2011 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

bu arada tünaydın teyzoşlar:)
gece gene dön dön sabahı zor ettim...
dolaba koyduğumuz haci şakir sabunlar işe yaramaya başlamış kızlar...iyi bir gelişme bu...
az sonra koltukları yıkamaya gelecekler...öğlen de halıları almaya gelecekler...yıkamaya veriyoruz...bi telaş var evde anlayacaanız...camlar,perde ve temizlik de en son iş olacak..onu da bi 10güne halledeceğiz kısmetse...
şu bebişlerin tırnaklama olayını da ilk kez duydum yaw...arada bende de oluo o tip şeyler....acaba ondan mıdır???
neyse kaçtık biz şimdi..herkese güzel bir gün diileriz kuzumlaaaaaa

bende halılarımı cuma vericem yıkamaya sonrada annemler gelen kadar sermem zaten onlar gelince serilisn odamızda bugun öğleden sonra gelecek bende sabunu aldım şimdiden inşallah koku çabuk çıkar
cumaya kadın geliyo temizliğime

*mutfak inecek
*perdeler yıkanacak
*salonda vitrin büfe inecek
*halılar gidecek
ozaman temizlik işim bitiyo
hepsi bu hafta yetişmezsede haftaya da yapar biraz işimşz bter :))) ayyyy kızım için aylardır ne teleş ne heyecan evdeki heşey elden geçmiş olcak valla :)))

haaaa zynptnc dediki parmak arası terlik çok kullnaışlı olmuyomuş bilginize
hadi görüşürüzzz:))) ütümüz varda biraz onu yapayım :))

Son düzenleme:

çok geçmiş olsun cnm kötü şeyler düşünme dinlenirsen görüceksin toparlanır bebiş allahtan kan akışında normalmiş bol bol dua edicem cnm

sorum kaynadı kızlar
benim gibi olan var mı ?
panik halledyim

kizlar;
cok cok tesekkur ederim;

yatiyorum, dinleniyorum, sebze meyve yiyorum; bulgur da yiyeyim bakalim

insallah bebegim hizla toplar kendini

ciddi misin cnm??
cok sasirdim; sen yazdin da ben kacirdim belki de.. sana da cok gecmis olsun;
bugun biraz dinleneyim; abdest alip okucam hepimizi,n bebekleri icin cnm

cnm sen 12 temmuzda 35 haftalik mi oluyorsun? gelisme olmazsa dogumu baslatacaklar oyle mi?
Allah'im hakkimizda hayirlisi olsun insallah.

sen de evde yatiyor musun surekli??

cnm, amin sagol

senin icin de hayirlisi; bisey cikmaz ins. cnmm

çok geçmiş olsun cnm kötü şeyler düşünme dinlenirsen görüceksin toparlanır bebiş allahtan kan akışında normalmiş bol bol dua edicem cnm

sagolun kizlar; dualarinizi eksik etmeyinn

sementa cnm soylemistim daha once ablam ve enistem umreye gittiler;
k.valisem avcilarda biz pendikte; trafik olmayan saatte 1 satte gideriz; yavas kullanir artik esim, napalim ...

sorum kaynadı kızlar
benim gibi olan var mı ?
panik halledyim

cnm bu kasılmalar bende 3 haftadır çok şiddetli var bazen 10 dk bir geliyor doğuma hazırlık demişti doktorum 2 hafta önce perşembe tekrar kontrole gidicem bakalım ne dicek çünkü artık sancıyla geliyo yatıp dinleniyorum panik yapma ama doktorunla irtibatlı ol

Canım aynısı dün bende de oldu..Bende kontrolümü bugüne aldım korkudan..Nerdeyse nefes bile alamadım...doktorum pozisyon değiştirince geçerse sorun yok dedi ama benim ki geçmedi...Bakalı 5.30 kontroüm...Dua ile sende panik yapma....Bişey olmıcak hayırlısıyla...

peppermint canım sat a baksan 35 haftayı geçtim ama geç döllenmeymiş bilmemneymiş doktora göre 33 ya da 34. haftalardayım ultrasona göre 31 deyim bende hesabımı şaşırdım artık. doktora sorduk ne yapalım 12 temmuza kadar beslenme konusunda yada yatıp dinlenme konusunda filan.o da normal yaşantına devam et özellikle yapman gereken bişey yok dedi.benimkinde de kan akışında filan bi problem yok.beslenme konusunda da sorun yok 16 kilo aldım şimdiye kadar.genetik mi dedik herşey olabilir dedi.herşey kafa karısıklığı anlayacağın.bekliyoruz 12 temmuzu o gün belli olacak bi gelişme yoksa hemen yatarsın dedi.bende yatmaktan kasıt ne dedim.sezeryan dedi.normal doğum tehlikeli olabilirmiş.

bebek tırnaklaması nasıl oluyor

teşekkür ederim kızlar ilginize ben şu topici de inceleyeyim bakayım iyice.neler varmış neler yokmuş

canım biliyorsun bu durumda moral ve psikoloji çok önemli sen iyi ol ki bebeğinde iyi olsun(bunu başarmak senin elinde)
tüm iyi dileklerim ve dualarım seninle çok geçmiş olsun
bol bol su iç sola yat gerçekten çok iyi geliyor.(belki zaten yapıyorsundur bunları bilemiyorum )

sorum kaynadı kızlar
benim gibi olan var mı ?
panik halledyim

geçmiş olsun ama sertleşmeler kasılmalar herkeste oluyor canım bundan korkma bence
ama emin olmak istiyorsan ve içini rahatlatmak istiyorsan bi doktorunla görüş.nst ye bağlanacaksındır büyük bi ihtimal.nst sonucuna göre ne yapılacağına karar verilir.
tekrardan geçmiş olsun

Güzelim dualarımız seninle.. Allah hepimizin yardımcısı olsun.. HAdi bakalım, inşallah hayırlısıyla sağ salim kucağına almak nasip olur bebişini.. Oğlumla ilgili hastalandığında ya da endişelenecek bir durum olduğunda, Benden önce anneliği tatmış bir arkadaşım "Anne olmak kolay değil, sabırlı, metanetli ve soğukkanlı olmak zorundasın, karalar bağlamak çare olmuyor hatta anneler için lükse giriyor" der her zaman... ne kadar doğru olduğunu zamanla ve tecrübelerle öğrendim... bazen rastgele sarfettiğimiz kelimelerin, ancak yaşandığında aslında ne anlama geldiklerini öğrendiğimiz gibi... sen de şimdi sabırlı ol, unutma ki içinde taşıdığın canı senden önce Allah koruyor... sen moralini yüksek tut ki bebiş de senin stresinden nasibini almasın... varsın biraz geriden gelsin, sağlıklı sıhhatli, anomalisiz doğsun da biraz minyon doğsun... kaldı ki daha vaktin var ve mutlaka bebeğin normal bir doğum kilosuna ulaşacaktır.. hem sezeryan olma ihtimalinin canını sıkmasına da sakın izin verme... herşey bebişlerin sağlıklı doğması için planlanıyor artık.. RAbbim hepimize hayırlı doğumlar, sağlıklı bebekler nasip etsin inşallah...

merhaba ben de ağustos annesi olacağım inşallah.ama kendime doktor bulamıyorum.34,haftadayım ve hala nerye gideceğimi bilmiyorum.

geçmiş olsun canım iyi düşün iyi olsun soldan soldan dinlen :)

peppermint çok geçmiş olsun .İçini ferah tut.İnşallah bebeğini sağ salim kucağına alırsın .Sezeryan veya norml farketmez önemli olan sağlığı . Dualarım seninle
cerenimo benimde geçen haftalarda karnımda sertleşme olmuştu.ama benim üşüttüğümden dolayı öyle olmuştu. . Korkma canım. bence yinede bi doktra gitmekte fayda var

Canım dualarım seninle okurken gözlerim doldu inan hala bu hftlarda riskli şeyler çıkması çok kötü ama sen ben de minyonum diyordun sanırım bulgurla beraber bebeklere en çok süt ürünleri aldırıyor diye duymuştum süt tüketimini bol bol arttır canım inş.minnoş kızımız sağlıcakla geride olsa normal dünyaya gelecek 2.500 geçse yeter cnm
dinlen bol bol bende önümüzdeki salı ayrılıcam git gide korkularım artıyor hareketlerim iyice kısıtlandı ve daha bebeğin yatağını bile almadık :-((

cnm ayetel kürsin hemen okudum
inş bebeğin saglıkla dogacak nasıl olsa ıznede ayrılmıssın artık bol bol yatar dınlenırsın bak sola yatmanın cok onemı varmıs
ben gece bıle süreklı solumda yatıyorum solumda kalkıyorum en rahat ettıgım yer sol tarafım
gerçi çürüdü artık solum yata yata ama hersey onlar ıcın
bıde sende du bulgur pilavını ye bakalım hergun yapsın annen yada k. valıden ye ok
kefır bulursan hergun kefır ıc bakalım ıns ıse yarar cnm dua et bolbol bızde dualarımızda unutmucaz senii
canını sıkıp streste yapma bebegınle konus süreklı ok :))

yarın gidicem bakalım inşallah güzel şeyler söyler
nazara çok inanırım nazar değdi ne güzel gidip geliyodum...
iriyim diye aaa burda doğuracaksın diyenler mi ararsın ?
ikiz mi diye soranlar mı ?
of offfff sizene yaaaa

canımm benim dualarımız seninle inşllh ii haberlerini alcaz bebeğinin sen bol bol dinlen canımm moralini bozma ...

cnm ayda 1 banada oluyo oyle buyudukce ve yerı daraldıkca haraketlerı sert ve acıtıcı oluyo benım dr da onemlı deıl demıstı bende senın gıbı panık oldum bıde benımkı 2 gün sürmüştü düşün :)

efsung
bardaklar ve sekerler cok güzel olmus masallah da o bezden parta olayını ilk defa gördüm ne kadar hos olmus
cocugun bezledıkce pasta yenıp bıtıyo heee :))))))))) cok hoss yaaa

my little sun shıne
cnm gecmıs olsun teyzenın rahatsızlıgı ıns sıfa ıle son bulur rabbım sıfalar versın

vermidon
cnm demek sende kan sulandırıcı kullanıyosun senı duymamısmıstım ben
cnm artık kan sulandırıcı ıgneler bı rısk cıkarmıyomus amelıyat olacagın gun bıle vurulabılrısın ama tedbır amaclı 1-2 gun ıncesınde kesıyolar
benım dr aspırın 35 de kesecek 15 temmuzda randevum var..
dogum konusunda da rıske atmamak ıcın sezeryan yapıyolar ama epıdural ve spınal rıskılıymıs embolı rıskı olusturyomus

cerenimo
cnm kasılmalar normal ama cok siddetlenırse dr a sor bı nst ye falan baglarlar ok

ya su tırnaklama olayını da sımdı duydum demek tırnakları cıkmıs oluyo bu haftalarda ayyy :)) yerım ben onun tırnaklarını

ayy arkadaşım Allah yardım etsin bebişin büyüsün sağlıklı gelsin inşallah
bizim bebeğe de zayıf dedi başta üzüldüm ama sağlıklı olması önemli sen de dikkat et dinlen benim de bu hafta son artık gelmicem işe biraz dinlenelim çok zor oluyor artık...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…