2011 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Ya bu nasıl birşeydir anlamadım. İş yerindeyim şuan ama tutamadım göz yaşlarımı. Canım allah analı babalı büyütmek nasip etsin inşallah. Bahar bebek sağlıklı bir ömür sürsün... Bizlerde inşallah sağlıkla kuzularımızı kucağımıza alırız.

küçük görülme sebebi genetikmi acaba yoksa başka sebep varmı? dr. bişey diyormu bunla ilgili? inşallah bebeğin gelişir canım

aramızda normalde 2-3 gün var ama benim 38. haftada alıncak

genetik olamaz herhalde benim tarafım uzun boylu yapılı hep.eşimin tarafı bize göre kısa ama kilolular.bizde genetik olabilir mi diye sorduk ama tam olarak bi cevap alamadık.herşey olabilir dedi.beslenme konusunda da gayet ii besleniyorum.16 kilo aldım şu ana kadar.ama sanırım bünye meselesi.bazısı doğru dürüst yemek yemeden çocuk tosun gibi oluyo bazısı da benim gibi işte. inşallah gelişir 12 temmuzda güzel şeyler duymak istiyorum.aksi halde direk doğuma giricem

venuscum, senden güzel haberler almak iyi oluor. bizi ilk sen heyecanlandırmıştın. hepimiz senin adına çok korkmuştuk ama maşallah şimdilik iyi gibisin. umarım öylede devam eder.

haberler güzel 34 oldu 37 de olur inşallah.eksikler tamamlanır nasılsa,ben de arabayı sonra alıcam.bizim de mobilyalar daha haftaya gelecek.

bazen geç gelesi tutuyor bebişlerin,ben de bekletmişim bizimkileri.süreyi yeterli görmüş çağırmamış diye düşünelim,iyi olsun.bebişin kgsuna da biz de geçen hafta 1800 duk heveslendim şimdi bende

teyzene geçmiş olsun.annenin işi de zor.ikinize de allah kolaylık versin.bizim odada bebişin dolabı yok onun yerine büyük dolap yaptırdık.inşallah yatakla şifonyerde çok koku yapmaz.

Son düzenleme:

inşallah güzel haberler duyarsın.. inşallah bebeğin gelişimi iyidir ve yediklerin bebeğine yaramıştır haberlerini bekliycem canım...

beren yağmur bence

benimde favorim beren yagmur :)))

yaa ben iyiyim demicem valla bi daha ne zaman iyiyim desem kötü biseyler oluyo bugün biraz kasilmalarim oldu yine ama simdi durdu gibi. esim calisiyo baska kimse yok doktora gitmem bile bi mesele (( neyse 2 gün sonra doktora gidicem zaten diye simdilik panik yapmak istemiyorum. dua edin kizlar bizim ufaklik erken gelmesin...

kızlar yaa benim kociş yine beni yalnız bırakıp aşı,küpe yapmaya gitti:84:haftada bir bunu yaşıyacaz sanırım...bozulsan bir türlü bozulduğunu çaktırmasan bir türlü..adam da haklı durmadan bişeyler istiyorum o da eksik bu da eksik napsın çalışmayıp??neyse anlıycanız uzuuuun saatler burdayım....

maşallah cnm allah analı babalı büyütsün :) doğum hbrini alınca çok heyecan yaptık topikce senden hiç beklemiyoduk erkenci davrandı bahar bebek neyseki sende oda iyisiniz

aşı küpe ne ya ??? :)))

selam kızlar,

ağustosun ilk bebeği gelmiş ne güzel. zynp gözünüzaydın allah analı babalı sağlıkla büyütmek nasip etsin inşallah. darısı bizlerin başına :)

Narçiçeği16 sen bursadamısın neresinden ?

bende iznikliyim aslen ama bursada yaşıyorum hatta evlenince eeşimin işi nedeniyle 6 ay orhangazide yaşadım :)

bende dönmekten uyuyamayanlardanım
sola dönüyom bebiş bastırıyo sağa dönüyom bebiş ittiriyo eziyorumki rahatsız oluyo diye uyuyamıyorum
cnm dolabınız gelmiş güle güle kullanın inş uzatmalı oldu çok ama deymiştir tabi
bu arada teyzenede çok üzüldüm Allah şifasını versin geçmiş olsun...
cnm sabun ben dediğim gibi iç çamaşırlarımın olduğu çekmecelerdede kullanıyorum süper oluyoo
kocişimede akam sordum nasıl dolapların kokusu diye oda gayet güzel için rahat olsun dedi
13hazirandan beri havalandırdım bugüne kadar yeter çıkmıştır artık benimkinin kokusu
hafif diyetle şekerinde üstesinden gelicem cnm şükür yükse çıkmadı rahatız
heheh bana demişinki bırak çantayı eşyalrı çıkarmadım
heheh sanki ben çıkardımmı hepsi paketinde poşetlerde duruyo haftaya yıkama ütülemeye başlayacam kısmetse....
kızlarrrr
facebookta prima dünyasında ilk hediyem çekilişi yeniden başlatılmış
sayfayı beğenip çekilişe katılabilirsiniz
tabi öncekinde katılmayanlar...

bende yan yatamıyorum devamlı ittiriyo sırt üstüde rahat edemiyorum zor geçiyo valla geceleri:))
prima dünyasına baktım ama ilk hediyem sayfasını açmıyo(

maşallah canım bebeğine
valla inan bende gittim şimdi bulgur pilavı yapmaya hehehe benimkide 32 de 1900 dü 35. haftada tekrar kontrolümüz var bende deniyim şu bulgur işini:))))
canım rahim uzunluğuna ultrasonla bakıldı benimde. ama açıklığa vajinal muayene yapılıyo bildiğim kadarıyla

ben çok bulgur pilavı yemedim bu sürede sadece 1 defa yaptım sanırım..ama çok dinlendim etkisi var sanırım küçük doğcak derken böyle giderse 3,5 kg geçicek benim minik kuşum)gerçi tekmelerinden belliydi büyüdüğü acayip acıyor canımm)

seninki de 3kg bulur valla 35 te )

maaşallah süphanallah diyelim nazar deymesin kuzucuklara....
anladım benim doktor da bunu demek istedi herhalde aman zaten vajinal muayeneden kaçabildiğim kadar kaçmayı düşünüyorum)

Son düzenleme:
teyzene geçmiş olsun.annenin işi de zor.ikinize de allah kolaylık versin.bizim odada bebişin dolabı yok onun yerine büyük dolap yaptırdık.inşallah yatakla şifonyerde çok koku yapmaz.

Saol canım iyi dileklerin için. Biz de bebek odası almadık bir duvarı tavana kadar dolap yaptırdık. herzaman_seninle 2 hafta havalandırdım diyor. umarım biran önce gider koku keza fazla vakit kalmadı. :))

Saol canım, sevindiğim ve rahat olduğum nokta çok başında teşhis konulmuş olması.
hacı şak,ir sabunu ben de deniyeyim o zaman .
Ya benimkilerde aynen pşetlerle duruyor ben 2 hafta sonra başlarım. haftaya mı dönüyorsun tatilden?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…