2011 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

kizlar bebek arabasi olarak esimle en sonunda karar verdik Quinny Buzz 3 alicaz ama Electric blue mu yoksa Roking Blackmi karar veremedik. resimlerini ekliycektim ama yapamadim, fikriniz varsa yardim edinnnnn. bu arada oglusumuz oluyo electric blue guzel ama kullanisli olurmu acaba??

mrhaba bayanlar zeynep kamılde dogum yapan yada yapamayı dusunen etrafında zeynep kamılde dogum yapan oldumu bılgınız varmı nasıl herkez cok methedıyo orayı dusunuyoruz suanda ne yapayım fıkırı olan verebılırmı

ayyy ilk bebişimiz gelmişşş..
ayyyyyy darısı başımıza... allahhh analı bablı büyütsün,uzun ömürlü olsunn

Sanırım çorap ve terlik de olmalı. Yani bence terlik kesin olmalı da çorabı da ne kadar sıcak da olsa öneriyorlar çünkü ayaklar biraz üşüyormuş:))

cok dogru canim biz kendimizi nasil ayarlarsak ayarlayalim bebisler kendisi belirliyor. gecen sene ablama 17 agustos tarihi sezeryan demislerdi herseyini o gune gore ayarlamisti ama bebis 6 agustosta kendisi geldi 4100kg ile :) ay cok heyecanli bi gundu darisi bana, bizlere....

kizinin adida guzelmis adiyla buyusun. ne guzel karar vermissiniz biz daha karar veremedik oglusumuz isimsiz kalcak

Kizlaaae zynptnc dogum yapti 2500 gr 48 cm bahar bebek geldi sabah 9.30 da )) sezeryanla gerceklesmis hersey iyiymis gayet sagliklilar hemen emmis annesinide )) Diger arkadaslari beklerken topikin ilk bebegi geldi )))

İlk Ağustos bebeği gelmiş.Çok duygulandım.Sırayla gelirler artık Ağustos Böcekleri.Allah bahar bebeği annesine babasına bağışlasın.Darısı sağlıkla hepimizin başına.

canım bebeğinin ismi çok güzel adıyla yaşasın inşallah:))))
kızlar heran herşey olabilir gelebilir bebekler herşeyi hazırlamak lazım

listen çok iyi olmuş canım bende eksiklerimi kontrol etmiş oldum sayende vee çorabı unutmuşum:)) gerçi ilk doğumumda haziranda olmuştu çorapta koymuştum çantama ama giymeye gerek duymamıştım sıcaktı çünkü ama yinede tedbiri elden bırakmalayalım dimi:)))

bence bır hırka yada yelek koy 2010 ağüstos annlerının bıze verdıklerı bılgılerde bırısı yazmısı yanınıza alın dıye bencede al olurda lazım olur yanında bulunsun

canim nekadar sicak olursa olsun al yanina mevsimlik bi hirka belli olmaz usuyebilirsin.
tmm kızlar ince bir hırka koyarım ben de.
ne güzel canım, biz karar veremedik hala
Sanırım çorap ve terlik de olmalı. Yani bence terlik kesin olmalı da çorabı da ne kadar sıcak da olsa öneriyorlar çünkü ayaklar biraz üşüyormuş:))
canım aklımda olup koyacaklarım diye yazdım görmedin sanırım:)terliği henüz koymadım da aklımda evdekilerden birini koyacağım zaten, çorap da bir soket çorap koyarım diye düşünmüştüm ne kadar yer kaplayacak ki zaten..

maşallah canım 1temmuzu beklese 5kg 'a yaklaşırdı kesin:))

ilk bebegimiz hayirli olsun saglikla buyusun
doktora gittik bebid 1150gr olmus uyumlu dedi ilk kez yuzunu gordum cok duygulandik doktorum eylulde izin kullanacakmis benim dogum eylulde ayarlamaya calisacak normal dogum dedi bugun yine
sonra perde ve haliyivaldik ay sonu gelecekmis
chiccoda yuzde elliye varan indirim baslamis ayakkabi 25tl ye aldim deri hemde penye battaniyeler 30tl idi
burda delikli yastik sormustum bugun gordumbegenmedim bulasik sungeri gibi geldi birde kilifsiz kullaniliormus cocuk nasil yatacak ole deyip vazgectim kaztuyu yastiklar hakkinda fikri olan var mi
migrosta prima premiumcare 21tl islak mendil hrfiyeli

sağol canım ben de son kalan ıvır zıvırları ekleyeceğim işte...evet tedbirli olalım bir çorap ne kadar yer kaplar ki:))
Sanırım özellikle sezeryan olanlar ameliyathanedeki soğuktan çıkınca üşüyorlar yaz olsa da farketmiyor. Benim ablam kıştı gerçi ama oda sıcaktı sonuçta, sezeryanden odaya getirdiklerinde tir tir titriyordu... o yüzden yaz da olsa hırka ve çorap alın diyorlar diye düşünüyorum.

İyi akşamlar kızlar ilk doğumumuz olmuş hayırlı uğurlu olsun. İns. Hepimizin bebislerini saglicakla gelir.
Ben geceleri çok kötü rüyalar görüyorum hep korkuyla uyanıyorum. Hayırlısı ile bir doğsaydı.
Aranızda sterilizasyon makinası alan var mı? çok gerekli birsey mı acaba birkaç arkadasım tavsiye etti de sizlerede danışmak istedim. Bir de emzik ve biberon aldınız mı? Aldıysanız markaları nedir? Yadimci olursanız çok sevinirimmmm

Gecen gün alışveriş merkezinde roking black gördüm bebek de erkekdi çok karizmatik duruyordu:)))) ekeceğiz Blueyu hiç görmedim onunla ilgili hiç bilgim yok

Efsung, ismi çok beğendim anlamına baktım hemen çok güzelmiş hiç duymadım daha önce bizde RANA düşünüyoruz her hafta bir isim değiştiriyoruz gerçi :))) eşimde Zeynep istiyo ikisini yan yana koyacağız gibi. Son zamanlarda Tüm duydugum erkekler Zeynep diyooo Kadinlar ise herkes Zeynep koyuyo değişik birsey de olsun yanında diyo. Bakalım son kararımız ne olacak

Kizlaaae zynptnc dogum yapti 2500 gr 48 cm bahar bebek geldi sabah 9.30 da )) sezeryanla gerceklesmis hersey iyiymis gayet sagliklilar hemen emmis annesinide )) Diger arkadaslari beklerken topikin ilk bebegi geldi )))

yaaaaa inanmıyorumm ya zeynepın bı sıkıntısı varmıydı ben mı kacırdım 1 haftadaır pek gıremedım topıce
demek 35 haftalık da dogabılıyo bebek sorunsuz hemde emmısss ne guzell rabbım bagıslasın saglık versın masallah

vay beeee ilk dogumumuz gerceklesti demek :) Hem heyecanlandim, hem sevindim, hem korktum he he :) Neyse ki bebek de anne de iyiymis :) Kids_go dan haber aldim, hemen girip baktim demek dogum olmus .. Kismet iste... Allah hepimize hayirli birer evlat nasip eder insallah ...

kızlar dr dan geldık masallah oglum ıyıymıs karın cevresı genısmı yıne dr sezeryan olucak muhtemelen dedı normal dogum bıraz zor bu zartlarda dedı
agustosun ılk haftasına kadar beklememız lazımmıs 38. haftayı doldurmak ıcın ole dedı galıbaa
fl degerıne gore 45 cm kılosuda 2500 olmuş kızlar 200 gr fazla gıbı ama gebelık.org da 1680-2930 arası dıyor
diyete devam kızlar karın cevresının genıslıgı sekerden olabılır yanı ama yapacak bısey yok ac yatıyorum bazen falla dıkkat edıyorum artık gerısı allaha kalmıs
yanı bebegın kılo alması ole yemekle falan ılgısı yok kızlar eger alacaksa zaten bebek sızı sömürüyo
mesela ben bu ay 1 kılo almısım oda bebegın kılosu ???
doktora rahım agzına bakıyomusunuz ultrasonla dedım bazen kasılmalarım oluyo ama normal dımı falan dedım tabı bakıyoz bu sorun olsa soylerdım dedı
neyse bızden bu kadar
herkese ıyı aksamlar dıger arkadaslarında ıyı gecmıstır ıns kontrollerii
öpüyoz hepınızııı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…