İyi akşamlar kızlar ilk doğumumuz olmuş hayırlı uğurlu olsun. İns. Hepimizin bebislerini saglicakla gelir.
Ben geceleri çok kötü rüyalar görüyorum hep korkuyla uyanıyorum. Hayırlısı ile bir doğsaydı.
Aranızda sterilizasyon makinası alan var mı? çok gerekli birsey mı acaba birkaç arkadasım tavsiye etti de sizlerede danışmak istedim. Bir de emzik ve biberon aldınız mı? Aldıysanız markaları nedir? Yadimci olursanız çok sevinirimmmm
Efsung, ismi çok beğendim anlamına baktım hemen çok güzelmiş hiç duymadım daha önce bizde RANA düşünüyoruz her hafta bir isim değiştiriyoruz gerçi :))) eşimde Zeynep istiyo ikisini yan yana koyacağız gibi. Son zamanlarda Tüm duydugum erkekler Zeynep diyooo Kadinlar ise herkes Zeynep koyuyo değişik birsey de olsun yanında diyo. Bakalım son kararımız ne olacak
aaaa bizde elif rana yada zeynep rana düşündük,şimdide sadece rana diyoruz bakalım...iki isim zor olacak gibi geliyo...:
Kızlar internetten bu şekeri beğendim,çarşıya çıkmaya üşeniyorum aslında baksam iyi olacak da
Ner dersiniz ya da başka bir öneriniz olur mu sizin bir yerlerde beğendiğiniz?
Eki Görüntüle 217898
ben de malzemeleri aldım kendim yapıcam ama onlara da henüz elim değmedi... offf bu yazın gelmesi ben de acaip bi rahatlığa sebep oldu nedensee, sanki 9 aylık hamile olan ben değilmişim gibii çok enteresann :)))
ilk bebek gelmiş hayırlı uğurlu olsun sağlıkla büyüsün inşallah herşeyin yolunda olması ne güzel... hergün düzenli olarak takip ediyorum sizleri arkadaşlar inşallah bi kızım olacak benimde bu akşam saatlerinden beri vajina bölgemde sürekli bi ağrı ve basınç var çığlık atıyorum neredeyse sanki sürekli tekmelerini oraya atıyor gibi ama çok canımı yakıyor acaba dönüyormu ya sizlerde aynı şeyleri yaşıyormusunuz yada bilgisi olan varmı 2. çocuğum gerçi ama acemi anne gibiyim....sevgiler hepinize
benimde ikinci bebeğim ama çok heyecanlıyım.Başıma neler geleceğini bildiğimden herhalde. Benimkide ayaklarıyla vajınama baskı yapıyor , sonra dönünce rahatlıyorum.Normalmiş korkma
Kızlar internetten bu şekeri beğendim,çarşıya çıkmaya üşeniyorum aslında baksam iyi olacak da
Ner dersiniz ya da başka bir öneriniz olur mu sizin bir yerlerde beğendiğiniz?
Ben çok beğendim...Tane fiyatı neymiş???
Eki Görüntüle 217898
sterilizasyon makinası şart değilde kaynatmıyım sürekli dersen kolaylık sağlar...ben almadım ama,emzik nuk,biberon dr.browns aldım ben...en bi gaz yapmayanından...
aaaa bizde elif rana yada zeynep rana düşündük,şimdide sadece rana diyoruz bakalım...iki isim zor olacak gibi geliyo...
kızlar günaydın.kimin bebeği doğmuş..kaç haftalıktı erken diğilmi.biri acil bilgi versin çok merak ettim:}
Ben çok beğendim...Tane fiyatı neymiş???
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?