canım hepsi çok hoş...ama bez pasta dediğin şey tam olarak ne anlamadım..birde fotosunu tekrar düz koyarsan belki daha iyi anlarım..o dört yuvarlak şey yanyana onuda anlayamadım..şerbet bardağını anladımkağıt tutacağıda bebek şekeri yerine dağıtacaksın sanırım....
merhaba kızlar bizde bugün doktora gittik.oğluşum 2 kg olmuş suyuda iyiymiş.dün akşam kasılmalarım olmuştu .doktora bahsettim.idrar tahlili ve nts istedi.herşey yolundaymış çok şükür.
bu arada 37. haftaya kadar çalışır raporunu istedim.ben özel bi hastaneye gidiyorum sgk anlaşmalı.bana antetli kağıtlarında 32 haftada olduğumu 37 ye kadar çalışacabileceğimi gösteren yazı verdiler.yani şimdi 37.haftaya kadar başka bişey yapmama gerek yokmu?bu rapor değilki acaba sonradan problem yaşarmıyım? illede devlet hastanesinemi gitmek gerekiyor yoksa?kafam karıştı bilgisi olan varsa yazarsa sevinirim.
19972232]
CANIM YAPMIYORUM DEMEDİ PLANLI DOĞUMU TERCİH EDERİM DEDİ. VALLA GÜVENDİM BAŞINDAN BERİ BEN DE HİÇ YOK BEN NORMAL DÜŞÜNÜYORUM DEMEDİM. BELKİ O ZAMAN TAMAM DERDİ BİLMİYORUM ARTIK. ÖZEL HASTANEDE YAPCAK DOĞUMU İNAN ÜCRETİ BİLE SORAMADIM Bİ TUTUKLUK GELİYO BANA DOKTORDAYKEN.. YANILMIYOSAM ASPİRİNİ 5-6 GÜN , İĞNEYİ 1-2 GÜN ÖNCE KESCEM DEDİ. Bİ ZARARI OLUR MU FALAN DEDİK BENİM BİRSÜRÜ BÖÖLE HASTAM VAR DEDİ.. ŞİMDİ BÖYLE DE DEYİNCE Bİ BİLDİĞİ VAR DEYİP SUSUYO İNSAN.. ERKEN DOĞUM MESELESİ İÇİN DE ÇOK BEKLEMEDEN 12-10 GÜN ÖNCE ALALIM RİSKE ATMAYALIM DEDİ. 3 HAFTA SONRA GİTTİĞİMDE KESİNLEŞTİRECEKMİŞ BU KONULARI.. SENİNKİ NE DİYCEK ACABA ? BU KONULAR DA FİKİR BİRLİĞİ YOK ASLINDA YA..
bende şöyle duydum 24 saat önceden kesmek yeterliymiş fakat o zamanda epidural ve spinal yapılamıyormuş,onun için 1 hafta önceden kesmek gerekiyorlarmış ,benimde doğum zamanı belli değil,genel anestezidende çok korkuyorum...bakalım artık hayırlısı hakkımızda...doktoruma bu gidişimde bi soracam,aniden doğum olursa ne yapılır diye...
gunaydin arkadaslar;
dun cok kotu bir kontrol gecirdim; buyuk stres yasadim.
dun once 32. hafta calisamaz raporumu aldim; sonra doktoruma gittim;
muayeneye basladi;
bebegimin olcumleri hep kucuk cikti; ortalama 29. haftada cikti; 3 hafta geriden geliyor gelisimi.
3 hafta once 1200 gr.di, simdi sadece 1400 gr olmus; doktor bebek kilo almiyor; cok kucuk dedi; renkli doppler cektirelim dedi; eger bebege kan akisi yoksa gebeligi hemen sonlandirip dogumu baslatmamaiz gerekebilir dedi.. cok buyuk sok gecirdim, ilk kez de yalniz gitmistim kontrole esim yoktu;
hastaneye gittim doppler cektirmeye; orda da ogle tatiliymis 40 dk beklettiler; o 40 dk nasil gecti bilmiyorum
doppler sonucumla yine doktoruma gittim;
doppler'e gore ise28 haftalik cikti bebek; 4 hafta geriden geliyor :-((((
ama kan akisinda problem yokmus (Allah'a cok cok sukurr)
doktor sik sik kontrollerle takip edicez dedi; ama doppler raporun olumlu dedi; bebegin bu sekilde geriden gelmesi 2 nedenle olur dedi; 1.si bebege anneden kan akisi yoktur, bebegin gelisimi durmustur, bu tehlikeli olan durum dedi; 2.si bebek yapisal olarak kucuktur dedi; senin durumun 2.ye uyuyor dedi; kucuk bir bebegin var dedi; iyiki izne ayrildin dedi, hep sola yatip dinlen dedi; balik yagi tableti verdi, cok etkisi olmaz belki ama yine de allaim sabah aksam dedi,
devamli bebegin hareketlerini takip et, azalirsa hemen beni ara dedi
bebegim cok kucuk dogarsa normal dogumda travma gecirebilirmis; o yuzden buyuk ihtimal sezeryanle almamiz gerekebilir dedi; kucuk bebekleri zor dogumla dogurtmamiz iyi olmaz dedi; sadce rahim agzi guzelce acilir, hersey yolunda gider, cok kolay bir normal dogum ihtimali olursa normal dogum yaptiririz dedi..
bu hafta evdeyim; annem yemek yapip gonderecek (ablamin cocuklarina baktigindan gelemiyor)
haftaya k.validemlere gidicez; 1 hafta o bakacak bana;
donunce de ablam gelmis olacak biraz da annemde kalivcam falan.
oyle idare edicez
ilk kontrolum 16sinda kizlar;
nolur bana birer ayetel kursi okuyun, sizn dualariniz kabul olur; bebegim buyusun biraz :-((((
canım yaa benim yaşadıklarımın aynısını yasıyorsun.aynı şeyler olmuş ikimize de ve aynı şeyler söylenmiş.dönüp tekrar okudum dedim uykuluyken ben mi yazdım acaba diye . benim de 31. haftada 1200 gr.dı ama 28 haftada görünüyodu.iki hafta sonra 29 haftalık görünüyodu 1400 gr olmustu. doktor hemen dopler istedi.sana söylenenleri söyledi.bende gecen hafta bi perinatologa gittim belki kendi doktorum anlamamıstır diye. ama sonuç aynı 34 haftalık olması gerekirken daha 30. haftalarda görünüyo.1700 gr.olmus
12 temmuza gün verdi o zamana kadar bi geliişme olmazsa hemen almamız gerekecek bebeği dedi.normal olması zormuş bebek açısından.nasıl gelecek 12 temmuz bilmiyorum.
her gece kabus görüyorum.bu gece de rüyamda bana narkoz veriyolardı bebeğimi almak için.ben ağlıyordum almayın bebeğimi o daha büyümedi diye.sürekli dua ediyorum Allahıma ne olur büyüsün birazcık diye.seni şu anda çok iyi anlıyorum yaşadığımız durum çok zor allah yardımcımız olsun.birbirimize dua edelim.hayırlısıyla büyür bebeklerimiz inşallah.
ne kadar zor zamanlar yaşıyorsunuz,inşallah sağlıkla sonuçlanacak,ikiniz içinde dua ediyorum hususi dualarımdasınız....Allah yardımcınız olsun kızlar...2 ay sonra bu günlerimizi gülümseyerek analım inşallah...
vermidon
cnm demek sende kan sulandırıcı kullanıyosun senı duymamısmıstım ben
cnm artık kan sulandırıcı ıgneler bı rısk cıkarmıyomus amelıyat olacagın gun bıle vurulabılrısın ama tedbır amaclı 1-2 gun ıncesınde kesıyolar
benım dr aspırın 35 de kesecek 15 temmuzda randevum var..
dogum konusunda da rıske atmamak ıcın sezeryan yapıyolar ama epıdural ve spınal rıskılıymıs embolı rıskı olusturyomus
canım evet benimde endişem epidural yada spinal yapamamaları,gerçi hayırlısı olsunda...yoksa sezeryan yada normal doğumda çok bi bu konuda risk yok diye okudum...ama doktoruma bi sorayım bakalım,bu konuda ne düüşünüyo..
Merak etme eşim bu tip konularda oldukça beceriklidir, onun el aletleri için evin bir bölümünü ayırdık düşün :))) eşime güveniyorum.
gunaydin arkadaslar;
dun cok kotu bir kontrol gecirdim; buyuk stres yasadim.
dun once 32. hafta calisamaz raporumu aldim; sonra doktoruma gittim;
muayeneye basladi;
bebegimin olcumleri hep kucuk cikti; ortalama 29. haftada cikti; 3 hafta geriden geliyor gelisimi.
3 hafta once 1200 gr.di, simdi sadece 1400 gr olmus; doktor bebek kilo almiyor; cok kucuk dedi; renkli doppler cektirelim dedi; eger bebege kan akisi yoksa gebeligi hemen sonlandirip dogumu baslatmamaiz gerekebilir dedi.. cok buyuk sok gecirdim, ilk kez de yalniz gitmistim kontrole esim yoktu;
hastaneye gittim doppler cektirmeye; orda da ogle tatiliymis 40 dk beklettiler; o 40 dk nasil gecti bilmiyorum
doppler sonucumla yine doktoruma gittim;
doppler'e gore ise28 haftalik cikti bebek; 4 hafta geriden geliyor :-((((
ama kan akisinda problem yokmus (Allah'a cok cok sukurr)
doktor sik sik kontrollerle takip edicez dedi; ama doppler raporun olumlu dedi; bebegin bu sekilde geriden gelmesi 2 nedenle olur dedi; 1.si bebege anneden kan akisi yoktur, bebegin gelisimi durmustur, bu tehlikeli olan durum dedi; 2.si bebek yapisal olarak kucuktur dedi; senin durumun 2.ye uyuyor dedi; kucuk bir bebegin var dedi; iyiki izne ayrildin dedi, hep sola yatip dinlen dedi; balik yagi tableti verdi, cok etkisi olmaz belki ama yine de allaim sabah aksam dedi,
devamli bebegin hareketlerini takip et, azalirsa hemen beni ara dedi
bebegim cok kucuk dogarsa normal dogumda travma gecirebilirmis; o yuzden buyuk ihtimal sezeryanle almamiz gerekebilir dedi; kucuk bebekleri zor dogumla dogurtmamiz iyi olmaz dedi; sadce rahim agzi guzelce acilir, hersey yolunda gider, cok kolay bir normal dogum ihtimali olursa normal dogum yaptiririz dedi..
bu hafta evdeyim; annem yemek yapip gonderecek (ablamin cocuklarina baktigindan gelemiyor)
haftaya k.validemlere gidicez; 1 hafta o bakacak bana;
donunce de ablam gelmis olacak biraz da annemde kalivcam falan.
oyle idare edicez
ilk kontrolum 16sinda kizlar;
nolur bana birer ayetel kursi okuyun, sizn dualariniz kabul olur; bebegim buyusun biraz :-((((
sağol teyzesi :))korkutmak istemem ama ağrı bazen duyulmayan bişley..kasılma sırasında ağrıda olabiliyor ama her zaman duyulmuyor.mesela ben ilkinde sadece sertleşme var diye gitmiştim a ma manyak ağrı çıktı nst de..mesela şu an kasılma var bende ama ağrı hisetmiyorum.olabilride olmayabilirde..(
canım okudum hemen hem de hepimiz için de okudum.bişey olmaz merak etme.kan akımı varsa sorun yok.gelişim geriliği olmaz.sadece senin fıstık biraz kibar bir hanım olur op kdar...
aman Allah ı ne güzel olmuş o bez pasta :))
ilk sizde gördüm valla.herşeyi bilirim diye geçiniyom bide :)) ayy bende mi yapsam.ama bez var süs yok bend e.zaten beceremezdim heralde..almayada gidemem..ama bayıldım yani..
evet canım nazar nazar..ben de nazardan oldum..minicik karnıma büyümüş d edilerde başka şey demediler..( kiloyu sen almamışın bebek kilolu doğar deiler daha neler neler..ama kem gözle bakanlara hakkımı helal etmiyorum.50 gündür ne çektiğimi bir ben bilirim Bir Allah...
Canım çok teşekkür ederim. arada dua ederken aklınıza gelirse dua edin. Hamilelerin duasına biliyorsun çok inanıyorum.
Teşekkür ederim canım bakalım erken teşhis olduğu için umutluyum..
Evde gelip gidip dolaba bakıyorum. Herşeyini biz çizip tasarlayınca daha bir keyifli oldu. :)) Dediğin gibi içini yerleştirmek için sabırsızlanıyorum.
İnşallah canım ya. Şimdi biyopsi yapılacak ama teyzem grip olduğu için yapılamıyor. Ama doktor da ümitli. Eğer akciğer kapasitesi yeterli gelirse ( çünkü 1 yılda 4 büyük ameliyat geçirdi belden) ameliyatla hemen kurtuluruz diyor.
Günaydın kızlar,
My_Little_Sun_Shine,teyzene üzüldüm çok geçmiş olsun umarım, erken tadavi ile hastalıktan kurtulur.malzemeler eminönü el emeği ben ve kardeşim :))sağol :)))))Umarım canım. dualarınızı esirgemeyin. Doktorda ümitli durumdan.
Teşekkür ederim canım. Bn de doktor da ümitliyiz. Teyzemin gribi geçse iyi huylu mu kötü mü ona bakılacak biyopsi ile ama beklemedeyiz.
maşallah bebişine canım.bizimkinin de daha yüzünü göremedik malesef. Sürekli elleri ile kapatıyor.
Canım benim, dualarım seninle. Akşam eve gidince yasin de okuyacağım güzel kızın için. Sağlıklı olsun da , minyon olmuş önemi yok. Ablanların umrede olması talhsizlik oldu ama 1 haftaya gelirler herhalde. Sen sakın bunlara tasalanıp kuzucuğu üzeyim deme... İyice dinlen. Balık yağı dışında vitamin alıyor muydun tatlım? Almıyorsan doktorunu arayıp bir sorsana... Lütfen hep olumlu düşün. Hep bebeğinin sağlıklı olduğunu aklına getir. Allah hepimize yavrularımıza sağlıkla kavuşmayı nasip etsin.
Saol canım. Umarım iyi olacak. En azından doktor da ümitli.
Canım bu resimdekileri sen mi yaptın? heğipsi harika olmuş. Ellerine sağlık.
sorma yaaa bende de oluyo 2 kez beğenme duygusu :)))))beğenmeye doyamadım unutup bi daha beğeneyim dedimhormonlar işte unutmuşum
bizim şekerler geldi bugün, dün vermişler kargoya.resimdeki gibi aynı ben beğendim.kutuda biraz eğilip bükülmüşler.resmini akşama yuklerim.
4 yuvarlak canım kutu içine draje koycam düzelttiğim fotoları tekrar ekliyorum :)))canım hepsi çok hoş...ama bez pasta dediğin şey tam olarak ne anlamadım..birde fotosunu tekrar düz koyarsan belki daha iyi anlarım..o dört yuvarlak şey yanyana onuda anlayamadım..şerbet bardağını anladımkağıt tutacağıda bebek şekeri yerine dağıtacaksın sanırım....
bez past da bebek bezinden yapılıyo 2-3 katlı falan sonra süsleniyor :))
ayyy darısı bana olsun bi dünya iş var daha elisimin odası geldgün kurdular sorun yok bi çekmecenin mekanizması bozukmuş onuda sonra gelecekler takmayakızlar bugün çalışamaz raporumu aldım çalıştığım kuruma götürdüm..şeker içinde dahiliyeye uğradım..insülün dozunu artıdı...ayrıca bugün halılarım cıbı cıbı yapmaktan gelicek..oh mis gibi olmuştur inşallah..eşim mutlaka açtır bak diyor temzimi? kurumuş mu diye.....şimdi vitrinlerin tozunu alıp örtülerimide sericem..allahın izniyle başka hiç iş kalmıycak....
adamlar koku 2 gunde çıkar dediler hakkatende çok kokmuyo suanda bakalım artık bi ara onunda fotosunu eklerim düzenliyimde :))
evet canım işte bez pastanın dik fotoları :)))
isteyenler googledan arayabilir satışta yapılıyor almak yada yapmak aynı fiyata geliyor
Çok sağol canım :) yani daha az yiyiyorum artık,4 kiloyu geçmem gibi geliyor. Hamileliğimin ilk üç ayına dönmüş gibi hissediyroum kendimi, çooook yorgunumCanım bizler kimi gün iyi kimi gün telaşlıyız şu sıralar. ama en azından çok şükür kimsenin atlatamayacağı büyük bir derdi yok. Annenin geliyor olmasına çok sevindim. Ev bitti mi? Eva Mina' nın odası ne alemde?
Canım istediğiniz zaman sormak istediğin birşey olduğunda yazabilirsin. Herzaman yardıma açığım. :) 16 kg ile tamamlarsan fazla olmaz korkma. ama daha yukarısı olmamasına özen göster. Senin rapor olayın falan ne oldu? Halledebildin mi?
Canım çok tatlı şeyler yazmışsın. Aynen katılıyorum sana. çoğu zaman kendi annelerimizden çevremizden bekleyipte göremediğimiz ilgiyi gördük burada bizbirimizden. Sizler hepiniz benim için de ayrı ayrı değerlisiniz. Çok isterim aslında doğumlardan sonra keşke kuzucuklarımızla birlikte biryerlerde görüşebilsek. Tabi ki birçoğumuz telaşe içerisinde buraya yazmaya vakit bulamayacağız ama seyrekte olsa haberleşip iletişimi koparmamayı dilerim.
canımm efsung a sormuşsun da ben daha önce hepsiburadada görmüştüm fikir olsun diye linki yazıyorum orda ayrıntılı inceleyebilirsin:Hepsiburada.com : Şirin Bebekler Diaper Cake Pembe | Anne / Bebek / Çocuk
Hepsiburada.com : Turkuaz 3 Katlı Diaper Cake | Anne / Bebek / Çocuk
sağol teyzesi :))
Canım çok teşekkür ederim. arada dua ederken aklınıza gelirse dua edin. Hamilelerin duasına biliyorsun çok inanıyorum.
Evde gelip gidip dolaba bakıyorum. Herşeyini biz çizip tasarlayınca daha bir keyifli oldu. :)) Dediğin gibi içini yerleştirmek için sabırsızlanıyorum.
İnşallah canım ya. Şimdi biyopsi yapılacak ama teyzem grip olduğu için yapılamıyor. Ama doktor da ümitli. Eğer akciğer kapasitesi yeterli gelirse ( çünkü 1 yılda 4 büyük ameliyat geçirdi belden) ameliyatla hemen kurtuluruz diyor.
Günaydın kızlar,
My_Little_Sun_Shine,teyzene üzüldüm çok geçmiş olsun umarım, erken tadavi ile hastalıktan kurtulur.
malzemeler eminönü el emeği ben ve kardeşim :))sağol :)))))
sorma yaaa bende de oluyo 2 kez beğenme duygusu :)))))
4 yuvarlak canım kutu içine draje koycam düzelttiğim fotoları tekrar ekliyorum :)))
ayyy darısı bana olsun bi dünya iş var daha elisimin odası geldgün kurdular sorun yok bi çekmecenin mekanizması bozukmuş onuda sonra gelecekler takmaya
adamlar koku 2 gunde çıkar dediler hakkatende çok kokmuyo suanda bakalım artık bi ara onunda fotosunu eklerim düzenliyimde :))
Eki Görüntüle 219712 Eki Görüntüle 219713
isteyenler googledan arayabilir satışta yapılıyor almak yada yapmak aynı fiyata geliyor
güzel canım güle güle kullanın ama sadece görsellik açısından bu pasta şekli değilmi? bu arada o 4 kutunun içine draje koyacaksın ya 4lü olarakmı vereceksin yoksa 4ü farklı kişileremi? ben neden anlayamadım hala
hamilelikte IQ mmü düştü ne?
Herkese selam hic okumayamadim yazdıklarınızı bir tek Peppermint e yaptığınız alıntıları okudum, benim kontrolümde bugün kötü gecti. bizdeki gerilik 15 günden 10 güne düşmüştü hersey güzel derken fark yine 15-16 güne çıktı. Hem de daha 1 hafta önce kontrole gitmiştim. yani 1 haftada anca 3 gunluk gelişim göstermiş. Benim moralim iyice bozuldu tabi haftasonu başka seylere de kafayı takmiştim canım sikkindi(
Yarın perinatologa gidecem tekrar insallah kan akımı azalmamistir, aklıma geldikçe dua ediyorum sizler de dua edin lütfen bana ve pepperminte...
yarın insallah güzel haberlerle donerim yoksa kan akımlarında Problem gözükürse dogumu planlarız 1-2 hafta içinde dedi doktor. İnsallah öyle olmaz daha 2kg civarında bebisim küçük daha((
Peppermint canım benim de senin haftanda çıkmıştı ilk bu sorun benim de kan akımları ve su miktarı normaldi. sen de şimdiden sıkma canını bak ben bu haftaya kadar geldim sen de gelirsin Allah in izniyle...
İkimize de dua ediyorum kan akımları azalmasın, vaktinden önce gelmesin kızlarımız insallah...
canımm efsung a sormuşsun da ben daha önce hepsiburadada görmüştüm fikir olsun diye linki yazıyorum orda ayrıntılı inceleyebilirsin:Hepsiburada.com : Şirin Bebekler Diaper Cake Pembe | Anne / Bebek / Çocuk
Günaydın kızlar,
My_Little_Sun_Shine,teyzene üzüldüm çok geçmiş olsun umarım, erken tadavi ile hastalıktan kurtulur.
4 yuvarlak canım kutu içine draje koycam düzelttiğim fotoları tekrar ekliyorum :)))
ayyy darısı bana olsun bi dünya iş var daha elisimin odası geldgün kurdular sorun yok bi çekmecenin mekanizması bozukmuş onuda sonra gelecekler takmaya
yaptığım alıntı karıştı gibi..tekrar iletiyorum msjımı
güzel canım güle güle kullanın ama sadece görsellik açısından bu pasta şekli değilmi? bu arada o 4 kutunun içine draje koyacaksın ya 4lü olarakmı vereceksin yoksa 4ü farklı kişileremi? ben neden anlayamadım hala
Günaydın kızlar,
yaptığım alıntı karıştı gibi..tekrar iletiyorum msjımı
yarın gidicem bakalım inşallah güzel şeyler söyler
nazara çok inanırım nazar değdi ne güzel gidip geliyodum...
iriyim diye aaa burda doğuracaksın diyenler mi ararsın ?
ikiz mi diye soranlar mı ?
of offfffsizene yaaaa
Kızlar bişey soracam size; İKEA'dan kim bebek beşiği almıştı? Alan arkadaş tekrar biraz bilgi verebilir mi? Nasıl kullanışlı mı, kaliteli mi? içinin yatağını nevresimini nerden aldınız. Bu hafta sonu önerileriniz doğrultusunda ya bu bahsettiğiniz yataktan ya da park yataktan alacağım.
zaten şu gebelik dönemini herkes çok iyi biliyobanada aynı şeyler söyleniyo eskiden sinirden çatlıyordum baktım olcak gibi değil duymuyorum artık insanları dün kuaföre gittim ordaki kız tutturdu seninki kesin erkek karnın sivri erkek göbeğiymiş ben bile gördüm ultrasonda cinsel organını kız yani hala aynı şeyi söyledi durdu inanamadım bu kadar salak insanların olabileceğine sen içini ferah tut hepimiz yaşamaya başladık kasılmaları ama doktoruna görün istersen kafanda soru kalmaz milletin dediklerini hele hiç sallama....
Gelisimci canimcim :))) amma zor olmus mesaj yazman gerci kk dan olabilir arada kafayi yiyor))Evet pasta dekor amacli :))) o kutularda elimdeki malzemelerden cikanlarla yaptim kim ne alirsA hepsi ayni olsun istemedim :)))Kizlar bugunmaslinda cok moralsizim sabahtan beri agliyorum ogleden sonra annem aradi ona daldim gene bilen bilir annemle aeamda gecenleri dayanamadim bugun onlari soyledim anlamadi degismeyecek ufffff ne bilim yaaa cok zoruna gidiyor kqbul edemiyorum sindiremiyorum bi turlu Sekerimde yuksek zaten kac gundurde yuksek cikiyor hep onada moralim bozuluyor zaten 2. Saatte dusmesi gerekirken yukselior offff oooooffffff cok aikildim yaa bunaldim artik iyice Hamileligimin basindan beri herseyimde yalnizdin tek basima yaptim ve daha temizlik duzen islerim var ama yoruldum gucum kalmadi sikildim bugun o kadar agladim bu seferde ona uzuluyorum yavruma zarar veriyorum diye cOk bunqldim kisacasi ...
Gelisimci canimcim :))) amma zor olmus mesaj yazman gerci kk dan olabilir arada kafayi yiyor))Evet pasta dekor amacli :))) o kutularda elimdeki malzemelerden cikanlarla yaptim kim ne alirsA hepsi ayni olsun istemedim :)))Kizlar bugunmaslinda cok moralsizim sabahtan beri agliyorum ogleden sonra annem aradi ona daldim gene bilen bilir annemle aeamda gecenleri dayanamadim bugun onlari soyledim anlamadi degismeyecek ufffff ne bilim yaaa cok zoruna gidiyor kqbul edemiyorum sindiremiyorum bi turlu Sekerimde yuksek zaten kac gundurde yuksek cikiyor hep onada moralim bozuluyor zaten 2. Saatte dusmesi gerekirken yukselior offff oooooffffff cok aikildim yaa bunaldim artik iyice Hamileligimin basindan beri herseyimde yalnizdin tek basima yaptim ve daha temizlik duzen islerim var ama yoruldum gucum kalmadi sikildim bugun o kadar agladim bu seferde ona uzuluyorum yavruma zarar veriyorum diye cOk bunqldim kisacasi ...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?