2011 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Kızlar internetten bu şekeri beğendim,çarşıya çıkmaya üşeniyorum aslında baksam iyi olacak da
Ner dersiniz ya da başka bir öneriniz olur mu sizin bir yerlerde beğendiğiniz?

İkinci doğumum olacağı halde çok heyecan yaptım yaa...İlk bebişimizde gelmiş sağlıkla büyür , uzun ömürlü olur inşallah... Artık gece uykularım kalmadı sabah yedide kalkıp işe gidiyorum .. Yoruluyorumda ama uyuyamıyorum... Allahım hepimizin yardımcısı olsun İnşallah. Emanetlerini güzelce taşıdık , sağlıkla dünyaya getirelim...Bize yardım et Allahım...

Ayyy ilk bebisimiz gelmiş hoş gelmiş Allah anali babali büyütmek nasip etsin, uzun sağlıklı ömürlü olsun bahar bebek...... Heyecan yaptım, benim çantam henüz hazır değil artık hazırlasam iyi olacak.

ilk bebek gelmiş hayırlı uğurlu olsun sağlıkla büyüsün inşallah herşeyin yolunda olması ne güzel... hergün düzenli olarak takip ediyorum sizleri arkadaşlar inşallah bi kızım olacak benimde bu akşam saatlerinden beri vajina bölgemde sürekli bi ağrı ve basınç var çığlık atıyorum neredeyse sanki sürekli tekmelerini oraya atıyor gibi ama çok canımı yakıyor acaba dönüyormu ya sizlerde aynı şeyleri yaşıyormusunuz yada bilgisi olan varmı 2. çocuğum gerçi ama acemi anne gibiyim....sevgiler hepinize

oyyyy ilk bebeğimiz gelmiş hoşgelmiş:)))Rabbim hayırlı evlat etsin ,güzel bir ömür geçirsin inşallah...

sterilizasyon makinası şart değilde kaynatmıyım sürekli dersen kolaylık sağlar...ben almadım ama,emzik nuk,biberon dr.browns aldım ben...en bi gaz yapmayanından...

aaaa bizde elif rana yada zeynep rana düşündük,şimdide sadece rana diyoruz bakalım...iki isim zor olacak gibi geliyo...

aaaa bizde elif rana yada zeynep rana düşündük,şimdide sadece rana diyoruz bakalım...iki isim zor olacak gibi geliyo...:

Aaa bu kadar olur Ranalar cift olacak o zaman:))) bende tek istiyorum ama kocamin zeynep tutkusunu kirmak istemiyorum sonucta onunda katkisi oldu :))))

Kesinlikle gormeye git. Ben ankarada hic guzel yer bulamadim. O yuzden internetten begendigim modellerden 1 er tane ornek istedim eve geldi ve cogu gozukdugu gibi gelmedi. Hic begenmedigim oylesine aldigim bir sekerde karar kildim:))

günaydın teyzoşlarrrrrrrr...
dün akşam gaza gelip eşimle evi bi toplamışız...tabi işin %70i kocişime ait...allahım hakkını ödeyemem...çok yardımcı oluyor kocişim...
zynptnc'un doğumunu eşimle paylaştım...o da bi heyecan yaptı sormayın hehe
yorgunluğun üstüne duşumu da alıp yatınca güzel bir uyku çektim anlayacağınız kahvaltı öncesi sizleri bi görelim dedik kuzumla....bugün görümcem gelecek...günü onla geçireceğim :)
herkese mutlu haftasonlarıııııııııııııııııııı

kızlar günaydın.kimin bebeği doğmuş..kaç haftalıktı erken diğilmi.biri acil bilgi versin çok merak ettim:}

geçtiğimiz hafta kendimi biraz garip hissediyordum yürümem falan zorlaştı garip bi şekilde
çok şükür bi iki gündür iyiyim
bu panikle çantayı hazırlamıştım zeynepin doğumu evi topla mesajı bile verdi valla
ayy cincikine kavuşmuş ne güzel

bildiğim kadarıyla sorun yoktu..35.haftada doğurdu
arkadaşımın doktoru bebek gelişimini tamamlamış olabiiyor 35 de demişti

Kızlarrr,
zeynep doğum yapmış yaaaaa,çok duygulandım. Tüylerim diken diken oldu valla...

Ne güzell ikiside sağlıklı. Allah bize de nasip etsin....

Hangi hastane de doğum yapmış, internet sitesinden yorum yazarız minik bahar bebeğe...

ben de malzemeleri aldım kendim yapıcam ama onlara da henüz elim değmedi... offf bu yazın gelmesi ben de acaip bi rahatlığa sebep oldu nedensee, sanki 9 aylık hamile olan ben değilmişim gibii çok enteresann :)))

işte zeynebin doğumdan önceki son mesajı çizelgesine göre 35+2 de doğmuş bahar
hoşgeldin bahar kuzusu hoşgeldin güzel melek
sağlıkla annenle babanla büyü inşallah

zeynepcim Allah analı babalı büyütsün.darısı başımıza.
bende 35 i bitirdim heyecanlandım valla.

Evlenince kendi soyadını kullanmak isteyebilir...Soyadınızda uzunsa kızlara tek isim konmalı gibi geliyor....

Bu arada ilk minnoş gelmiş...Analı babalı büyüsün....

Ben çok beğendim...Tane fiyatı neymiş???

Tane fiyatı yoktu 5o tanesi 60 lira GG de.Ben az önce sipariş verecektim,kartın limiti dolmuşGidip önce ödeme yapayım da gelip alayım bir de adama mesaj attımdı.Rezil olmadan halledeyim.Katları sıfırladım sadece ikisini kullanıyorum yoksa baş edilmiyor.Bir de bu ay kampanya var GG de axesse peşin fiyatına 3 taksit yapıyorlar.

Son düzenleme:
kızlar MEDELA ANIN SÜT SAĞMA MAKİNESİNİ ALAN VARMI ARANIZDA? BİRŞEY SORCAKTIM....

selam kızlar nasılsınız. vallahı ben pek ıyı değilim bu gunlerde. malum kaynana görümce işleri. neysekı 5 gun sonra dönüyorlarda bende kafamı dınlerım. bu 5 gunde stresten doğurmasam ıyıdır yanı.
eşimde cok uzuluyor benım üzüntülerime. oda resti çekti benım yuzumden.
neyse bende dun aksam eşim mesaiye kalınca canımında sıkıntısı gecsın dıye, kızıma 3 takım hazırladım hastane için , kendi geceliklerim falan. yanı hastane cantamıza ne konulacaksa onları yıkadım, nasıl mutlu oldum o küçücük çorapları bodyleri asarken anlatamam:))) birden moralim düzeldi. ama bu gun yıne aynı dertlerdeyım.
neyse 5 gun sonra bıtıyor ınsallah sorunlarım :))) sizler nasılsınız?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…