Kizlaaae zynptnc dogum yapti 2500 gr 48 cm bahar bebek geldi sabah 9.30 da)) sezeryanla gerceklesmis hersey iyiymis gayet sagliklilar hemen emmis annesinide )) Diger arkadaslari beklerken topikin ilk bebegi geldi )))
Kizlaaae zynptnc dogum yapti 2500 gr 48 cm bahar bebek geldi sabah 9.30 da)) sezeryanla gerceklesmis hersey iyiymis gayet sagliklilar hemen emmis annesinide )) Diger arkadaslari beklerken topikin ilk bebegi geldi )))
Maşallahİkisine de geçmiş olsun,Allah ağız tadıyla büyütmek nasip etsin Kaçıncı haftasındaydı biliyor musunuz?
Hadi hayırlısı ,Allah yardımıcın olsun.
haberi gördünüz mü
Ayn gn iki ocuk dourdu ama ikiz deiller - Hrriyet Salk
selam kızlar nasılsınız ..?
bugun benım doktor kontrolum wardıı nst de sancım cıkıyo we doktor hafta sonu felan agrı sancı olursa mutlaka gel dedı salı gunu ıcın tekrar nst ye alacak eger bebegın durumu ıyı olursa cuma gunune kadar beklıycek we cuma gunu dogum baslatılcakkk
,
bu arada catı muanesı yaptı 1 cm acılma olmuss cok korkutmak ıstemem ama acıdı
çok şaşaırdım cidden,sevindim sağlıklı olmalarına,hayırlı olsun inşallah...topikin ilk kuzusu geldi bakalım...şimdi 35 haftalık olan annişler tutuşmuştur,ben bile bi heveslendimki,3 hafta sonra doğabilir yani...Kizlaaae zynptnc dogum yapti 2500 gr 48 cm bahar bebek geldi sabah 9.30 da)) sezeryanla gerceklesmis hersey iyiymis gayet sagliklilar hemen emmis annesinide )) Diger arkadaslari beklerken topikin ilk bebegi geldi )))
kızlar henüz çantamız hazır değildi hemen işe koyuldum ve çantamızı hazırladım bahar bebek doğunca
bikaç eksiğimiz var onları da tamamlarsam kafamdan çıkmış olacak
kızlar henüz çantamız hazır değildi hemen işe koyuldum ve çantamızı hazırladım bahar bebek doğunca
bikaç eksiğimiz var onları da tamamlarsam kafamdan çıkmış olacak
bence bır hırka yada yelek koy 2010 ağüstos annlerının bıze verdıklerı bılgılerde bırısı yazmısı yanınıza alın dıye bencede al olurda lazım olur yanında bulunsunben de dün hazırladım ama en son eklenecek ıvır zıvır şeyler var işte.
Koyduklarım yeterli mi kızlar sizde bir göz atın:
kızım için:
3 takım kıyafet, 2 battaniye, 5 body(3uzun 2kısa kollu),2şapka, 2eldiven, 2çorap,2 önlük, ağız bezleri, 8bez, ıslak mendil
biberonu unutmuşum şimdi farkettim, onu da strelize edip koyayım.
benim için:
gecelik
göğüs pedi
güğüs kremi
ped
lohusa kilodu
emzirme atleti
emzirme sütyeni
humana still tee
ıslak mendil
kağıt havlu
pijama ve taç alacağım daha...
terlik,toka,fotoğraf mak, diş fırçası/macunu,makyaj malzemelerini de toparlayıp koyacağım bir ara.
kızlar bir de çorap koyarım da bi tane hırka ya da yelek almaya gerek var mı acaba??
ben de dün hazırladım ama en son eklenecek ıvır zıvır şeyler var işte.
Koyduklarım yeterli mi kızlar sizde bir göz atın:
kızım için:
3 takım kıyafet, 2 battaniye, 5 body(3uzun 2kısa kollu),2şapka, 2eldiven, 2çorap,2 önlük, ağız bezleri, 8bez, ıslak mendil
biberonu unutmuşum şimdi farkettim, onu da strelize edip koyayım.
benim için:
gecelik
göğüs pedi
güğüs kremi
ped
lohusa kilodu
emzirme atleti
emzirme sütyeni
humana still tee
ıslak mendil
kağıt havlu
pijama ve taç alacağım daha...
terlik,toka,fotoğraf mak, diş fırçası/macunu,makyaj malzemelerini de toparlayıp koyacağım bir ara.
kızlar bir de çorap koyarım da bi tane hırka ya da yelek almaya gerek var mı acaba??
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?