2011 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

verdiğin bu faydalı bilgi için teşekkürler canımcım.. inan hemen kullanmak isterim ama hamilelikten dolayı doktoruma sormam lazım ve bunu sorarsam yine internetten bişeyler duydun ve kafanı karıştırıyosun boşver bunları demesinden tırsıyorum :26:

bende genelde burda duyduğum yada internette okuduğum şeylerle ilgili bazen kafam karışıyor..dr.um kızıyor

kızlar ben buğün kızım için patik siparişi vermeye gidiyorum, nasıl sizce:

biraz fazladan süsülü ama çok hoşuma gitti. kendim örgü hiç bilmiyorum o yüzden dışarda ören bir yer var onlara verecem. umarım güzel yaparlar. neyse ben hazırlanmaya gidiyorum. akşam görüşürüz.

kizlarrrr inanamayacaksiniz. bazen allahin sevdigi kuluyum diyorum. sabah esime buraya nasil uye oldugumu, istanbuldayken nasil kahvaltidan once bile buraya yazdigimi neler paylastigimizi anlatiyordum. dedim kizlari cok ozledim. uzgun uzgunkene o gym yaparken laptopi aldim bi bakiyim su baglantilara yenen diye. normalde hic baglanti olmaz bugun allahin isi baglanti vardi birinden bende baglandim sizinle yazisiyim diyeD ayy nasil mutluyum anlatamam. gozde yeni evden bildiriyor ilk defa:)) bu arada neden burayi avrupa birligine aldilar nilmiyorum. her isi aylarca sonra yapiolar. internete basvuruosun 2 ayda baglaniyor. yok bole bisi hala beklioruz.

bayıldım bayıldım çok güzel,şahane,süper ötesi...yaptır yaptır çok güzel

merhaba arkadaşlar 2 gündür bel agrılarım kuvvetlenmeye başladı hatta 15 25 saniye arası belime sancı giriyor.Sizlerdede oluyor mu Sürekli uyuma istegim var sıkıldım artık hamilelikten biran önce normal şekilde uyumak ve agrılardan kurtulmak istiyorum

heheh benim alnımın ortasında var leke hem de baya büyük ve karşıdan yürürken bile fark ediliyo..
anneliğin en özel en güzel yanı herkesten ayırıyor işte insanı sevdim ben lekemi ama geçsin tabi

bu nasıl bir patiktir..
ben bu patiğe giren ayakları önce ıssırır sonra yutarım..
minnak minnak kurban olayım o ayakları yaradana ben..
cinciklerimizin ayakları böyle olcak yutucam ben bi de çıkınca beni oyan küçük parmakını yicemmmm:78:

saol canım verdiğin bilgiler için. benim arkadaşım da nisanda gazide doğum yaptı. odaları falan gördüm çok güzeldi. bu akşam o arkadaşımın evine gidicem. biraz daha bilgi alıcam. ben de sana anlatırım artık yarın:)

evet canım 36. haftadayız. benim doktorum da kilosu gelişimi gayet iyi,her şey güzel gidiyor rahat ol, yüzebilirsin bile dedi.hiç bi kısıtlama vermedi. baştan beri her şeyi yapabilirsin bi sakınca yok diyo hep. sadece sıcaklarda fazla gezme dedi o kadar.

çok güzel canım çok beğendim:)

selam kizlar

doktor kontrolümüzden simdi geldik bugün biraz komikti :) nts mi nst mi ne diyolar orda bilmiyorum ama sancilarin kasilmalarin var mi diye baktiklari alet var ya iste onu bagladilar ilk gittigimde ama benim kizim onu hic sevmiyo artik buna eminim :) tam o sancilari ölcen yuvarlak parcayi öyle bi ittiriyo ki görmeniz lazim:)) doktorum bile sasirdi kaldi onun haline :) hareket edince de kalp atislari bi yükseldi ki bi ara 200 lere kadar cikti ama allahtan doktorum vardi yanimda panik yaptirmadi bana cikardi hemen o bagladiklari seyleri ultrasonla bakti kizima herseyi yolunda mi diye. allaha cok sükür ki gayet saglikli ilerliyoruz 2442 gr olmus kizim o kadar harekete kilo alabildigine sasirmak lazim diye espiri yapti bi de doktor teyzesi :))))) jogging yapiyo icerde dedi :))))bende simdiye kadar 11 kilo aldim son zamanlarda pek almiyorum ama bebegim aliyo yaaa sorun degil :)

rahim agzi uzunlugunda da herhangi bi kisalma acilma yok yatmak iyi geliyo ama bi 2 hafta daha yatmam lazim doktorumun dedigine göre. 2 hafta sonra da seni hamile olarak görmek istiyorum dedi :) dogumla ilgili de konustuk bana hersey olmasi gerektigi gibi olucak herhangi bi sorun görülürse sezeryanla müdahale edilir zaten icini ferah tut dedi gerci bu ön konusmaydi 2 hafta sonra detayli bi sekilde konusulucakmis....

bizde haberler böyle teyzoslari

Ben de sancım var gibi hissediyorum, belime de ağrı giriyor, midem bulanıyor ve çok yorgunum Ama benim için erken daha, sanırım benimki psikolojik... ama imkanın varsa doktora sor tabii...

kizlar bu agri sanci dediginiz sey nasil oluyor yahu?? bide kasilma. acaba bendede oluyor da hissetmiyormuyum. bide masallah bebislerinizi kids go seninde. bizim bebis senden buyuk olmasina ragmen haftasina kilosu azdi 2100 gr. simdi annem gelmeden once bidaha gidicez. bu sefer doktor 2,5 hafta arayla cagirdi.

BEnde kilosu fazla diye üzülüyorum Gerçi önemli değil sanırım ama bakalım 32+4 te 2255 gr idi

canim sanci kasilmayla oluyo gerci ben o esnada agri duymuyorum da böyle göbek deliginin üstünde bi yerde oluyo kasilma bebegin ittirmesi gibi de degil degisik bisey zaten olunca farkli bisey oldugunu anlarsin hemen kasiklara dogru cekiliyo gibi oluyo beline baski hissediyosun yani bunlar benim yasadiklarim. umarim daha en azindan 1 ay böyle sancilar yasamam.

valla cnm bende sasiriyorum kilosuna. bizim kiz biraz babasina cekmis herhalde diye düsünüyorum :))))

Bende dün doktordaydım artık çalışma bırak işi dedi aslında kendimi iyi hissediyorum 37.haftayıda atlatırım ama bebek iri zorlama kendini dedi. Benim kuzum 2925gr ve 50.5 cm olmuş . 3 hafta sonra kontrole çağırdı. Doğum tarihini netleştireceğiz. Hep 5 ağustos diyordu belki erkene alacak...ÇOK HEYECANLANdım

herkese merhaba

bugün sabah kahvaltıdan sonra sofradan kalktım ve annem arkan ıslanmış dedi.ben de hemen gidip baktım baya bi suyum gelmişti.(annem ter sanmış malum havalar çok sıcak) apar topar hastaneye gittik hemen ultrasonda suyuma bakıldı ve yeterli olduğunu söyledi.küçük bir sızıntının olabileceğini ama şükür ki akıntının kesildiğini söyledi doktor.zaten erken doğum riskim olduğundan ciğer geliştirici iğne verdi. şimdi 12 saat arayla 4 doz vurulucam.sanırım burda da venüs vurulmuştu bu iğneden başka vurulan var mı?(çok korkuyorum yaaa)
bir de bu iğneyi vurulduktan sonra erken doğum olmasa yani bebek zamanında gelse bu iğnelerin bir zararı olur mu?

ben şimdi ne yapıcam yaaa.canım burnumda oturan boğalar gibiyim kendimden sıkıldım artık allahım şu günler çabucak geçsin bebeğim zamanında gelsin inşallah.
sizde dua edin erken doğum olmasın.
hepinizi kucaklıyorum

canim o ignelerden bende oldum 3 hafta kadar önce. bende cok korkmustum ignenin bebege bi zarari olur mu diye ama doktor erken dogum olursa ve igneler yapilmazsa solunum problemi yasar bebek dedi bu daha zor olur bizim icin dedi ve yapti aynen 12 saatte bi 4 defa zamaninda dogum yaparsan da bi sakincasi olmazmis merak etme onun bebegin cigerlerini erken gelistirmek icin yapiyolar...

tıp o kadar gelişti ki canım içimiz aslında biraz rahat olmalı..
hatırlıyor musun haziran annelerinden çınar bebeği ?
minicikdi..Allah bağışladı..
inşallah vakitli alacağız kucağımıza..en önemli şeyin fazla yorulmamak olduğunu ben de sonunda kabullendim.
pazar günü yoruldum ptesi salı sancım oldu
bugün iyiyim..
ne olur kızlar yatın dinlenin sıkıntıya sokmayın kendinizi..

canım bende vuruldum o iğneden
cumartesi sabah kalktım çamaşırımda kan vardı şüphelendim doktorumu aradım bi kaç soru sordu sonra gel bi göreyim dedi allahtan eşim evdeydi hemen gittik ultrasondan baktı ilk önce sonra muayeneye aldı enfeksiyon ve 1cmlik açılma var dedi enfeksiyon vardı zaten fitil kullanıyodum içeride kanama yok korkma dedi açılmadan dolayı olmuştur dedi nst ye yolladı sonra sancı var mı diye uzun tutsunlar dedi nst çekildi normal dedi çok küçük küçük sancın olmuş dedi 3tane iğne yazdı 2si 1şırıngaya karıştırılp yapıldı o erken doğumu engellemek için 1tanede bir hafta sonra yine vurulacak. 1tanede erken gelirse doğduğunda nefesi iyi alabilsin diye ciğerlerini geliştiriyomuş ondan vuruldum. 35inci haftada doğumdan pek hoşlanmıyoruz 37den sonra problem yok dedi ama senin bebeğin zaten 3hafta önden gidiyo o yüzden hiçbi problem olmaz dedi bende zaten erken olsunda normal olsun istiyodum dedim
doktorda tam bi tedavi uygulamıcam zaten okadar riskin yok 2hafta bize yeter dedi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…