slmmm :)))
topiğin ilk annesi olmak çok güzell :))
bi yandan emzirmeye çalışıorum bi yandan yazmaya :)) hepinize iyi dilekleriniz için çookkk teşekkür ederimmm... herkesi alıntı yapmayı düşündümm ama çok uzun oluoduu :)))
kızım ve ben iyiyiz Allah'a şükür... venüs derken, suleslii nin erken doğum riski derken ve bu paniği yaşayan bi kaç arkadaşın daha tecrübelerini okurken benim başıma geleceği hiç aklıma gelmiodu... gayet rahattımm daha 1 ayım var diodum ve neredeyse bütün önemli işleri o son aya bırakmıştımkii... öle olmuomuş :)) kul kurar kader gülermiş misali 2 gün boyunca çektiğim gaz sancısı sandığım sancı doğum sancısıymış ve 1 temmuz sabaha karşı apar topar hastaneye acaba noluo die gidişim ve ardından 3 cm açılmam olduğu fakat bebeğimin 35+3 olduğundan dolayı normal doğumun riskli olabileceği bilgisi sezeryana karar verilmesi genel anesteziyle ve sabah 09:24 te bebeğimin ilk ağlaması :))) herşey o kadar hızlıydıkii annemler bile doğuma yetişemedi cnm kocacım ameliyethane kapısında tek başına bi yandan karısı bi yandan minik kızı için tek başına gözyaşı dökmesii.... herşeyy inanılmazdıı...
herşeye rağmen cnm kızım gayet sağlıklı bi şekilde 3. gününü de atlattı... herşey olup bitio kızlarrrr, hiç bişey için endişelenmemek gerekmiş eksikler tamamlanır... hiç bişeyi kafanıza takmayın... sadece boo bol uyuyuunnn :)))) işin şakası ama malesef gerçek :)) gerçi onlar için uykusuz kalmak, anlamıosun bile yorgun olduğunu :)))
neyse benden şimdilik bu kadar tickerımı değiştiriim bide :))) öptmm sizi çokk en kısa zamanda görüşürsss....
küçük görülme sebebi genetikmi acaba yoksa başka sebep varmı? dr. bişey diyormu bunla ilgili? inşallah bebeğin gelişir canım
aramızda normalde 2-3 gün var ama benim 38. haftada alıncak
venuscum, senden güzel haberler almak iyi oluor. bizi ilk sen heyecanlandırmıştın. hepimiz senin adına çok korkmuştuk ama maşallah şimdilik iyi gibisin. umarım öylede devam eder.slm fıstık anneler...biz dr dan çok olduk geleli ama eşimin dışarı gitmesini bekledim.bilgisayar balşına geçmek içinaslında ölüp bitiyom ne var ne yok napıyonuz diye ama malum sağlık durumları işte..neys e uzatmıyim.. dr aslında nidilatı keseceğini söylemişti 34 e gel bi hele diyordu bugünde devam diyor.inş 37 olsun bakalım diyor..inş olur..vajinal ultrasonla bakmadı bu seferde artık zorlamak istemiyor sanırım.dinlenbmeye devam dedi.elim ayağım fena şiş benim.burnumd a tabi..idrar tahilili yapıldı protein çıkmadı şükür fakat eritrosit çıktı çok şaşırdım 5 lt den fazla su içiyorum vişne suları hariç yani..ama bişi vermedi ona ilaç gşbi yani..çok su iç dedi bana bana annem bakıyor 15 gündür o geldi..yemekleri biraz tuzlu yapıyo s anırım şişmede unun etkiside oldu..artık tuızu kesizcez mecbur..böyle işte..bi de bugün nst sırası beklerken çarşıya gittik sabahın köründe çay bahçesind e eşimle başbaşa bişiler içtik sonradaaaa karşıdaki stüdyoda hatıra fotoğrafı çektirdik.bir kaç poz..:)) bakalım nasıl çıkacağız...
aslında doğru açıklık ultrasonla pek gözükmüyor , ultrasonla daha çok rahim ağzı uzunluğuna bakılıyor.doğru sonuç içinse vajinal ultrason yapılıyor.açıklığa alttan muayene ile bakmışlardı bana çok canım yanmıştı ve ödüm kopmuştu.siz bana zorla doğutturcanız diye azarladıydım ebeleri... :))
valla burdada pahalı ben ebelere vercem video kaydı yapsınlar.diğerlerini kendimiz çekerizx artık.ama biraz öşöyle büyüyünce fotğrafçı çağırıp değişik pozlar istiyoruz eşimle...
slm fıstık anneler...biz dr dan çok olduk geleli ama eşimin dışarı gitmesini bekledim.bilgisayar balşına geçmek içinaslında ölüp bitiyom ne var ne yok napıyonuz diye ama malum sağlık durumları işte..neys e uzatmıyim.. dr aslında nidilatı keseceğini söylemişti 34 e gel bi hele diyordu bugünde devam diyor.inş 37 olsun bakalım diyor..inş olur..vajinal ultrasonla bakmadı bu seferde artık zorlamak istemiyor sanırım.dinlenbmeye devam dedi.elim ayağım fena şiş benim.burnumd a tabi..idrar tahilili yapıldı protein çıkmadı şükür fakat eritrosit çıktı çok şaşırdım 5 lt den fazla su içiyorum vişne suları hariç yani..ama bişi vermedi ona ilaç gşbi yani..çok su iç dedi bana bana annem bakıyor 15 gündür o geldi..yemekleri biraz tuzlu yapıyo s anırım şişmede unun etkiside oldu..artık tuızu kesizcez mecbur..böyle işte..bi de bugün nst sırası beklerken çarşıya gittik sabahın köründe çay bahçesind e eşimle başbaşa bişiler içtik sonradaaaa karşıdaki stüdyoda hatıra fotoğrafı çektirdik.bir kaç poz..:)) bakalım nasıl çıkacağız...
aslında doğru açıklık ultrasonla pek gözükmüyor , ultrasonla daha çok rahim ağzı uzunluğuna bakılıyor.doğru sonuç içinse vajinal ultrason yapılıyor.açıklığa alttan muayene ile bakmışlardı bana çok canım yanmıştı ve ödüm kopmuştu.siz bana zorla doğutturcanız diye azarladıydım ebeleri... :))
valla burdada pahalı ben ebelere vercem video kaydı yapsınlar.diğerlerini kendimiz çekerizx artık.ama biraz öşöyle büyüyünce fotğrafçı çağırıp değişik pozlar istiyoruz eşimle...
ben normal doğum düşündüğümü söylediğim için sanırım öyle...yani ısrarla sezaryan istesem belki farklı olabilirdi...gerçi doktorum son anda bile herşey değişebilir tabiki normal olmasını bizde isteriz diyor ama...bilmiyorum canımm ya kafam karışmadı desem yeridir 37 de görürüz 38 de bir daha görürüz falan diyor yani haftalar tam dolunca 15 temmuzda,22 temmuzda..çatı muayenesini de 38 in bitiminde yapcak yani 22 temmuzda .çok mu geç kalırız acaba??gerçi az önce siteden komşuyla konuştuk 3 ünde doğması gereken bebeği doğmamış 12sinde sezaryanla alınmış yani biz heran bekliyoruz ama keyfi gelmezse daha çook kalabilir bizim bıdıklar içerde)
Aynen canım ben de dönmekten uyku uyuyamıyorum.
Mobilyacı bizi cuma akşamı da ekti. C.mtesi sabah 8 de getireceğim dedi ve öğlen 15:00 de geldi. Neyse sonunda kuruldu ama canımız çıktı. akşam 21:00 da gittiler. O sırada bir yandan dolap kuruldu ben biryandan tozunu temizledim, sinirlerim çok bozuktu cmtesi. Güya annem dolap kurulurken yanıma gelecekti o da beni ekti. Sonra gerçi moralinin bozuk olduğunu öğrendim c.tesi teyzem doktora gitmişti. geçen gün yapılan testlerinin bir kısmı yeni çıkmış ve akciğer kanseri teşhis edilmiş. ( rahat yazıyorum çünkü ben daha önceden tahmin ediyordum, hazırlıklıydım) O yüzden birşey diyemedim. Ben annem doğumdan itibaren yanımda olacak falan diyordum ama ben şimdiden bakıcı aramaya başlasam iyi olacak. Annemden bana fayda yok. O şimdi teyzemle ilgilenecek ayrıca, anneannmlere bakacak falan.
Neyse ki bir daha kasılmam olmadı bu arada.
Canım peki sabun mobilya kokusunu bastırıyor olmasın?!!
Geçenlerde ben de buna benzer bir rüye gördüm sonrada rüyamda bebeğimi madem çıkarabiliyorlar niye bana vermiyorlar diye üzüldüm :)))
Umarım iyisindir şuan. Haber ver bizlere...2. doğum da senden mi gelecek yoksa? aman sağlıkla gelsinler inşallah...
Canım yinede kötü değil şeker sonuçların. Diyet yapmaya devam et. Bu arada bebişine de maşallah
Resmen tüylerim diken diken oldu. allah sağlıklı bir ömür nasip etsin.
Canım sen nasıl oldun bu arada?? Var mı bir gelişme? dinleniyorsundur umarım.
Canım Elis kulağa çok hoş gelen bir isim. anlamı nedir?
Hehe pompa vs. gibi şeyleri yanar suda dezenfekte etmek hiç aklıma gelmemişti, iyi ki konudan bahsettin canım. Off sorma ya okuyunca benide deli gibi stress sardı. Bende biran önce eşyaları yıkayayım ama daha dolap havalanacak. Yıkayıp hurca kaldırsam toz olmaz tekrar değil mi?
Güzel eğlen bakalım. Canım benim bırak çantayı hiç bir şeyim paketinden çıkmadı daha. Dolabımız daha cumartesi kuruldu. anlayacağımn. asıl ben paniklerdeyim :)))
Kızlar gerisini okuyamadım. Amma çok yazmışsınız. :)) Genel olarak ben iyiyim. Yarın sabah çalışabilir raporu almaya gideceğim devlet hastanesine umarım oradaki dr. bir sorun çıkarmaz.
genetik olamaz herhalde benim tarafım uzun boylu yapılı hep.eşimin tarafı bize göre kısa ama kilolular.bizde genetik olabilir mi diye sorduk ama tam olarak bi cevap alamadık.herşey olabilir dedi.beslenme konusunda da gayet ii besleniyorum.16 kilo aldım şu ana kadar.ama sanırım bünye meselesi.bazısı doğru dürüst yemek yemeden çocuk tosun gibi oluyo bazısı da benim gibi işte. inşallah gelişir 12 temmuzda güzel şeyler duymak istiyorum.aksi halde direk doğuma giricem
beren yağmur bence
valla, sen bide izmiri düşün. geceleri sıcaktan kaç defa uyanıp duruyorum. insan klimayıda üşütürüm diye açmaya korkuyor. sıpamda çok hareketli, şimdiden uyutturmuyor. ne yapmaya çalıştığınıda bir anlayabilsem. dün gece eşim karnıma elini koyup uyuklamıştı, kızım öyle bir vurduki eşim bile direk uyandı. ama açıkçası baya güldük.
isim konusunda ise bende azraya katılıyorum beren yağmur daha hoş geliyor kulağa.
slmmm :)))
topiğin ilk annesi olmak çok güzell :))
bi yandan emzirmeye çalışıorum bi yandan yazmaya :)) hepinize iyi dilekleriniz için çookkk teşekkür ederimmm... herkesi alıntı yapmayı düşündümm ama çok uzun oluoduu :)))
kızım ve ben iyiyiz Allah'a şükür... venüs derken, suleslii nin erken doğum riski derken ve bu paniği yaşayan bi kaç arkadaşın daha tecrübelerini okurken benim başıma geleceği hiç aklıma gelmiodu... gayet rahattımm daha 1 ayım var diodum ve neredeyse bütün önemli işleri o son aya bırakmıştımkii... öle olmuomuş :)) kul kurar kader gülermiş misali 2 gün boyunca çektiğim gaz sancısı sandığım sancı doğum sancısıymış ve 1 temmuz sabaha karşı apar topar hastaneye acaba noluo die gidişim ve ardından 3 cm açılmam olduğu fakat bebeğimin 35+3 olduğundan dolayı normal doğumun riskli olabileceği bilgisi sezeryana karar verilmesi genel anesteziyle ve sabah 09:24 te bebeğimin ilk ağlaması :))) herşey o kadar hızlıydıkii annemler bile doğuma yetişemedi cnm kocacım ameliyethane kapısında tek başına bi yandan karısı bi yandan minik kızı için tek başına gözyaşı dökmesii.... herşeyy inanılmazdıı...
herşeye rağmen cnm kızım gayet sağlıklı bi şekilde 3. gününü de atlattı... herşey olup bitio kızlarrrr, hiç bişey için endişelenmemek gerekmiş eksikler tamamlanır... hiç bişeyi kafanıza takmayın... sadece boo bol uyuyuunnn :)))) işin şakası ama malesef gerçek :)) gerçi onlar için uykusuz kalmak, anlamıosun bile yorgun olduğunu :)))
neyse benden şimdilik bu kadar tickerımı değiştiriim bide :))) öptmm sizi çokk en kısa zamanda görüşürsss....
aşı küpe ne ya ??? :)))kızlar yaa benim kociş yine beni yalnız bırakıp aşı,küpe yapmaya gitti:84:haftada bir bunu yaşıyacaz sanırım...bozulsan bir türlü bozulduğunu çaktırmasan bir türlü..adam da haklı durmadan bişeyler istiyorum o da eksik bu da eksik napsın çalışmayıp??neyse anlıycanız uzuuuun saatler burdayım....
aşı küpe ne ya ??? :)))
selam kızlar,
ağustosun ilk bebeği gelmiş ne güzel. zynp gözünüzaydın allah analı babalı sağlıkla büyütmek nasip etsin inşallah. darısı bizlerin başına :)
Narçiçeği16 sen bursadamısın neresinden ?
bende iznikliyim aslen ama bursada yaşıyorum hatta evlenince eeşimin işi nedeniyle 6 ay orhangazide yaşadım :)
Aynen canım ben de dönmekten uyku uyuyamıyorum.
Mobilyacı bizi cuma akşamı da ekti. C.mtesi sabah 8 de getireceğim dedi ve öğlen 15:00 de geldi. Neyse sonunda kuruldu ama canımız çıktı. akşam 21:00 da gittiler. O sırada bir yandan dolap kuruldu ben biryandan tozunu temizledim, sinirlerim çok bozuktu cmtesi. Güya annem dolap kurulurken yanıma gelecekti o da beni ekti. Sonra gerçi moralinin bozuk olduğunu öğrendim c.tesi teyzem doktora gitmişti. geçen gün yapılan testlerinin bir kısmı yeni çıkmış ve akciğer kanseri teşhis edilmiş. ( rahat yazıyorum çünkü ben daha önceden tahmin ediyordum, hazırlıklıydım) O yüzden birşey diyemedim. Ben annem doğumdan itibaren yanımda olacak falan diyordum ama ben şimdiden bakıcı aramaya başlasam iyi olacak. Annemden bana fayda yok. O şimdi teyzemle ilgilenecek ayrıca, anneannmlere bakacak falan.
Neyse ki bir daha kasılmam olmadı bu arada.
Canım peki sabun mobilya kokusunu bastırıyor olmasın?!!
Geçenlerde ben de buna benzer bir rüye gördüm sonrada rüyamda bebeğimi madem çıkarabiliyorlar niye bana vermiyorlar diye üzüldüm :)))
Umarım iyisindir şuan. Haber ver bizlere...2. doğum da senden mi gelecek yoksa? aman sağlıkla gelsinler inşallah...
Canım yinede kötü değil şeker sonuçların. Diyet yapmaya devam et. Bu arada bebişine de maşallah
Resmen tüylerim diken diken oldu. allah sağlıklı bir ömür nasip etsin.
Canım sen nasıl oldun bu arada?? Var mı bir gelişme? dinleniyorsundur umarım.
Canım Elis kulağa çok hoş gelen bir isim. anlamı nedir?
Hehe pompa vs. gibi şeyleri yanar suda dezenfekte etmek hiç aklıma gelmemişti, iyi ki konudan bahsettin canım. Off sorma ya okuyunca benide deli gibi stress sardı. Bende biran önce eşyaları yıkayayım ama daha dolap havalanacak. Yıkayıp hurca kaldırsam toz olmaz tekrar değil mi?
Canım senden haber alabildiğimize sevindim. Umarım suyun bu seviyede kalır, daha da düşmez, 36 haftayı tamamlarsınız. Ara ara yaz bize, bilgi ver. Dualarımız seninle
Canım güzel günlerde kullanın. Çok güzel olmuş. Ayrıca tavana bayıldım :)))
Güzel eğlen bakalım. Canım benim bırak çantayı hiç bir şeyim paketinden çıkmadı daha. Dolabımız daha cumartesi kuruldu. anlayacağımn. asıl ben paniklerdeyim :)))
Canım çok geçmiş olsun. Dualarım seninle.. Dinlenmene bak sakın moralini bozma. İnşallah bebeciğin sağlıkla gelecek.
Canım güzel haberlerini aldığıma çok sevindim. Kendine dikkat et.
Kızlar gerisini okuyamadım. Amma çok yazmışsınız. :)) Genel olarak ben iyiyim. Yarın sabah çalışabilir raporu almaya gideceğim devlet hastanesine umarım oradaki dr. bir sorun çıkarmaz.
bende dönmekten uyuyamayanlardanım
sola dönüyom bebiş bastırıyo sağa dönüyom bebiş ittiriyo eziyorumki rahatsız oluyo diye uyuyamıyorum
cnm dolabınız gelmiş güle güle kullanın inş uzatmalı oldu çok ama deymiştir tabi
bu arada teyzenede çok üzüldüm Allah şifasını versin geçmiş olsun...
cnm sabun ben dediğim gibi iç çamaşırlarımın olduğu çekmecelerdede kullanıyorum süper oluyoo
kocişimede akam sordum nasıl dolapların kokusu diye oda gayet güzel için rahat olsun dedi
13hazirandan beri havalandırdım bugüne kadar yeter çıkmıştır artık benimkinin kokusu
hafif diyetle şekerinde üstesinden gelicem cnm şükür yükse çıkmadı rahatız
heheh bana demişinki bırak çantayı eşyalrı çıkarmadım
heheh sanki ben çıkardımmı hepsi paketinde poşetlerde duruyo haftaya yıkama ütülemeye başlayacam kısmetse....
kızlarrrr
facebookta prima dünyasında ilk hediyem çekilişi yeniden başlatılmış
sayfayı beğenip çekilişe katılabilirsiniz
tabi öncekinde katılmayanlar...
selam kızlaaar,
anaaamm 3 gün topice giremedim neler olmuş zynptnc doğum yapmış maaşallahben de ilk annelerden olcam sanıyordum kendimi kader ksımet işte...bebeğin ve annesinin iyi olmasına çook sevindim daha geçmişten 1 sayfa okudum kimbilir daha neler oldu???
cumartesi kontrolumuz vardı.kızım 2800 olmuşüç hafta önce 1800 dü 1 kg almış kızım 3 haftada suyu iyiymiş,pozisyon almış.herşey yolunda dedi doktorum kanda wbc 16 çıktı,idrarda lökosit olmadığı için ilaç vermedi doktor...ultrasonla rahim ağzının açıklığına bakamayız dedi!!sizin doktorlar neyle ölçüyorlar ki??nst yapıldı kasılmam çıkmadı )iki hafta sonraya gün verdi!!hani 36dan sonra her hafta kontrol edilmeliydik!!benim doktor da rahat mı nee??
bebek şekerlerimizi aldık,sanırım hazırız artık)hayrlısıyla gelsin meleğimiz....
maşallah canım bebeğine
valla inan bende gittim şimdi bulgur pilavı yapmaya hehehe benimkide 32 de 1900 dü 35. haftada tekrar kontrolümüz var bende deniyim şu bulgur işini:))))
canım rahim uzunluğuna ultrasonla bakıldı benimde. ama açıklığa vajinal muayene yapılıyo bildiğim kadarıyla
teyzene geçmiş olsun.annenin işi de zor.ikinize de allah kolaylık versin.bizim odada bebişin dolabı yok onun yerine büyük dolap yaptırdık.inşallah yatakla şifonyerde çok koku yapmaz.
bende dönmekten uyuyamayanlardanım
sola dönüyom bebiş bastırıyo sağa dönüyom bebiş ittiriyo eziyorumki rahatsız oluyo diye uyuyamıyorum
cnm dolabınız gelmiş güle güle kullanın inş uzatmalı oldu çok ama deymiştir tabi
bu arada teyzenede çok üzüldüm Allah şifasını versin geçmiş olsun...
cnm sabun ben dediğim gibi iç çamaşırlarımın olduğu çekmecelerdede kullanıyorum süper oluyoo
kocişimede akam sordum nasıl dolapların kokusu diye oda gayet güzel için rahat olsun dedi
13hazirandan beri havalandırdım bugüne kadar yeter çıkmıştır artık benimkinin kokusu
hafif diyetle şekerinde üstesinden gelicem cnm şükür yükse çıkmadı rahatız
heheh bana demişinki bırak çantayı eşyalrı çıkarmadım
heheh sanki ben çıkardımmı hepsi paketinde poşetlerde duruyo haftaya yıkama ütülemeye başlayacam kısmetse....
kızlarrrr
facebookta prima dünyasında ilk hediyem çekilişi yeniden başlatılmış
sayfayı beğenip çekilişe katılabilirsiniz
tabi öncekinde katılmayanlar...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?