2011 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

topiğimizin ilk bebişi gelmiş hoş gelmiş Allah ailesiyle mutlu huzurlu şanslı uzuuuunn ömürler versin.. zeynep'e de geçmiş olsun gözü aydın diyorum darısı bizlerin başına..

Kizlaaae zynptnc dogum yapti 2500 gr 48 cm bahar bebek geldi sabah 9.30 da )) sezeryanla gerceklesmis hersey iyiymis gayet sagliklilar hemen emmis annesinide )) Diger arkadaslari beklerken topikin ilk bebegi geldi )))

ayyy çok şaşırdım ve çook sevindim demek ilk bebişimiz geldi allah analı babalı büyütsün sağlıklı mutlu huzurlu bir yaşamı olsun inş. bahar bebeğin acayip duygulandım ya... darısı başımıza artık

hoşgeldin baharrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr
sağlıkla büyütsün inşallahhhh

Kizlaaae zynptnc dogum yapti 2500 gr 48 cm bahar bebek geldi sabah 9.30 da )) sezeryanla gerceklesmis hersey iyiymis gayet sagliklilar hemen emmis annesinide )) Diger arkadaslari beklerken topikin ilk bebegi geldi )))

ayyy çok heyecanlandım okuyunca duygulandım valla. bebişi de kendi de iyi maşallah çok sevindim. darısı bizlerin başına :)

Çok şaşırdım daha beklemiyorduk, gözümüz aydın

analı bablı büyüsün, uzun ömürlü olsun bahar bebek

allaaaaaaaaaaaaaaaaahhhhhhhhhhh doğumlar başladıııııııııııııııııı ben korkuyoruuuuuuuummmmmm

zeynepcim hayırlı ömürlü olsun canım allah analı babalı büyütsün minik baharımız topişimizin ilk bebişi hoşgeldin rabbim alnına ak yazılar yazsın inşallah darısı bizlerin başına inşallaahhh sağlıklı sıhhatli dünyaya getiririz inşallaaahhhh

Çok duygulandım Allah sağlıkla analı babalı büyümeyi nasip etsin inşallah...

Daha iki ay var neredeyse zamanı gelse de hayırlısıyla alsak tontişleri kucağa oyyyy....

hadi bakalım canım topiğimizin 2. bebeği geliyooor....haftanda iyiymiş canım,bebeğinin kilosu falan nasıl...

çok şaşaırdım cidden,sevindim sağlıklı olmalarına,hayırlı olsun inşallah...topikin ilk kuzusu geldi bakalım...şimdi 35 haftalık olan annişler tutuşmuştur,ben bile bi heveslendimki,3 hafta sonra doğabilir yani...

Çok şaşırdım ve iyi olmalarına çok sevindim...
zynptnc arkadaşım geçmiş olsun, en kısa zamanda ameliyat sıkıntısından da kurtulursun inşallah. Bahar bebeğe de sağlıklı mutlu, huzurlu güzel bir ömür diliyorum, hayırlı bir evlat olsun inşallah:))
Demek ki 35. haftada doğumdan korkmamak gerekir, baksanıza maşallah hemen emmiş bile annesini:))

super ya ilk bebis haberimiz Allaha sukurki iyi yonde geldi, hayirli ugurlu olsun arkadasimiza. darisi bizlere saglikli sekilde aliriz kucagimiza bebislerimizi insallah

çok heycanladnım ve mutlu oldum..allah analı babalı büyütsün...inşallah küveze girmeden evine gider..ve ilk fotoğraflarınıda burda paylaşırız....

kızlar henüz çantamız hazır değildi hemen işe koyuldum ve çantamızı hazırladım bahar bebek doğunca
bikaç eksiğimiz var onları da tamamlarsam kafamdan çıkmış olacak

kızlar henüz çantamız hazır değildi hemen işe koyuldum ve çantamızı hazırladım bahar bebek doğunca

iyi yapmissin canim hemen tamamla eksiklerini, bende bugun cikip bebisimin sampuanlarini, kremlerini felan aldim. ayyy ilk bebis haberi cok heyecanlandirdi bizi

tabi canım hazırla ne olur ne olmaz..ben 32. haftada hazırladım....şimdi sağlıkla gelisn bebeğim artık...

3 gün giremedım bebişimiz olmuş cok sasırdım allah analı babalı büyütsün inş ikisininde sağlığı yerindedir ayy bende panik oldum daha cantamı bıle hazırlamadım hemen hazırlayayyım cok mutlu oldum allah uzun uzun ömürler versin

ben de dün hazırladım ama en son eklenecek ıvır zıvır şeyler var işte.

Koyduklarım yeterli mi kızlar sizde bir göz atın:
kızım için:
3 takım kıyafet, 2 battaniye, 5 body(3uzun 2kısa kollu),2şapka, 2eldiven, 2çorap,2 önlük, ağız bezleri, 8bez, ıslak mendil
biberonu unutmuşum şimdi farkettim, onu da strelize edip koyayım.

benim için:
gecelik
göğüs pedi
güğüs kremi
ped
lohusa kilodu
emzirme atleti
emzirme sütyeni
humana still tee
ıslak mendil
kağıt havlu

pijama ve taç alacağım daha...
terlik,toka,fotoğraf mak, diş fırçası/macunu,makyaj malzemelerini de toparlayıp koyacağım bir ara.

kızlar bir de çorap koyarım da bi tane hırka ya da yelek almaya gerek var mı acaba??

bence bır hırka yada yelek koy 2010 ağüstos annlerının bıze verdıklerı bılgılerde bırısı yazmısı yanınıza alın dıye bencede al olurda lazım olur yanında bulunsun

canim nekadar sicak olursa olsun al yanina mevsimlik bi hirka belli olmaz usuyebilirsin.

kızlar valla her bebk zamnını ve nasıl geleceğini kendi ayarlıyor hakkaten bahar bebk onu anlattı bana
zira zeyneple konuşmuştuk doğum fotografcısı kurabiyeler v.s telaştan hallolmadı tabii :)) hatta zeynebin de cantası hazır değildi :) neline ne gectiyse atömış cantaya :))bende bian telaş yaptım canta hazır değil eşim il dışında hastaneme drma çok uzakta arkadaşımdayım :)) ayyyy allahım sağlıkla almayı nasip etsin :))) kızımın adınada karar verdik onuda haber vereyim ELİS olacak :)))))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…