2011 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

canımm efsung a sormuşsun da ben daha önce hepsiburadada görmüştüm fikir olsun diye linki yazıyorum orda ayrıntılı inceleyebilirsin:Hepsiburada.com : Şirin Bebekler Diaper Cake Pembe | Anne / Bebek / Çocuk
Hepsiburada.com : Turkuaz 3 Katlı Diaper Cake | Anne / Bebek / Çocuk

Canım 37.hftnın başında gidip bu sefer de çalışamaz raporu alacaksın, daha önce bırakırsanda gene çalışamaz rap.alacaksın

Son düzenleme:
Merak etme eşim bu tip konularda oldukça beceriklidir, onun el aletleri için evin bir bölümünü ayırdık düşün :))) eşime güveniyorum.

iyi ozaman ..rahat yapar.. benim eşimde seviyor onlarla uğraşmayı.ama kimisi beceremez yada sevmez hatırlatayım dedim...

Canım hiç üzülüp kafana takma.Aynı şeyi bende ilk gebeliğimde yaşamıştım.Bundan tam 10 yıl önce.29.haftadan sonra gittiğim her kontrolde doktor bebeğin zayıf olduğunu söylerdi.Her ultrason çıktısında bebeğin doğacağı tarih hep ileri kayardı.Ama ben aklıma kötü birşey getirmezdim çünkü olanın farkında bile değildim.O zaman şimdiki gibi olur olmaz herşeye bakabileceğim internetim yoktu.Olumsuz olan hiçbir şey duymadığımdan kafayada takmazdım.İyikide öyleymiş şimdi her okuduğum olumsuzluk beni bulacak gibi geliyor.Kızım 2990 gr ve çok sağlıklı bir bebek olarak doğdu.Hastanede doğmuş kızımdan iri bebekler bile kızım kadar tutamıyorlardı başlarını.Senin yapman gereken en önemli iki şey dinlenmek ve asla stres yapmamak.Ben şimdi ikinci bebeğimi bekliyorum ama keşke ilk hamileliğimdeki gibi rahat olabilsem.Sen ve bebeğin için dua edeceğim canım.

sağol teyzesi :))

Çok sağol canım :) yani daha az yiyiyorum artık,4 kiloyu geçmem gibi geliyor. Hamileliğimin ilk üç ayına dönmüş gibi hissediyroum kendimi, çooook yorgunum uyusam günün her saati uyuyabilirim...

Evet umarım iletişimimiz kopmaz, güzel haberlerinizi almaya devam ederiz, paylaşımlarımız da devam eder.... Hepinizi tanıyor gibiyim sanki :)

Herkese selam hic okumayamadim yazdıklarınızı bir tek Peppermint e yaptığınız alıntıları okudum, benim kontrolümde bugün kötü gecti. bizdeki gerilik 15 günden 10 güne düşmüştü hersey güzel derken fark yine 15-16 güne çıktı. Hem de daha 1 hafta önce kontrole gitmiştim. yani 1 haftada anca 3 gunluk gelişim göstermiş. Benim moralim iyice bozuldu tabi haftasonu başka seylere de kafayı takmiştim canım sikkindi(
Yarın perinatologa gidecem tekrar insallah kan akımı azalmamistir, aklıma geldikçe dua ediyorum sizler de dua edin lütfen bana ve pepperminte...
yarın insallah güzel haberlerle donerim yoksa kan akımlarında Problem gözükürse dogumu planlarız 1-2 hafta içinde dedi doktor. İnsallah öyle olmaz daha 2kg civarında bebisim küçük daha ((

Peppermint canım benim de senin haftanda çıkmıştı ilk bu sorun benim de kan akımları ve su miktarı normaldi. sen de şimdiden sıkma canını bak ben bu haftaya kadar geldim sen de gelirsin Allah in izniyle...
İkimize de dua ediyorum kan akımları azalmasın, vaktinden önce gelmesin kızlarımız insallah...

Dualarımız sizinle canım.Yarın güzel haberlerinizi bekliyoruz.

narçiçeğiveefsungyukarıdaki msjlarım size ama nedense çok karıştı gibi

zaten şu gebelik dönemini herkes çok iyi biliyo banada aynı şeyler söyleniyo eskiden sinirden çatlıyordum baktım olcak gibi değil duymuyorum artık insanları dün kuaföre gittim ordaki kız tutturdu seninki kesin erkek karnın sivri erkek göbeğiymiş ben bile gördüm ultrasonda cinsel organını kız yani hala aynı şeyi söyledi durdu inanamadım bu kadar salak insanların olabileceğine sen içini ferah tut hepimiz yaşamaya başladık kasılmaları ama doktoruna görün istersen kafanda soru kalmaz milletin dediklerini hele hiç sallama....

ben aldım cnm diğer topikte fotosu var uyku setinide funnababy den aldım kullanışlılığı konusunda henüz bişey diyemicem malum doğuramadık daha ama çok hoşuma giderek aldım park yatak bana estetik gelmediği için hiç düşünmedim açıkcası

Arkadaslar Merhaba,

Iyi dilekleriniz icin hepinize cokkkk tesekkur ederim. Tum yazdiklarinizi maalesef durumum nedeni ile okuyamadim, ama okuduklarimdan ilk bebegimizin saglikla dunyaya geldigini ogrendim cokkkk sevindim.

Cicileri tamamlanan arkadaslar, Allah gule gule, mutlulukla kullanmayi nasip etsin. Sanirim artik herkes hastane cantasini haftalarimiz geregi kapi onune koymali diye dusunuyorum. Bizim cantamiz hazirlandi.

Bir cok arkadasa doktorlari 36. haftayi tamamlamayi onermis, aynisi bize de onerildi, bakalim hayirlisi....

Zynptnc, cokkk gozunuzaydin canim, seni ve esini cokkk tebrik ediyorum. Bahar'in sagliginin yerinde olmasina da cok sevindim, hele hemen emzirmene bayildim, masallah! Bak kizin cok akilli hemen memeyi kapmis!

My Little Sunshine, teyzene acil sifalar diliyorum, umarim cok cabuk toparlanir.

Igdenaz, sana da cok gecmis olsun. Bizim kizimizin ikinci ismi de Ela olacak. Alya da hos bir isim.

Venus ve Gelisimci iyi oldugunuza sevindim. Sizlerin bebek erken gelcek derken sanirim bizimki daha once olacak.

Onlysmile ve Lemon Tree. ozet yazdiginiz icin cok tesekkur ederim.

Tum Agustos annelerine ve bebislerine saglik diliyorum.
Hepinizi kocaman operim.

banada velim erkek seninki diyor..dr. kız dedi diyorum ve dediğin gibi gördük bizde...yok yok erkek diyor benim 3 hamileliğimide dr. kız dedi ama hepsi erkek çıktı diyor seninkide benimki gibi diyor kadın ben fazla idda etmedim..haklısın olabilir tabi dedim

Gelisimci canimcim :))) amma zor olmus mesaj yazman gerci kk dan olabilir arada kafayi yiyor))Evet pasta dekor amacli :))) o kutularda elimdeki malzemelerden cikanlarla yaptim kim ne alirsA hepsi ayni olsun istemedim :)))Kizlar bugunmaslinda cok moralsizim sabahtan beri agliyorum ogleden sonra annem aradi ona daldim gene bilen bilir annemle aeamda gecenleri dayanamadim bugun onlari soyledim anlamadi degismeyecek ufffff ne bilim yaaa cok zoruna gidiyor kqbul edemiyorum sindiremiyorum bi turlu Sekerimde yuksek zaten kac gundurde yuksek cikiyor hep onada moralim bozuluyor zaten 2. Saatte dusmesi gerekirken yukselior offff oooooffffff cok aikildim yaa bunaldim artik iyice Hamileligimin basindan beri herseyimde yalnizdin tek basima yaptim ve daha temizlik duzen islerim var ama yoruldum gucum kalmadi sikildim bugun o kadar agladim bu seferde ona uzuluyorum yavruma zarar veriyorum diye cOk bunqldim kisacasi ...

Annenle arandaki sorunu bilmiyorum inşallah düzelir ama stres yapma. Burada anne ve baba büyütüyor bebeği, her şeyi de beraber hazırlıyorlar. Hem her şeyin mükemmel olmasına da gerek yok ki... Olduğu kadar... Bebeğine odaklan yeter bence....

günaydın canımm,sakın yapma böyle hiçbirşey için üzülme...bebeğin doğar sen hiç anlamadan büyütürsün onu.evet anneler yanımızda olsa süper olur ama olamıyorlarsa da can sıkmaya değmez...bence hamileliğin en zor zamanlarını yaşadık artık iyice sondayız kimseye de ihtiyacımız yok çok şükür sen yavruna kavuşmaya odaklan bırak geride kalan herkesi.mühim olan senin ve kuzunun sağlığı,huzuru gerisi boş )

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…