Burası da çokkk sıcak
Doğum günün kutlu olsun canım... Mutlu seneler dilerim sana eşinle ve bebişinle
nil cicek dogum gunun kutlu olsun
Doğum günün kutlu olsun canım bende Ankaradayım uzun zamandır bu kadar sıcak olmamıştı gerçekten zor günler bizi bekliyor...
Canım çok gecmis olsun, umarım erken dogum olmaz zamanında gelir minik kızın , bol bol dinlen canım.kızlar selam,
uzun zamandır yoktum.farkeden olmamış ama:) kısaca yazayım. yaklaşık iki hafta önce eşim iş için yurtdışına giderken beni ailemin yanına ordu ya bırakmıştı. bir hafta sonra gece sancılandım sabah hastaneye gittik. doktor gelmeseniz 24 saat içinde doğum başlardı dedi. 2 gece 3 gün hastanede kadım serumlar, fitiller, ilaçlar ve sürekli yatış. doktor dönmeme izin vermedi. evde sürekli yatacaksın dedi sadece tuvalete git yemek bile yatakta dedi.normalde bugün istanbula dönecektim eşim beni almaya gelecekti ama kısmet işte görmeye geldi ve yalnız döndü.sürekli yatıyorum dışarı çıkmak yok. o nedenle erken doğum riski olmayan arkadaşlar benim için de denize karşı güzel bir çay için. benle aynı durumda olanlar napalım dayanıcaz. Allah hepimize yardım etsin. son olarak isim konusunda fikrinize ihtiyacım var. Şu isimleri oylarsanız sevinirim zeynep olacak yanına;
zeren: zeki anlayışlı
zülal: tatlı su
alya: gökyüzü, yüksek yer
ela: gözleri mavi ya da yeşil olursa ela ismi olur mu bilemiyorum:)
herkese selam, sevgi ve dua ile...
canım umarım ciddi bir şey yoktur. Kontrolden sonra iyi haberlerini bekliyoruz.slm kızlarr...nasılsınız duyduğuma göre zeynep arkadaşımızın bebişi gelmiş.hem üzüldüm hem sevindim.erken gelmesine üzüldüm ama çok şükür ki sağlıklı gelmiş.önemli olnada bu..
iğdenaz send e nidilat kullanıyormusun? bide sen kaçınncı haftadasın cnm?
bu arada zeynebin bi şikayeti varmıydı,o iyidi gibi hatırlıyorum.ben kendimi beklerken benden önce gelen olmuş bile...ama biz biraz daha duralımteyzxeleri biraz zayıfız 36. haftaya ulaşmak hedefimiz..Allah ın izniyle tabi...ama 2 gündür bend e çok rahatsızım karnım çok gergin ve acıyor.hareketler azaldı.yarın dr günümüz.inş sorun yoktur...hepinizi öptüm hoşcakalın..
son olarak iğdenazcım zülal ismi çok güzel bence..yada benim adımı koy dermişimyasemin....:78: bak bu da güzell...
Canım hatırladım... Çok güzel bu odada...
Emzirme koltuğunu ordan mı aldın? Kaç paraya?
kızlar selam,
uzun zamandır yoktum.farkeden olmamış ama:) kısaca yazayım. yaklaşık iki hafta önce eşim iş için yurtdışına giderken beni ailemin yanına ordu ya bırakmıştı. bir hafta sonra gece sancılandım sabah hastaneye gittik. doktor gelmeseniz 24 saat içinde doğum başlardı dedi. 2 gece 3 gün hastanede kadım serumlar, fitiller, ilaçlar ve sürekli yatış. doktor dönmeme izin vermedi. evde sürekli yatacaksın dedi sadece tuvalete git yemek bile yatakta dedi.normalde bugün istanbula dönecektim eşim beni almaya gelecekti ama kısmet işte görmeye geldi ve yalnız döndü.sürekli yatıyorum dışarı çıkmak yok. o nedenle erken doğum riski olmayan arkadaşlar benim için de denize karşı güzel bir çay için. benle aynı durumda olanlar napalım dayanıcaz. Allah hepimize yardım etsin. son olarak isim konusunda fikrinize ihtiyacım var. Şu isimleri oylarsanız sevinirim zeynep olacak yanına;
selam annecikler bende arkadaşımdan eve geldim insanın evi gibisi yok valla bide onun ikizleri var bakıcısıda ayrı arkadaşımda ayrı bir ekol zaten biraz bunaldım evime ucarak geldim resmen akşamada eşim gelecek inşallah
zynptnc den sonra erken doğum riskimin oldugunu anladım valla hepimiz kadar :)(hem sevindirici hem üzücü
suanda doğumuma bikaç ay daha olsa diye düşünüyorum yaklaştıkça heyecan ve panik var bazı eksiklerim var ama hiç umrumda değil şekermiş fotoymus ıncık cıncık yani 2 gecedirde kızımın hareketleri değişti acayip hareketli artık neden bilmiyorum hatta akşam döndü falan dedim yani 4-5 gün önce böyle hareketleri yoktu artık daha çok acıtıyo ve çok hissediliyo akşamları bende ne tarafa yatıcagımı bilmiyorum valla her sabh 6 da çişe kaldırıyor kızım beni:)))sonra 9 a kadar uyuyoruz ama hava serinse tabii
kısacası biraz telaş sardı benide çantamı hazırlamadım daha gerçi herşeyim temiz ütülü acil durum olursa kızkardeşim halleder diyorum
şekerlerimizde halletmedim daha doğrusu içine drajeleri koymadım tülünü sarmadım onlarda hallolur heralde :)
aksilik olmazsa pzt yada salı odamız gelecek bende odayı her tarafını sıldırıp sabun vanilya deniycem valla umarım çabuk çıkar bide yapı marketlerde satılan storlardan lıp taktırıcam odaya guneş ve ısıgı kessin diye zira biraz karanlık yapmak fayda sağlıyormuş bebekler daha rahat uykuya dalıyormuş :)kasılmlarım oluyor benimde ama düzenini yakalayamadım tam takip edmiyorum valla her seferinde dikkat edicem diyip edemiyorum saatleri aklımda tutamıyorum çok çabuk acıkıyorum bide bakalım cmt kontrolümüz var hayırlısı artık :)
benden böyleeee
günceli yaklamam bayaaa vaktimi aldı bu arada :))
herkese iyi dileklerimizi yolluyoruz elis​imle :)))))))
evet canım dr larımızda aynıydı hastanemizde sanırım bugun hastaneden cıkar evine gitsin bi rahatlasın öyle arayayım dedim şimdi sürekli uyku halindedir diye düşünüyorum yarına falan bi arar sorarım durumlarını sen nasılsın canım ?canım yanına zeynep olucaksa zeeren daha uyumlu gibi ..gerçi biraz uzun oluyo ama zeynepzeren söylemesi rahat gibi...
canım benimde sadece şekerdi kapısüsüydü bu ıncık cıncıklar kaldı..ama çok takmıyorum artık....bu arada zynptnc görüştünmü daha sonra? bu arkadaş seninle aynı hastanede doğum yapacak olan arkadaşmıydı?
evet canım dr larımızda aynıydı hastanemizde sanırım bugun hastaneden cıkar evine gitsin bi rahatlasın öyle arayayım dedim şimdi sürekli uyku halindedir diye düşünüyorum yarına falan bi arar sorarım durumlarını sen nasılsın canım ?
benim seker biraz garipleşti yaaa 2 gundur 1. saatim nerdeyse 180 2. saatimde 1 05 anlmadım valla biraz sıkıldımarkadaşımda acaba omndanmı böyle oluyo garip yani düzgün gidiyodu bi anda karıştı gene senin durumlar nedir eşinin azmine hayran kaldım :)) bebkten sonrada aynı performansı bekliycez valla :))
su kayınvalide görümce durumlarında sinir bozucuymus en iyi kulak arkası yapmak onların önemli omadığını düşünmek bence :))
gülsecik ne durumda benimki ki elis adı çoştu bu aralar durmak nedir bilmiyor acaba bişeymi oldu diyorum artık
doğum günün kutlu olsun, canım. gelecek sene atık kuzunla birlikte kutlarsınız. nice yıllara...Selam kızlar, herkese iyi pazarlar. Ankara çok sıcak hiç bisey yapmak gelmiyor icimden Bide bugün benim dogum gunummmmmm ......
oh, ne güzel. iyi tatiller sana. bol bol dinlen, enerjini topla.slm güzel annelr
size tatilden yazıyorum herşey yolunda çok şkür temiz havada kızımla bana çok yaradı oda bende kıpır kıpırız,sizler çantaları hazırlamaya başlamışsınız benide aldı bi telaş şimdi..ama ben bebek bakım çantamı bile bu hafta alacağı,ayy burada beni gören herkes erkek göbeği gibi duruyo dediler sinir olmama sebep oldular ama takmıyorum...
kızlar... dolap kokusu için hacı şakiri ben deneyerek buldum ve tavsiye ederim vanilya falan hikaye kalıyo yanında...
pc mi aldım yanıma ama yazmaya vakit bulamıyorum
sizi takipteyiz yazmasamda okuyorum
öpüldnüz...
geçmiş olsun, iyi baren erkenden hastaneye gittinizde doğumu durdurmuş oldunuz. umarım dayanıp zamanında doğurursun. zaten azıcık bir şey kaldı.kızlar selam,
bakıyom, kayınvalideler her zamanki gibi ortalığı karıştırıyorlar:):) hiç uslanmayacaklar galiba:) takma desekde insan yine içinden patlıyor
vermidon, nette görmüşken nasıl oldun, kasılmaların oluyor mu?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?