Topigomizin ilk annesini tebrik ediyorum. Sorunsuz bir sekilde kuzucuguna kavuşmana çok sevindim Zeynepcim. Darısı bizlerin basına. Yazdıklarını okuyunca çok duygulandim gözlerim dolu dolu oldu. Meleğine ömür boyu saglık mutluluk şans diliyorum canım.slmmm :)))
topiğin ilk annesi olmak çok güzell :))
bi yandan emzirmeye çalışıorum bi yandan yazmaya :)) hepinize iyi dilekleriniz için çookkk teşekkür ederimmm... herkesi alıntı yapmayı düşündümm ama çok uzun oluoduu :)))
kızım ve ben iyiyiz Allah'a şükür... venüs derken, suleslii nin erken doğum riski derken ve bu paniği yaşayan bi kaç arkadaşın daha tecrübelerini okurken benim başıma geleceği hiç aklıma gelmiodu... gayet rahattımm daha 1 ayım var diodum ve neredeyse bütün önemli işleri o son aya bırakmıştımkii... öle olmuomuş :)) kul kurar kader gülermiş misali 2 gün boyunca çektiğim gaz sancısı sandığım sancı doğum sancısıymış ve 1 temmuz sabaha karşı apar topar hastaneye acaba noluo die gidişim ve ardından 3 cm açılmam olduğu fakat bebeğimin 35+3 olduğundan dolayı normal doğumun riskli olabileceği bilgisi sezeryana karar verilmesi genel anesteziyle ve sabah 09:24 te bebeğimin ilk ağlaması :))) herşey o kadar hızlıydıkii annemler bile doğuma yetişemedi cnm kocacım ameliyethane kapısında tek başına bi yandan karısı bi yandan minik kızı için tek başına gözyaşı dökmesii.... herşeyy inanılmazdıı...
herşeye rağmen cnm kızım gayet sağlıklı bi şekilde 3. gününü de atlattı... herşey olup bitio kızlarrrr, hiç bişey için endişelenmemek gerekmiş eksikler tamamlanır... hiç bişeyi kafanıza takmayın... sadece boo bol uyuyuunnn :)))) işin şakası ama malesef gerçek :)) gerçi onlar için uykusuz kalmak, anlamıosun bile yorgun olduğunu :)))
neyse benden şimdilik bu kadar tickerımı değiştiriim bide :))) öptmm sizi çokk en kısa zamanda görüşürsss....
Topigomizin ilk annesini tebrik ediyorum. Sorunsuz bir sekilde kuzucuguna kavuşmana çok sevindim Zeynepcim. Darısı bizlerin basına. Yazdıklarını okuyunca çok duygulandim gözlerim dolu dolu oldu. Meleğine ömür boyu saglık mutluluk şans diliyorum canım.
bende iyiyim benim şekerde hep oynuyo...canım 1. saati ölçme hep 2. saati ölç..önemli olan 2. saatin 140 ı geçmemesi....valla kocamın performansı cidden iyiydi..zavallım döküldü..çok yorgun şuan..diğer temizliyi seneye yaparım artık diyorgülse çok şükür iyi...dr. bana şekr hapları ve insülün 7. aydan sonra fazla kilo aldırmaz bebeğe demişti.....kilosu az olabilir demişti..benim kızda şimdiye kadar 10gün 1 hafta önden gidiyordu son ölçümde 3 gün önde çıktı..küçülmeye başladı..fazla kilo almıyor gibi..önceleri dr. dedi ama benim kız iyi gidiyor diyordum..sanırım dr. haklı çıkacak..zayıf ama sağlıklı olur demişti..neyseki şuan geri değil..ama önceki kilo alışı yok artık..sanada dr. böyle bişey demişmiydi? bu arada izne ayrıldınmı? ben gecen hafta ayrıldım...ayrıca kızın ismini çok beğendim..anlamı ne?
Günaydınn fıstıklar ....
Gece hiç uyuyamadımm bugün nası geççek bilmem..
Cmt doktora gittik.. 2025 gr olmuş oğlum.. Ben 1,5 kilo almışım doktor tansiyonun kilo alımın çok iyi dedi.. Toplamda 9 kilo almış oldum..
Kabızlıktan ölmek üzreydim bi şurup yazdı bakalım etkisi olucak mı..
Doğum konusunda ne düşünüyosunuz dedim.. Sizin gibi hastalarda ( kan pıhtılaşması nedeniyle iğne ve asprin kullanıyorum) riske atmamak için planlı doğum istiyoruz dedi. O da sezeryan oluyo dedi peki dedik kendinden çok emin . Normalde 27 ağustostu tarih. 15-20 ağustos arası alalım dedi..
öncesinde iğneyi-asprini kescekmiş falan filan.. Içim bi hoş oldu ben sezeryandan da korkuyorum galiba .. Bi de doğum daha da yaklaştı ya..
Bebişi göremedik geöçen ayda yüzünü göstermemişti neyse iyi olsun da 3 hafta sonra görürüm artık. Biraz önden gitmeye başlamış kilosu da azcık fazlaymış.. şu bulgur pilavını abarttım galiba...
Buarada niveanın natta çantasını aldım. 50 tlye .. çanta çok hoşuma gitti ayrıca bakım çantası almıycam .. Chiccoda %50 indirim var...ama hala pahalı bence ürünler güzel ama
slmmm :)))
bi yandan emzirmeye çalışıorum bi yandan yazmaya :)) hepinize iyi dilekleriniz için çookkk teşekkür ederimmm... herkesi alıntı yapmayı düşündümm ama çok uzun oluoduu :)))
kızım ve ben iyiyiz Allah'a şükür... venüs derken, suleslii nin erken doğum riski derken ve bu paniği yaşayan bi kaç arkadaşın daha tecrübelerini okurken benim başıma geleceği hiç aklıma gelmiodu... gayet rahattımm daha 1 ayım var diodum ve neredeyse bütün önemli işleri o son aya bırakmıştımkii... öle olmuomuş :)) kul kurar kader gülermiş misali 2 gün boyunca çektiğim gaz sancısı sandığım sancı doğum sancısıymış ve 1 temmuz sabaha karşı apar topar hastaneye acaba noluo die gidişim ve ardından 3 cm açılmam olduğu fakat bebeğimin 35+3 olduğundan dolayı normal doğumun riskli olabileceği bilgisi sezeryana karar verilmesi genel anesteziyle ve sabah 09:24 te bebeğimin ilk ağlaması :))) herşey o kadar hızlıydıkii annemler bile doğuma yetişemedi cnm kocacım ameliyethane kapısında tek başına bi yandan karısı bi yandan minik kızı için tek başına gözyaşı dökmesii.... herşeyy inanılmazdıı...
herşeye rağmen cnm kızım gayet sağlıklı bi şekilde 3. gününü de atlattı... herşey olup bitio kızlarrrr, hiç bişey için endişelenmemek gerekmiş eksikler tamamlanır... hiç bişeyi kafanıza takmayın... sadece boo bol uyuyuunnn :)))) işin şakası ama malesef gerçek :)) gerçi onlar için uykusuz kalmak, anlamıosun bile yorgun olduğunu :)))
neyse benden şimdilik bu kadar tickerımı değiştiriim bide :))) öptmm sizi çokk en kısa zamanda görüşürsss....
selam güzel anneler :)
zynptnc bugün dogum hikayesini yazmis kisaca. okurken gözlerim doldune güzel bi duygudur kim bilir. allah hepimize kazasiz belasiz bu duyguyu yasamayi nasip etsin insallahhh.
bizdeki durumlarda pek bi degisiklik yok yatmaya devam ama cok sükür ki öyle kasilmalarim falan olmuyo. tek derdim doktorun verdigi vaginal kapsul resmen mahvetti beni dün gece kullanmadim icimde erimiyo dogru düzgün tahris etti aciyocarsamba kontrolümüz var doktora söylicem durumu. bu gidisimizde bebisin de kontrolü var ne kadar büyüdü cok merak ediyorum :)
geceleri uyku sorunu yasayanlardan biri de benim kizim bi yerinde durmuyo yataga vuruyo resmen :) bi de cok terliyorum geceleri ki burda havalar cok sicak degil bu aralar sizler nasil dayaniyosunuz o sicaklara valla allah kolaylik versin.
bu arada biz kizimizin isimine bi türlü karar veremedik yani babamiz hala salliyo bu isi. Bade Yagmur mu Beren Yagmur ya da Yagmur Beren de olabilir sizce hangisi???
hamişler iyi akşamlar.ben bişey soracaktım ya bu sivrisinekler balkonda beni yediler şu spreylere bakıyorum mesela defans bitkisel bir ürün bebeklerde de kullanılıyor fakat hamile ve emziren bayanlarda tavsiye edilmez diyo peki biz ne kullanıcaz? bu konuda bilgisi olan var mı ? yoksa mahvolduk bu yaz......:26:
herkesin mutlu güzel ve sağlıklı bir hafta geçirmesini istiyorum
günaydın günaydın günaydınnnnnnnn
bebekler için uyku setini alamayanlar varsaa limangoda days in colours un çok güzel ürünleri var bakınız:
http://kids................./shop/index.php
birde bikesha nickli arakadaşa sorum olacaktı.dikkat ettim de yazılarında baren kelimesini kullanıyorsun.cümlenin gelişinden bari gibi bi anlam çıkıyor ama ben baren kelimesini ilk senden duydum ilginç geldi ne demek tam anlamıyla merak ettim.
/QUOTE]
ben yabancı uyrukluyum, türkçeyi daha 8 yıl önce öğrendim. arada böyle hatalarım oluyor veya bilemedeim kelimeler arada çıkıyorlar. ama söylemen çok iyi oldu. ben şu ana kadar bu kelimenin hep "baren" olarak biliyordum"kimsede beniz düzeltmedi şu ana kadar. geçenlerde de tahlil kelimesini bir türlü söyleyemedim, doktorum baya bir gülmüştü:) ne yapayım artık
valla, sen bide izmiri düşün. geceleri sıcaktan kaç defa uyanıp duruyorum. insan klimayıda üşütürüm diye açmaya korkuyor. sıpamda çok hareketli, şimdiden uyutturmuyor. ne yapmaya çalıştığınıda bir anlayabilsem. dün gece eşim karnıma elini koyup uyuklamıştı, kızım öyle bir vurduki eşim bile direk uyandı. ama açıkçası baya güldük.selam güzel anneler :)
zynptnc bugün dogum hikayesini yazmis kisaca. okurken gözlerim doldune güzel bi duygudur kim bilir. allah hepimize kazasiz belasiz bu duyguyu yasamayi nasip etsin insallahhh.
bizdeki durumlarda pek bi degisiklik yok yatmaya devam ama cok sükür ki öyle kasilmalarim falan olmuyo. tek derdim doktorun verdigi vaginal kapsul resmen mahvetti beni dün gece kullanmadim icimde erimiyo dogru düzgün tahris etti aciyocarsamba kontrolümüz var doktora söylicem durumu. bu gidisimizde bebisin de kontrolü var ne kadar büyüdü cok merak ediyorum :)
geceleri uyku sorunu yasayanlardan biri de benim kizim bi yerinde durmuyo yataga vuruyo resmen :) bi de cok terliyorum geceleri ki burda havalar cok sicak degil bu aralar sizler nasil dayaniyosunuz o sicaklara valla allah kolaylik versin.
bu arada biz kizimizin isimine bi türlü karar veremedik yani babamiz hala salliyo bu isi. Bade Yagmur mu Beren Yagmur ya da Yagmur Beren de olabilir sizce hangisi???
isim konusunda ise bende azraya katılıyorum beren yağmur daha hoş geliyor kulağa.
canım, yardımcı olmak isterdim ama bizde o konuda çok dertliyiz. kokusu falan bebişe zararlı olur diye en sonda koçtaştan sineklik alıp tüm pencerelere taktık. bir haftadır sinek derdinden kurtulmuş gibiyiz:)kimse yok mu ? bu konuda bilgisi olan varsa lütfen paylaşsın yoksa perişanız
herkesin mutlu güzel ve sağlıklı bir hafta geçirmesini istiyorum
günaydın günaydın günaydınnnnnnnn
bebekler için uyku setini alamayanlar varsaa limangoda days in colours un çok güzel ürünleri var bakınız:
http://kids................./shop/index.php
birde bikesha nickli arakadaşa sorum olacaktı.dikkat ettim de yazılarında baren kelimesini kullanıyorsun.cümlenin gelişinden bari gibi bi anlam çıkıyor ama ben baren kelimesini ilk senden duydum ilginç geldi ne demek tam anlamıyla merak ettim.
/QUOTE]
ben yabancı uyrukluyum, türkçeyi daha 8 yıl önce öğrendim. arada böyle hatalarım oluyor veya bilemedeim kelimeler arada çıkıyorlar. ama söylemen çok iyi oldu. ben şu ana kadar bu kelimenin hep "baren" olarak biliyordum"kimsede beniz düzeltmedi şu ana kadar. geçenlerde de tahlil kelimesini bir türlü söyleyemedim, doktorum baya bir gülmüştü:) ne yapayım artık
valla, sen bide izmiri düşün. geceleri sıcaktan kaç defa uyanıp duruyorum. insan klimayıda üşütürüm diye açmaya korkuyor. sıpamda çok hareketli, şimdiden uyutturmuyor. ne yapmaya çalıştığınıda bir anlayabilsem. dün gece eşim karnıma elini koyup uyuklamıştı, kızım öyle bir vurduki eşim bile direk uyandı. ama açıkçası baya güldük.
isim konusunda ise bende azraya katılıyorum beren yağmur daha hoş geliyor kulağa.
canım, yardımcı olmak isterdim ama bizde o konuda çok dertliyiz. kokusu falan bebişe zararlı olur diye en sonda koçtaştan sineklik alıp tüm pencerelere taktık. bir haftadır sinek derdinden kurtulmuş gibiyiz:)
kıyamam sana takıldıklarında sor yardımcı oluruz
ama bana sonradan öğrenmiş gibi gelmedin türkçeyi.
gayet düzgün ve güzel yazıyorsun yazılarını sadece bu kelime bi yöre ağzı gibi gelmişti bana
sagol, canım. ilk geldiğimde hiç türkçeyi bilmiyordum ama bölümden önce ege üniversitede bir yıl türkçe hazırlık gördüm, üstelik hep türklerle aynı yurtta evlerde kalınca türkçem baya gelişti. ayrıca türkiyede 8 yıldır yaşıyorum, yani artık bilmesem ayıp olurkıyamam sana takıldıklarında sor yardımcı oluruz
ama bana sonradan öğrenmiş gibi gelmedin türkçeyi.
gayet düzgün ve güzel yazıyorsun yazılarını sadece bu kelime bi yöre ağzı gibi gelmişti banasagolsun, eşimde hızlı konuşaunca türkçeyi baya bir sökmüş oldum
sagol, canım. ilk geldiğimde hiç türkçeyi bilmiyordum ama bölümden önce ege üniversitede bir yıl türkçe hazırlık gördüm, üstelik hep türklerle aynı yurtta evlerde kalınca türkçem baya gelişti. ayrıca türkiyede 8 yıldır yaşıyorum, yani artık bilmesem ayıp olursagolsun, eşimde hızlı konuşaunca türkçeyi baya bir sökmüş oldum
bence de hiç sonradan öğrenmiş gibi değisin valla gayet hakimsin türkçeye benim de dikkatimi çekmişti baren kelimesi ama ben barinin ege versiyonu gibi bişey sanmıştım..
Kızlar 31+2 günlüğüz biz de.. Sizce herşey normal giderse kızım ne zaman gelir? 30ağustos bayram. Korkuyorum bayrama gelecek doktorum olmayacak diye.:93:
merhaba arkidişler,
ben her zaman yazmasamda sayfayı hep takip ediyorum, doğuma az kaldı ve beni korku sardı, ayrıca stres tabiki, biz yarın tatile çıkıyoruz daha doğrusu memlekete doğru gidiyoruz. önce eşimin memleketine sonrada benim memlekete, doğumu ailemin yanınmda yapmayı planluıyordum,ama kaynanam biraz ortalığıkarıştırmış benim sonradanhaberim oldu, yani doğumu burda yapın diyormuş. bende eşime annesini ikna etmesini söyledim yoksa gitmem bir yere dedim bu sıcakta gözleri yiyorsa kend,ileri gelsinler dedim, eşim annesini ikna edeceğine söz verdi, ama benim içim hiç rahat değil, ortalıkğın gerilmesinide istemiyorum sadece birz anlayış istiyorum, umarım hallederiz, çünkü bir haftadır bu yüzden çok ama çok gerginim(
neyse ben ailemin yanına gidene kadar, nete giremiyeceğim, hepiniz kendinize ve bebişlerinize iyi bakınnnnnn
Günaydınn fıstıklar ....
Gece hiç uyuyamadımm bugün nası geççek bilmem..
Cmt doktora gittik.. 2025 gr olmuş oğlum.. Ben 1,5 kilo almışım doktor tansiyonun kilo alımın çok iyi dedi.. Toplamda 9 kilo almış oldum..
Kabızlıktan ölmek üzreydim bi şurup yazdı bakalım etkisi olucak mı..
Doğum konusunda ne düşünüyosunuz dedim.. Sizin gibi hastalarda ( kan pıhtılaşması nedeniyle iğne ve asprin kullanıyorum) riske atmamak için planlı doğum istiyoruz dedi. O da sezeryan oluyo dedi peki dedik kendinden çok emin . Normalde 27 ağustostu tarih. 15-20 ağustos arası alalım dedi..
öncesinde iğneyi-asprini kescekmiş falan filan.. Içim bi hoş oldu ben sezeryandan da korkuyorum galiba .. Bi de doğum daha da yaklaştı ya..
Bebişi göremedik geöçen ayda yüzünü göstermemişti neyse iyi olsun da 3 hafta sonra görürüm artık. Biraz önden gitmeye başlamış kilosu da azcık fazlaymış.. şu bulgur pilavını abarttım galiba...
Buarada niveanın natta çantasını aldım. 50 tlye .. çanta çok hoşuma gitti ayrıca bakım çantası almıycam .. Chiccoda %50 indirim var...ama hala pahalı bence ürünler güzel ama
cnm benımde oyleydı ara ögünlerıme dıkkat etmeye baslayaınca düzeldı yanı 102 105 falan cıkmaya basladı ama bazen azıcık bısey yesemde 140 gördüğüm oluyo..
artık takmıyorum ben bu seker olayını ama bebegıme bısey olur dıye korkmaktan da kendımı alamıyorum
mesela dıyet yaptıgım halde bebek aydır cok kılo alıyo ama napım elımden bısey gelmezkı dr a da dedım valla bazen ac aluo bısey yemedıgım cok oluyo dedım yapacak bısey yok dedı oda
yanı benımde sezeryan olacak cnm agustos ilk haftası dedı eger o gune kadar kendısı gelmeye calısmazsa ilk hafta alacak muhtemelen
sen acaba ınsulın kullandıgın ıcınmı kılosu az oluyo bazen dıyorum ayyy keske banada mı ınsulın verseydı ama ınsulınlık degıl kı benım seker olayı((
benım kocada
gundur cekyattan kaldırmadı totosunu bana sureklı sunu getırsene bunu getırsene cooookk yorgunum dıyıp durdu :))))))
şu vücuda da sürülebilen sinek ilaçlarından almıştım geçen yaz.fesleğen vardı masamda,hem kendime hem etrafa sıktım.fesleğene de gelmiş.ama o geldiği bölüm resmen kahverengiye döndü..sonra kurudu.. demek ki baya tehlikeli dedim kendi kendime..bebeği nasıl etkiler bilmiyorum.. ama sineklerin yemesi de çok kötü bi durum..kimse yok mu ? bu konuda bilgisi olan varsa lütfen paylaşsın yoksa perişanız
alıntılarımn silindi bi de bööle deneyeyim
gelişimci canım sağol. evet haklısın 5-10 milyon fazla almış olabilirim. özelcan bebeye gitmiştim görmüşken aldım.. bana kullanuışlı geldi. bence 33liraysa al. içindeki ürünler de o kadar eder zaten. bana kullanışlı geldi. ama kullanmadan bilemem tabi..
azracım çok sağol tatlım .. biz pek kilo almıyoruz oğlanlar büyüyo... çok alışveriş yapmadım canım bu aralar misafirlerim vardı pek giremedim okudum geçtim topiği hızlıca.. kıyafetleri hazır bebişin.. diğerlerini de kısmetse bu ay hallederim...ya evet zarpdenizi okudum.. ne yapmak lazım bu su azalma olayına bilemedim ki.. abartı su içiyorum...
aşka da bişey gelmiyo ki elden.. allah hepimizi sağlıkla yumurcaklarımıza kavuştursun
alıntılarımn silindi bi de bööle deneyeyim
gelişimci canım sağol. evet haklısın 5-10 milyon fazla almış olabilirim. özelcan bebeye gitmiştim görmüşken aldım.. bana kullanuışlı geldi. bence 33liraysa al. içindeki ürünler de o kadar eder zaten. bana kullanışlı geldi. ama kullanmadan bilemem tabi..
azracım çok sağol tatlım .. biz pek kilo almıyoruz oğlanlar büyüyo... çok alışveriş yapmadım canım bu aralar misafirlerim vardı pek giremedim okudum geçtim topiği hızlıca.. kıyafetleri hazır bebişin.. diğerlerini de kısmetse bu ay hallederim...ya evet zarpdenizi okudum.. ne yapmak lazım bu su azalma olayına bilemedim ki.. abartı su içiyorum...
aşka da bişey gelmiyo ki elden.. allah hepimizi sağlıkla yumurcaklarımıza kavuştursun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?