CANIM kendini neden suçluyosun.bugüne kadar hep doktorun ne dediyse dikkat ettin,çoğumuz çalışıyoruz,kimimizin şartları daha ağır tabi fakat genel anlamda herkes bir türlü stres altında. sigara mı içtin alkol mü aldın da kendini suçluyosun.yapma böyle moralini yüksek tut.senin yavrun çok sağlıkla doğacak inşallah.yeter ki sen doğuma kadar mora depola
haklisin cnm,
ne sigarasi alkolu; kahve kola bile icmedim ben ,i sucuk salam yemedim ona zarari olmasin diye..
moralim iyi sukur; 2 kg bile dogsa bakimla 1 ayda toparlar kendini diye umut ediyorum simdi ..
cnm ben iyiyim simdilik biseyim yok dün doktor kontrolümüz vardi hersey normal simdilik bebiste gayet saglikliydi cok sükür ama 2 hafta daha dikkatli davranmam gerek dinlemeliyim bol bol o yüzden yatiyorum yine :)
sende iyisindir umarim bol bol dinlen sakin is yapma bosver ev kirlenirse kirlensin isler yarim kalsin önemli olan bebislerin iyi olmasi bizim ev suan öyle berbat bi halde ki pazar da badana falan isi var ama hic takmiyorum annemde uzakta biliyosun gelmesine 1 aydan fazla var daha sen yine bana göre daha sanslisin
iyi haberlerini bekliyorum kontrolden sonra
cok sevindim cnm iyi olmana;
darisi bize;
insallah bi sonraki, kontrolden mutlu cikariz
ben de evi umursamiyorum, dedigin gibi tozlu berbat ama iyice batsin diyorum nasil olsa dogum oncesi temizleticem, napim artik
burdayım canımm
ben de seni merak ediyordum görünmüyorsun ??
ben iyiyim bir de gece uyuyabilsem...çok ilginç gece uyuyamayan ben sabahları gayet iyi uyuyorum sonra gündüz uyuduğum için gece uyuyamıyorum...
ya bide kızlar benim bebğim iki gündür çok hareketsiz hele bugün daha hiç hissetmedim hareketini..önceki gün yakın arkadaşımla konuştum telefonla kızımın ne kadar yaramaz olduğunu anlattım hiç durmuyor kıpır kıpır artık canımı acıtıyor dedim.karpuzu çok seviyor yer yemez başlıyor hoplamaya içimde dedim nazar değdi kızıma!!telefonu kapattık kızımın hareketleri bıçak gibi kesildi resmen!!!çok üzülüyorum yaa nazar mı yoksa artık doğum mu yaklaştı anlamıyorum ??
cnm ben de ne zaman birine hareketlerini anlatsam ertesi gun azaliyordu hareketleri artik akillandim kimseye demiyorum
naara cok inaniyorum
sen yine de hareketlerini takip et cnm, benim doktorum gunde en az 10-12 hareket saymalisin dedi
biraz sut ic; tatli bisey ye uzan bi dinle bakalim minnosu, o zaman oynamaya baslar
Canım kendini suçlama hic çünkü bana ilk sordukları soru kaç kılo aldın oluyor, ben şimdiye kadar 13kg aldım, senin de bu civardaydi sanırım, doktor bazı bebekler buyumemekte ısrarcı oluyor gercekten dedi, çünkü ben isten ayrıldım biliyorsun gerçi gecen hafta biraz yoruldum ve moralim de çok bozuktu. Biraz da ona veriyorum sen dinlenmene moralini yüksek tutmaya dikkat et.
bebeklerin durumuna gelince canım 35. Haftalarda artık hic korkmuyoruz dedi, akciğer gelişimleri iyi düzeyde oluyormuş. Kuveze girer herhalde ama dedim 36. Haftalarda kuveze girmeme ihtimali daha yuksek merak etme dedi. kilosu en son 2100gr di benim, 2500gr olsa dedim o zaman gayet iyi bur durumda olur zaten diyor. ama bu saatten sonra büyüme göstermezse illa 2500 a ulaşmasını beklemenin bir anlami yok diyor.
Sen de canım olumlu senin haftan da gayet iyi ki evde dinlenmedesin zaten, bebegin yasar tabiki bunu hic düşünme. Bende erken olursa da kuvezde kalır artık sonu hayırlı olsun da diyorum. sende öyle duşun canım. Hem küçük bebekler daha çabuk kılo alıyorlar daha çabuk büyüyorlar. Cmtsi başka bur doktora daha gozukucez biz onun söylediklerini de yazarım sana canım....
ben de14-15kg aldim cnm,
doktorum da dedi, sonucta besinsiz kalan biri degilsin dedi; bu tamamen rahim ici bi durum belli bi sebepten degil dedi
insallah 36. haftayi tamamlariz dedigin gibi ve kuveze gerek kalmaz;
sevinirim cnm perinatologun dediklerini de yazarsan
ben doktoruma guveniyorum bir de kafam karissin istemiyorum o yuzden baska doktora gorunmedim ama gitmeli miyim sence ??