2011 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Canım çok gecmis olsun, umarım erken dogum olmaz zamanında gelir minik kızın , bol bol dinlen canım.
Zeren ismini beğendim ben

canım umarım ciddi bir şey yoktur. Kontrolden sonra iyi haberlerini bekliyoruz.

Canım hatırladım... Çok güzel bu odada...

Emzirme koltuğunu ordan mı aldın? Kaç paraya?

ordan aldım canım evet ama bizimkine farklı bir kumaş beğendik yaptırdık...rengarenk bizimki:)
biz bütün mobilya artı emzirme koltuğunu 3000Liraya aldık:90:

geçmiş olsun igdenaz...alya benim de favori isimlerimdendir

selam annecikler bende arkadaşımdan eve geldim insanın evi gibisi yok valla bide onun ikizleri var bakıcısıda ayrı arkadaşımda ayrı bir ekol zaten biraz bunaldım evime ucarak geldim resmen akşamada eşim gelecek inşallah
zynptnc den sonra erken doğum riskimin oldugunu anladım valla hepimiz kadar :)(hem sevindirici hem üzücü
suanda doğumuma bikaç ay daha olsa diye düşünüyorum yaklaştıkça heyecan ve panik var bazı eksiklerim var ama hiç umrumda değil şekermiş fotoymus ıncık cıncık yani 2 gecedirde kızımın hareketleri değişti acayip hareketli artık neden bilmiyorum hatta akşam döndü falan dedim yani 4-5 gün önce böyle hareketleri yoktu artık daha çok acıtıyo ve çok hissediliyo akşamları bende ne tarafa yatıcagımı bilmiyorum valla her sabh 6 da çişe kaldırıyor kızım beni:)))sonra 9 a kadar uyuyoruz ama hava serinse tabii
kısacası biraz telaş sardı benide çantamı hazırlamadım daha gerçi herşeyim temiz ütülü acil durum olursa kızkardeşim halleder diyorum
şekerlerimizde halletmedim daha doğrusu içine drajeleri koymadım tülünü sarmadım onlarda hallolur heralde :)
aksilik olmazsa pzt yada salı odamız gelecek bende odayı her tarafını sıldırıp sabun vanilya deniycem valla umarım çabuk çıkar bide yapı marketlerde satılan storlardan lıp taktırıcam odaya guneş ve ısıgı kessin diye zira biraz karanlık yapmak fayda sağlıyormuş bebekler daha rahat uykuya dalıyormuş :)kasılmlarım oluyor benimde ama düzenini yakalayamadım tam takip edmiyorum valla her seferinde dikkat edicem diyip edemiyorum saatleri aklımda tutamıyorum çok çabuk acıkıyorum bide bakalım cmt kontrolümüz var hayırlısı artık :)

benden böyleeee
günceli yaklamam bayaaa vaktimi aldı bu arada :))

herkese iyi dileklerimizi yolluyoruz elis​imle :)))))))

Son düzenleme:

canım yanına zeynep olucaksa zeeren daha uyumlu gibi ..gerçi biraz uzun oluyo ama zeynepzeren söylemesi rahat gibi...

canım benimde sadece şekerdi kapısüsüydü bu ıncık cıncıklar kaldı..ama çok takmıyorum artık....bu arada zynptnc görüştünmü daha sonra? bu arkadaş seninle aynı hastanede doğum yapacak olan arkadaşmıydı?

evet canım dr larımızda aynıydı hastanemizde sanırım bugun hastaneden cıkar evine gitsin bi rahatlasın öyle arayayım dedim şimdi sürekli uyku halindedir diye düşünüyorum yarına falan bi arar sorarım durumlarını sen nasılsın canım ?
benim seker biraz garipleşti yaaa 2 gundur 1. saatim nerdeyse 180 2. saatimde 1 05 anlmadım valla biraz sıkıldımarkadaşımda acaba omndanmı böyle oluyo garip yani düzgün gidiyodu bi anda karıştı gene senin durumlar nedir eşinin azmine hayran kaldım :)) bebkten sonrada aynı performansı bekliycez valla :))
su kayınvalide görümce durumlarında sinir bozucuymus en iyi kulak arkası yapmak onların önemli omadığını düşünmek bence :))
gülsecik ne durumda benimki ki elis adı çoştu bu aralar durmak nedir bilmiyor acaba bişeymi oldu diyorum artık

bende iyiyim benim şekerde hep oynuyo...canım 1. saati ölçme hep 2. saati ölç..önemli olan 2. saatin 140 ı geçmemesi....valla kocamın performansı cidden iyiydi..zavallım döküldü..çok yorgun şuan..diğer temizliyi seneye yaparım artık diyor gülse çok şükür iyi...dr. bana şekr hapları ve insülün 7. aydan sonra fazla kilo aldırmaz bebeğe demişti.....kilosu az olabilir demişti..benim kızda şimdiye kadar 10gün 1 hafta önden gidiyordu son ölçümde 3 gün önde çıktı..küçülmeye başladı..fazla kilo almıyor gibi..önceleri dr. dedi ama benim kız iyi gidiyor diyordum..sanırım dr. haklı çıkacak..zayıf ama sağlıklı olur demişti..neyseki şuan geri değil..ama önceki kilo alışı yok artık..sanada dr. böyle bişey demişmiydi? bu arada izne ayrıldınmı? ben gecen hafta ayrıldım...ayrıca kızın ismini çok beğendim..anlamı ne?

hamişler iyi akşamlar.ben bişey soracaktım ya bu sivrisinekler balkonda beni yediler şu spreylere bakıyorum mesela defans bitkisel bir ürün bebeklerde de kullanılıyor fakat hamile ve emziren bayanlarda tavsiye edilmez diyo peki biz ne kullanıcaz? bu konuda bilgisi olan var mı ? yoksa mahvolduk bu yaz......:26:

Selam kızlar, herkese iyi pazarlar. Ankara çok sıcak hiç bisey yapmak gelmiyor icimden Bide bugün benim dogum gunummmmmm ......
doğum günün kutlu olsun, canım. gelecek sene atık kuzunla birlikte kutlarsınız. nice yıllara...

oh, ne güzel. iyi tatiller sana. bol bol dinlen, enerjini topla.

geçmiş olsun, iyi baren erkenden hastaneye gittinizde doğumu durdurmuş oldunuz. umarım dayanıp zamanında doğurursun. zaten azıcık bir şey kaldı.
isim konusunda ela sanki daha çok yakıştı gibi. bana öyle geldi açıkçası:)

Kızlar 31+2 günlüğüz biz de.. Sizce herşey normal giderse kızım ne zaman gelir? 30ağustos bayram. Korkuyorum bayrama gelecek doktorum olmayacak diye.:93:

kızlar, buğün kızımın tüm ıvır zıvırları tamamıyla bitirmiş olduk. tek eksiğimiz mobilya, bebek arabası ve bebek şekeri. mobilyaya ve arabaya karar verdik. direk gidip alınacak. bebek şekeri için hafta içi çarşıya inecem. yani zeynep doğurunca panikleyip herşeyi hemencik halletmeye çalıştık. doğum valizini de buğün topladık. doğum dışında tüm dertler bitiyor gibi

buğün bide kipaya uğradım. bebek eşyalarının çoğunda %50 indirim başladı. bir bakın isterseniz. ben bir kaç şey daha almış oldum (yine tutamamdım kendimi)
güzel yeni şeylerde geldi. ayrıca 100 alışveriş üzerine 20 liralık indirim fişide veriyorlar. bir sonraki 100 liralık alışverişte kullanabiliyorsunuz.

bence kipa bana maaş bağlamalı her indirimini herkese direk yayıyorum

merhaba arkidişler,

ben her zaman yazmasamda sayfayı hep takip ediyorum, doğuma az kaldı ve beni korku sardı, ayrıca stres tabiki, biz yarın tatile çıkıyoruz daha doğrusu memlekete doğru gidiyoruz. önce eşimin memleketine sonrada benim memlekete, doğumu ailemin yanınmda yapmayı planluıyordum,ama kaynanam biraz ortalığıkarıştırmış benim sonradanhaberim oldu, yani doğumu burda yapın diyormuş. bende eşime annesini ikna etmesini söyledim yoksa gitmem bir yere dedim bu sıcakta gözleri yiyorsa kend,ileri gelsinler dedim, eşim annesini ikna edeceğine söz verdi, ama benim içim hiç rahat değil, ortalıkğın gerilmesinide istemiyorum sadece birz anlayış istiyorum, umarım hallederiz, çünkü bir haftadır bu yüzden çok ama çok gerginim (

neyse ben ailemin yanına gidene kadar, nete giremiyeceğim, hepiniz kendinize ve bebişlerinize iyi bakınnnnnn

bakıyom, kayınvalideler her zamanki gibi ortalığı karıştırıyorlar:):) hiç uslanmayacaklar galiba:) takma desekde insan yine içinden patlıyor

vermidon, nette görmüşken nasıl oldun, kasılmaların oluyor mu?

Son düzenleme:

canım kasılmalarım devam ediyo,nidilat kullanıyorum,
perşembeden beri memleketten misafirler vardı,annem ilgileniyo sağolsun,ben yatıyorum,misafirlerin hatırına bugün biraz oturayım dedim ama hemen sancılandım...daraldım gibi artık...gece uyku yok ,nefes de alamıyorum yatınca...

günaydın güzell anneler..nasılsınz bakalım..hafta sonu giremedim herkes iyidr umarım..cuma günü kontrole gidip gelen arkdşlar umarım bir sıkıntı yokturr.ben biraz geçmişi okumaya çalışayım

Günaydınn fıstıklar ....

Gece hiç uyuyamadımm bugün nası geççek bilmem..

Cmt doktora gittik.. 2025 gr olmuş oğlum.. Ben 1,5 kilo almışım doktor tansiyonun kilo alımın çok iyi dedi.. Toplamda 9 kilo almış oldum..
Kabızlıktan ölmek üzreydim bi şurup yazdı bakalım etkisi olucak mı..

Doğum konusunda ne düşünüyosunuz dedim.. Sizin gibi hastalarda ( kan pıhtılaşması nedeniyle iğne ve asprin kullanıyorum) riske atmamak için planlı doğum istiyoruz dedi. O da sezeryan oluyo dedi peki dedik kendinden çok emin . Normalde 27 ağustostu tarih. 15-20 ağustos arası alalım dedi..
öncesinde iğneyi-asprini kescekmiş falan filan.. Içim bi hoş oldu ben sezeryandan da korkuyorum galiba .. Bi de doğum daha da yaklaştı ya..

Bebişi göremedik geöçen ayda yüzünü göstermemişti neyse iyi olsun da 3 hafta sonra görürüm artık. Biraz önden gitmeye başlamış kilosu da azcık fazlaymış.. şu bulgur pilavını abarttım galiba...

Buarada niveanın natta çantasını aldım. 50 tlye .. çanta çok hoşuma gitti ayrıca bakım çantası almıycam .. Chiccoda %50 indirim var...ama hala pahalı bence ürünler güzel ama

Günaydın ve iyi haftalar güzel hamisler ve minik kuzuları,....

İyi dileklerin için teşekkür ederin Biheskacim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…