Herkese merhaba,
Yazılanları tek tek okuyorum her gün ama pek katılamıorum. Şekerle ilgili sıkıntısı olanları okuyunca hemen bir şey paylaşmak istedim.
ŞEKERİ OLAN ARKADAŞLAR!
Bir yerden zeytin yaprağı çayının şekeri dengelediğini duydum. İnternette arattığımda inanılmaz sonuçlar gördüm. 10 yıllık şeker hastalarının bile iyileştiği gibi... Kuru zeytin yaprağı sipariş verdim internetten ve doktorumu aradım. Hiçbir sakıncası yok içebilirsin dedi. Tokluk şekerim 200ü geçebiliyordu üstelik günde 4 kez toplam 24 ünite insülin alıyordum bana mısın demiyordu. Her neyse bu çayı denedim yavaş yavaş düşmeye başladı. Üçüncü gün tamamen dengelendi. Günde 3 kupa içiyoroum ben yemeklerden önce. Ama saati önemli değilmiş, istediğiniz zaman içebilirsiniz. Şu anda önceden asla yiyemediğim makarna yiyebildiğim için çok mutluyum. :)Ekmeği de biraz arttırdım. Çok bunalınca diyet kola da içiyorum. Kolanın zararı konusunda bir şey diyemem tabii fakat diyet kola şekeri yükseltmiyor ve aspartam plasentadan geçmiyor arkadaşlar. Diyetisyenime sordum ve bir haftadır da deniyorum. Sırf bu konuda biraz ferahladığım için bile şekerim düşmüş olabilir. Biliyorsunuz çok stresli bir şey yiyip içememek. Allah hepimize şifalar versin, doğumdan sonra kalıcı olmasın inşallah bu şeker.
o arkadaş benim canım 12 sinde kontrol var bakalım hayırlı haberler alırız inşallah.
verdiğin bu faydalı bilgi için teşekkürler canımcım.. inan hemen kullanmak isterim ama hamilelikten dolayı doktoruma sormam lazım ve bunu sorarsam yine internetten bişeyler duydun ve kafanı karıştırıyosun boşver bunları demesinden tırsıyorum :26:
kızlar ben buğün kızım için patik siparişi vermeye gidiyorum, nasıl sizce:
Eki Görüntüle 220264
biraz fazladan süsülü ama çok hoşuma gitti. kendim örgü hiç bilmiyorum o yüzden dışarda ören bir yer var onlara verecem. umarım güzel yaparlar. neyse ben hazırlanmaya gidiyorum. akşam görüşürüz.
heheh benim alnımın ortasında var leke hem de baya büyük ve karşıdan yürürken bile fark ediliyo..•Melesma, genelde yanaklarda, dudak kenarlarında ve alın bölgesinde farklı renklerde lekelerin oluşmasıdır ve nedeni östrojen hormonu ile ultraviole ışınlarıdır. Bu lekeler doğumdan hemen sonra geçecektir. Yine de hamilelik boyunca SPF 30 korumalı güneş kremleri kullanmalısınız.
bugün kim sormuştu bu konuyu??
Eki Görüntüle 220264
biraz fazladan süsülü ama çok hoşuma gitti. kendim örgü hiç bilmiyorum o yüzden dışarda ören bir yer var onlara verecem. umarım güzel yaparlar. neyse ben hazırlanmaya gidiyorum. akşam görüşürüz.
saol canım verdiğin bilgiler için. benim arkadaşım da nisanda gazide doğum yaptı. odaları falan gördüm çok güzeldi. bu akşam o arkadaşımın evine gidicem. biraz daha bilgi alıcam. ben de sana anlatırım artık yarın:)bende umur beye gidiyordum, alsancakta muahanesi vardı ancak kendi doktorunla ssk kullanamıyorsun diyince senin tavsiyenle gaziye baktım. bide bir kaç tane daha hastaneye baktım ama gazi daha çok hoşuma gitti. egepol da vardı, yeni hastane olarak ancak netten çok fazla olumsuz yorumlar okuyunca vazgeçtim.
normalde belli haftadan sonra hasta kabul etmiyorlar ancak benim kayınpederde doktor olduğundan ve sınıf arkadaşı oranın müdürlerden birisi olduğu için bana kıyak geçtiler:)
ama sen kendi doktorunla olacağın için senin ücret galiba 2000 milyara falan denk gelecek. bide büyük ihtimal yeni binada kalacaksındır. gerçek benim doktorumda yeni binada yaptıracakmış. belki dediğin gibi aynı zamana denk gelip duygularımızı sadece topikte değil hastanede de paylaşırız:)
hastaneye getirecekler için ben henüz çok konuşmadım, sadece ilk hastane araştırmada sormuştum, onlarda hasta bezi falan verdiklerini söylediler. ama ben bu kontrolde hepsini sorup sana yazarım.
bu arada, odalarıda gördüm, büyük ve ferahlar. 1 refakatçı için çekyet de var ancak iki refakatçı kalacak şekilde de ayarlayabiliyorlarmış. kapı süsü de onlar asıyaorlar. lavobaları falan da temiz. odada zaten tv da var. bide hemişireler çok tatlılar. nst ye girdiğimde bile hepsi baya ilgileniyorlardı. şimdilik bu kadar. bir sonraki araştırmamı detaylı anlatırım:)
oyy maşallah maşallahkilosunu tamamlamış resmen hayırlısıyla sağlıkla gelsin inşallah
bebek kiloyu tamamlayınca doğumu başlatıyo diye benim eltimi kontrol altında tuttu dr u 35 den sonra yat kalkma dedi o da 37 de 3900 doğum yaptı bişey dedi mi dr un gerçi senin bebekte 36. haftanın içinde di mi
Eki Görüntüle 220264
merhaba arkadaşlar 2 gündür bel agrılarım kuvvetlenmeye başladı hatta 15 25 saniye arası belime sancı giriyor.Sizlerdede oluyor muSürekli uyuma istegim var sıkıldım artık hamilelikten biran önce normal şekilde uyumak ve agrılardan kurtulmak istiyorum
kizlar bu agri sanci dediginiz sey nasil oluyor yahu?? bide kasilma. acaba bendede oluyor da hissetmiyormuyum. bide masallah bebislerinizi kids go seninde. bizim bebis senden buyuk olmasina ragmen haftasina kilosu azdi2100 gr. simdi annem gelmeden once bidaha gidicez. bu sefer doktor 2,5 hafta arayla cagirdi.
kizlar bu agri sanci dediginiz sey nasil oluyor yahu?? bide kasilma. acaba bendede oluyor da hissetmiyormuyum. bide masallah bebislerinizi kids go seninde. bizim bebis senden buyuk olmasina ragmen haftasina kilosu azdi2100 gr. simdi annem gelmeden once bidaha gidicez. bu sefer doktor 2,5 hafta arayla cagirdi.
herkese merhaba
bugün sabah kahvaltıdan sonra sofradan kalktım ve annem arkan ıslanmış dedi.ben de hemen gidip baktım baya bi suyum gelmişti.(annem ter sanmış malum havalar çok sıcak) apar topar hastaneye gittik hemen ultrasonda suyuma bakıldı ve yeterli olduğunu söyledi.küçük bir sızıntının olabileceğini ama şükür ki akıntının kesildiğini söyledi doktor.zaten erken doğum riskim olduğundan ciğer geliştirici iğne verdi. şimdi 12 saat arayla 4 doz vurulucam.sanırım burda da venüs vurulmuştu bu iğneden başka vurulan var mı?(çok korkuyorum yaaa)
bir de bu iğneyi vurulduktan sonra erken doğum olmasa yani bebek zamanında gelse bu iğnelerin bir zararı olur mu?
ben şimdi ne yapıcam yaaa.canım burnumda oturan boğalar gibiyim kendimden sıkıldım artık allahım şu günler çabucak geçsin bebeğim zamanında gelsin inşallah.
sizde dua edin erken doğum olmasın.
hepinizi kucaklıyorum
herkese merhaba
bugün sabah kahvaltıdan sonra sofradan kalktım ve annem arkan ıslanmış dedi.ben de hemen gidip baktım baya bi suyum gelmişti.(annem ter sanmış malum havalar çok sıcak) apar topar hastaneye gittik hemen ultrasonda suyuma bakıldı ve yeterli olduğunu söyledi.küçük bir sızıntının olabileceğini ama şükür ki akıntının kesildiğini söyledi doktor.zaten erken doğum riskim olduğundan ciğer geliştirici iğne verdi. şimdi 12 saat arayla 4 doz vurulucam.sanırım burda da venüs vurulmuştu bu iğneden başka vurulan var mı?(çok korkuyorum yaaa)
bir de bu iğneyi vurulduktan sonra erken doğum olmasa yani bebek zamanında gelse bu iğnelerin bir zararı olur mu?
ben şimdi ne yapıcam yaaa.canım burnumda oturan boğalar gibiyim kendimden sıkıldım artık allahım şu günler çabucak geçsin bebeğim zamanında gelsin inşallah.
hepinizi kucaklıyorum
herkese merhaba
hepinizi kucaklıyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?