2011 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

hmm cok mantikli yaa sagol. Bende pamuk gibi sikistirilmis ama su degince mendil haline gecen seyler oldugunu ögrendim ama markasini hatirlamiyorum simdi. su ile silmis olurum diye dusunuyordum ama pamuk da kullanilabilir dedigin gibi. peki kac gunde bir banyo yaptirdin ilk dogduktan sonra?

Ben ilk üç ay bebeğin altını temizlerken ıslak mendil kullanmayı düşünmüyorum. Islak kaldığı için muhtemelen pişik yapacaktır. Ya pamuğu suyla ıslatıp temizlemeliyiz. ya da yaz bebekleri nasıl olsa altını yıkarız.Tahrişi engellemek için mutlaka kurlamalıyız. Altının kuruluğundan emin olmadan bezlersek inanılmaz pişikler oluşuyor ve geçene kadar bebek çok ağlıyor.

kizlar yaa az önce vajinamdan iceri dogru(heralde en iyi böyle tarif ederim) sanci gibi bir sey oldu, nefesim kesildi o kadar canim yandi... bunu yasayan var mi ?

gecen gecede bana aynisi oldu nefesim kesldi ter bosaldim resmen ciglik attim cok korktum esimde evde yoktu o sirada oglumda cok korktu anne gecicek anne korkma diye psimde dolandi. sonra daha olmadi cok sukur.. nedenini bilmiyorum ama

gecen gecede bana aynisi oldu nefesim kesldi ter bosaldim resmen ciglik attim cok korktum esimde evde yoktu o sirada oglumda cok korktu anne gecicek anne korkma diye psimde dolandi. sonra daha olmadi cok sukur.. nedenini bilmiyorum ama

ayy cok tatli yaa gozlerim doldu resmen, seni ne kadar seviyor iste :) anne merak etme gecicek falan seni rahatlamaya calisiyor. Cok sanslisin ikinci cocugun oluyor... Allah anali babali buyutsun , uzun ömurler versin insallah...

benim ayakalrim sismiyor ama, ellerim parmaklarim uyusmus sekilde uyaniyorum. yumruk bile yapamiyorum cok aciyorlar son 1 haftadir.

canim bi arkadasim karbonatli suyla sil diye tavsiye etmisti ama okudugum bi yerde karbonat meme ucunu kuru yaparmis ve cok cabuk yara olurmus diye yaziyordu, kendi sutumuzle yada saf temiz suyla silmek oneriliyordu.

bende yikamak daha iyi olur diye dusundum, uygun olmadigi zamanlarda da dediginiz gibi pamuk kullanayim öyleyse.. cunku dun bebegin halini görseniz... ki en iyi bezlerden kullaniyorlar ama yine de kagit bez iste... islak mendilde ne bileyim... neyse cok tatli bir bebek ama cok agliyor bende kolik ile ilgili arastirmalara basladim simdi...

oglum haziranda dogdu havalar cok sicakti hergun yikiyoduk. annemle kayinvalidem yikamak cocugu cabuk buyutur hem sicak ferahlasin diyolardi. zaten hastanede de 2 gun kaldik gunde 2 kere yikiyolardi sabah aksam.rahat uyur boylelikle demislerdi. cok sukur zayif dogdugu halde cok cabuk buyudu.

evet ilk zamanlarda tenleri cok daha hassas olacagindan pamugu ilik suya batirip oyle silmek gerek. annem yigenlerimde hep oyle yapardi. ama tabi uzun sureli yapmamak lazim bu sefer sadece suyla temizlemeye alisir ve islak mendillerle silince hemen pisik olurlar. herzmanda evde olamayacagimizdan su bulmak yada o yonde temizlek zor olabilir. ayyyy gerci kuzucuklarmiza bise olmasin heryerde insan imkan yaratir her sekilde

aboo ne kadar geç bi saat
gelmen 9-10 olur bakarım gerçi gene de yazmış mısın diye

canım eşim işten çıktıktan sonra beraber gidiyoruz...dr.da yakın değil ..eve gelmemiz gerçekten çok geç oluyor...dr.da ortalama 1 saat kalıyoruz...bende yazabilirsem yazarım size canım....biraz geç olur ama...

ayy cok tatli yaa gozlerim doldu resmen, seni ne kadar seviyor iste :) anne merak etme gecicek falan seni rahatlamaya calisiyor. Cok sanslisin ikinci cocugun oluyor... Allah anali babali buyutsun , uzun ömurler versin insallah...

cok sagol canim amin.. erkek cocuklari anneye duskun olur ikincide oglan olcak esim baya kiskaniyo bu durumu.3. de kiz olsun o zaman siz gorursunuz diyo:))))
3 yasinda ama herseyin cok farkinda.eli surekli karnimda kardesim buyu gel top oynucaz seninle seni cok seviyorum falan diyo. kizkadesiminde 5 aylik bebegi var o kusunca biz demeden bezini getirip agzini siliyo emzigini veriyo biberonunu icirmek istiyo onu uyurken hafif salliyo. cok merakli ins. kardesi dogunca kiskanclik falan yasamayiz

Benim de ikinci bebeğim; bu da erkek:):))))))))

Ben de üçüncüyü düşünüyorum inşaallah; 1 yaşına kadar emzirip tekrar hamile kalmak istiyorum.

Yaş kaç sizin?

ben emzirdikten sonra sutumle sildim gosumu yara olmasin diye ama emicegi zaman mutlaka yikadim. sonucta yaz ayindayiz ve terliyoruz yikamak en iyisi

Benim de ikinci bebeğim; bu da erkek:):))))))))

Ben de üçüncüyü düşünüyorum inşaallah; 1 yaşına kadar emzirip tekrar hamile kalmak istiyorum.

Yaş kaç sizin?
Allah bagislasin canim.
biz aslinda kiz olsun cok istiyoduk kismet herseyin hayirlisi. ben 3. yu pek dusunmuyorum ama esim kiz delisi ikisinde de kiz olsun cok istiyodu olmayinca 3 u istiyo:))) benim yas 26 canim. aslinda bende bi kizim olsun cok istiyorum ama yaa 3 de erkek olursa korkusu var(

3 yasinda oldugu icin sanirim farkinda ve umarim kiskanclik yasamazsiniz. Bende 3-4 yil sonra insallah bir tane daha istiyorum bakalim:) Esim istemiyor gerci ama bakalim , kismet....

2hafta önce banada oldu çığlık attım 2 gün sonra kontrolüm vardı bebek asagı dönmüş ondan dedi dr.bugün 35+5günlüğüz 3300gr olmuşuz başımız iyice aşağı inmiş artık yüzünü göremiyecekmişiz,26 temmuzda sezeryanımız ama bugün dr eger bir aksilik olmazsa haftaya görüşürüz dedi 4 haftadır haftada bir gidiyoruz,erken doğum riskimi gördüki öyle dedi kızlar korktum şimdi:44: nts,su durumu hersey normal gerçi ama endişelendim yinede

Ben 26 olsaydım dördüncüyü bile düşünürdüm.

Kız olması garanti değil tabii ama benim kocam da kız diye tutturuyor:)))

Hayırlı evlatlar olsunlar.

3 yasinda oldugu icin sanirim farkinda ve umarim kiskanclik yasamazsiniz. Bende 3-4 yil sonra insallah bir tane daha istiyorum bakalim:) Esim istemiyor gerci ama bakalim , kismet....

dedigin gibi kismet canim ben 2. icin en az 4-5 yil var derken dusunmuyoken birden karar degisti ve oldu:))

masallah canim bebegine:))) icini ferah tut artik bu haftalarda her hafta cagiriyolar erken dogum riski olsa soylerdi herhalde.
benim oglumda donmus vaziyette ama niye oyle sanci oldu bilmiyorum cok korkmustum.

kızlar dr.a gidiyorum..dularınızı bekliyorum..inşallah güzel haberlerle dönerim

Ben 26 olsaydım dördüncüyü bile düşünürdüm.

Kız olması garanti değil tabii ama benim kocam da kız diye tutturuyor:)))

Hayırlı evlatlar olsunlar.

bende kalabalik ailelere bayilirim:)) ama 3 en fazla oda esim istiyo diye belki yani. bakmak zor valla. yardimci olcak kimse yok tek basina zor oluyo yani. herseyin hayirlisi :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…