2011 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Çok güzeller bi daha bakayım ben...

Maalesef kalmamış mavişi....Daha doğrusu 10 tane kalmış..

tahmin ediyorum...önce çok büyüütm am sonra okudukça çokta bişey olmadığını tahmin ettim...sen gidip e bebektenmi aldın?

canım evet haklısın...annelik rehberim diye bi kitapçık çıktı içinden kutunun...o kitapçıkda var indirim kuponları:)

tahmin ediyorum...önce çok büyüütm am sonra okudukça çokta bişey olmadığını tahmin ettim...sen gidip e bebektenmi aldın?

benim ayak fena biliyorsun,e-bebek beni aradığında gelemem ben eşim gelse alsa olur mu dedim..mırın kırın ettiler ama ok dediler sonunda(sanki hazine veriyorlar da)...eşimi yolladım kimliğimle gitti aldı...hatta paketi teslim ederken resmini çekmişler eşimin hehe...reklam işte naparsın

Son düzenleme:
Maalesef kalmamış mavişi....Daha doğrusu 10 tane kalmış..

hadı yaaa tühhh, ama zaten hatıra kalsın dıye sıparıs edecektin. fazla dağıtacak kişi yok demistin ama yetmezki 10 tanede anacım. sırf aile zaten kapar 10tanesını hemen. zaten bır alan mutlaka, kızına oğluna gelınıne falanda ister götürmek:) hanı bızım Türk usulu, mevluttan boyle şeker falan aldıklarında hemen ayyyy kızımla oğlumda ıster sımdı deyıp kapıverırler, o yuzden bol almakta fayda var.
ama gg de incele canım bebek sekerlerını yanlıs hatırlamıyorsam tanesı 60-70 kurusa yada 1 tl ye olanlarda var uygun hem onlar bundan daha guzel.

merhaba kızlar
geçmişe baktım biraz ilk bebişimiz gelmiş sağlıklı olmalarına çok sevindim

ben de bugün nihayet hastane çantamı hazırlamaya başladım
kıyafetleri zaten yıkamıştım çoğunu ütüledim az bişey kaldı
ama bebek bezi almayı unutmuşum çantaya yerleştiremeyeceğim
ben çanta hazırlarken her battaniyenin içine bir takım koyup(body, alt-üst, eldiven, çorap, önlük) ve bez koyup bohça yapıyorum ve onu poşete koyuyyorum hastanede hemşireye verirken derli toplu oluyor ilk doğumumda da böyle yapmıştım

bebek şekerlerimi ben de gittgigidiyordan bugün sipariş verdim
işte bizim şekerlerimiz en baştaki mavi bebekli biberonlu olan
NOTLUK BEBEK ŞEKERİ (kağıt tutacağı) GittiGidiyor.com'da #40759356

aynen canım...benim ayaklar fena diye annem hazırladı bebişin çantasını...o da senin gibi her battaniye içine bir takım ayarladı... minicik hurçlar almış onlara koydu takım takım:)

bu arada primanın hediyesinden çıkan Cdyi izledim...güzel hazırlamışlar...özellikle yoga ile ilgilenen annelere yönelik...yenidoğan ve hamilelik ile ilgili hoş bilgiler ve görüntüler mevcut...gerçi hamileliğimin daha başlarında izleseydim daha iyi olurdu gibi...
sizlerle paylaşacaktım upload edip ama malesef yasal uyarı
neyse bizim karnımız acıktı...gidip biraz protein alalım eheue ...görüşürüz...see yaaa

aynen canım...benim ayaklar fena diye annem hazırladı bebişin çantasını...o da senin gibi her battaniye içine bir takım ayarladı... minicik hurçlar almış onlara koydu takım takım:)

ne güzel canım annenin hazırlaması
ben burda yalnızım aileden kimse yok
benim bücür uyuduğunda yavaş yavaş yapıyorum bütün işlerimi
eşim de çok yoğıun çalıştığı için fazla yardım edemiyor
ne yapalım sağlık olsun

vallaha annem yanımda olmasa gerçekten çok zorlanırdım...ayağa kalkıp yürüyemiyorum bile
kendimi burdaki biçok arkideşe göre şanslı hissediyorum ...
size de kolaylıklar diliyorum...
Allah hepimizin bebişlerini sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin de...

Son düzenleme:

yuh sanki araba veriyorlar..hatta gecen hangi arkadaştı bilmiyorum..hediyeyi vermemişler bile..kazandığınıza dair formunuzu getirin demişler

canım bende ortalama 3 takım koydum ama ilk doğduktan sonra giyeceklerini bi poşete koydum...diğerlerinin hepsi aynı poşette tek tek hepsini poşetlemedim..hemşireye vereceğim sadece ayrı poşette...ayrıca bu poşeti nezman veriyoruz? kendimizmi veriyoruz yoksa biz doğuma girince yakınlarımızmı veriyor acaba?

merhaba arkadaslar,
zeynepin dogumundan sonra bakiyorum da herkes canta hazirliklarina hiz verms; ben de dahil ))

bugun esimle herseyi paketşnden cikardik, renkleri ayirdik; 3 makine oldu yikadik. bir kismi kurudu katladim, bir kismi hala kurutma makinesinin icinde.
hepsi kurusun katlicam.

annem h.ici gelirim utuye dedi ama pek firsat bulacagini sanmiyorum, dinlene dinlene kendim utulicem artik
sonra da valizimizi hazirlariz.

hala bikac eksigim var gerci, ornegin kac ayakkabici gezdim duzgun bi terlik bulamadim; hep parmak arasi plaj terlikleri var magazalarda; siz terliginizi nerden aldiniz;
bir de pecete, kolonya, havlu, dis fircasi, macun gibi ufak tefek seyler alicam.
neyse onlar kolay da once utu isini bi halletsem

biberonlari, emzikleri, gogus pompasinin aparatlarini falan kaynattim bir de bugun.

kizimin taragini, fircasini, tirnak makasini, oyuncaklarini da sicak su
beyaz sabunla yikayip kuruttum

byag panik oldum, su hazirliklarim bitse rahatlicam ya

benim aldigim hast.cikisindan da 3 tk giysi cikiyor.
sadece ilk gun hemsireye verilecekleri bir bez cantaya koymayi dusunuyorum; diger gunler zaten kendimiz degisicez ustunu....

cnm dogumdan sonra hemsireler istiyorlar yakinlarindan, sen doguma girmeden annene ablana birine teslim edersin, giysileri bu bohcada dersin, onlar da hemsire istediginde verirler;

icine 1 ad. bez koymayi da unutmayalim ;-))

zaten sen anlatttikca annem geldi sunu yaptik bunu yaptik diye ben bunalima giriyorumm okudugum yerdee

anlatma bari )))

kızlar, merhaba. ne yapıyoruz bakalıım? bir gün giremedim, doğurmaya başladınız, ne oluyor:):) vallah, maşallah Zeynep. analı babalı büyür inş. hem kilosu falanda iyiymiş. ama daha önceki sayfaları henüz okumadığım için cinsiyetini öğrenemedim. ama ilk ağustos böceğimiz gelmiş oldu. ay, kızlar yavaş yavaş bebişler gelmeye başladı. ben en iyisi buğün valizimi yerleştiriyim:18:

Gelişimci ve kızlar,

sütyenim geldi. sütyen gerçekten çok güzel. danteller incecik ve hoş duruyor. ben 90b sipariş etmiştim. giydiğimde biraz bolluk kalıyor, yani süt gelince tam olacak gibi. ve şunu fark ettim. öbür aldığım sütyenlere göre kalıbı biraz daha büyük, haberin olsun. (önceden aldıklarım halbuki 95b, ona rağmen bu sütyenin bu bedeni biraz daha bol kaldı). buğünde izmirdeki öbür sütyen için kendi mağazısına gittim. ve orda aynı sütyenin pembe rengini aldım (normalde pembe hiç sevmem ama bu sütyende çok çok güzel duruyor). bedeni ise 85C (ona rağmen bolluk baya kalıyor). olmazsa sen 90C alabilirsin, baya bol olur. bide 30 liraya kendime şortlu pijama aldım. önü düğmeli, emzirirken rahatça kullanılır ve indirimide olduğu için sadece 30 liraya geldi. kumaşı falanda yumaşak ve kaliteli. başka indirimde olan bir sürü şey vardı. ama o sportif olan siyah emzirme sütyeni ne yazık ki kalmadı
adresi yine vereyim, bakmak isterseniz:
Emzirme Sütyen

indirimden aldığım pijuamada bu, önü dügmeli olunca ilerde kullanılır:

http://www.id.com.tr/petika-short-takim.html

Son düzenleme:

canım bende terlik aradım taradım bi rahat terlik yok..dediğin gibi hep parmak arası...

ben doğuma gişrmeden annemlere verirrim..hem bebek bezi hemde hasta beizini hastane veriyomuş..ben yine yedek koydum isterlerse veriririm...

canım senin aldığın sütyen nakardı? ve tekrar paylaşırmısın modelini...en büyüğü 90 c mi...birde ayrıca ben büyük kalıp 95 takıyordum...off oolmaz bana heralde....

adresi paylaşmıssın yeni gördüm daha ...90C si yok canım..ben en alltaki siyahımı alsam acaba şu 10 tl olan..o bana olur anca bu arada sütyende tel yada sünger varmı? ve kullnasan bakalım dantelleri kaşındırıyormu?

indirim kuponları neler,hangi markalar yada mağazalardan? formda e-bebekten 150tl varan indirim kuponu var diyordu doğrumu merak ettim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…