2011 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

selam kızlaaar,
anaaamm 3 gün topice giremedim neler olmuş zynptnc doğum yapmış maaşallahben de ilk annelerden olcam sanıyordum kendimi kader ksımet işte...bebeğin ve annesinin iyi olmasına çook sevindim daha geçmişten 1 sayfa okudum kimbilir daha neler oldu???
cumartesi kontrolumuz vardı.kızım 2800 olmuş üç hafta önce 1800 dü 1 kg almış kızım 3 haftadasuyu iyiymiş,pozisyon almış.herşey yolunda dedi doktorum kanda wbc 16 çıktı,idrarda lökosit olmadığı için ilaç vermedi doktor...ultrasonla rahim ağzının açıklığına bakamayız dedi!!sizin doktorlar neyle ölçüyorlar ki??nst yapıldı kasılmam çıkmadı )iki hafta sonraya gün verdi!!hani 36dan sonra her hafta kontrol edilmeliydik!!benim doktor da rahat mı nee??
bebek şekerlerimizi aldık,sanırım hazırız artık)hayrlısıyla gelsin meleğimiz....

3 haftada 1 kilo mu? maşallah size.benim bebiş neredeyse 1 ay geriden geliyor. gecen hafta 1700 gr.dı.temmuz 12 ye randevu verdi doktor.o güne kadar bi gelişme olmazsa hemen alırız bebeği dedi.

bende bekliyorum öyle.daha eksiklerim de tamam değil yarın çıkıp tamamlayacağım.bu saatten sonra ne olur ne olmaz.hazır olmam lazım.

biz büyüdük artık ama 9.aydayız artık her an her şey olabilir!!

bebeğine sağlıkla kavuşunca toparlar o merak etme sıkıntı yapma kendine ne küçücük bebekler doğuyor aslan gibi oluyorlar senin kuzun da yetişir hiç merak etme...)

Kızlar doğuma fotoğrafçı istiyorum.
Hastanenin fotoğrafçısı ile konuştuk. Normal Doğumlara 850 TL dedi. Sezeryan için 650 TL dedi. Çok fazla geldi bana.
Daha uygun bekliyordum. Başkasını bulucaz yada eşim çekecek... O kadar para veremem..

Siz konuştunuz mu fotoğrafçılarla...?

canım maşallah sizedr. doğum tarihini belirledimi? canım dr. bana artık haftada bir gelmemei söyledi..dr.un gerçekten rahat yada sana güveniyor

canım bebeğin kaç haftalık? inşallah normal kilosuna gelir

bizim burda 250 tl!!hamile kaldığımı öğrendiğim ilk günlerde okuldan arkadaşın arkadaşı geldi meğer doğum fotoğrafçısıymış 250 tl olduğunu söyledi süper fiyat ancak ben eşimi ikna edemedim ilk 3 ay her akşam tartıştık bu konuda o ısrarla istemediğini söyledi mantıklı bir açıklaması olmasada(ben de mecbur boyun eğdim çünkü yıpranmıştım çatışmalardan...

canım maşallah sizedr. doğum tarihini belirledimi? canım dr. bana artık haftada bir gelmemei söyledi..dr.un gerçekten rahat yada sana güveniyor

ben normal doğum düşündüğümü söylediğim için sanırım öyle...yani ısrarla sezaryan istesem belki farklı olabilirdi...gerçi doktorum son anda bile herşey değişebilir tabiki normal olmasını bizde isteriz diyor ama...bilmiyorum canımm ya kafam karışmadı desem yeridir 37 de görürüz 38 de bir daha görürüz falan diyor yani haftalar tam dolunca 15 temmuzda,22 temmuzda..çatı muayenesini de 38 in bitiminde yapcak yani 22 temmuzda .çok mu geç kalırız acaba??gerçi az önce siteden komşuyla konuştuk 3 ünde doğması gereken bebeği doğmamış 12sinde sezaryanla alınmış yani biz heran bekliyoruz ama keyfi gelmezse daha çook kalabilir bizim bıdıklar içerde)

normal olursa nezaman olcak gibi..yani beklenen doğum tarihi kaç?

slm ciciş anneler
vakit bulup bu yoğun tatilde sizleri okudum geçmişi hiç kaçırmak istemiyorum
yalnız
peppermint hiç uğramamış gözmden kaçmadı yani
zynptnccnm hayırlısı olsun bebğin ah ne gzel anlatmışsın herşeyi Allahım o günleri bizede göstermek nasip etin inş
sütünde gelmiş ohh emmsin minik baharımız

cnm maşşallah bebeğine nazar deymesin inş...
benim dr um rahim ağzı uzunluğunu ultrasonla ölçüyo her gittiğimde,seninki nasıl ölçemedi hayret...

34t1 de ama 30 haftalarda görünüyor doktor çok minyon olacak dedi.zaten böyle devam ederse içerde kalması tehlikeliymiş.tam sınırdasınız ayın 12 sinde gel bi gelişme yoksa yatırıcaz seni dedi.dua ediyorum gelişme olsun da erken doğum olmasın diye.

ben annemden sormuştum. iki hafta kadar geç doğdum ve sadece 2500tum:):) boşu boşuna içerde oturmuşum ama benim doktor erken beklenir diyip duruyor. normaşde 23 ağustosta doğum ancak 10dan sonra bekleriz diyor. bide 3 kilo civarında olacağını tahmin ediyor. annemden daha hızlı çıktım:):)

oh. ne güzel. maşallh kızına. bu hızda devam etmek dileğiyle
ya, biz eşimle baya araştırdık, bir kaç tanesiyle görüşüp anlaşacaz bu günler. ama bizim konuşacağımız fotoğrafçılar 400 gibi yapıyorlar paketleri. bide doktorumla konuştum, normal doğuma girmeleri izin veriliyor ancak sezaryen olursa zor dedi
eşimin fotoğraf çekmesini istemiyorum çünkü o sırada fotoğraf çekeyim derken tüm anıları kaçırmasını istemiyorum. ama doğumuda baktırtmam. sadece benim yanımda durur.

slm fıstık anneler...biz dr dan çok olduk geleli ama eşimin dışarı gitmesini bekledim.bilgisayar balşına geçmek için aslında ölüp bitiyom ne var ne yok napıyonuz diye ama malum sağlık durumları işte..neys e uzatmıyim.. dr aslında nidilatı keseceğini söylemişti 34 e gel bi hele diyordu bugünde devam diyor.inş 37 olsun bakalım diyor..inş olur..vajinal ultrasonla bakmadı bu seferde artık zorlamak istemiyor sanırım.dinlenbmeye devam dedi.elim ayağım fena şiş benim.burnumd a tabi..idrar tahilili yapıldı protein çıkmadı şükür fakat eritrosit çıktı çok şaşırdım 5 lt den fazla su içiyorum vişne suları hariç yani..ama bişi vermedi ona ilaç gşbi yani..çok su iç dedi bana bana annem bakıyor 15 gündür o geldi..yemekleri biraz tuzlu yapıyo s anırım şişmede unun etkiside oldu..artık tuızu kesizcez mecbur..böyle işte..bi de bugün nst sırası beklerken çarşıya gittik sabahın köründe çay bahçesind e eşimle başbaşa bişiler içtik sonradaaaa karşıdaki stüdyoda hatıra fotoğrafı çektirdik.bir kaç poz..:)) bakalım nasıl çıkacağız...

aslında doğru açıklık ultrasonla pek gözükmüyor , ultrasonla daha çok rahim ağzı uzunluğuna bakılıyor.doğru sonuç içinse vajinal ultrason yapılıyor.açıklığa alttan muayene ile bakmışlardı bana çok canım yanmıştı ve ödüm kopmuştu.siz bana zorla doğutturcanız diye azarladıydım ebeleri... :))

valla burdada pahalı ben ebelere vercem video kaydı yapsınlar.diğerlerini kendimiz çekerizx artık.ama biraz öşöyle büyüyünce fotğrafçı çağırıp değişik pozlar istiyoruz eşimle...

haziran annelerinden selamlarrrrr. nasılsınız? heyecan başladı mı kızlarrrr???

ben de öyle biliyorum anlamadım hiç...ultrasonla ölçemeyiz artık bağırsaklardan görünmez gibi bişey söyledi kasılma da çıkmayınca rahat davrandı sanırım...

bu arada bizd e odamızı aldık :)) halısı ve perdesi eksik.

benim eksikler şunlar:

halı
perde
yhatak odası beşiği
bebek arabası ( ama bunu sonra alıcam ben)
şewkerlerini sipariş verdim simay şekerden ...cumartesi gelecek inş bebiş acele etmez...:))
çikolata olarak-ta e şekerden isimli sipariş etmiştim o çok oldu geleli..hepini öpüyorum..kasılmam oldu şu an ...

bebişinle bi ömür mutlu huzurlu yaşarsınız inşallah.

küçük görülme sebebi genetikmi acaba yoksa başka sebep varmı? dr. bişey diyormu bunla ilgili? inşallah bebeğin gelişir canım

5 ağustos canım beklenen doğum tarihimiz

aramızda normalde 2-3 gün var ama benim 38. haftada alıncak

Aynen canım ben de dönmekten uyku uyuyamıyorum.

Mobilyacı bizi cuma akşamı da ekti. C.mtesi sabah 8 de getireceğim dedi ve öğlen 15:00 de geldi. Neyse sonunda kuruldu ama canımız çıktı. akşam 21:00 da gittiler. O sırada bir yandan dolap kuruldu ben biryandan tozunu temizledim, sinirlerim çok bozuktu cmtesi. Güya annem dolap kurulurken yanıma gelecekti o da beni ekti. Sonra gerçi moralinin bozuk olduğunu öğrendim c.tesi teyzem doktora gitmişti. geçen gün yapılan testlerinin bir kısmı yeni çıkmış ve akciğer kanseri teşhis edilmiş. ( rahat yazıyorum çünkü ben daha önceden tahmin ediyordum, hazırlıklıydım) O yüzden birşey diyemedim. Ben annem doğumdan itibaren yanımda olacak falan diyordum ama ben şimdiden bakıcı aramaya başlasam iyi olacak. Annemden bana fayda yok. O şimdi teyzemle ilgilenecek ayrıca, anneannmlere bakacak falan.

Neyse ki bir daha kasılmam olmadı bu arada.

Canım peki sabun mobilya kokusunu bastırıyor olmasın?!!

Geçenlerde ben de buna benzer bir rüye gördüm sonrada rüyamda bebeğimi madem çıkarabiliyorlar niye bana vermiyorlar diye üzüldüm :)))

Umarım iyisindir şuan. Haber ver bizlere...2. doğum da senden mi gelecek yoksa? aman sağlıkla gelsinler inşallah...

Canım yinede kötü değil şeker sonuçların. Diyet yapmaya devam et. Bu arada bebişine de maşallah

Kizlaaae zynptnc dogum yapti 2500 gr 48 cm bahar bebek geldi sabah 9.30 da )) sezeryanla gerceklesmis hersey iyiymis gayet sagliklilar hemen emmis annesinide )) Diger arkadaslari beklerken topikin ilk bebegi geldi )))

Resmen tüylerim diken diken oldu. allah sağlıklı bir ömür nasip etsin.

Canım sen nasıl oldun bu arada?? Var mı bir gelişme? dinleniyorsundur umarım.

Canım Elis kulağa çok hoş gelen bir isim. anlamı nedir?

Hehe pompa vs. gibi şeyleri yanar suda dezenfekte etmek hiç aklıma gelmemişti, iyi ki konudan bahsettin canım. Off sorma ya okuyunca benide deli gibi stress sardı. Bende biran önce eşyaları yıkayayım ama daha dolap havalanacak. Yıkayıp hurca kaldırsam toz olmaz tekrar değil mi?

Canım senden haber alabildiğimize sevindim. Umarım suyun bu seviyede kalır, daha da düşmez, 36 haftayı tamamlarsınız. Ara ara yaz bize, bilgi ver. Dualarımız seninle

kızlar ben çıkıyorum odamızın fotoğraflarını da ekledim. hepinize mutlu pazarlar. kendimizi çok fazla yormayalım.
http://www.kadinlarkulubu.com/agust...lerine-aldiklari-ciciler-78.html#post19953764

Canım güzel günlerde kullanın. Çok güzel olmuş. Ayrıca tavana bayıldım :)))

Güzel eğlen bakalım. Canım benim bırak çantayı hiç bir şeyim paketinden çıkmadı daha. Dolabımız daha cumartesi kuruldu. anlayacağımn. asıl ben paniklerdeyim :)))

Canım çok geçmiş olsun. Dualarım seninle.. Dinlenmene bak sakın moralini bozma. İnşallah bebeciğin sağlıkla gelecek.

Canım güzel haberlerini aldığıma çok sevindim. Kendine dikkat et.

Kızlar gerisini okuyamadım. Amma çok yazmışsınız. :)) Genel olarak ben iyiyim. Yarın sabah çalışabilir raporu almaya gideceğim devlet hastanesine umarım oradaki dr. bir sorun çıkarmaz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…