ben çok bulgur pilavı yemedim bu sürede sadece 1 defa yaptım sanırım..ama çok dinlendim etkisi var sanırım küçük doğcak derken böyle giderse 3,5 kg geçicek benim minik kuşum)gerçi tekmelerinden belliydi büyüdüğü acayip acıyor canımm )
seninki de 3kg bulur valla 35 te)
maaşallah süphanallah diyelim nazar deymesin kuzucuklara....
anladım benim doktor da bunu demek istedi herhalde aman zaten vajinal muayeneden kaçabildiğim kadar kaçmayı düşünüyorum)
Saol canım iyi dileklerin için. Biz de bebek odası almadık bir duvarı tavana kadar dolap yaptırdık. herzaman_seninle 2 hafta havalandırdım diyor. umarım biran önce gider koku keza fazla vakit kalmadı. :))
Saol canım, sevindiğim ve rahat olduğum nokta çok başında teşhis konulmuş olması.
hacı şak,ir sabunu ben de deniyeyim o zaman .
Ya benimkilerde aynen pşetlerle duruyor ben 2 hafta sonra başlarım. haftaya mı dönüyorsun tatilden?
şu vücuda da sürülebilen sinek ilaçlarından almıştım geçen yaz.fesleğen vardı masamda,hem kendime hem etrafa sıktım.fesleğene de gelmiş.ama o geldiği bölüm resmen kahverengiye döndü..sonra kurudu.. demek ki baya tehlikeli dedim kendi kendime..bebeği nasıl etkiler bilmiyorum.. ama sineklerin yemesi de çok kötü bi durum..
Günaydınn fıstıklar ....
Gece hiç uyuyamadımm bugün nası geççek bilmem..
Cmt doktora gittik.. 2025 gr olmuş oğlum.. Ben 1,5 kilo almışım doktor tansiyonun kilo alımın çok iyi dedi.. Toplamda 9 kilo almış oldum..
Kabızlıktan ölmek üzreydim bi şurup yazdı bakalım etkisi olucak mı..
Doğum konusunda ne düşünüyosunuz dedim.. Sizin gibi hastalarda ( kan pıhtılaşması nedeniyle iğne ve asprin kullanıyorum) riske atmamak için planlı doğum istiyoruz dedi. O da sezeryan oluyo dedi peki dedik kendinden çok emin . Normalde 27 ağustostu tarih. 15-20 ağustos arası alalım dedi..
öncesinde iğneyi-asprini kescekmiş falan filan.. Içim bi hoş oldu ben sezeryandan da korkuyorum galiba .. Bi de doğum daha da yaklaştı ya..
Bebişi göremedik geöçen ayda yüzünü göstermemişti neyse iyi olsun da 3 hafta sonra görürüm artık. Biraz önden gitmeye başlamış kilosu da azcık fazlaymış.. şu bulgur pilavını abarttım galiba...
Buarada niveanın natta çantasını aldım. 50 tlye .. çanta çok hoşuma gitti ayrıca bakım çantası almıycam .. Chiccoda %50 indirim var...ama hala pahalı bence ürünler güzel ama
kızlar son günlerde kasılmalarım arttı ve dün akşam tam 2 saat boyunca karnım taş gibi semsert oldu.uzandım geçmedi yürüdüm geçmedi naptıysam olmadı sonra baktım az da olsa yumuşamış fakat iki saat sürdü.bu kasılmalar bebeğe zarar verirmi korkuyorum.normal mi bir de bu kadar uzun sürmesi.bazen de on dakika kadar yürüdüğümde böyle oluyor.
şimdi benim eşim ankarada olduğundan orada oturan annelerden bebek mağazalarını özellikle de park yatak bebek arabası satan yerleri(bide siz yatak olarak ne aldınız park yatakların içine sünger gibi bişi koyuyorlar ben daha iyi bişi almak istiyorum)söylemelerini isticektim siz nerelerden alışveriş yaptınız ?bide tabi fiyatları uygun olan yerler olursa bildiğiniz daha iyi olur.iyi geceler herkese
herkesler rahatça uyusun bu gece inşalllah
şimdi benim eşim ankarada olduğundan orada oturan annelerden bebek mağazalarını özellikle de park yatak bebek arabası satan yerleri(bide siz yatak olarak ne aldınız park yatakların içine sünger gibi bişi koyuyorlar ben daha iyi bişi almak istiyorum)söylemelerini isticektim siz nerelerden alışveriş yaptınız ?bide tabi fiyatları uygun olan yerler olursa bildiğiniz daha iyi olur.iyi geceler herkese
herkesler rahatça uyusun bu gece inşalllah
kızlar son günlerde kasılmalarım arttı ve dün akşam tam 2 saat boyunca karnım taş gibi semsert oldu.uzandım geçmedi yürüdüm geçmedi naptıysam olmadı sonra baktım az da olsa yumuşamış fakat iki saat sürdü.bu kasılmalar bebeğe zarar verirmi korkuyorum.normal mi bir de bu kadar uzun sürmesi.bazen de on dakika kadar yürüdüğümde böyle oluyor.
kızlar günaydın.
çok acil cevaplar bekliyorum sizden...
Dün akşam kızım acayip hareketliydi.komşuya başsağlığına gittik, deli gibi tekmeledi durdu ve karnımın üst kısmı çok acıdı. Sadece küçük bir bölge.
Sonra eve geldik, ağrı artmaya başladı. Ayağa kalkamaz oldum, feci bir ağrı saplandı. Ara ara azalıyor ara ara sertleşiyordu. Zar zor yatağa gittim, sabah kalktım. Yine ağrı var ama azalmış. Dokununca az da olsa ağrıyor...
Tekmelemeye bağlı ağrı bu kadar sürer mi? Birde ilk defa yaşıyorum böyle bişeyi. Sizlerde de oluyor mu?
canım geçmiş olsun.ben şimdiye kadar hareket ederken sadece anlık acı hissettiğim oldu.. O kadar tekmelenmedim ama..
Ağrı saplandı, ayağa kalkamadım diyosun önemli bişey olduğunu sanmıyorum ama yine de bi doktoruna danışsan. Tekmelenmek de bu kadar ağrı yapmaz gibi geldi bana
canım kan sulandırıcı iğne bende oluyorum,coraspini kestik,ben normal doğum istiyodum ama bize yapmıyolarmıymış?...bide doğumdan ne kadar önce kesiyolarmış ilacı,ya ani doğum olursa,bunları konuştunuzmu hiç?bende sormadım doktora daha....
CANIM YAPMIYORUM DEMEDİ PLANLI DOĞUMU TERCİH EDERİM DEDİ. VALLA GÜVENDİM BAŞINDAN BERİ BEN DE HİÇ YOK BEN NORMAL DÜŞÜNÜYORUM DEMEDİM. BELKİ O ZAMAN TAMAM DERDİ BİLMİYORUM ARTIK. ÖZEL HASTANEDE YAPCAK DOĞUMU İNAN ÜCRETİ BİLE SORAMADIM Bİ TUTUKLUK GELİYO BANA DOKTORDAYKEN.. YANILMIYOSAM ASPİRİNİ 5-6 GÜN , İĞNEYİ 1-2 GÜN ÖNCE KESCEM DEDİ. Bİ ZARARI OLUR MU FALAN DEDİK BENİM BİRSÜRÜ BÖÖLE HASTAM VAR DEDİ.. ŞİMDİ BÖYLE DE DEYİNCE Bİ BİLDİĞİ VAR DEYİP SUSUYO İNSAN.. ERKEN DOĞUM MESELESİ İÇİN DE ÇOK BEKLEMEDEN 12-10 GÜN ÖNCE ALALIM RİSKE ATMAYALIM DEDİ. 3 HAFTA SONRA GİTTİĞİMDE KESİNLEŞTİRECEKMİŞ BU KONULARI.. SENİNKİ NE DİYCEK ACABA ? BU KONULAR DA FİKİR BİRLİĞİ YOK ASLINDA YA..
Dokununca hala ağrıyor... Haklısın sabaha kadar ağrı olmaz herhalde...Arıycam şimdi doktoru...
Sağol canım.
CANIM BİLGİ ALINCA YAZ BURAYA AKLIMIZ KALMASIN SEN DE
canım kan sulandırıcı iğne bende oluyorum,coraspini kestik,ben normal doğum istiyodum ama bize yapmıyolarmıymış?...bide doğumdan ne kadar önce kesiyolarmış ilacı,ya ani doğum olursa,bunları konuştunuzmu hiç?bende sormadım doktora daha....
canı kasılmaların olunca karnının içine acıyomu,böyle yürürken karnını alttan tutma isteği duyuyomusun acıdan?benim öyle oluyorda...çok yürüme ,dinlen bolca...ben önce anlamadım ama bu basınçdan dolayı rahim ağzı açılmaya başlarmış,uzarsa doktora git...
valla canım ben ankaradayım,sadece park yatak aldım odamıza koymak için,bebek odasını büyüyünce düşündük nasip olursa...aşağı eğlencede ana caddede bi bebek mağazası vardı,tesadüfen denk geldik indirimde vardı,içine visco süngerde verdi birde anakucağı,cristalbaby marka aldık...uyguna geldi bize...hatta aynı yerden hastane çıkışı ve küvette aldık baya indirim yaptılar...
bide forumda bi topic vardı ankaralı hamişlerin nerden alışveriş yaptıkları üzerine orayı bulabilirsen,baya iyi bilgilerde vardı orada...
canım bu anlattıkların çok önemşli şeyler.bence hemen dr a gitmelisin.nst yapılsın ağrı ve kasılmayı s erum ve ilaçlarla durduruyorlar çünkü..bende aynı şikayetleri yaşadım ve rahim a ğzı uzunluğum çok ama çok kısa şimdi..sürekli yatıyorum biliyosun..
CANIM YAPMIYORUM DEMEDİ PLANLI DOĞUMU TERCİH EDERİM DEDİ. VALLA GÜVENDİM BAŞINDAN BERİ BEN DE HİÇ YOK BEN NORMAL DÜŞÜNÜYORUM DEMEDİM. BELKİ O ZAMAN TAMAM DERDİ BİLMİYORUM ARTIK. ÖZEL HASTANEDE YAPCAK DOĞUMU İNAN ÜCRETİ BİLE SORAMADIM Bİ TUTUKLUK GELİYO BANA DOKTORDAYKEN.. YANILMIYOSAM ASPİRİNİ 5-6 GÜN , İĞNEYİ 1-2 GÜN ÖNCE KESCEM DEDİ. Bİ ZARARI OLUR MU FALAN DEDİK BENİM BİRSÜRÜ BÖÖLE HASTAM VAR DEDİ.. ŞİMDİ BÖYLE DE DEYİNCE Bİ BİLDİĞİ VAR DEYİP SUSUYO İNSAN.. ERKEN DOĞUM MESELESİ İÇİN DE ÇOK BEKLEMEDEN 12-10 GÜN ÖNCE ALALIM RİSKE ATMAYALIM DEDİ. 3 HAFTA SONRA GİTTİĞİMDE KESİNLEŞTİRECEKMİŞ BU KONULARI.. SENİNKİ NE DİYCEK ACABA ? BU KONULAR DA FİKİR BİRLİĞİ YOK ASLINDA YA..
CANIM BİLGİ ALINCA YAZ BURAYA AKLIMIZ KALMASIN SEN DE
Canım sordum doktora...
Lokal bir ağrı var ise, bebek tırnaklamış olabilir dedi. Minoset al geçer dedi. Eğer akşama kadar geçmezse gel mutlaka dedi.
Bu haftalarda bebek hareketleri ağrı verebiliyormuş. Tüm karında ağrı olursa tehlikeli imiş...
Şimdilik rahatladım ama hala dokununca ağrıyor...
Canım sordum doktora...
Lokal bir ağrı var ise, bebek tırnaklamış olabilir dedi. Minoset al geçer dedi. Eğer akşama kadar geçmezse gel mutlaka dedi.
Bu haftalarda bebek hareketleri ağrı verebiliyormuş. Tüm karında ağrı olursa tehlikeli imiş...
Şimdilik rahatladım ama hala dokununca ağrıyor...
canım geçmiş olsun ..benim ağrım yok ama gecen haftalarda dr. artık tırnaklanmaya başlıyor..hatta yüzünde tırnak iziyle doğabilir demişti
selam herkese. bir sorum olacak. 32 hafta çalışabilir raporu sgk ya bildiriliyor mu? yoksa sadece kurumamı bildireceğiz.
canım ben kuruma verdim kurumda muhasebeye verdi....bugünde çalışmaz raporu alcam..onuda yine kuruma kurumda muhasebeye vercek...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?