en son nezman gördün bebeğini ?
kızlar moralim çok bozuk..zor zahmet giyindim ve durağa kadar yürüdüm.tam otobüs gelecek dr.umun sekreteri aradı..dr.un acil işi çıkmış iptal etti..yarına gidicez...insan ümitleniyor...bebeğimi görcem diye seviniyorum..neyse daha kötü haberlerden korusun allah....
azracım senin şeker yine iyimiç benimki 200ün üstüne çıkıyordu..dr. insülünü 1 doz yükseltince şimdi çok şükür daha iyi..140 normal canım..dr. bana tokluk 2. saat 140 geçmesin diyor...yani senin ilaçsız olduğu için iyi diyorum...
kızlar moralim çok bozuk..zor zahmet giyindim ve durağa kadar yürüdüm.tam otobüs gelecek dr.umun sekreteri aradı..dr.un acil işi çıkmış iptal etti..yarına gidicez...insan ümitleniyor...bebeğimi görcem diye seviniyorum..neyse daha kötü haberlerden korusun allah....
azracım senin şeker yine iyimiç benimki 200ün üstüne çıkıyordu..dr. insülünü 1 doz yükseltince şimdi çok şükür daha iyi..140 normal canım..dr. bana tokluk 2. saat 140 geçmesin diyor...yani senin ilaçsız olduğu için iyi diyorum...
valla aglica simdi. yarim saattir size yazdim yazdim yazdim gondermedi gene yazdiklarimi sildi bu baglanti. pofffff.
neyse ozet gecicem saatlerce yazdigim seyleri. esim gene sehir disinda konserde bugun hic iyi hissetmiyorum ondan. sabahtan ber uyuyordum kayinvalidem aramis ulasamayinca korkmus bir hisimla geldi buraya. neyse biraz otorduk ama cok uzuldum cunku esimin kizkardesi bebis sahibi olmaya calisiyorlardi 5 yildir. ilk defa su hani yumurtaya sperm enjekte ediyorlarya disarida ondan yaptirmaya karar verdiler. bugun eside geldi ama yumurta kirilmis. inanilmaz uzuldum. o yuzden kayinvalidem cagirdi yanliz kalmiyim diye ama gitmek istemedim. cok uzgun gibiymis cunku. bidahaki ay gene gelicekler. isallah olur dua ediyorum.
bu arada su emzigi kaynaticakiyiz kizlar? yada sterilmi edicez makinesimi var nasil olucak?
valla aglica simdi. yarim saattir size yazdim yazdim yazdim gondermedi gene yazdiklarimi sildi bu baglanti. pofffff.
neyse ozet gecicem saatlerce yazdigim seyleri. esim gene sehir disinda konserde bugun hic iyi hissetmiyorum ondan. sabahtan ber uyuyordum kayinvalidem aramis ulasamayinca korkmus bir hisimla geldi buraya. neyse biraz otorduk ama cok uzuldum cunku esimin kizkardesi bebis sahibi olmaya calisiyorlardi 5 yildir. ilk defa su hani yumurtaya sperm enjekte ediyorlarya disarida ondan yaptirmaya karar verdiler. bugun eside geldi ama yumurta kirilmis. inanilmaz uzuldum. o yuzden kayinvalidem cagirdi yanliz kalmiyim diye ama gitmek istemedim. cok uzgun gibiymis cunku. bidahaki ay gene gelicekler. isallah olur dua ediyorum.
bu arada su emzigi kaynaticakiyiz kizlar? yada sterilmi edicez makinesimi var nasil olucak?
İnşallah allahım onları da evlat sahibi yapar,benim etrafımda da var iki kişi bu durumda .Yanlarında kendimi huzursuz hissediyorum.Birileri bana aman otur,sen hamılesın falan diyınce onları uzuyormuşum gibi geliyor.
Ben yarın suyu kaynatıp emzik biberon atıcam içine bir kaç dakika,3dk yeter diyor sitede.Sterilizasyon için mikrodalga seçeneği var daha ucuz ama içime isinmiyor.Diğerlerinden hediye gelme olasılığı var bekliyorum almadım daha.
merhabayın kızlar bebişimin yatağı kıyafetleri hepsini hazırladım sadece hastane çantamız kaldı onu da hazırladıkmı hayırlısı ile doğurmak kalıyo geriye
Allah bütün bebek sahibi olmak isteyenleri evlat sahibi yapsın Rabbim..
ben kaynattım emzikleri biberonları... Ama diş kaşıyıcı aldıksanız kaynatmayın kızlar benim 2 tane vardı eridi ve çöpe gitti..
Kızlar benimde eşim şehir dışında,üstelikte yeni gelmişti. eşim öğretmen buraya uzak bir ilçede çalışıyor,orada lojmanda kalıyordu,sadece haftasonları gelebiliyordu,tam okullar kapandı,kavuştuk derken bu seferde bursaya kuzeninin düğününe gitti,haftasonu gelecek inşallah...bu dönemde yalnızlık çok zooor,bir kaç gecedir de uyuyamıyorum.sabahlarıda işe gitmek tam bir eziyet geliyor...ama 3-4 hafta daha dayanacağım.doğum sonrası daha çok ihtiyacım olacak ...
aynen aynen bende cok hassasim. bazen anlatiorum hamileligi biseyler soruyor sonra uzuluyorum ne diyecegimi bilemiyorum( yani bi sonraki ay tekrar deneyecekler bakalim isallah bu sefer olur. yaa aslinda ikisininde butun testleri iyi hicbir sorun yok ama neden olmuyor bilmiyorlar.
mikrodalga dedigin bildigimiz mikrodalga firin degil degilmi?? zira ben mikrodalga kullaniyorum bazen yemekleri isitmak icin ama ne kadar zararli oldugunu bir anlattilarda yapilan deneyleri falan korkumdan oluyorum her kullandigimda bebise bi etkisi olmaz isallah diye. bide erimiyormu yaa bu emzikler o sicakta.
aynen aynen bende cok hassasim. bazen anlatiorum hamileligi biseyler soruyor sonra uzuluyorum ne diyecegimi bilemiyorum( yani bi sonraki ay tekrar deneyecekler bakalim isallah bu sefer olur. yaa aslinda ikisininde butun testleri iyi hicbir sorun yok ama neden olmuyor bilmiyorlar.
mikrodalga dedigin bildigimiz mikrodalga firin degil degilmi?? zira ben mikrodalga kullaniyorum bazen yemekleri isitmak icin ama ne kadar zararli oldugunu bir anlattilarda yapilan deneyleri falan korkumdan oluyorum her kullandigimda bebise bi etkisi olmaz isallah diye. bide erimiyormu yaa bu emzikler o sicakta.
ben daha hicbirsey hazirlamadim. yatagimiz geldi o kadar. onuda yatak odasina koyucaz annem gelince. bebek bizimle yatarken annemde bebegin odasinda kalicak. zaten kendisi asiri steril bir insandir odayi girdiginden daha temiz yaparD ama pembe perdeler lambalar onuda bebek hissettirirmi bilmiyorum:)
amin canim ya cidden isallah bi sonraki ay tutar. dis kasiyiciyi zaten 6 aydan sora kullanmayacaklarmi. doktor belli bir aydan sora zaten mikroplarla tanismalari gerektigini soluyor.
ahh ahh bu yanlizlik durumlarini cok iyi biliyorum. sen yine calisiyorsun kafan oyalaniyordur. ben evde sikintidan daha bi bunalima giriyorum. annem bi gelse. valla 1 hafta gibi bisey kaldi ama bekleyemiorum artik. neyse sizin dugun bitince artik hic ayrilmazsiniz:)
24 haziranda usg de gördüm1temmuzda sadece nst ye girdim
özledim yaaawww
cnm normal oldugunu bılıyorumda bu karın cevresı genıs gıdıyo ona bısey yapamıyozzz ona uzuluyom esimde bneım gıbı gobeklı bı erkek olacak dıyo :)))
bu arada bugun saglık olcagında dogumdan sonra 2 ay daha dıyete devamö etmem gerektıgını ogrendım cok uzuldumm
ama neyse saglıkla gelsınde oglusum o zaman vızzzzzz bgelırrrr
çok iyi anlıyorum geçen hafta ben de cumartesiye ayarlamıştım kendimi,cuma aradım dr.um yokmui pazartesiye kadar bekledim...geçmedi saatler...olsun yarın olsun haberler iyi olsun.
Dün acayip yorulmuşum bugun kendimi şımarttım arkadaşlarla kahvaltıya gittim.Dönüşte e-bebekten pakedimiz aldık.Lansinohları da indirim kuponuyla aldık.Taşıyabileceğim bir iki eksğini de aldım.Ordaki kızlar da merak etti ne var pakette diye açtık,bütün paketler mi böyle dedi.Dedim mılıpua daha fazla bez yollamıştı.Tuttu o bize gelen huggieslerden onlarda da varmış 3 paket daha verdi Ben huggies kullanmam diyordum ama...Bu arada o gelen tupperware kaplar da 29-39 tl arasıymış.Biraz önce markete uğradık,ben sarf malzemelerini 49:bez mendil vb)almadım sona bıraktım,fiyatlara bakayım dedim.Bu yeni doğan ıslak mendil bir tek unıwipes da vardı ya fresh&soft da çıkarmış ve daha ucuz!40lı paket 3.45 ki daha büyüğü daha ucuz olur.Islak havlusu da unıwıpesın yarısı o da 3 küsür...Benim gibi almadıysanız aklınızda olsun,bu da aynen sadece pamuk ve su içeriyor.
bildiğimiz mikrodalga,özel kaplar var onlara koyuyorsun.
AVENT EKSPRES BUHARLI MİKRODALGA STERİLİZASYON | GÜVENLİ ALIŞVERİŞİN ADRESİ
bende kullanıyorum ama korka korka,ısıtmayı azalttım iyice çözdürmek için kullanıyorum çoğu zaman
Annene kavuşmana az kalmış canım,anne gibisi yok bu dönemde en büyük yoldaş onlar...
insallah en kisa zamanda gorumcende bebis sahibi olur canim. bende 5 yildir evliyim 4 yildir tedavi goruyodum. 2 yil once tedavi sonucu hamile kaldim ama dusukle sonuclandi. ayni donemde hamile olan arkadaslar vardi onlar dogurdu hep onlarin cocuklarina bakip bekimkide ayni yasta olcakti diye cok uzuluyodum. tekrar tedavi gormeye basladik ama yine bi turlu hamile kalamadim. en sonunda isten ciktim biraz dinlenip stressten uzak olim dedim. ocak ayinda esimle Turkiyeye gidip tup bebek yapicaktik. bir cok hastaneyle yazismistim hazirliklar yapiyodukki aralik ayinda hamile oldugumu ogrendim. Rabbim insallah isteyen herkese nasip eder.
emzigi kaynar suda, 3-5 dk kaynatman yeter canim. erimemesi lazim oyle ozellikleri var.
ay insallah bebisim emzik kullanir cok seker oluyorlar :)
esinlede en kisa surede kavusursun insallah, bak kizin dogunca esine nekadarda zor gelicek konsere felan gitmek. ama mecbur gidecek :)
bende 27 haziranda görmüştüm en son...
evet ilk duyduğumda çok üzüşldüm şimdi geçti....canım huggistede 6 bez vardı diye hatırlıyorum..bence adetleri aynı...
benim dr. 38. haftayı geçmemesi gerekiyor dedi..bakarsın vücudun hazır olur normal doğumda yapabilirsin diyor...ama genel olarak 2 hafta erken olacağı için vücut hazır olmuyor..büyük olasılıkla sezaryan olur diyor..ama şuan kesin birşey diyemeyiz dedi..bakalım bugün yine gidicem dr.a farklı bişey diycekmi? canım sende demi şeker var? insülün kullanıyormusun?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?