaa. o kdr sasirdim ki onun bi sancisi kasilmasi falan var miydi ki???? neyse ikisi de iyiymis yaa önemli olan da bu. bakalim bundan sonra sira kime gelicek
herkese selam.. hergün düzenli olarak oluyorum ancak ilk defa yazabiliyorum.. sizlerden,paylaşımlarınızdan çok şeryler öğrendim..çok teşekkürler..
bu ilk doğum haberini alınca ben de başladım ağlamaya.. neden bilmiyorum..Allah analı babalı sağlıcakla büyütmeyi nasip etsin inşallah.. Hepinize sevgiler...
konusunca dileklerinizi iletirim :)) bende saşırdım canım yaaaa demin aradı bende hemen topike yazayım dedim birkaç gundur gaz sancısı gibi sancıları vardı dr gitsemde nasılsa gaz sancısı çıkacak falan diyodu cumartesi gunu kontrolum var o zaman görür falan dedik sonra bugun sabha karsı 5-5.30 gibi aramışlar dru kanaması olunca hemen gelin demiş gittikleirnde 3 cm açılma varmış dr 35 haftalık daha riske atmadan sezeryan yapalım demiş ve tabii ki mutllu sooon ikiside gayet iyi ma çanta sıda hazıre değilmiş eline ne geçtiyse koymuş içine sadece ameliyat yerim biraz agrıyor onun dışında iyiyim dedi fotografçıda gelmemiş kısmet işte yaaa ilk prensesimiz geldi :))))))))))))allah analı babalı buyutsun hayırlı evlat olsun inşallahmasallah nm,
cok mutlu haberlerle cikacaksin tatilee
aaaa,
inanmiyorum, cok cok sevindim yaa; gozlerim doldu agladim;
cok heyecanlandim nedense biran, kendi dogumumuzun cok yaklastigini farkettim;
arkadasimiz bebegini anali babali buyutsun, Allah nazarlardan korusunn
zynptnc kiz bahar 2500 gr 01.07.2011 sezeryan[/ TABLE]
esteda cnm excel tablonu buraya kopyaladiktan sonra bu sekilde basina [ TABLE] ve sonuna [ /TABLE] koyarak da tablo yapabilirsin; sondaki slas'i unutmazsin cnmm. (parantezden sonra bosluk olmicak cnm, simdi ben gorunsun diye koydum)
zynptnc kiz bahar 2500 gr 01.07.2011 sezeryan
bu sekilde cikar cnm o zaman
ozel msj atamadim ikinci kez, o yuzden buraya yazdim cnmm
zynptnc kiz bahar 2500 gr 01.07.2011 sezeryan[/ TABLE]
esteda cnm excel tablonu buraya kopyaladiktan sonra bu sekilde basina [ TABLE] ve sonuna [ /TABLE] koyarak da tablo yapabilirsin; sondaki slas'i unutmazsin cnmm. (parantezden sonra bosluk olmicak cnm, simdi ben gorunsun diye koydum)
zynptnc kiz bahar 2500 gr 01.07.2011 sezeryan
bu sekilde cikar cnm o zaman
ozel msj atamadim ikinci kez, o yuzden buraya yazdim cnmm
konusunca dileklerinizi iletirim :)) bende saşırdım canım yaaaa demin aradı bende hemen topike yazayım dedim birkaç gundur gaz sancısı gibi sancıları vardı dr gitsemde nasılsa gaz sancısı çıkacak falan diyodu cumartesi gunu kontrolum var o zaman görür falan dedik sonra bugun sabha karsı 5-5.30 gibi aramışlar dru kanaması olunca hemen gelin demiş gittikleirnde 3 cm açılma varmış dr 35 haftalık daha riske atmadan sezeryan yapalım demiş ve tabii ki mutllu sooon ikiside gayet iyi ma çanta sıda hazıre değilmiş eline ne geçtiyse koymuş içine sadece ameliyat yerim biraz agrıyor onun dışında iyiyim dedi fotografçıda gelmemiş kısmet işte yaaa ilk prensesimiz geldi :))))))))))))allah analı babalı buyutsun hayırlı evlat olsun inşallah
bu arada zynptnc nin hiç bir sıkıntısı yoktu
ayyyy bende çok heyecanlandım valla eşimde il dışında arkadaşlarımda kalıyorum bir an için gerildim yani neyse artık herşeyin hayırlısı :))))
konusunca dileklerinizi iletirim :)) bende saşırdım canım yaaaa demin aradı bende hemen topike yazayım dedim birkaç gundur gaz sancısı gibi sancıları vardı dr gitsemde nasılsa gaz sancısı çıkacak falan diyodu cumartesi gunu kontrolum var o zaman görür falan dedik sonra bugun sabha karsı 5-5.30 gibi aramışlar dru kanaması olunca hemen gelin demiş gittikleirnde 3 cm açılma varmış dr 35 haftalık daha riske atmadan sezeryan yapalım demiş ve tabii ki mutllu sooon ikiside gayet iyi ma çanta sıda hazıre değilmiş eline ne geçtiyse koymuş içine sadece ameliyat yerim biraz agrıyor onun dışında iyiyim dedi fotografçıda gelmemiş kısmet işte yaaa ilk prensesimiz geldi :))))))))))))allah analı babalı buyutsun hayırlı evlat olsun inşallah
bu arada zynptnc nin hiç bir sıkıntısı yoktu
ayyyy bende çok heyecanlandım valla eşimde il dışında arkadaşlarımda kalıyorum bir an için gerildim yani neyse artık herşeyin hayırlısı :))))
ayyyy 35 haftalıktı he, rabbım sağlık versınki şükür ikiside ıyılermıs:)))))
amilyat yerının ağrısıda gecer canım:)))) ah kızlar bızde atlatsak ya hayırlısıyla.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?