2011 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

masallah canim bebegine:))) icini ferah tut artik bu haftalarda her hafta cagiriyolar erken dogum riski olsa soylerdi herhalde.
benim oglumda donmus vaziyette ama niye oyle sanci oldu bilmiyorum cok korkmustum.

birde asagı bastırıyormuş bu haftalarda yerleşiyor iyice bebişlerimiz agırlastılarda baskı arttı kasıklarda bazen çıkacak gibi bastırıyor dayanıcaz artık son haftalarımız allah saglıkla kucaklarımıza almayı nasip etsin nasıl çabuk geciyor zaman...

gelişimci cnm bana ınsulını gerek gormedıler ( hatırlarsan ozaman senınle cok sey paylastım senden cok sey ogrendım )
ve maalesef karın cevresı olması gerekenden genıs dr da yapacak bısey yok dıyor yanı dıyetıme uyuyorum napım bazem 140 larda cıkıyo ama genelde 120 altında
şimdi bende pişmanın acaba banada mı ınsulın verselerdı dıye ama bı arkadasımın bende daha yuksek sekerı ona bıle vermedıler ınsulın

ne bılım yaa saglıksız olursa dıye korkuyorum ama dr saglıksız olmaz dedı sadece kılolu olur ve normal doguramazsın dedı zaten en gec agustosun ılk haftası alacaklar ole dedi 38. doldurmamız lazımmıs temmuz sonu için erken dedii temmuz sonu 38. içinde olucam ama ?? bıl bıldıgı vardır
netten baktım bas ve bacak ölçümlerı haftasıyla uyumlu sadece karın cevresı genıs
neyse inş güzel haberlerle gelırsın dr dan

Son düzenleme:
kızlar oğluşumun odası gelşcek bugün sabahtan berı evde pıneklıyorum gelemdıler hala su saat oldu (((((((

cerenimo bu arada bende aslanım ve oglumun muhtemel dogum tarıhı benım dogum gunum cıkıyodu ama buyudukce degıstı zaten suanda dr agustosuj ılk haftası dıyo ben 15 agustos dogumluyum ve oglumunda aslan olacagına cok sevınıyorum
benım esımde 2 tane aslan napcam dıyo kendısı ıpıslakkk bır balık olurr da :))))

Son düzenleme:
of yaaa burada 37. haftada asiri ciddi bir saglik sorunum yoksa hayatta vermezler calisamaz raporunu 37. haftada. 32. hafta icin bir yazi aldim yalvar yakar ama 37 icin sansi yok gibi... Bakalim daha cok var belki calisamayacagim ...

nasıl yaa anlamadım 37 de zorunlu olarak ayrılamıyor musun orda?doğurana kadar mı çalışcanbiz de ükemizi beğenmeyiz sen ingilterede miydin yanlış mı hatırlıyorum??

guzel haberlerini bekliyoruz canim :))))

kızlar moralim çok bozuk..zor zahmet giyindim ve durağa kadar yürüdüm.tam otobüs gelecek dr.umun sekreteri aradı..dr.un acil işi çıkmış iptal etti..yarına gidicez...insan ümitleniyor...bebeğimi görcem diye seviniyorum..neyse daha kötü haberlerden korusun allah....
azracım senin şeker yine iyimiç benimki 200ün üstüne çıkıyordu..dr. insülünü 1 doz yükseltince şimdi çok şükür daha iyi..140 normal canım..dr. bana tokluk 2. saat 140 geçmesin diyor...yani senin ilaçsız olduğu için iyi diyorum...

nasıl yaa anlamadım 37 de zorunlu olarak ayrılamıyor musun orda?doğurana kadar mı çalışcanbiz de ükemizi beğenmeyiz sen ingilterede miydin yanlış mı hatırlıyorum??

ben norvecteyim ve evet dogurana kadar calismayi planliyorum(saglik sorunum olmadigi surece) cunku kendimi iyi hissediyorum. Annem de tr de ögretmendi, songunune kadar calistim diye anlatir, her gun yurumus falan ama dogumu da kolay gecmis... zaten cok egzersiz yapar... bende kendimi iyi hissettigim surece calismak istiyroum...

benim geçen yıl doğum yapan arkadaşım bebeğinin altını kaynatıp soğuttuğu suyla pamukla silmiş.bir de daha önce de yazmıştım napyy sprey sıkmış her seferinde popişine (eczanede satılıyor)hiç tahriş ve pişik yaşamamışlar.ben pamuğu ıslatmak yerine hazır ıslak pamuklarla silcem inşallah napyy spreyde daha almadım ama ilk iş almak olcak!!

en iyisi kesinlikle yikamak ben kizlarimi hep yikadim ve bir kere bile pisik olmadilar bezle sanki temizlenmiyormus gibime geldi

olsun canımm sıkma canını hayırlısı de..hem şunun şurasında sabaha ne kaldı )

benim de doğum yaza gelmese ben de 37 ye kadar çalışırdım çünkü evde vakit geçmiyor insan oyalanıyor işte ama maalesef 17 haziranda okul bitti benim de işim bitti(
norveç,benim en çok görmek istediğim ülke!bir gece rüyamda gördüm)yemyeşildi,dağlarda kar da vardı biraz..şimdi hava serindir orda sıcaklamıyorsundur ne güzel...belki bir gün kısmet olur gider lezzetli somonlarından yerim

kısa bir merhaba demek için uğradık teyzoşlar...
bugün keyifsizim biraz...gece uyku yok...sabah eşimi yolladım uykuya daldım,yanlışlıkla(güya)zilimize bastılar,uyandım...sonra uyuyamadım
ayağım baya şiş bugün....yürümek işkence boyutunda...annem gelip kuzumun ütülerini yaptı ben ise bütün gün yanında koltukta uzandım...
sıcak bi yandan ağrılar bi yandan...Allahım şu mutlu sona hayırlısıyla bi gelsekkkkkkkkk
umarım yarın daha mutlu başlarım güne...öptük ve kaçtıkkk

Bende dün geceden beri fazlaca şiştim sağıma soluma ağrılarda giriyor özellikle gece yatağa girince korkmaya başladım yaaa.
Ya evde sancılarım gelirde doğum yaparsam.

benim kocişim der ki:''bekleyen yemek güzel olur''bilmem anlatabildim mi??

yarın inşallah güzel yemekle karşılaşcaz

Bende dün geceden beri fazlaca şiştim sağıma soluma ağrılarda giriyor özellikle gece yatağa girince korkmaya başladım yaaa.
Ya evde sancılarım gelirde doğum yaparsam.

bende uyuyamıyorum artık birde nedense kollarım ellerim çok ağrıyor sabah kalkınca ellerimi kapatamıyorum..bu ağrıdan uyuyamıyorum ama ben kolumun üstüne yatıyorum ondan sanırım...kan basıncı yüksek ya o tetikliyor olabilir...

gelişimci üzülme canım geç olsun güç olmasın hayırlı haberlerle gelin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…