ben de dün hazırladım ama en son eklenecek ıvır zıvır şeyler var işte.
Koyduklarım yeterli mi kızlar sizde bir göz atın:
kızım için:
3 takım kıyafet, 2 battaniye, 5 body(3uzun 2kısa kollu),2şapka, 2eldiven, 2çorap,2 önlük, ağız bezleri, 8bez, ıslak mendil
biberonu unutmuşum şimdi farkettim, onu da strelize edip koyayım.
benim için:
gecelik
göğüs pedi
güğüs kremi
ped
lohusa kilodu
emzirme atleti
emzirme sütyeni
humana still tee
ıslak mendil
kağıt havlu
pijama ve taç alacağım daha...
terlik,toka,fotoğraf mak, diş fırçası/macunu,makyaj malzemelerini de toparlayıp koyacağım bir ara.
kızlar bir de çorap koyarım da bi tane hırka ya da yelek almaya gerek var mı acaba??
kızlar valla her bebk zamnını ve nasıl geleceğini kendi ayarlıyor hakkaten bahar bebk onu anlattı bana
zira zeyneple konuşmuştuk doğum fotografcısı kurabiyeler v.s telaştan hallolmadı tabii :)) hatta zeynebin de cantası hazır değildi :) neline ne gectiyse atömış cantaya :))bende bian telaş yaptım canta hazır değil eşim il dışında hastaneme drma çok uzakta arkadaşımdayım :)) ayyyy allahım sağlıkla almayı nasip etsin :))) kızımın adınada karar verdik onuda haber vereyim ELİS olacak :)))))
Kizlaaae zynptnc dogum yapti 2500 gr 48 cm bahar bebek geldi sabah 9.30 da)) sezeryanla gerceklesmis hersey iyiymis gayet sagliklilar hemen emmis annesinide )) Diger arkadaslari beklerken topikin ilk bebegi geldi )))
kızlar valla her bebk zamnını ve nasıl geleceğini kendi ayarlıyor hakkaten bahar bebk onu anlattı bana
zira zeyneple konuşmuştuk doğum fotografcısı kurabiyeler v.s telaştan hallolmadı tabii :)) hatta zeynebin de cantası hazır değildi :) neline ne gectiyse atömış cantaya :))bende bian telaş yaptım canta hazır değil eşim il dışında hastaneme drma çok uzakta arkadaşımdayım :)) ayyyy allahım sağlıkla almayı nasip etsin :))) kızımın adınada karar verdik onuda haber vereyim ELİS olacak :)))))
ben de dün hazırladım ama en son eklenecek ıvır zıvır şeyler var işte.
Koyduklarım yeterli mi kızlar sizde bir göz atın:
kızım için:
3 takım kıyafet, 2 battaniye, 5 body(3uzun 2kısa kollu),2şapka, 2eldiven, 2çorap,2 önlük, ağız bezleri, 8bez, ıslak mendil
biberonu unutmuşum şimdi farkettim, onu da strelize edip koyayım.
benim için:
gecelik
göğüs pedi
güğüs kremi
ped
lohusa kilodu
emzirme atleti
emzirme sütyeni
humana still tee
ıslak mendil
kağıt havlu
pijama ve taç alacağım daha...
terlik,toka,fotoğraf mak, diş fırçası/macunu,makyaj malzemelerini de toparlayıp koyacağım bir ara.
kızlar bir de çorap koyarım da bi tane hırka ya da yelek almaya gerek var mı acaba??
bence bır hırka yada yelek koy 2010 ağüstos annlerının bıze verdıklerı bılgılerde bırısı yazmısı yanınıza alın dıye bencede al olurda lazım olur yanında bulunsun
tmm kızlar ince bir hırka koyarım ben de.canim nekadar sicak olursa olsun al yanina mevsimlik bi hirka belli olmaz usuyebilirsin.
ne güzel canım, biz karar veremedik halakızlar valla her bebk zamnını ve nasıl geleceğini kendi ayarlıyor hakkaten bahar bebk onu anlattı bana
canım aklımda olup koyacaklarım diye yazdım görmedin sanırım:)terliği henüz koymadım da aklımda evdekilerden birini koyacağım zaten, çorap da bir soket çorap koyarım diye düşünmüştüm ne kadar yer kaplayacak ki zaten..Sanırım çorap ve terlik de olmalı. Yani bence terlik kesin olmalı da çorabı da ne kadar sıcak da olsa öneriyorlar çünkü ayaklar biraz üşüyormuş:))
cok dogru canim biz kendimizi nasil ayarlarsak ayarlayalim bebisler kendisi belirliyor. gecen sene ablama 17 agustos tarihi sezeryan demislerdi herseyini o gune gore ayarlamisti ama bebis 6 agustosta kendisi geldi 4100kg ile :) ay cok heyecanli bi gundu darisi bana, bizlere....
kizinin adida guzelmis adiyla buyusun. ne guzel karar vermissiniz biz daha karar veremedik oglusumuz isimsiz kalcak
listen çok iyi olmuş canım bende eksiklerimi kontrol etmiş oldum sayende vee çorabı unutmuşum:)) gerçi ilk doğumumda haziranda olmuştu çorapta koymuştum çantama ama giymeye gerek duymamıştım sıcaktı çünkü ama yinede tedbiri elden bırakmalayalım dimi:)))
kizlar bebek arabasi olarak esimle en sonunda karar verdik Quinny Buzz 3 alicaz ama Electric blue mu yoksa Roking Blackmi karar veremedik. resimlerini ekliycektim ama yapamadim, fikriniz varsa yardim edinnnnn. bu arada oglusumuz oluyo electric blue guzel ama kullanisli olurmu acaba??
Kizlaaae zynptnc dogum yapti 2500 gr 48 cm bahar bebek geldi sabah 9.30 da)) sezeryanla gerceklesmis hersey iyiymis gayet sagliklilar hemen emmis annesinide )) Diger arkadaslari beklerken topikin ilk bebegi geldi )))
Kızlar bir de bavul alacak olanlar vardı. Daybuyday de pololarda %80 e varan indirim var. Bir bakın isterseniz. daybuyday |
vay beeee ilk dogumumuz gerceklesti demek :) Hem heyecanlandim, hem sevindim, hem korktum he he :) Neyse ki bebek de anne de iyiymis :) Kids_go dan haber aldim, hemen girip baktim demek dogum olmus .. Kismet iste... Allah hepimize hayirli birer evlat nasip eder insallah ...Kizlaaae zynptnc dogum yapti 2500 gr 48 cm bahar bebek geldi sabah 9.30 da)) sezeryanla gerceklesmis hersey iyiymis gayet sagliklilar hemen emmis annesinide )) Diger arkadaslari beklerken topikin ilk bebegi geldi )))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?