2011 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

bende dün kontroldeydim benim bebişte 2 hafta önden gidiyormuş 31 haftalığım 33 haftalık görünüyo baş alın karın çevresi.. kilosu 2021 gr.. ona göre kıyaslayabilirsin belki

bas cevresi falan degerler aklinda mi canim, istersen yaz.

GErci karsilastirmak dogru degilmis degerleri :) Max. 10 gun ileride görunuyor bebek ama normaldir diye dusunuyorum, hem ölcen doktora hem icinde bulundugu siviya, anneye babaya.... bir suru etkene bagliymis ve hata payi %12.5 mis bu ölcumlerin.

Su son bir ay cok stresli gecti falan o yuzden etkilenmis olabilir bebek ama elimden geldigince moralimi yuksek tuttum, artik daha iyi beslenecegim malum son aylar... bakalim sekeri iyice azaltacagim :)

My_little_sun_shine sana kilo degerimi yazacagim demistim ama su son haftalar biraz sorunlu gecti falan, dedigin önerileri uyguluyorum, yuruyuslerimi aksatmiyorum. Bu halde hala kilo alirsam da alirim diyorum ne yapayim he he :) 12 kilo aldim su ana kadar 4 kilo daha alsam 16 ile tamamlanir hamilelik, olsun :) Önerilerin ve yardimlarin icin bir kez daha tesekkur ederim sana. DUn teyzeni okudum, umarim her sey yoluna girer... Devlet daireleri konusunda haklisin, insanin susup söylemek istediklerini yutkunmasi cok kotu bir sey. anne olmak sanirim böyle bir sey, gecen benim de basima geldi, bebegim icin susmam gerekiyordu önceden olsa icim icimi yer, simdi rahatim cunku dogrusu susmak su an :) O yuzden sinirlenip bosuna bebegine zarar verme...

kızlar geçen haftalarda facebook a üye olanlara uygun fiyata prima geldiğinden sözetmiştiniz.
ben üye olmadım henüz bilgisi olan varsa yazabilir mi?

selam kizlar gene 5 dakika geldim gidecegim. nasil herkesler. dilerim iyidir sorun yoktur. biz iyiyiz sukur. sicaklar bunaltiyor vs. annem gelicek 2 haftaya onun heyecani var. bole simdilik. sizler nasilsiniz??

oo ne guzel annen geliyormus super yaaa :) Destek olacak sana :)

zynptnc dogum yapti:) haberin var mi bilmiyorum gerci, ben sik giremedigim icin takip edemiyorum. Eski bir haber olabilir :)

senerd evet canim ya cok heyecanli.

evet haberim var kids go faceden yazmisti bana. sonra herkese sordum detaylari. cok heyecanli bisey cidden. bakalim ilk bebisler gelmeye basladi. dogumlari cok merak ediyorum ama buyuk ihtimalle dogum yapinca kimsenin pek vakti olmuyor anlatmayaD ben yinede bir topik actim bize. bakalim ilk kim anlaticak hikayesini. bu arada sizlere tesekkurde yazdim orda bakinD

http://www.kadinlarkulubu.com/agust...s-anneleri-dogum-hikayeleri.html#post19979824

eveeet okudum cok guzel olmus :) duydulandim bile :) bir ay icinde bir suru dogum gerceklesecek, umarim hepsi sorunsuz gecer...

canım hemen dua okudum senin için.
çok geçmiş olsun raporunu aldın artık bol bol dinlen.bak nasıl işe yarayacak.

eveeet okudum cok guzel olmus :) duydulandim bile :) bir ay icinde bir suru dogum gerceklesecek, umarim hepsi sorunsuz gecer...

sorma canim. bende yazarken duygulandim:)) aynen dedigin gibi isallah hep cok guzel hikayeler duyariz. herkesin dogumu sorunsuz gecer saglikla alirlar bebislerini kucagina.

selam kizlar gene 5 dakika geldim gidecegim. nasil herkesler. dilerim iyidir sorun yoktur. biz iyiyiz sukur. sicaklar bunaltiyor vs. annem gelicek 2 haftaya onun heyecani var. bole simdilik. sizler nasilsiniz??

Canım bizler kimi gün iyi kimi gün telaşlıyız şu sıralar. ama en azından çok şükür kimsenin atlatamayacağı büyük bir derdi yok. Annenin geliyor olmasına çok sevindim. Ev bitti mi? Eva Mina' nın odası ne alemde?

Canım istediğiniz zaman sormak istediğin birşey olduğunda yazabilirsin. Herzaman yardıma açığım. :) 16 kg ile tamamlarsan fazla olmaz korkma. ama daha yukarısı olmamasına özen göster. Senin rapor olayın falan ne oldu? Halledebildin mi?

merhaba kızlar bizde bugün doktora gittik.oğluşum 2 kg olmuş suyuda iyiymiş.dün akşam kasılmalarım olmuştu .doktora bahsettim.idrar tahlili ve nts istedi.herşey yolundaymış çok şükür.
bu arada 37. haftaya kadar çalışır raporunu istedim.ben özel bi hastaneye gidiyorum sgk anlaşmalı.bana antetli kağıtlarında 32 haftada olduğumu 37 ye kadar çalışacabileceğimi gösteren yazı verdiler.yani şimdi 37.haftaya kadar başka bişey yapmama gerek yokmu?bu rapor değilki acaba sonradan problem yaşarmıyım? illede devlet hastanesinemi gitmek gerekiyor yoksa?kafam karıştı bilgisi olan varsa yazarsa sevinirim.

canım hepsi çok hoş...ama bez pasta dediğin şey tam olarak ne anlamadım..birde fotosunu tekrar düz koyarsan belki daha iyi anlarım..o dört yuvarlak şey yanyana onuda anlayamadım..şerbet bardağını anladım kağıt tutacağıda bebek şekeri yerine dağıtacaksın sanırım....

canım ben ikeadan beşik aldım henüz kurmadım ama çok kullanışlı olacağını düşünüyorum ben park yatakları sevmediğim için böyle bir seçim yaptım eğer seviyorsan park yatak da alabilirsin
kalite olarak benim aldığım fena değil yani ikeada 120 ye de beşik var 350 ye de
benim aldığım işte bu IKEA Turkey - MAPA Mobilya ve Aksesuar Pazarlama A.Ş.

ilerde bir tarafı açılıp küçük bir karyola da oluyor
içine yatağı ve alezi de ikedan aldım
ama henüz nevresim takımı ve yan korumalarını almadım

Canım çok tatlı şeyler yazmışsın. Aynen katılıyorum sana. çoğu zaman kendi annelerimizden çevremizden bekleyipte göremediğimiz ilgiyi gördük burada bizbirimizden. Sizler hepiniz benim için de ayrı ayrı değerlisiniz. Çok isterim aslında doğumlardan sonra keşke kuzucuklarımızla birlikte biryerlerde görüşebilsek. Tabi ki birçoğumuz telaşe içerisinde buraya yazmaya vakit bulamayacağız ama seyrekte olsa haberleşip iletişimi koparmamayı dilerim.

kızlar bugün çalışamaz raporumu aldım çalıştığım kuruma götürdüm..şeker içinde dahiliyeye uğradım..insülün dozunu artıdı...ayrıca bugün halılarım cıbı cıbı yapmaktan gelicek..oh mis gibi olmuştur inşallah..eşim mutlaka açtır bak diyor temzimi? kurumuş mu diye.....şimdi vitrinlerin tozunu alıp örtülerimide sericem..allahın izniyle başka hiç iş kalmıycak....

canım benim yatakta bunun aynısı..birde dolap aldım..ama 350 tl ye bebek yatağı ben görmedim canım..çocuk yataklarımı acaba 350 tl dediğin?

nil çiçekcimbende ıkeadan nevresim takımı aldım alizesini aldım..içine yatağını aldım..hatta yastıkta aldım ama yastık için erken daha..cibinlik alıcam daha..birde dolap içi için kapaklı kutular aldım..bebeğin bornozu küvetini hep ordan aldım..kullanışlı gibi

gelişimci, scedcedu, cevaplarınız için teşekkür ederim kızlar, bende hafta sonu gidip bi bakayım şu yataga :)))

slmm kızlar tatilimizden sizlere ve minnoşlarınıza slmlar....
nasılsınız
bizde herşey yolunda kızımda harektler azaldı ama genede hareketli şkürler olsun
siz teyzoşlara bi bakalım dedik...
hacı şakiri dene cnm bak çok faydasını göreceksin
iyi bi bulş gerçekleştirdim gerçekten
cnm artık cuma günü dönmeyi planlıyorum haftasonu ev işlerimi halleder haftaya ptesi yıkamaya başlarım diye düşünüyorum
topikte senle ben kaldık heralde yıkamayan

bu arada sana sorayım cnm benim şeker sınırda olduğu için yarım yağlı st içiyorum ben ve sabah akşam büyük kola bardağınla içiyorum yani günde iki koca bardak,fazlanın zararı olurmu bana kalsa 3 kere bile içerim ama azı kara çoğu zarardır diye içmiyorum...yada 0.1 yağ oranlılarda var ondanmı içsem..

cnm benim ayetel kürsini hemen okuyacam şimdi...
gerçekten morelmen 0 bi kontrol geçirmişin ina ben dayanamaz hemen başlardım ağlamaya
ama şkürki ilk ihtimal değilmiş kilo alamamasına sebep
nasılsa şimdiden sonra izinlisinde evde bol bol yemekler yiyip dinlen hiç bişi yapma yapacak bişeyinde kalmadı zaten
bak benimde biliyosun geriden geliyodu morelim sıfırdı
bulguru çoğalttım ve sabah akşam büyük kola bardağınla süt içmeye başladım biraz olsun düzeldi sende dene cnm laktozsuz içiyodun sen sanırım olsun öyle iç genede iç.
bi sonraki kontrolünde herşey daha güzel olacak inan...

gelişimci, scedcedu, cevaplarınız için teşekkür ederim kızlar, bende hafta sonu gidip bi bakayım şu yataga :)))

ama şunuda hatırlatayım..ya ıkeanın elemanları gelmesi gerek yada eşinin becerikli olması gerekçünküğ kutular halinde alıyorsun kendin yapıyorsun....

canim benim saol. yaa odamiz bitmedi bizim. sole bi durum var. burdaki odalarda dolap kendinden birde odanin diger tarafida cam boydan boya. geriye 2 taraf kaliyor onunda yarisi kaloriferD annem geldiginde yatar nede olsa bebis bikac ay bizim yatakodasinda olucak diye hemde ben bazi geceler orda kalirim diye ikeadan cok sirin bi acilap yatak ama kanepe gibi bisey aldik. olcmemisiz cok buyuk geldi. biraz cami kapamak zorunda kaldik. sora o soyledigim leander stig yatagi aldik. inanilmaz bir yatak. onu koyduk odaya tek bi yer kalmisti zaten. iste odanin isiklarini falan aldik koydurttuk. perdeyi aldik ve perde hani geciriliyorya halkalarla adini unuttum onu aldik koyduk. hali aldik kis icin koymaya. simdi stickers alicaz bitek cekmeceli bisey alicaz kaloriferin oraya baska ben kapamak istemiyorum odayi. yere oyuncaklar falan alicam. ole canim. senin oda ne alemde.

saol jnm. bence bebekler biraz buyuyunce yine yazisacagiz. bebekle ilgili sorularimizi vs yazacagiz. gorusecegizde bence. koopmayalim kesinlikle cok guzel seyler paylastik beraber.

ama şunuda hatırlatayım..ya ıkeanın elemanları gelmesi gerek yada eşinin becerikli olması gerekçünküğ kutular halinde alıyorsun kendin yapıyorsun....

Merak etme eşim bu tip konularda oldukça beceriklidir, onun el aletleri için evin bir bölümünü ayırdık düşün :))) eşime güveniyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…