kızlar dr.a gidiyorum..dularınızı bekliyorum..inşallah güzel haberlerle dönerim
masallah canim bebegine:))) icini ferah tut artik bu haftalarda her hafta cagiriyolar erken dogum riski olsa soylerdi herhalde.
benim oglumda donmus vaziyette ama niye oyle sanci oldu bilmiyorum cok korkmustum.
of yaaa burada 37. haftada asiri ciddi bir saglik sorunum yoksa hayatta vermezler calisamaz raporunu 37. haftada. 32. hafta icin bir yazi aldim yalvar yakar ama 37 icin sansi yok gibi... Bakalim daha cok var belki calisamayacagim ...
guzel haberlerini bekliyoruz canim :))))
gelişimci cnm bana ınsulını gerek gormedıler ( hatırlarsan ozaman senınle cok sey paylastım senden cok sey ogrendım )
ve maalesef karın cevresı olması gerekenden genıs dr da yapacak bısey yok dıyor yanı dıyetıme uyuyorum napım bazem 140 larda cıkıyo ama genelde 120 altında
şimdi bende pişmanın acaba banada mı ınsulın verselerdı dıye ama bı arkadasımın bende daha yuksek sekerı ona bıle vermedıler ınsulın
ne bılım yaa saglıksız olursa dıye korkuyorum ama dr saglıksız olmaz dedı sadece kılolu olur ve normal doguramazsın dedı zaten en gec agustosun ılk haftası alacaklar ole dedi 38. doldurmamız lazımmıs temmuz sonu için erken dedii temmuz sonu 38. içinde olucam ama ?? bıl bıldıgı vardır
netten baktım bas ve bacak ölçümlerı haftasıyla uyumlu sadece karın cevresı genıs
neyse inş güzel haberlerle gelırsın dr dan
nasıl yaa anlamadım 37 de zorunlu olarak ayrılamıyor musun orda?doğurana kadar mı çalışcanbiz de ükemizi beğenmeyiz sen ingilterede miydin yanlış mı hatırlıyorum??
bense sunu merak ediyorum:
dun 3 haftalik bir bebegin altini degistirdim. islak parfumsuz mendillerden kullandim temizlemek icin(annesi öyle kullaniyor) ama sanki cocugun poposu tahris olurmus, pisik ihtimali de artarmis gibi bir hisse kapildim. Kucucuk bacaklari vardi biraz da uzuldum. evdeyken her altini degistirmeden once yikasam nasil olur sizce? tahrisi engeller miyim ne dersiniz?
birde dunden sonra organik yikanabilir bez olayina girmeye karar verdim. bebek daha rahat eder bence, o kadar hassati ki cildi bir görseniz... yumusacikti :)
bense sunu merak ediyorum:
dun 3 haftalik bir bebegin altini degistirdim. islak parfumsuz mendillerden kullandim temizlemek icin(annesi öyle kullaniyor) ama sanki cocugun poposu tahris olurmus, pisik ihtimali de artarmis gibi bir hisse kapildim. Kucucuk bacaklari vardi biraz da uzuldum. evdeyken her altini degistirmeden once yikasam nasil olur sizce? tahrisi engeller miyim ne dersiniz?
birde dunden sonra organik yikanabilir bez olayina girmeye karar verdim. bebek daha rahat eder bence, o kadar hassati ki cildi bir görseniz... yumusacikti :)
kızlar moralim çok bozuk..zor zahmet giyindim ve durağa kadar yürüdüm.tam otobüs gelecek dr.umun sekreteri aradı..dr.un acil işi çıkmış iptal etti..yarına gidicez...insan ümitleniyor...bebeğimi görcem diye seviniyorum..neyse daha kötü haberlerden korusun allah....
azracım senin şeker yine iyimiç benimki 200ün üstüne çıkıyordu..dr. insülünü 1 doz yükseltince şimdi çok şükür daha iyi..140 normal canım..dr. bana tokluk 2. saat 140 geçmesin diyor...yani senin ilaçsız olduğu için iyi diyorum...
ben norvecteyim ve evet dogurana kadar calismayi planliyorum(saglik sorunum olmadigi surece) cunku kendimi iyi hissediyorum. Annem de tr de ögretmendi, songunune kadar calistim diye anlatir, her gun yurumus falan ama dogumu da kolay gecmis... zaten cok egzersiz yapar... bende kendimi iyi hissettigim surece calismak istiyroum...
olsun canımm sıkma canını hayırlısı de..hem şunun şurasında sabaha ne kaldı)
ölede ama daha yarın akşam 1 gün var
benim kocişim der ki:''bekleyen yemek güzel olur''bilmem anlatabildim mi??
kısa bir merhaba demek için uğradık teyzoşlar...
bugün keyifsizim biraz...gece uyku yok...sabah eşimi yolladım uykuya daldım,yanlışlıkla(güya)zilimize bastılar,uyandım...sonra uyuyamadım
ayağım baya şiş bugün....yürümek işkence boyutunda...annem gelip kuzumun ütülerini yaptı ben ise bütün gün yanında koltukta uzandım...
sıcak bi yandan ağrılar bi yandan...Allahım şu mutlu sona hayırlısıyla bi gelsekkkkkkkkk
umarım yarın daha mutlu başlarım güne...öptük ve kaçtıkkk
Bende dün geceden beri fazlaca şiştim sağıma soluma ağrılarda giriyor özellikle gece yatağa girince korkmaya başladım yaaa.
Ya evde sancılarım gelirde doğum yaparsam.
gelişimci üzülme canım geç olsun güç olmasın hayırlı haberlerle gelin
inşallah canım..siz nezman gidiyorsunuz dr.a?
pazartesi daha benim kontrolüm
dr um yıllık izinde onun gelmesini bekliyorum
pazartesi gelecek
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?