günaydın redmask, maşallah bebisine ve sana, senin kilo alimin gayet iyi bebiside güzel beslemissin. Demek sezeryana karar verdiniz hayırlısı olsun,kuzularımızı saglicakla alalım kucağımıza ins.
iyi baren bu zamanda annen var. ama sen misafiri falan hiç takma. millet durumundan anlarlar (büyük ihtimal:)) neyseki normaş doğum tarihine yaklaşıyon, hepimiz biraz daha sabredip küçük kuzukarımızı bu dünyaya getiririz yakında:)canım kasılmalarım devam ediyo,nidilat kullanıyorum,
perşembeden beri memleketten misafirler vardı,annem ilgileniyo sağolsun,ben yatıyorum,misafirlerin hatırına bugün biraz oturayım dedim ama hemen sancılandım...daraldım gibi artık...gece uyku yok ,nefes de alamıyorum yatınca...
oh, maşallah bebeşine. iyi besledin sen onu. umarım doğuma kadar hep böyle sorunsuz devam eder. benimki sadece 1798 kilo çıktı:) bende mi şu pilava dalsam:)Günaydınn fıstıklar ....
Gece hiç uyuyamadımm bugün nası geççek bilmem..
Cmt doktora gittik.. 2025 gr olmuş oğlum.. Ben 1,5 kilo almışım doktor tansiyonun kilo alımın çok iyi dedi.. Toplamda 9 kilo almış oldum..
Kabızlıktan ölmek üzreydim bi şurup yazdı bakalım etkisi olucak mı..
Doğum konusunda ne düşünüyosunuz dedim.. Sizin gibi hastalarda ( kan pıhtılaşması nedeniyle iğne ve asprin kullanıyorum) riske atmamak için planlı doğum istiyoruz dedi. O da sezeryan oluyo dedi peki dedik kendinden çok emin . Normalde 27 ağustostu tarih. 15-20 ağustos arası alalım dedi..
öncesinde iğneyi-asprini kescekmiş falan filan.. Içim bi hoş oldu ben sezeryandan da korkuyorum galiba .. Bi de doğum daha da yaklaştı ya..
Bebişi göremedik geöçen ayda yüzünü göstermemişti neyse iyi olsun da 3 hafta sonra görürüm artık. Biraz önden gitmeye başlamış kilosu da azcık fazlaymış.. şu bulgur pilavını abarttım galiba...
Buarada niveanın natta çantasını aldım. 50 tlye .. çanta çok hoşuma gitti ayrıca bakım çantası almıycam .. Chiccoda P indirim var...ama hala pahalı bence ürünler güzel ama
zeyneppp onlinesınnn
nasıl oldun canım meleğin nasıl
hayırlı olsun Allah analı babalı büyütsün sağlıkla
günaydın hamişlerrrrrrrrrr...
herkese iyi bir hafta diliyorum...
bizim için gece gene kötüydü...10 dakkada bir yönümü değiştiriyorum artık...uyku yok bana
sabah gene babişi yolladık işe...sonra uyuduğumuzla günü geçiriyoruz işte...Allahtan izne çıktım da sersem modunda takılmıyorum gün boyu...
zynptnc canım onlinesın....tebrik ederim...nasılsın,herşey yolunda mı? bilgilendirsene bizleri....
ayyy ne güzel ,bebişin mis gibi kokuyodur şimdiiiiiiiiiiiii...
selam kızlar nasılsınız ..?
bugun benım doktor kontrolum wardıı nst de sancım cıkıyo we doktor hafta sonu felan agrı sancı olursa mutlaka gel dedı salı gunu ıcın tekrar nst ye alacak eger bebegın durumu ıyı olursa cuma gunune kadar beklıycek we cuma gunu dogum baslatılcakkk
,
bu arada catı muanesı yaptı 1 cm acılma olmuss cok korkutmak ıstemem ama acıdı
oh herşey yolunda maşallah bebişimize...fıstıklar..kontrolümüzü olduk bebişim 1900gr olmuş...maşallahı var valla ben çok mutlu oldum 1800 olsa şükür diyodum fazla fazla geldi şükürler olsun...
suyumuz güzel rahim ağzı uzunluğumuz süper..
lökositi yenmişiz 1 2 çıktı 10 12 iken...
yalnız tokluk şeker 125 çıkmış referans aralığı 120 5birim yüksek dr diyet ve kontrol et dedi...
ben çok mutluyum sonuçlardan şekeride diyetle kontrol altına alırım diye düşünüyorum...
bizden bu kadar birazdan yola çıkıyorum...
ay başkalarından beklerken sorunsuz birinden gelmesi şok etti benim de valizim hazır değil bu hft sonu hazırlayayım gerçi giysilerimiz bile hazır değil daha :-((Kizlaaae zynptnc dogum yapti 2500 gr 48 cm bahar bebek geldi sabah 9.30 da)) sezeryanla gerceklesmis hersey iyiymis gayet sagliklilar hemen emmis annesinide )) Diger arkadaslari beklerken topikin ilk bebegi geldi )))
yaz canım daha çok inş.bizimkiler zamanını beklerlerherkese selam.. hergün düzenli olarak oluyorum ancak ilk defa yazabiliyorum.. sizlerden,paylaşımlarınızdan çok şeryler öğrendim..çok teşekkürler..
bu ilk doğum haberini alınca ben de başladım ağlamaya.. neden bilmiyorum..Allah analı babalı sağlıcakla büyütmeyi nasip etsin inşallah.. Hepinize sevgiler...
Çok güzel ben beğendim cnmKızlar internetten bu şekeri beğendim,çarşıya çıkmaya üşeniyorum aslında baksam iyi olacak da
Ner dersiniz ya da başka bir öneriniz olur mu sizin bir yerlerde beğendiğiniz?
Eki Görüntüle 217898
İkinci doğumum olacağı halde çok heyecan yaptım yaa...İlk bebişimizde gelmiş sağlıkla büyür , uzun ömürlü olur inşallah... Artık gece uykularım kalmadı sabah yedide kalkıp işe gidiyorum .. Yoruluyorumda ama uyuyamıyorum... Allahım hepimizin yardımcısı olsun İnşallah. Emanetlerini güzelce taşıdık , sağlıkla dünyaya getirelim...Bize yardım et Allahım...
bu arada bizde doktora gittik gayet iyi gecti. doktor hersey iyi dedi. bebis 2 100 gram doktor normal dedi. her hafta 200 gram aliyor duzenli dogdugunda 3 100 civari bisey olur normal dedi. sonra iste bakti erken dogum riski yok istedigini yapabilirsin dedi gene. bende dedim sanirim benim bebis gelmeyecek. daha ilk haftalarda kaldirdigim agirliklari vs dusununce heralde anne karnini daha cok seviyor dedim ben napicam. oda zaman doldugunda gelmezse benim tercihim beklemeden dogumu baslatmak dedi ama istersen 2 hafta daha bekleyebiliriz ama ben tercih etmem bebegin hayatini tehlikeye atiyor dedi. bende ama ben sezeryan yapmak istemiyor dedim. oda hayir sezeryan yapmayacagiz igneyle dogumu dogum sancisini baslatacagiz dedi aa ok dedim bende. bole simdilik.
kızlarrrrrrrr prima hediye paketini aldım ....
içindekiler...
3 adet prima premium care bez...
2 adet tupperware mama kabı
2 adet duracell kalem pil(bi anlam veremedim)
dikkat bebek var ve star on board (arabaya,kapıya asmak için)
küçük ipana diş macunu
6 adet lansinoh göğüs pedi,
2 adet lansinoh süt saklama poşeti
anne oluyorum CDsi
bikaç broşür...
büyük beklentiler içinde olmayalım :)
Benimde hazırlamam lazım bende ilk doğumda öyle yapmıştım şimdide hazırlarsam şayet öyle yapıcammerhaba kızlar
geçmişe baktım biraz ilk bebişimiz gelmiş sağlıklı olmalarına çok sevindim
ben de bugün nihayet hastane çantamı hazırlamaya başladım
kıyafetleri zaten yıkamıştım çoğunu ütüledim az bişey kaldı
ama bebek bezi almayı unutmuşum çantaya yerleştiremeyeceğim
ben çanta hazırlarken her battaniyenin içine bir takım koyup(body, alt-üst, eldiven, çorap, önlük) ve bez koyup bohça yapıyorum ve onu poşete koyuyyorum hastanede hemşireye verirken derli toplu oluyor ilk doğumumda da böyle yapmıştım
bebek şekerlerimi ben de gittgigidiyordan bugün sipariş verdim
işte bizim şekerlerimiz en baştaki mavi bebekli biberonlu olan
NOTLUK BEBEK ŞEKERİ (kağıt tutacağı) GittiGidiyor.com'da #40759356
Arkadaslar Merhaba,
Umarim herkes cokkk iyidir.
Bizde durumlar pek parlak degil maalesef!!! TR'ye gelmeden once amniyon sivisi %90 idi ve siki takip edin dediler, o gun Pazartesiydi, Buraya geldik, bebegin hareketlerini hissedemeyince ertesi gun hemen doktora gittik. Buradaki ultrasona gore de sonuc Persembe gunu %70 cikti ve doktor azalma devam ederse haftaya alabiliriz gibi bir laf etti ki benim gozlerim yuvalarindan uctu ve bebegim daha cok kucuk dedigimi hatirliyorum. Dun ikinci kontrol vardi, su miktari ayni cok sukur, bir haftadir genelde soluma yatiyorum, en az 2 litre su iciyorum ve bu sekilde de devam edecegim. Doktorun hemsiresi benimle ilgili notlari bilgisayardan okurken KD diye bir sey dedi, diger her seyi anladim ama bunu anlamadim, KD ne demek dedim. Doktor da biz genelde hastalara telas olmasin diye soylemiyoruz, bebeginizin kordonu dolanmis dedi ama nasil ne sekilde dolandigini bilemiyoruz ve su an donecek yeri olmadigi icin de bu doguma kadar bu sekilde devam edecek dedi! Bu sekilde dogan bir cok bebegin oldugunu tek riskin bebek asagi indiginde sikinti yaratabilecegini, o yuzden kisa araliklarla kontrollerin ve bebegin hareketlerinin cok onemli oldugunu vurguladi. Bu sabah kabuslarla uyandim!!! Yeni doktoruma gore 36 haftayi tamamlarsak super,hatta dogum erken baslarsa hic mudahale etmeden aliriz dedi. Ben de 38'i hedeflemistim ama hakkimizda hayirlisi diyorum. Buradaki ozel hastaneyi begendik, ilgiyi de cok begendik, odalar filan Memorial gibi, doktor da ne yaptigini bilen tecrubeli bir doktor. Durumumuz bu kadar kritik olunca bu hastanenin 20 dk.uzaklikta olmasi da bizim icin buyuk bir avanataj olacak umarim.
Genelde yatar vaziyetteyim, cok sik yazamasam da arada yazacagim arkadaslar.
Son ozeti bana biri yazarsa sevinirim, yarin tekrar okumaya calisirim, herkese sevgiler, opucukler.
Sizlere söylemeyi unuttum bugün oda takımımız geldi. Hala boya kokuyor. Odayı havalandırıyoruz şimdilik.
Çok güzel oldu odamız. Gerçi daha eksikler var.Tamamlayınca resmini gönderirim size de.
Benim çok uykum geldi kızlar. Yatıcam artık...
Yarın görüşürüzzzz
Ben yıkamıştım cnmKızlar oda takımıyla gelen nevresim takımı,yorgan vs var. Onları yıkadınız mı siz?
Doğum günün kutlu olsun cnmSelam kızlar, herkese iyi pazarlar. Ankara çok sıcak hiç bisey yapmak gelmiyor icimden Bide bugün benim dogum gunummmmmm ......
kızlar selam,
uzun zamandır yoktum.farkeden olmamış ama:) kısaca yazayım. yaklaşık iki hafta önce eşim iş için yurtdışına giderken beni ailemin yanına ordu ya bırakmıştı. bir hafta sonra gece sancılandım sabah hastaneye gittik. doktor gelmeseniz 24 saat içinde doğum başlardı dedi. 2 gece 3 gün hastanede kadım serumlar, fitiller, ilaçlar ve sürekli yatış. doktor dönmeme izin vermedi. evde sürekli yatacaksın dedi sadece tuvalete git yemek bile yatakta dedi.normalde bugün istanbula dönecektim eşim beni almaya gelecekti ama kısmet işte görmeye geldi ve yalnız döndü.sürekli yatıyorum dışarı çıkmak yok. o nedenle erken doğum riski olmayan arkadaşlar benim için de denize karşı güzel bir çay için. benle aynı durumda olanlar napalım dayanıcaz. Allah hepimize yardım etsin. son olarak isim konusunda fikrinize ihtiyacım var. Şu isimleri oylarsanız sevinirim zeynep olacak yanına;
zeren: zeki anlayışlı
zülal: tatlı su
alya: gökyüzü, yüksek yer
ela: gözleri mavi ya da yeşil olursa ela ismi olur mu bilemiyorum:)
herkese selam, sevgi ve dua ile...
slmmm :)))
topiğin ilk annesi olmak çok güzell :))
bi yandan emzirmeye çalışıorum bi yandan yazmaya :)) hepinize iyi dilekleriniz için çookkk teşekkür ederimmm... herkesi alıntı yapmayı düşündümm ama çok uzun oluoduu :)))
kızım ve ben iyiyiz Allah'a şükür... venüs derken, suleslii nin erken doğum riski derken ve bu paniği yaşayan bi kaç arkadaşın daha tecrübelerini okurken benim başıma geleceği hiç aklıma gelmiodu... gayet rahattımm daha 1 ayım var diodum ve neredeyse bütün önemli işleri o son aya bırakmıştımkii... öle olmuomuş :)) kul kurar kader gülermiş misali 2 gün boyunca çektiğim gaz sancısı sandığım sancı doğum sancısıymış ve 1 temmuz sabaha karşı apar topar hastaneye acaba noluo die gidişim ve ardından 3 cm açılmam olduğu fakat bebeğimin 35+3 olduğundan dolayı normal doğumun riskli olabileceği bilgisi sezeryana karar verilmesi genel anesteziyle ve sabah 09:24 te bebeğimin ilk ağlaması :))) herşey o kadar hızlıydıkii annemler bile doğuma yetişemedi cnm kocacım ameliyethane kapısında tek başına bi yandan karısı bi yandan minik kızı için tek başına gözyaşı dökmesii.... herşeyy inanılmazdıı...
herşeye rağmen cnm kızım gayet sağlıklı bi şekilde 3. gününü de atlattı... herşey olup bitio kızlarrrr, hiç bişey için endişelenmemek gerekmiş eksikler tamamlanır... hiç bişeyi kafanıza takmayın... sadece boo bol uyuyuunnn :)))) işin şakası ama malesef gerçek :)) gerçi onlar için uykusuz kalmak, anlamıosun bile yorgun olduğunu :)))
neyse benden şimdilik bu kadar tickerımı değiştiriim bide :))) öptmm sizi çokk en kısa zamanda görüşürsss....
bi yandan emzirmeye çalışıorum bi yandan yazmaya :)) hepinize iyi dilekleriniz için çookkk teşekkür ederimmm... herkesi alıntı yapmayı düşündümm ama çok uzun oluoduu :)))
kızım ve ben iyiyiz Allah'a şükür... venüs derken, suleslii nin erken doğum riski derken ve bu paniği yaşayan bi kaç arkadaşın daha tecrübelerini okurken benim başıma geleceği hiç aklıma gelmiodu... gayet rahattımm daha 1 ayım var diodum ve neredeyse bütün önemli işleri o son aya bırakmıştımkii... öle olmuomuş :)) kul kurar kader gülermiş misali 2 gün boyunca çektiğim gaz sancısı sandığım sancı doğum sancısıymış ve 1 temmuz sabaha karşı apar topar hastaneye acaba noluo die gidişim ve ardından 3 cm açılmam olduğu fakat bebeğimin 35+3 olduğundan dolayı normal doğumun riskli olabileceği bilgisi sezeryana karar verilmesi genel anesteziyle ve sabah 09:24 te bebeğimin ilk ağlaması :))) herşey o kadar hızlıydıkii annemler bile doğuma yetişemedi cnm kocacım ameliyethane kapısında tek başına bi yandan karısı bi yandan minik kızı için tek başına gözyaşı dökmesii.... herşeyy inanılmazdıı...
herşeye rağmen cnm kızım gayet sağlıklı bi şekilde 3. gününü de atlattı... herşey olup bitio kızlarrrr, hiç bişey için endişelenmemek gerekmiş eksikler tamamlanır... hiç bişeyi kafanıza takmayın... sadece boo bol uyuyuunnn :)))) işin şakası ama malesef gerçek :)) gerçi onlar için uykusuz kalmak, anlamıosun bile yorgun olduğunu :)))
neyse benden şimdilik bu kadar tickerımı değiştiriim bide :))) öptmm sizi çokk en kısa zamanda görüşürsss....
sağol canım.. Bu arada doğum günün kutlu olsunnn.. Bebişinle sevdiklerinle uzuuunn ve güzell bi hayat dilerim
günaydınnnn yavru kuzular ve anneleriii
nil çiçek doğum günün kutlu olsun akadaşım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?