2011 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Günaydın Redmask, maşallah bebisine ve sana, senin kilo alimin gayet iyi bebiside güzel beslemissin. Demek sezeryana karar verdiniz hayırlısı olsun,kuzularımızı saglicakla alalım kucağımıza ins.

günaydın redmask, maşallah bebisine ve sana, senin kilo alimin gayet iyi bebiside güzel beslemissin. Demek sezeryana karar verdiniz hayırlısı olsun,kuzularımızı saglicakla alalım kucağımıza ins.

sağol canım.. Bu arada doğum günün kutlu olsunnn.. Bebişinle sevdiklerinle uzuuunn ve güzell bi hayat dilerim

günaydınnnn yavru kuzular ve anneleriii

nil çiçek doğum günün kutlu olsun akadaşım

günaydın anneler ve büyüttükleri karpuzları (onları unutmamak lazım)
iyi baren bu zamanda annen var. ama sen misafiri falan hiç takma. millet durumundan anlarlar (büyük ihtimal:)) neyseki normaş doğum tarihine yaklaşıyon, hepimiz biraz daha sabredip küçük kuzukarımızı bu dünyaya getiririz yakında:)

oh, maşallah bebeşine. iyi besledin sen onu. umarım doğuma kadar hep böyle sorunsuz devam eder. benimki sadece 1798 kilo çıktı:) bende mi şu pilava dalsam:)
bu arada, bizde dün aynı nivea'nın çantasını aldık. eşimle hesapladık çantayla alt açması bedavaya gelmiş oluyor. bide bizim aldığımız dükkanda peşinde indirim vardı, 44 liraya geldi. ayrıca 200liralık alışveriş için 50 liralık hediye çeki verilince ayrıca bedavadan nivea'nın 3lü takımlı çantayıda almış olduk, o da zaten 21 liraya geldi. nasılsa şampuan ve bebek yağı hep kullanılacak diye düşündük:)

zeyneppp onlinesınnn
nasıl oldun canım meleğin nasıl
hayırlı olsun Allah analı babalı büyütsün sağlıkla

günaydın hamişlerrrrrrrrrr...
herkese iyi bir hafta diliyorum...
bizim için gece gene kötüydü...10 dakkada bir yönümü değiştiriyorum artık...uyku yok bana
sabah gene babişi yolladık işe...sonra uyuduğumuzla günü geçiriyoruz işte...Allahtan izne çıktım da sersem modunda takılmıyorum gün boyu...
zynptnc canım onlinesın....tebrik ederim...nasılsın,herşey yolunda mı? bilgilendirsene bizleri....
ayyy ne güzel ,bebişin mis gibi kokuyodur şimdiiiiiiiiiiiii...

slmmm :)))

topiğin ilk annesi olmak çok güzell :))

bi yandan emzirmeye çalışıorum bi yandan yazmaya :)) hepinize iyi dilekleriniz için çookkk teşekkür ederimmm... herkesi alıntı yapmayı düşündümm ama çok uzun oluoduu :)))

kızım ve ben iyiyiz Allah'a şükür... venüs derken, suleslii nin erken doğum riski derken ve bu paniği yaşayan bi kaç arkadaşın daha tecrübelerini okurken benim başıma geleceği hiç aklıma gelmiodu... gayet rahattımm daha 1 ayım var diodum ve neredeyse bütün önemli işleri o son aya bırakmıştımkii... öle olmuomuş :)) kul kurar kader gülermiş misali 2 gün boyunca çektiğim gaz sancısı sandığım sancı doğum sancısıymış ve 1 temmuz sabaha karşı apar topar hastaneye acaba noluo die gidişim ve ardından 3 cm açılmam olduğu fakat bebeğimin 35+3 olduğundan dolayı normal doğumun riskli olabileceği bilgisi sezeryana karar verilmesi genel anesteziyle ve sabah 09:24 te bebeğimin ilk ağlaması :))) herşey o kadar hızlıydıkii annemler bile doğuma yetişemedi cnm kocacım ameliyethane kapısında tek başına bi yandan karısı bi yandan minik kızı için tek başına gözyaşı dökmesii.... herşeyy inanılmazdıı...

herşeye rağmen cnm kızım gayet sağlıklı bi şekilde 3. gününü de atlattı... herşey olup bitio kızlarrrr, hiç bişey için endişelenmemek gerekmiş eksikler tamamlanır... hiç bişeyi kafanıza takmayın... sadece boo bol uyuyuunnn :)))) işin şakası ama malesef gerçek :)) gerçi onlar için uykusuz kalmak, anlamıosun bile yorgun olduğunu :)))

neyse benden şimdilik bu kadar tickerımı değiştiriim bide :))) öptmm sizi çokk en kısa zamanda görüşürsss....

zeyneppp onlinesınnn
nasıl oldun canım meleğin nasıl
hayırlı olsun Allah analı babalı büyütsün sağlıkla

kızlar bende döktürüodum bu sırada zatenn :)))

canım yaaaaaaaa...yazdıklarını okurken o anları ben de yaşadım...çok tuhaf duygular yaşattın bana da...
tekrar gözün aydın...Sağlıkla büyüsün bebişin,hayırlı bir evlat olsun inşallahhhhhhhhhhh

ayyy gözlerim doldu birden eşim kapıda ağlamış dedin yaa
çok şükür sağlıkla atlattınız zor zamanınız mutlulukla bitti
gözünüz aydınn olsun tekrar tekrar tebrik ederim canım
allah nazarlardan korusun sizii

hayırlısıyla gelsin bebişin 37 gibi oluyor gayet iyi hftsı inş.bekler gelecek cumayı.....

oh herşey yolunda maşallah bebişimize...
Kizlaaae zynptnc dogum yapti 2500 gr 48 cm bahar bebek geldi sabah 9.30 da )) sezeryanla gerceklesmis hersey iyiymis gayet sagliklilar hemen emmis annesinide )) Diger arkadaslari beklerken topikin ilk bebegi geldi )))
ay başkalarından beklerken sorunsuz birinden gelmesi şok etti benim de valizim hazır değil bu hft sonu hazırlayayım gerçi giysilerimiz bile hazır değil daha :-((

yaz canım daha çok inş.bizimkiler zamanını beklerler

Çok güzel ben beğendim cnm

valla benim de ikinci ilkinde bilmeden daha iyiydi valla bende sabahın köründe gidiyorum ne zaman izne ayrılıyorsun ben işten ayrılıcam hftya salı diye düşünüyorum dr.dan rndv.almam lazım

inş.istediğin gibi olur cnm bebişine de maşallah

Bende de bunlar çıktı cnm hediye çeki yoktu pil de sanırım oyuncaklar için çok lazım olacak gelecekte şekerim

Benimde hazırlamam lazım bende ilk doğumda öyle yapmıştım şimdide hazırlarsam şayet öyle yapıcam

İnş.dayanabildiği kadar dayanır cnm 1 gün bile çok önemli ne de olsa

Hep uyusun hiç huysuzlanmasın inş.güle güle kullansın odasını

Kızlar oda takımıyla gelen nevresim takımı,yorgan vs var. Onları yıkadınız mı siz?
Ben yıkamıştım cnm

Selam kızlar, herkese iyi pazarlar. Ankara çok sıcak hiç bisey yapmak gelmiyor icimden Bide bugün benim dogum gunummmmmm ......
Doğum günün kutlu olsun cnm

alya yı bende beğendim inş.sende son ana kadar dayanırsın cnm

zynptnc, canım çok çok tebrik ediyorum. allah analı babalı büyütsün. inş hep sağlıklı ve mutlu olursunuz.

ilk anneden yorum okumak değişik bir şeymiş. hele emzirdiğini söyleyince istemeden içimden bir duygulandım. iyiki herşeyinde sorunsuz oldu.
ay, ne güzel şimdi kokluyorsundur onu, minik yavrunu. darısın hepimizin başına...
gözünüz aydın olsun tekrar

bu mesajı diğer topiğe taşıyalım herkes görsün

topicimizin ilk annesini tebrik ediyorum
kısa bir doğum öyküsü olmuş ama bu bile yetti ağlamama
hayırlı uğurlu olsun bebeğin yolu şansı daima açık olsun
ikinizide kucaklıyorum

Canım yaaaa,
tüylerim diken diken oldu... Ağlattın yani....

Allah analı babalı büyütsün yavrunu.. Sağlığınız iyi ya çok şükür...

Bize miniğin resmini gönder tatlım..

Öpüyorum seni ve miniğini....

herkesin mutlu güzel ve sağlıklı bir hafta geçirmesini istiyorum

günaydın günaydın günaydınnnnnnnn

bebekler için uyku setini alamayanlar varsaa limangoda days in colours un çok güzel ürünleri var bakınız:

http://kids................./shop/index.php

birde bikesha nickli arakadaşa sorum olacaktı.dikkat ettim de yazılarında baren kelimesini kullanıyorsun.cümlenin gelişinden bari gibi bi anlam çıkıyor ama ben baren kelimesini ilk senden duydum ilginç geldi ne demek tam anlamıyla merak ettim.

biraz geç oldu ama nil çiçek doğum günün kutlu olsun

zeynep bunlarda senin için

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…