2011 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

duanı ettim canım aklıma geldkçe gene ederim,allah ikinize de sağlık nasip eder inşallah.geçer gider bu günleri de anılarda bırakırsınız güzel zamanlarınız olur bebişinle.

Kızlar bişey soracam size; İKEA'dan kim bebek beşiği almıştı? Alan arkadaş tekrar biraz bilgi verebilir mi? Nasıl kullanışlı mı, kaliteli mi? içinin yatağını nevresimini nerden aldınız. Bu hafta sonu önerileriniz doğrultusunda ya bu bahsettiğiniz yataktan ya da park yataktan alacağım.

öyle valla birde benim evde bir yaramaz daha olunca zor evde de dinlenmem ama artık allah yardım edecek inş.

doğru canım umre olayını hatrladım..kayınvalidenle yakınmşsınz sorun olmaz o zaman..gitte dinlen bol bol

Kizlar merhaba,

32+4 gunluk hamileyim ve bugun ultrasona girdim. Bebegin kilosu 2255 gr. normalden %10 buyuk dediler ama buradaki bebeklere göre kiyaslaniyor. O yuzden size danismak istedim. Bildiginiz bir site var mi bebegin bas ve karin cevresinin, kilosunun degerlerine bakayim cok mu ileride

Pepermint insallah ebebgin zamaninda dogar, sakin ama sakin moralini bozma size gerekli en önemli seylerden biri de moral su an. balik tabletleri alman da cok iyi olmus, hazir turkiyedesin balik, bulgur, sut urunleri , yumurta, ceviz bunlara agirlik verirsen belki bebegin kucuk minyon dogar ama gelisimini tamamlamis olur. Unutma moralini yuksek tut :)

dua okudum ikiniz icin de, insallah her sey yolunda gider...

Son düzenleme:

canım sakın moralini bozma bol bol dinlen
bak çok şükür 2. şıkmış sizin için geçerli olan moralini yüksek tut canım
dua ediyorum bende sürekli canım

ben dün 31+5ken girdm ultrasyona bebek 1900 gramdı ben 2000 olmştur diyordm..canım kimilerinin minyon oluyor senın bebişte biraz tosun..sağlığı iyiyse hiç bunları düşünme

bende dün kontroldeydim benim bebişte 2 hafta önden gidiyormuş 31 haftalığım 33 haftalık görünüyo baş alın karın çevresi.. kilosu 2021 gr.. ona göre kıyaslayabilirsin belki

canım bunların hepsi çok çok güzel olmuş bayıldım valla:))

bugün kuzenim doğum yaptı kızı oldu akşam hastaneye gidicez. ayy çok heyecanlandım ben yine bazen çabuk geçsin zamanda çabuk doğsun istiyorum:)))
bu aralar hareketleri çok sert canım çok yanıyo büyüyo herhalde ondandır dimi

korkutmak istemem ama ağrı bazen duyulmayan bişley..kasılma sırasında ağrıda olabiliyor ama her zaman duyulmuyor.mesela ben ilkinde sadece sertleşme var diye gitmiştim a ma manyak ağrı çıktı nst de..mesela şu an kasılma var bende ama ağrı hisetmiyorum.olabilride olmayabilirde.. (

canım okudum hemen hem de hepimiz için de okudum.bişey olmaz merak etme.kan akımı varsa sorun yok.gelişim geriliği olmaz.sadece senin fıstık biraz kibar bir hanım olur op kdar...

aman Allah ı ne güzel olmuş o bez pasta :))

ilk sizde gördüm valla.herşeyi bilirim diye geçiniyom bide :)) ayy bende mi yapsam.ama bez var süs yok bend e.zaten beceremezdim heralde..almayada gidemem..ama bayıldım yani..

evet canım nazar nazar..ben de nazardan oldum..minicik karnıma büyümüş d edilerde başka şey demediler.. ( kiloyu sen almamışın bebek kilolu doğar deiler daha neler neler..ama kem gözle bakanlara hakkımı helal etmiyorum.50 gündür ne çektiğimi bir ben bilirim Bir Allah...

My_Little_Sun_Shine canim teyzene acil sifalar diliyorum cok gecmis olsun

Canım çok teşekkür ederim. arada dua ederken aklınıza gelirse dua edin. Hamilelerin duasına biliyorsun çok inanıyorum.

geçmiş olsun cnm teyzen rahatsızlanmış dolap içinde gözün aydın malum baya beklettiler seni kokusuda geçer hemen yerleştirirsin bebişin eşyalarını çok zevkli bişi

Teşekkür ederim canım bakalım erken teşhis olduğu için umutluyum..

Evde gelip gidip dolaba bakıyorum. Herşeyini biz çizip tasarlayınca daha bir keyifli oldu. :)) Dediğin gibi içini yerleştirmek için sabırsızlanıyorum.

İnşallah canım ya. Şimdi biyopsi yapılacak ama teyzem grip olduğu için yapılamıyor. Ama doktor da ümitli. Eğer akciğer kapasitesi yeterli gelirse ( çünkü 1 yılda 4 büyük ameliyat geçirdi belden) ameliyatla hemen kurtuluruz diyor.

beğenmeye doyamadım unutup bi daha beğeneyim dedimhormonlar işte unutmuşum
bizim şekerler geldi bugün, dün vermişler kargoya.resimdeki gibi aynı ben beğendim.kutuda biraz eğilip bükülmüşler.resmini akşama yuklerim.

kızlaar ynei kontrolden geldik oğluşum çok iiyiymiş çok şükür . iyice aşağıya inmiş artık doğum pozisyonunu almış kilosu 2600 olmuş doktor böyle giderse çok beklemez bu oğlan dedi bakalım hakkımızda hayırlısı olur inşallah 2 hafta önden gidiyomuş tombilim benim :)

aman canım sen yinede fazla erken isteme :))) Bazen bende biran önce doğsun diyorum sonra amannnn diye dilimi ısırıyorum...Bu arada Allah analı babalı büyütmek nasip etsin bebişi...

maşallah oğluşuna canım. 2600 g olmuş bu saatten sonra doğsada birşeycik olmaz inşallah ama yinede sen ona söyle zamanını beklesin :)))

[
bebeğinizi allah analı babalı büyütmeyi nasip etsin..darısı biz bekleyenlerin başına inşallah:26:

maşallah canım oğluşuna,nazarlardan korusun yarabbim

Kızlar ben de bugün 32. hafta çalışabilir raporu almaya doğumevine gittim. Ya gerçekten devlet dairelerinden nefret ediyorum. sabah dr. un ilk randevusuydum. gayet neşeli girdim, günaydın dedim o andan itibaren adam okadar aksi ve uyuz davrandı ki sinirlerim hopladı. Sabah sabah birde fırça yedim doktordan.Neymiş özele parayı veriyor sonra işimiz düşünce oraya gidiyormuşuz. ( ulan yasayı çıkaran ben miyim? keyif alıyorum sanki senin ağız kokunu çekmekten. devlet kendi diploma verdiği doktorumun raporunu kabul etti de ben keyfine mi geldim)) diyemedim tabi. o sırada daha da saydı. Oda da ultrason olmasına rağmen bakmadı ve ben nereden bileyim senin 32 haftalık gebe olduğunu bana ultrason görüntüsü lazım diyip radyolojiye yoladı. Tabi iş aksamasın diye ya sabır çekerek çıktım ama çıkar çıkmaz hüngür hüngür ağlamaya başladım sinirimden. Radyolaji en erken yarın akşam 17:00 de gelebilirsin dedi. Bende kendi doktorum ameliyatta olduğu için çalıştığım hastanedeki bir doktor arkadaştan rica ettim ultrason görüntülerini verdi. Geri doğum evine gittim. Bu seferde bunu radyolog çekmemiş raporu yok dedi. Geri dönüp rapor yazdırdım. Vs. derken sabah 08:00 de gittiğim doğum evinden 11:30 da raporumu alarak çıktım ama bütün sinir sistemim altüst oldu. Bunun bir de 37. hftası var. Off!!!

Bu arada 29+ 4 de 1668 g olan oğlum bugün 32+ 0 da 2055 g olmuş. SAT a göre 30 ağustos görünen doğum tarihi ama ultrasona göre 21 ağustos yazıyor kağıtta

azra cığım eklenti yapıp yazmamışım sana. Çok saol iyi dileklerinden dolayı.

Canım maşallah bebişine

selam kizlar gene 5 dakika geldim gidecegim. nasil herkesler. dilerim iyidir sorun yoktur. biz iyiyiz sukur. sicaklar bunaltiyor vs. annem gelicek 2 haftaya onun heyecani var. bole simdilik. sizler nasilsiniz??

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…