Herkese selam hic okumayamadim yazdıklarınızı bir tek Peppermint e yaptığınız alıntıları okudum, benim kontrolümde bugün kötü gecti. bizdeki gerilik 15 günden 10 güne düşmüştü hersey güzel derken fark yine 15-16 güne çıktı. Hem de daha 1 hafta önce kontrole gitmiştim. yani 1 haftada anca 3 gunluk gelişim göstermiş. Benim moralim iyice bozuldu tabi haftasonu başka seylere de kafayı takmiştim canım sikkindi(
Yarın perinatologa gidecem tekrar insallah kan akımı azalmamistir, aklıma geldikçe dua ediyorum sizler de dua edin lütfen bana ve pepperminte...
yarın insallah güzel haberlerle donerim yoksa kan akımlarında Problem gözükürse dogumu planlarız 1-2 hafta içinde dedi doktor. İnsallah öyle olmaz daha 2kg civarında bebisim küçük daha((
Peppermint canım benim de senin haftanda çıkmıştı ilk bu sorun benim de kan akımları ve su miktarı normaldi. sen de şimdiden sıkma canını bak ben bu haftaya kadar geldim sen de gelirsin Allah in izniyle...
İkimize de dua ediyorum kan akımları azalmasın, vaktinden önce gelmesin kızlarımız insallah...
kizlar;
hepinize cok cok tesekkur ederim; mesajlarinizi okudum;
begen butonuna anca basabildim; tek tek alintilayamadim
dualarinizi eksik etmeyin nolurr
cnm ben de sana bakmak icin girdim foruma biliyor musun?
en son tatile gitmistiniz eisnle; tatil yaramisti; bebegin farki kapatmaya baslamisti; demk ki moral gercekten onemli;
insallah kan akisinda problem cikmaz cnm; 38. haftayi tamamlarsin insallah; o zaman en az 2500 gr olur bebegin;
ben de 2500 u yakalamasi icin dua ediyorum;
ayni ben de senin gibi sik sik kontrol olucam; gelisimde gerileme olursa dogum planlanacak; insallah buna gerek kalmaz; farki kapatamasa da yavrum, fark acilmaz hic olmazsa insallah
ben hergun 1 yasin okumaya karar verdim bebeklerimize sifa icin; ıokuyabilenler firsati olanlar nolur okusunlar hepimizin bebekleri icin;
en azindan bir ayetel kursi
duaya cok cok inaniyorum ben
kizlar;
en son tatile gitmistiniz eisnle; tatil yaramisti; bebegin farki kapatmaya baslamisti; demk ki moral gercekten onemli;
insallah kan akisinda problem cikmaz cnm; 38. haftayi tamamlarsin insallah; o zaman en az 2500 gr olur bebegin;
ayni ben de senin gibi sik sik kontrol olucam; gelisimde gerileme olursa dogum planlanacak; insallah buna gerek kalmaz; farki kapatamasa da yavrum, fark acilmaz hic olmazsa insallah
ben hergun 1 yasin okumaya karar verdim bebeklerimize sifa icin; ıokuyabilenler firsati olanlar nolur okusunlar hepimizin bebekleri icin;
Günaydın kızlar,
Benim bebeğime artık yeri iyice dar geliyor olsa gerek, geceleri uyurken canımı yakıyor artık kıpırdanısları. Karnımın şekli değişiyor o kıpırdandıkça, zaten en uygun uyuma şekli soluma yatarak uyumak sanırımBaşka türlü canımı yakıyor. Bir de gece o şiş ve ağrıyan ayaklarla lavoboya gitmek çok zor oluyor. Bebeğim çok sakin bir bebekti ama şu son ay çok gergin ve stresli biri oldum acaba ondan mı bu kadar kıpırdanıyor demekten de kendimi alamıyorum. Genel olarak mutluyum, eşim beni çok güldürüyor ama her an ağlamaya hazırım, kolay alınıyorum. Hani daha şekerler hazır falan diyorsunuz ya benim bebeğimin hiçbir şeyi hazır değil Çünkü doğumdan sonra tr ye dönüp, oradan alacağız her şeyi Bir kaç parça kıyafet,araba koltuğu, yatması için ufak bir beşik ama bizimle yatacak zaten(inşallah yani)... başka da bir şeyi yok kapı süsü yapmayacağım vazgeçtim bir de ona zaman harcamak istemiyorum :) hastane şekeri de olmayacak, fotoğrafçı da olmayacak 2000tl falan doğum fotoğrafçılarının doğuma girmesi :) Evde tadilat var şu an ve her şey her yerde :) 1 agustos gibi bitecek inşallah... Dediğim gibi her şeyin mükemmel olmasına gerek yok, bebek gelnce gerekenler olursa yavaş yavaş alınır diyorum. Eşimi gönderirim hemen alıverir diyorum.
Anneme gelince bende biraz kırıldım geçen gün. KArdeşimden bir şey sormasını istemiştim tr de(bir ay önce) sınavları falan vardı... ben acelesi yok dedim, 2 gün önce de kardeşin çok yoruluyor ay sonunda ben gidip sorarım dedim annem. Aslında kardeşime maximum 30dk. mesafede sormasını istediğim şey ve eminim arkadaşlarıyla falan geçirecek vakti oluyordur. Hep yarın soracak yarın soracak diyorlar ama hep daha önemli bir işi çıkıyor, annem de o çok yoruluyor diyorSabahtan hasta bakıyor, akşamları da dalış kursuna yazılmış şimdi Bende tamam sormasın ben hallettim dedim. Kırıldığım nokta: ben olsaydım ve kardeşim için bir şey sormam gerekseydi annem gidip sor falan derdi eminim, ben hiç yorulmam, ben hiç stres olmam, ben hep güçlüyüm, ben her şeyi yapabilirim... ama kardeşim hep küçük,yorgun... Kıskanıyorum heralde ne bileyim, belki de alınacak bir durum yok ortada... Ama bazen annemin hep benden alıp ona verdiğini düşünüyorum, manevi olarak yani... Ama ben burada yalnızım ve bazen gerçekten çok yoruluyorum, manevi olarak da yıpranıyorum yine de her şeyi kendim yapıyorum, kardeşim hamile bile değil he he :) (kesin hamile olduğum için alınganım di mi :))
Kizlar merhaba,
32+4 gunluk hamileyim ve bugun ultrasona girdim. Bebegin kilosu 2255 gr. normalden %10 buyuk dediler ama buradaki bebeklere göre kiyaslaniyor. O yuzden size danismak istedim. Bildiginiz bir site var mi bebegin bas ve karin cevresinin, kilosunun degerlerine bakayim cok mu ileride
Pepermint insallah ebebgin zamaninda dogar, sakin ama sakin moralini bozma size gerekli en önemli seylerden biri de moral su an. balik tabletleri alman da cok iyi olmus, hazir turkiyedesin balik, bulgur, sut urunleri , yumurta, ceviz bunlara agirlik verirsen belki bebegin kucuk minyon dogar ama gelisimini tamamlamis olur. Unutma moralini yuksek tut :)
dua okudum ikiniz icin de, insallah her sey yolunda gider...
kizlar;
kizlar;
kizlar gecen ay milupaya uye olmustum bugun kuryem geldi.
icinden 8 adet huggies yeni dogan organij pam. bez
nivea pisik kremi
milupa still tee cay 2 adet (tek kullanimlik)
indirim cekleri migros ve tansasta gecerli. (huggies nivea ve milupanin)
bebegimi beklerken cd si ve kucuk kitabi
nivea islak mendil
tünaydın canlar....
ılık bir duş alıp yattığımda daha iyi uyuduğumu anladım
bugün gene çok sıcak yaaaaaaaa...camları açıyorum ama arada cereyandan üşüteceğim diye de tırsmıyor değilim...Allahım şu son bi ayım çarçabuk geçsin de kuzumu kucağıma alayım artıkkkkkk...
dün koltukları yıkamaya gelecekler demiştim ya...yaw resmen yeni alınmış gibi oldular...oturmaya kıyamıyorum hehe...üstlerine örtü serdim...kuzumun doğumunda kaldırırım artık....yavaş yavaş giriyo yoluna bişiler....bizim kız da akşamları fena tepiyor artık...ay uyyy diyorum...ne oturabiliyorum ne yatabiliyorum,ne zaman hissedeceğiz diye konuştuğumuz günleri hatırlıyormusunuz kızlar :) Cts günü doktor randevumuz da var...onu da bi atlatalım hayırlısıyla..nstye de bağlanacağım çünkü...:18:
bizden bu kadar şimdilik...
öperizzzzzzzzz
tünaydın canlar....
ılık bir duş alıp yattığımda daha iyi uyuduğumu anladım
bugün gene çok sıcak yaaaaaaaa...camları açıyorum ama arada cereyandan üşüteceğim diye de tırsmıyor değilim...Allahım şu son bi ayım çarçabuk geçsin de kuzumu kucağıma alayım artıkkkkkk...
dün koltukları yıkamaya gelecekler demiştim ya...yaw resmen yeni alınmış gibi oldular...oturmaya kıyamıyorum hehe...üstlerine örtü serdim...kuzumun doğumunda kaldırırım artık....yavaş yavaş giriyo yoluna bişiler....bizim kız da akşamları fena tepiyor artık...ay uyyy diyorum...ne oturabiliyorum ne yatabiliyorum,ne zaman hissedeceğiz diye konuştuğumuz günleri hatırlıyormusunuz kızlar :) Cts günü doktor randevumuz da var...onu da bi atlatalım hayırlısıyla..nstye de bağlanacağım çünkü...:18:
bizden bu kadar şimdilik...
öperizzzzzzzzz
senın kontrol 12sindeydi dimi..salıya birşey kalmadı canım..o güne kadar dinlen bol bol bizim yerimizede ..bebeğine kilo alıcı şeyler ye abur cuburdan kaç,ben çok yiyorum abur cuburu ve 16 kilo aldım
bende yasin okuyorum her gün ama yüksek sesle oku.bebişin de duysun.ben bazen üzülüyorum ama içimde yine de bi ümit var sanki bi dahaki kontrolde doktor devam edelim gelişimi iyi diyecekmiş gibi.sonra normal doğum yapacakmısım gibi geliyo.içim ferahlıyo.kendime kemikli et kaynattım hergün içmeye başladım.bir hafta bir haftadır.hergün iki bardak süt,bir avuç ceviz,bir tabak yoğurt yiyorum ne kadar iyi gelirse artık :)
ohh mis gibi olmuslar :))bende doguma yakin halilari yikamaya vericem koltuklarida temizleticem:)) buyuk temizligide atlattikmi bitti sayilir artik.
kizlar arada kaynadi bebek cikolatalarini nerde yaptirdiniz hastanede dagiticam
Evet canım moral çok önemli artık evdesin de bir sorun çıkmaz insallah kan akımı ve su miktarın azalmasın yeter bebek aradaki farkı kapatmasa da olur canım ben öyle dua ediyorum. Kan akımında azalma olmadıgı sürece sonuna kadar bekleriz dedi çünkü doktor insallah kontrollerde kan akımımız iyi çıkar.kizlar;
en son tatile gitmistiniz eisnle; tatil yaramisti; bebegin farki kapatmaya baslamisti; demk ki moral gercekten onemli
canım bende her dopplere gittiğimde iyi geçecek hersey yolunda cikacak diye düşünüyordum. Sen de pozitif ol. Allah yardım eder insallah hepimize....bende yasin okuyorum her gün ama yüksek sesle oku.bebişin de duysun.ben bazen üzülüyorum ama içimde yine de bi ümit variyi kuzum öptüm o zaman iyi geceler askim sanki bi dahaki kontrolde doktor devam edelim gelişimi iyi diyecekmiş gibi.sonra normal doğum yapacakmısım gibi geliyo.içim ferahlıyo.kendime kemikli et kaynattım hergün içmeye başladım.bir hafta bir haftadır.hergün iki bardak süt,bir avuç ceviz,bir tabak yoğurt yiyorum ne kadar iyi gelirse artık :)
16 sinda cnm;;
doktor ilk kontrolu bi 10gun sonraya verdi, gelisimi gormek icin;
sonra her hafta gidicem
ben de 15 kg aldim cnm;
ama bebegime gitnmedi :-(((
yuksek sesle okudum dun cnm; hep oyle okurum
bana da oyle geliyor; ben evde olup yatinca bebegim buyuyup gelisecek insallah
insallah hepimizinki
ben de meyveyi bol yemeye basladim; sut icmeye basladim;
kemik de anneme kaynattirip corba yaptirayim bari
kuru yemis de yiyorum
bir de jkizlartahin helva dediler; aksam esim aldi hemen
haftaya k.valideme gidince de kisir yaptirayim diyorum soylemesi ayip; bulgur iyiymis bebege
bolca da yatiyoruz; ,nsallah buyutucez bu minnoslari
Bebek Çikolataları, Kız Bebek çikolatası, üzerine size özel yazılmış ambalajlarda bebek mevlüt çikolatası canım birkaç arkadaş bu siteden aldı sanırım,bende sipariş vereceğim yakında
kizlar gecen ay milupaya uye olmustum bugun kuryem geldi.
icinden 8 adet huggies yeni dogan organij pam. bez
nivea pisik kremi
milupa still tee cay 2 adet (tek kullanimlik)
indirim cekleri migros ve tansasta gecerli. (huggies nivea ve milupanin)
bebegimi beklerken cd si ve kucuk kitabi
nivea islak mendil
16 sinda cnm;;
doktor ilk kontrolu bi 10gun sonraya verdi, gelisimi gormek icin;
sonra her hafta gidicem
ben de 15 kg aldim cnm;
ama bebegime gitnmedi :-(((
yuksek sesle okudum dun cnm; hep oyle okurum
bana da oyle geliyor; ben evde olup yatinca bebegim buyuyup gelisecek insallah
insallah hepimizinki
ben de meyveyi bol yemeye basladim; sut icmeye basladim;
kemik de anneme kaynattirip corba yaptirayim bari
kuru yemis de yiyorum
bir de jkizlartahin helva dediler; aksam esim aldi hemen
haftaya k.valideme gidince de kisir yaptirayim diyorum soylemesi ayip; bulgur iyiymis bebege
bolca da yatiyoruz; ,nsallah buyutucez bu minnoslari
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?