2011 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Topigomizin ilk annesini tebrik ediyorum. Sorunsuz bir sekilde kuzucuguna kavuşmana çok sevindim Zeynepcim. Darısı bizlerin basına. Yazdıklarını okuyunca çok duygulandim gözlerim dolu dolu oldu. Meleğine ömür boyu saglık mutluluk şans diliyorum canım.

zEYNEP CANIM HAYIRLI OLSUN GERÇEKTEN BEN DE ÇOK DUYGULANDIM ANALI BABALI BÜYÜSÜN HAYIRLI OLSUN TEKRAR ARTIK BİZDE SABIRSIZLANIYORUZ GÖREBİLMEK İÇİN HALA İNANAMIYOR İNSAN AZ KALDI YAAA

selam güzel anneler :)

zynptnc bugün dogum hikayesini yazmis kisaca. okurken gözlerim doldu ne güzel bi duygudur kim bilir. allah hepimize kazasiz belasiz bu duyguyu yasamayi nasip etsin insallahhh.

bizdeki durumlarda pek bi degisiklik yok yatmaya devam ama cok sükür ki öyle kasilmalarim falan olmuyo. tek derdim doktorun verdigi vaginal kapsul resmen mahvetti beni dün gece kullanmadim icimde erimiyo dogru düzgün tahris etti aciyo carsamba kontrolümüz var doktora söylicem durumu. bu gidisimizde bebisin de kontrolü var ne kadar büyüdü cok merak ediyorum :)

geceleri uyku sorunu yasayanlardan biri de benim kizim bi yerinde durmuyo yataga vuruyo resmen :) bi de cok terliyorum geceleri ki burda havalar cok sicak degil bu aralar sizler nasil dayaniyosunuz o sicaklara valla allah kolaylik versin.

bu arada biz kizimizin isimine bi türlü karar veremedik yani babamiz hala salliyo bu isi. Bade Yagmur mu Beren Yagmur ya da Yagmur Beren de olabilir sizce hangisi???

cnm benımde oyleydı ara ögünlerıme dıkkat etmeye baslayaınca düzeldı yanı 102 105 falan cıkmaya basladı ama bazen azıcık bısey yesemde 140 gördüğüm oluyo..
artık takmıyorum ben bu seker olayını ama bebegıme bısey olur dıye korkmaktan da kendımı alamıyorum
mesela dıyet yaptıgım halde bebek aydır cok kılo alıyo ama napım elımden bısey gelmezkı dr a da dedım valla bazen ac aluo bısey yemedıgım cok oluyo dedım yapacak bısey yok dedı oda
yanı benımde sezeryan olacak cnm agustos ilk haftası dedı eger o gune kadar kendısı gelmeye calısmazsa ilk hafta alacak muhtemelen
sen acaba ınsulın kullandıgın ıcınmı kılosu az oluyo bazen dıyorum ayyy keske banada mı ınsulın verseydı ama ınsulınlık degıl kı benım seker olayı ((
benım kocada
gundur cekyattan kaldırmadı totosunu bana sureklı sunu getırsene bunu getırsene cooookk yorgunum dıyıp durdu :))))))

masallah eren pasaya ne guzel senınde guzel gecmıs kontrol
kac gundur yoktun sen guzelım nerelerdeydın gırmedın heralde yada karsılaasmadık
alışverısı tam gaz devam edıyo sanırım hadı son ay kala pek bısey yapılmıyo bıtır butun eksıklerı :)
neyse görürşürz
öpüyoz senı teyzesııı
heee buarada zarpdenızın erken dogum rıskı var suıyu azalmıs bılıyomusun ;????

ayyyy zeynep ınan aglayarak okudum yazdıklarını sankı ben yasamısım gıbı
rabbım kızınla guzel bı omur versın sıze mutlulukla buyut onu ıns... kokla bızım ıcınde olur mu ???
rabbım bızlerede yavrularımızı koklayıp emzırmeyı nasıp etsın inş... aminnnnnnnnn

Son düzenleme:

beren yağmur bence

inanmıyorummmmm 1 haftadır net bozuktu acaba doğuran var mıdır diye dün akşam eşimle konuştum, gerçekten varmış tebrik ederim zynptnc Allah analı babalı büyütsün...çok heyecanlandım :18: benim oğluşumda deli gibi oynuooo düğünlere gidemiıommm

kimse yok mu ? bu konuda bilgisi olan varsa lütfen paylaşsın yoksa perişanız

Son düzenleme:

Kızlar 31+2 günlüğüz biz de.. Sizce herşey normal giderse kızım ne zaman gelir? 30ağustos bayram. Korkuyorum bayrama gelecek doktorum olmayacak diye.:93:

canım herşey yolunda giderse bayramdan sonra doğurursun...

şu hamileleri bi rahat bıraksalar..zaten kendi stresimiz yetiyor..hem hamile bi byan nerde kimin yanında doğum yapmak istiyorsa yapar..kendi doğumu sonuçta...off sinir oluyıorum

canım bende gecen haftalarda bıraktım coraspini...dr. doğuma yakın bırakmak gerekiyor çünküğ bu sefer kanamayı durduramayız dedi...bu arada çantanı güle güle kullan ama bana biraz pahalı geldi...normalde 40-45 tl diye biliyorum hatta arkadaşın tanıdğı 33 tl ye getircekti bana ama ben halen kararsızım..kimi kullanışlı diyor..kimisi küçük kullanışsız diyor..

canım seni çok tebrik ederim...allah analı babalı büyütsün..sağlıklı uzun ömürler versin...fırsat buldukça bize yaz..tecrübelerinden faydalanalım..ayrıca şunu merak ediyorum..erken doğum korkusu olduğu için..bebeğin küveze alındımı?

canım benim gebeliğin başından beri şeker var önce hap kulandım hep diyet yaptım ama düşmedi sonra insülüne geçtimn...ama halen yüksek..yarın tekrar dr.a gidicem..insülünümü yükseltmesi için..çünkü sabah mesela peynir domates yiyorum bazen yine 200 üğstü çıkıyor...sanırım peynir biraz yağlı olduğu için..benim en ufak dikkatsizliğim aşırı yükselmesine sebep oluyor..bünyeden bünyeye değişiyordur..genel olarak dikkat ettiğim halde pek düşmüyo şekerim heralde insülün dozum az geliyor..ayrıca bebeğim senin haftandayken kilosu fazlaydı son ölçümde 3 gün önde çıktı..yeni yeni insülün etkilemeye başladı sanırım..bakalım bu hafta ne olcak..sağlıklı olsunda zayıf olsun önemli değil gerçi......

kimse yok mu ? bu konuda bilgisi olan varsa lütfen paylaşsın yoksa perişanız
şu vücuda da sürülebilen sinek ilaçlarından almıştım geçen yaz.fesleğen vardı masamda,hem kendime hem etrafa sıktım.fesleğene de gelmiş.ama o geldiği bölüm resmen kahverengiye döndü..sonra kurudu.. demek ki baya tehlikeli dedim kendi kendime..bebeği nasıl etkiler bilmiyorum.. ama sineklerin yemesi de çok kötü bi durum..

alıntılarımn silindi bi de bööle deneyeyim
gelişimci canım sağol. evet haklısın 5-10 milyon fazla almış olabilirim. özelcan bebeye gitmiştim görmüşken aldım.. bana kullanuışlı geldi. bence 33liraysa al. içindeki ürünler de o kadar eder zaten. bana kullanışlı geldi. ama kullanmadan bilemem tabi..

azracım çok sağol tatlım .. biz pek kilo almıyoruz oğlanlar büyüyo... çok alışveriş yapmadım canım bu aralar misafirlerim vardı pek giremedim okudum geçtim topiği hızlıca.. kıyafetleri hazır bebişin.. diğerlerini de kısmetse bu ay hallederim...ya evet zarpdenizi okudum.. ne yapmak lazım bu su azalma olayına bilemedim ki.. abartı su içiyorum...
aşka da bişey gelmiyo ki elden.. allah hepimizi sağlıkla yumurcaklarımıza kavuştursun

yaa ne kadar güzel bir sey, allah anali babali büyütsün, hayirli bir evlat nasip etsin, nazarlardan korusun insallah :) Okurken hem icimi bir umut, tarifsiz bir mutluluk kapliyor hemde gözyaslarim suzuluveriyor bende anlam veremiyorum :) Sizin adiniza cok sevindigimi söyleyebilirim :) Esinin kapida yalniz bekledgini yazdigin yerde biraktim zaten kendimi :)

Iki gundur yeni dogum yapan arkadasimin yanindaydim, 23 gunluk oldu bugun bebek... O kadar muhtesem bir sey ki... Kimbilir kendi bebegi nasil geliyordur insana... Gerci arkadasim cok yorgun, bebegin gaz sorunu var sanirim hep agliyor, arkadasim hic uyuyamiyor ve gözlerinin alti morarmis o kadar yorgun ama o minicik seyin annesinin kollarinda kivranisini, kipirdanisini, annesine bakisini bir görseniz... eminim bu yorgunluga deger :) bebek uyurken saatlerce onu izledim hic kipirdamadan, annelik hormonlari iste hic sikilmadim :)

Insallah bize de naip olur saglikli kucagimiza almak,hayirli birer evlat olurlar insallah... Artik cok yaklastik doguma... Yarin son kez ultrasona girecegiz bakalim kilosu nasil olmus...

Kizlar bu arada annelerinize hic sordunuz mu, siz erken mi dogmussunuz, gec mi? kac kilo dogmussunuz? sanirim bizimde asagi yukari benzerlik gosterme ihtimali varmis cunku...

ben gecenlerde isvecte dogum yapmis bir annenin gunlugunu okudum. DOgumdan once suyu azalmis ve isvecli doktorlar su icerek azalan suyu yerine getirebilirsin demisler, gecende de forundan biri yazmisti gunde 5lt ye kadar su icebilirsin demis doktoru, azalan suyu yerine koyabilmek icin... Yani bol bol cidden bol bol su icmek lazim cunku havalar da sicak artik...

Sizde durumlar nasil? benim bugunlerde cok uykum geliyor, kolumu kaldiracak halim olmuyor bazen... sizce normal mi ne diyorsunuz?

sağol canım alırsamda doğumdan sonra alayım diyorum..zaten ürünleri aldım sadece çanta yok oda hemen gerekmeyebilir..bu arada bu öanta meselesini düşünmüş olurum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…