2011 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

masallah canim :)) benim oglanda 2 gundur cok canimi acitiyo tekmeleriyle bende buyudugunu hissedebilyorum:))) dedigin dinlenmenin cok faydasi var. ben evde olmama ragmen rahat rahat uzanip aksami edemiyorum 3 yasinda bi oglum daha var onla oyna, yemekti falan derken aksam nasil oluyo farkedemiyorum bile..

geçmiş olsun cnm teyzen rahatsızlanmış dolap içinde gözün aydın malum baya beklettiler seni kokusuda geçer hemen yerleştirirsin bebişin eşyalarını çok zevkli bişi

geçmiş olsun My_Little_Sun_shine...tez zamanda şifa dilerim teyzen için...benim annemde eşimle nişanlı olduum dönemde göğüs kanseri olmuştu...rutin kontrollerinde çıktı ama erken teşhis olduğu için çok şükür sorunsuz atlattı...teyzenin de güzel haberlerini paylaşırız inşallah buradan

Son düzenleme:
kızlar son günlerde kasılmalarım arttı ve dün akşam tam 2 saat boyunca karnım taş gibi semsert oldu.uzandım geçmedi yürüdüm geçmedi naptıysam olmadı sonra baktım az da olsa yumuşamış fakat iki saat sürdü.bu kasılmalar bebeğe zarar verirmi korkuyorum.normal mi bir de bu kadar uzun sürmesi.bazen de on dakika kadar yürüdüğümde böyle oluyor.

şimdi benim eşim ankarada olduğundan orada oturan annelerden bebek mağazalarını özellikle de park yatak bebek arabası satan yerleri(bide siz yatak olarak ne aldınız park yatakların içine sünger gibi bişi koyuyorlar ben daha iyi bişi almak istiyorum)söylemelerini isticektim siz nerelerden alışveriş yaptınız ?bide tabi fiyatları uygun olan yerler olursa bildiğiniz daha iyi olur.iyi geceler herkese

herkesler rahatça uyusun bu gece inşalllah

sağol canım teşekkür ederim......

canım kan sulandırıcı iğne bende oluyorum,coraspini kestik,ben normal doğum istiyodum ama bize yapmıyolarmıymış?...bide doğumdan ne kadar önce kesiyolarmış ilacı,ya ani doğum olursa,bunları konuştunuzmu hiç?bende sormadım doktora daha....

canı kasılmaların olunca karnının içine acıyomu,böyle yürürken karnını alttan tutma isteği duyuyomusun acıdan?benim öyle oluyorda...çok yürüme ,dinlen bolca...ben önce anlamadım ama bu basınçdan dolayı rahim ağzı açılmaya başlarmış,uzarsa doktora git...

valla canım ben ankaradayım,sadece park yatak aldım odamıza koymak için,bebek odasını büyüyünce düşündük nasip olursa...aşağı eğlencede ana caddede bi bebek mağazası vardı,tesadüfen denk geldik indirimde vardı,içine visco süngerde verdi birde anakucağı,cristalbaby marka aldık...uyguna geldi bize...hatta aynı yerden hastane çıkışı ve küvette aldık baya indirim yaptılar...

bide forumda bi topic vardı ankaralı hamişlerin nerden alışveriş yaptıkları üzerine orayı bulabilirsen,baya iyi bilgilerde vardı orada...

bu arada zeynepcim tekrar hayırlı olsun canım...birlikte hayırlı ,sağlıklı,mutlu bir hayatınız olsun ...darısıda bize olsun inşallah...

canım park yatak için hepsiburada da güzel yataklar var bir bak istersen ben ordan aldım güzel de çıktı fermuarlı kılıfı var antibakteriyel.

günaydın kızlar kociş sınav görevi var erkenden kalktık kahvaltı hazırladım. benim bebek odam hafta sonu gelecek oooo ne zaman koku çıkacak da halı tül alınacak bakalım hayırlısı hepinize koccaman selamlar........

canım bu anlattıkların çok önemşli şeyler.bence hemen dr a gitmelisin.nst yapılsın ağrı ve kasılmayı s erum ve ilaçlarla durduruyorlar çünkü..bende aynı şikayetleri yaşadım ve rahim a ğzı uzunluğum çok ama çok kısa şimdi..sürekli yatıyorum biliyosun..

Kızlar günaydın.
Çok acil cevaplar bekliyorum sizden...

Dün akşam kızım acayip hareketliydi.Komşuya başsağlığına gittik, deli gibi tekmeledi durdu ve karnımın üst kısmı çok acıdı. Sadece küçük bir bölge.

Sonra eve geldik, ağrı artmaya başladı. Ayağa kalkamaz oldum, feci bir ağrı saplandı. ara ara azalıyor ara ara sertleşiyordu. Zar zor yatağa gittim, sabah kalktım. Yine ağrı var ama azalmış. Dokununca az da olsa ağrıyor...

Tekmelemeye bağlı ağrı bu kadar sürer mi? Birde ilk defa yaşıyorum böyle bişeyi. Sizlerde de oluyor mu?

canım geçmiş olsun.ben şimdiye kadar hareket ederken sadece anlık acı hissettiğim oldu.. O kadar tekmelenmedim ama..
Ağrı saplandı, ayağa kalkamadım diyosun önemli bişey olduğunu sanmıyorum ama yine de bi doktoruna danışsan. Tekmelenmek de bu kadar ağrı yapmaz gibi geldi bana

Dokununca hala ağrıyor... Haklısın sabaha kadar ağrı olmaz herhalde...Arıycam şimdi doktoru...

Sağol canım.

kasılmalar esnasında ağrı olmuyor sadece o gerilme hissi beni rahatsız ediyor o kadar.
venüsçüm seni biliyorum sürekli yatıyosun.ben de hamileliğimin ilk aylarını yatarak geçirmiştim gerçekten çok zordu.
bu cuma kontrolüm var eğer tekrar böyle uzun süreli kasılma yaşarsam mutlaka giddeceğim doktora

selam herkese. bir sorum olacak. 32 hafta çalışabilir raporu sgk ya bildiriliyor mu? yoksa sadece kurumamı bildireceğiz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…