2011 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

kızlar bende sipariş verdim gg dan. mıknatıslı, üstünde pembe tül kelebek kondurmuşlar, içindede lavanta olacak. 50 tanesi 25 tl ye geldi. bu gun kargo elıme ulasacak insallah guzeldır.

selam kızlar nasılsınz..bir gün girmedim neler olmş böyle topicte.. BAHARımız gelmiş ilk göz ağrımız.. allah analı babalı büyütsün inşallah..çok merak ediyorum bebeğimizi

kızlar bende sipariş verdim gg dan. mıknatıslı, üstünde pembe tül kelebek kondurmuşlar, içindede lavanta olacak. 50 tanesi 25 tl ye geldi. bu gun kargo elıme ulasacak insallah guzeldır.

Fiyatlar uygunmuş bende bakiyim....

Canım senin ki bitmiş mi? ben mi göremedim?? Onun mavişi vardır heralde...

b en aldımmmmmm

canım banada arkadaş veriyorda..ama biberonu yok... Eczaneye sordum her biberon olabilir dedi...sana şunu sorcaktım..elinde başka biberon varsa bi deneyebilirmisin oluyormu gerçekten? Yada mutlaka medela biberonmu bulmam gerek?

Fiyatlar uygunmuş bende bakiyim....

kızlar kargom az önce geldi, ay cok sevındırık oldum, 25 tl ye boyle guzel beklemıyordum acıkcası.
gg dan balbebekdünyası satıcı adıyla arama yaptırabılırsınız. ben küçücük bir kelebek kondurup gonderıverırler sanmıstım ama zaten ellerınde kucuk boy kelebek kalmamıs,o yuzden buyuk boy kelebeği aynı fiyata yapıyorlar.. 5cm boyutlarında gayet gosterişli bir kelebek. lavantalı ve mıknatıslı. hem pembe hem mavı yapıyorlar. hemen kutudan bırtane çıkarttım buzdolabıma yapıştırdım. :)))
he bu arada netten sipariş verirken mutlaka bebek sekerının uzerınde artık ne fugur varsa ölçüsünü sorun ki hayal kırıklığı yaşamayın gelınce. ben şimdi acaba bi 0 tane dahamı sıpariş versem diye düşünüyorum. eşim ve babam fabrıkada dağıtmak isteyecekler gibime geliyor:)))

işte şeker bu kızlar. üstünede Hoşgeldin miraç nefes bebek yazdırdım ama dediğim gibi kelebeği daha buyuk.

Son düzenleme:

canım çok güzel olmuş

Cnm cook sekermıs. hayilrli olsunn. Ben düsünmüodum böle bisi, burda cok tanidigimiz yok kime dagiticam die ama ucuzmus hatira olsun die siparis ediim dedim. gg den arattirdim satici adiyla balbebekdünyasi die ama bisi cikmio(

kizlarrrr topigin ilk bebegi gelmis duydummm. cok merak ediyorumm nasil normal dogummu olmuss?? ayy cok heyecanlii

zynptnc doğum yaptı 35. haftasında dünyaya gözlerini açtı bahar bebek:)) 48 cm 2500 kilosudasezeryanla doğum yaptı.
duyunca bende çok heyecanlandım az kaldı artık bizimde:))

zynptnc doğum yaptı 35. haftasında dünyaya gözlerini açtı bahar bebek:)) 48 cm 2500 kilosudasezeryanla doğum yaptı.
duyunca bende çok heyecanlandım az kaldı artık bizimde:))

ayyy masallahh. sancimi gelmiski sezeryana almislar. kilosuda iyiymis. yaa cidden ne kadar az kaldi. yakinda burda dogumlari konusuyor olucaz. gercekten inanilmaz. ne kadar kucucuktu bebislerimiz karnimiz bile yoktu cikmasini bekliyorduk. masallah yaa herkeslere.

bu arada bizde doktora gittik gayet iyi gecti. doktor hersey iyi dedi. bebis 2 100 gram doktor normal dedi. her hafta 200 gram aliyor duzenli dogdugunda 3 100 civari bisey olur normal dedi. sonra iste bakti erken dogum riski yok istedigini yapabilirsin dedi gene. bende dedim sanirim benim bebis gelmeyecek. daha ilk haftalarda kaldirdigim agirliklari vs dusununce heralde anne karnini daha cok seviyor dedim ben napicam. oda zaman doldugunda gelmezse benim tercihim beklemeden dogumu baslatmak dedi ama istersen 2 hafta daha bekleyebiliriz ama ben tercih etmem bebegin hayatini tehlikeye atiyor dedi. bende ama ben sezeryan yapmak istemiyor dedim. oda hayir sezeryan yapmayacagiz igneyle dogumu dogum sancisini baslatacagiz dedi aa ok dedim bende. bole simdilik.

birkaç gündür ufak sancıları varmış gecede nişan gelmiş sanırım. doktorda 35. haftada olduğu için riske atmamak için sezeryana almış
evet artık başlarız doğumları konuşmaya:)))

Cnm cook sekermıs. hayilrli olsunn. Ben düsünmüodum böle bisi, burda cok tanidigimiz yok kime dagiticam die ama ucuzmus hatira olsun die siparis ediim dedim. gg den arattirdim satici adiyla balbebekdünyasi die ama bisi cikmio(

canım baktım şimdi balbebekdunyasi yani ü yok ingilizce karakterler
yıne bulamazsan sana ozelden linkini atarım

kızlarrrrrrrr prima hediye paketini aldım ....
içindekiler...
3 adet prima premium care bez...
2 adet tupperware mama kabı
2 adet duracell kalem pil(bi anlam veremedim)
dikkat bebek var ve star on board (arabaya,kapıya asmak için)
küçük ipana diş macunu
6 adet lansinoh göğüs pedi,
2 adet lansinoh süt saklama poşeti
anne oluyorum CDsi
bikaç broşür...
büyük beklentiler içinde olmayalım :)

GÜLE GÜLE KULLANIN.mliupadan talimliyiz zaten neyse yine güzel.Ben de tam soracaktım paketi alan varsa hangi firmaların indirim kuponu var diye.bahar bebek beni gaza getirdi de,valizi hazırladım sayılır bugün ama eksikler var.Bez,şampuan ıslak mendil vb alıcam.Kendime de lansinoh,göğüs pedi vs.İşe yarar kupon varsa pakedi bekleyeyim 4ünden sonra hazır olacak benimki.BU arada şeker siparişini verdim bakalım nasıl olacak

Son düzenleme:
birkaç gündür ufak sancıları varmış gecede nişan gelmiş sanırım. doktorda 35. haftada olduğu için riske atmamak için sezeryana almış
evet artık başlarız doğumları konuşmaya:)))

bebis saglikliymis sukur. masallah valla yaa. bakalim simdi hangi bebek gelicek.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…