2011 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Günaydın inş.bu hft bebişin kilo almaya ve ileri gitmeye başlar demek ki32.hftlarda geri sayım olabiliyor benimde hep öndeydi tam bir hft 32.hft kontrolünde 4 gün geri gitmişti tabi sizinkiler gibi değil ama sonuçta herkesde bir geri gitme olabiliyor demek ki benim bütün duam en az 2.500 kg doğsun topiğimizdeki bebekler onun altında olmasın inş....

Canım hem şekerin varmış hemde tartışma yapıyorsun senin sakin olman gerek gerçi bizde dün eşimle birbirimizi yedik sayılır, benimde valizim hazır değil ve annemin bu aralar çok işi var her hftsonu düğün dernek önümüzdeki hft salı günü işten ayrılıcam inş.o zamana gelebilir gelemezsede napim kendi kendime hazır edicem benimde yanımda kimse yok ve çoğu şeyim hazır değil napalım sağlıklı gelsinde minişler öyle hazırlarız....

günaydın anneler,
ne uzun bir geceydi...kociş yorgun olduğu ve ona kıyamadığım için 11 buçukta yattık!!aman allahım dön sağa dön sola acayip yoruldum arada tuvalet için kalkınca yorgunluk katlandı tabi (tam dalmışım bir gürültü bir kıyamet kociş cama koştu hemen ben algılayamadım nolduğunu yeni daldım ya saat gece 3!!sitede komşulardan biri(!)nasıl bağırıyor nasıl bağırıyor o kadar huzursuz oldum ki ödüm koptu doğurcam diye )acayip huzursuz oldum..belki yarım saat sürdü kavga gürültü eşime polis çağıralım ben dayanamıcam dedim eşim de sitede polis yaşıyor zaten bişey yapmak gerekse o yapar dedi ve uyumaya devam etti..adam ölüyor yorgunluktan umrunda mı kavga gürültü?benim gibi uyukusuzluğuna bahane arayanlar içindi bu olay..neyse ben bir 2 saat daha rahat döndüm..sonra sabah kocişle kahvaltı yapmak için uyandım ve daha yatmadım .tekrar uyurmuyum uyumaz mıyım bilmiyorum?çünkü gündüz uyuyunca gece uyumak daha da zor oluyor...
benim gece maceram böyle inşallah huzurlu,sağlıklı,mutlu bir gün geçiriirz hepimiz ve bebelerimiz

aynen dediğin gibi canım..sallamıyorum artık..
kimsenin kalbini de kırmak istemiyorum..
10,40 da doktora randevu aldım. nst ye de bağlanıcam..
bugün çok şükür kendimi iyi hissediyorum..
bakalım ne dicek

canım hamilelik pskolojisinden oluyor bunların hepsi..bende dün eşimle tartıştım nedeni de bana ne yiyeceğiz demiş olması..yemekleri yapmaktan bıktım artık eşimnde elinden gelmiyor ve ben buna sinirleniyorum..neyse gitti güzel bir kahvaltı sofrası hazrladı eşimde o şekilde yumuşadım..bide bu yüzden saatlerce ağladım ilk defa böyle oldu içim boşaldı resmen kendıme hakm olamadım..annen olmasada kardeşin var o yardım ediyor bak ne güzel

Günaydın güzeller

Dün sağlık ocağından çağırmışlardı. Bebişin kalbini dinleyelim dediler 2 saat ölçemediler allahtan telaş yapmadım hemen pili bitmiş aletin kalp atışı alınıyomuş da kaç olduğu yzmıyomuş... Bi işi de doğru yapsalar izin alıp gittim o kadar..

Dün msjları okuyamamıştım. Bazı arkadaşların moralleri bozulmuş.. Peppermint,rehnuma, sdkhkn bütün dualarım sizinle.. Bu haftalara kadar geldik.. Doktor kontrolundeyiz de bu tür sorunlar moral bozucu tabi ama şükür önlem alınabiliyo... Lütfen stres yapmayın o daha çok etkiliyo bebişlerimizi. Bütün bebbekler 4 kilo doğcak diye de bişey yok.. Eminim dinlenerek, sola yatarak, stres yapmayarak bebişleriniz daha da büyüyecek..

Yalnızlık konusuna gelince annem sağolsun elini hiç bi taşın altına sokmadığı için ben de herşeyimi kendim yapıyorum. çantam, bebişin eşyaları hazır değil. Kayınvalidem temmuzun son haftasından itibaren büyük temizliğe başlarız diyo işi var daha öncesinde mecburen o beklenicek zaten 3 hafta kalıyo doğuma o zaman ... Biraz stres yaptım dün akşam .. Sonra kendime kızdım herşey dört dörtlük olmak zorunda mı diye.. Ben de haftaya yıkayıp kaldırırım hurçlara temizlik bitince de yerleştiririm napayayım...allah sağlık versin hepimize ve bizim kuzularımıza..

amin canım amin...bu anneler de bir ilginç oldu yaa geldersin gelmezler..
benim annem de 30.haftada geleyim dedi ben de daha erken şimdi gel biraz kal doğuma bidaha gelirsin dedim 36.haftadayım hala gelmedi!ben de artık gel demiyorum valla 38den önce de çağırmıcam isterse gelsin ben gel demeden!!çantamı mantamı kendim hazırladım saolsun kocamın da hiç ilgisi yok bu işlerle!!evdeyim diye yemek de bana bakıyor!!ya ben nazlanmayı bilmiyorum ya da benim sevdiklerim beni bu kadar önemsiyor!!napayım oturup üzülsem bebeğime yazık onun ne suçu var hiç kimse için üzemem yavrumu...

canım benım ya, bu zamana kadar gelmemiş..ben olsam 38 de olsam gel demem anneme..naza mı çekiyorlar ne kendilerini..ben allahtan o konuda şanslıyım..34-35.haftamda geecek 40ı çıkana kadarda kalacak yanımda..annen olmasada emınım eşin doğm zamanı senınle çok ilgilenecek bak görürsün

evet canım bence nazlanmayı bilmiyoruz.. nası olsa halleder diye düşünüyo çevremizdekiler. şikayet kapris yapsak daha iyi olucak ama yapı meselesi.. gurur yapyoruz.. ama kendiliklerinden bişey yapmazlarsa istemenin de fazla anlamı yok.. allah bize güç kuvvet versin evvelallah herşeyin altından kalkarız..

aslında çok şükür şu an bir muhtaçlığım yok ama benden kaynaklanıyor dedim ya ben nazlanamıyorum gerek de olmuyor çok şükür sağlığım iyi kocam yemeği bana yaptırsa da başka iş beklemiyor benden temizlik yapmaya kalkarsam kızıyor zaten anormal bir durum olmazsa 37 de büyük bir temizlik yaptırıp doğumu beklicem artık..Allah kimseye muhtac etmesin ne diyeyim..ama bütün bunlar benden kaynaklanıyor dedim ya benim eltim 28 de heyet raporu aldı annesinin yanına gitti doğum oldu 2 ay önce hala annesinde bir güzel bakıldı hala bakılıyor kocayı bıraktı gitti valla ben hayatta bırakıp gitmem kocamı ne çekeceksem çekerim ama evimde kalırım...
öyle işte

kızlar benım yüzümde lekelenmeler var ne zamandır..doğumdan sonra sizce çıkar mı? lazerle tedavısı var mı? bir de pembe maske diyorlar ama umarım gerek kalmaz bunlara

kızlar benım yüzümde lekelenmeler var ne zamandır..doğumdan sonra sizce çıkar mı? lazerle tedavısı var mı? bir de pembe maske diyorlar ama umarım gerek kalmaz bunlara

benim okuduğum kadarıyla hamilelikte oluşan lekeler doğumdan sonra kendiliğinden geçiyormuş...bence sabret doğumdan sonra geçecektir)

günaydın kızlar
herkes annesinden şikayetçi.. bende.. kızkardeşim çalışıyo onun çocuğuna bakıyo, memleketten ananem geldi yaşlı kadın oda evde onunlada ilgileniyo gezdiriyo, diğer kız kardeşim boşanıyo onun stresi derken ben arada çok kaynadım. düşük riskim olduğu zamanda bile gelip bakmadı bana, bende ilgi istiyorum onun olmasını istiyorum ama onun yerine kayınvalidem hep koşturuyo bebeğin eksiklerini alıyo beni dışarı çıkarıyo hava alalaım gezelim diyo, oğlumla ilgileniyo, yemeğimi yapıyo. annemle aramda yürüme mesafesi var 5 dk ilerde oturuyolar öyle olduğu halde annem yok ortada. kayınvalidemde yarım saatlik araba mesafesinde oturuyoruz. midem bulandı geldi, başım döndü geldi hep sen uzan dinlen ben bakarım sana dedi. ama annem yoktu yine aramzıın 5 dk olduğu halde... napıyım artık takmamaya çalışıyorum çünkü cidden çok üzülüyorum

kızlar bide size bebek çikolatalarını nerde yaptırdınız onu sorucaktım. bi eksiğim o kaldı hastanede dağıtmak için yaptırıcam

vallahi helal olsun kaynanana..öz annen gibi seninle ilgilenmiş tatktir ettim doğrusu..

canım bende geçtiği biliyorum. umarım onlara gerek kalmaz...

umarım canım

günaydın heyecanla bekleyen anneler ve bebişler

sanada günaydın güzel anne

ne güzel canımm en azından kayınvaliden yanındaymış Allah razı olsun ondan...annende durumu bildiği için rahat demek ki kayınvalidene güveniyor ...az kaldı ya sabır ya selamet...

vallahi helal olsun kaynanana..öz annen gibi seninle ilgilenmiş tatktir ettim doğrusu..

umarım canım

sanada günaydın güzel anne

ne güzel canımm en azından kayınvaliden yanındaymış Allah razı olsun ondan...annende durumu bildiği için rahat demek ki kayınvalidene güveniyor ...az kaldı ya sabır ya selamet...

öyle kayınvalidem çok iyidir. herzaman herşeye koşar. ama insan annesinden de bekliyo kayınvalidem benimle ilgilenirken neden annem hiç oralı değil diyorum.
boşverin kızlar yaa bugün baya duygusalım herhalde dokunsan ağlıcak gibiyim. hamilelik psikolojisi işte:)))

dün kuzenimin yanına gittik maşallah çok tatlı kızı. onu öyle görünce iyice heveslendim ben:))) sanki ilk defa doğurucam hehehe

canım anladım sonunda çok beğendim canım o güzel günleride görelim inşallah...canım benim burda kimsem yok..senin yine kardeşin varmış..ben hep yalnızım ...eşimin tarafı burda ama ama pek ilgilenmşiyolar..5 yıldır bebek dediler şimdi yanımda yoıklar...onlaraen ihtiyaç duyduğum an yanımda yoıklardı..artık gelmeselerde olur....annem gelmek istedi gecenlerde ama ben istemedim aslında...çünkü zaten kadıncaz doğumda ve sonrasında biraz kalcak..şimdişden gelip yormak istemedim....annem çabuk sıkılan biri...şimdiden gelirse çok sıkılır..birde nedense ben artık kimseye tahammül edemiyorum..şimdiden gelirse kalbini kırabilirim diye korktum..benimde dün dr.insülünümü yükseltti..bu arada sen işi bıraktınmı ? daha öncede sormuştum ama cevabını göremedim sanırım..

dediğin gibi biz eşimle herşeyin üstesinden geldik..hep yalnızdık...ama en azından artık diycemki: bu bebeği biz yaptık ve biz büyüttük...şunun emeği geçti bunun emeği geçti demiycem....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…