2011 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Arkadaşlar merhaba;bende aranıza yeni katılıyorum.32+4 haftalık hamileyim,edirnede yaşıyorum,halen çalışıyorum,bir süredir forumu takip ediyorum.herkese merhaba tekrar...
 

cnm normal oldugunu bılıyorumda bu karın cevresı genıs gıdıyo ona bısey yapamıyozzz ona uzuluyom esimde bneım gıbı gobeklı bı erkek olacak dıyo :)))

bu arada bugun saglık olcagında dogumdan sonra 2 ay daha dıyete devamö etmem gerektıgını ogrendım cok uzuldumm
ama neyse saglıkla gelsınde oglusum o zaman vızzzzzz bgelırrrr
 
canım hep burdayız ne yazacaktıkki yeterince yazıyoruz zaten..bu arada kötü olan ne ? neden kötü geçiyor?[/QUOTE]

bir sıkıntı anlatamam gece uyuyaıyorum yorgunluktan perişan oluyorum oturamıyorum.bebek gibi gazımı çıkaramıyorum oda sıkıntı yapıyo galiba yazdıklarım neler çektiğimi anlatıyor böyle olupta çare bulan varmı
 
herkese iyi akşamlar arkadaşlar biraz üşüttüğüm için bu gün doktora gittim ultrasonda baktı her şey iyi dedi 2330 gr olmuş kızım şükür dedim yok birşey öğleden sonra arkadaşlarla oturduk tam kalktım arkadaşlar pantolonun dediler bir baktım ıslak sanki altına yapılmış gibi hemen doktora gittim baktı yok dedi suyun azalmamış ama yinede ciğer geliştirici iğne veriyorum dedi ben akşam yola çıkacam şu hastanedeki şu doktora git yarın kontrol ol tekrar dedi bende dayanamadım çıkınca hemen gittim doktor baktı o da suyun azalmamış dedi iltihap olabilir dedi fitil verdi iğneden bahsatmedi bebği 2700 çıkardı gelişimi çok iyi 29 temmuzda alabiliriz dedi ki benim normal tarihim 20 ağustos sezeryan olunca 10 ağustosa geliyordu yani 38+4 oluyordu bu doktor kafamı karıştırdı ama tek iyi yanı ultrason 4 boyutluyd kızımı net şekilde gördük . işte böyle
 

çok iyi anlıyorum geçen hafta ben de cumartesiye ayarlamıştım kendimi,cuma aradım dr.um yokmui pazartesiye kadar bekledim...geçmedi saatler...olsun yarın olsun haberler iyi olsun.

Dün acayip yorulmuşum bugun kendimi şımarttım arkadaşlarla kahvaltıya gittim.Dönüşte e-bebekten pakedimiz aldık.Lansinohları da indirim kuponuyla aldık.Taşıyabileceğim bir iki eksğini de aldım.Ordaki kızlar da merak etti ne var pakette diye açtık,bütün paketler mi böyle dedi.Dedim mılıpua daha fazla bez yollamıştı.Tuttu o bize gelen huggieslerden onlarda da varmış 3 paket daha verdiBen huggies kullanmam diyordum ama...Bu arada o gelen tupperware kaplar da 29-39 tl arasıymış.Biraz önce markete uğradık,ben sarf malzemelerini49:bez mendil vb)almadım sona bıraktım,fiyatlara bakayım dedim.Bu yeni doğan ıslak mendil bir tek unıwipes da vardı ya fresh&soft da çıkarmış ve daha ucuz!40lı paket 3.45 ki daha büyüğü daha ucuz olur.Islak havlusu da unıwıpesın yarısı o da 3 küsür...Benim gibi almadıysanız aklınızda olsun,bu da aynen sadece pamuk ve su içeriyor.
 
Son düzenleme:
valla aglica simdi. yarim saattir size yazdim yazdim yazdim gondermedi gene yazdiklarimi sildi bu baglanti. pofffff.

neyse ozet gecicem saatlerce yazdigim seyleri. esim gene sehir disinda konserde bugun hic iyi hissetmiyorum ondan. sabahtan ber uyuyordum kayinvalidem aramis ulasamayinca korkmus bir hisimla geldi buraya. neyse biraz otorduk ama cok uzuldum cunku esimin kizkardesi bebis sahibi olmaya calisiyorlardi 5 yildir. ilk defa su hani yumurtaya sperm enjekte ediyorlarya disarida ondan yaptirmaya karar verdiler. bugun eside geldi ama yumurta kirilmis. inanilmaz uzuldum. o yuzden kayinvalidem cagirdi yanliz kalmiyim diye ama gitmek istemedim. cok uzgun gibiymis cunku. bidahaki ay gene gelicekler. isallah olur dua ediyorum.

bu arada su emzigi kaynaticakiyiz kizlar? yada sterilmi edicez makinesimi var nasil olucak?
 

İnşallah allahım onları da evlat sahibi yapar,benim etrafımda da var iki kişi bu durumda .Yanlarında kendimi huzursuz hissediyorum.Birileri bana aman otur,sen hamılesın falan diyınce onları uzuyormuşum gibi geliyor.

Ben yarın suyu kaynatıp emzik biberon atıcam içine bir kaç dakika,3dk yeter diyor sitede.Sterilizasyon için mikrodalga seçeneği var daha ucuz ama içime isinmiyor.Diğerlerinden hediye gelme olasılığı var bekliyorum almadım daha.
 
Son düzenleme:
merhabayın kızlar bebişimin yatağı kıyafetleri hepsini hazırladım sadece hastane çantamız kaldı onu da hazırladıkmı hayırlısı ile doğurmak kalıyo geriye
 

Allah bütün bebek sahibi olmak isteyenleri evlat sahibi yapsın Rabbim..
ben kaynattım emzikleri biberonları... Ama diş kaşıyıcı aldıksanız kaynatmayın kızlar benim 2 tane vardı eridi ve çöpe gitti..
 
Kızlar benimde eşim şehir dışında,üstelikte yeni gelmişti. eşim öğretmen buraya uzak bir ilçede çalışıyor,orada lojmanda kalıyordu,sadece haftasonları gelebiliyordu,tam okullar kapandı,kavuştuk derken bu seferde bursaya kuzeninin düğününe gitti,haftasonu gelecek inşallah...bu dönemde yalnızlık çok zooor,bir kaç gecedir de uyuyamıyorum.sabahlarıda işe gitmek tam bir eziyet geliyor...ama 3-4 hafta daha dayanacağım.doğum sonrası daha çok ihtiyacım olacak ...
 

aynen aynen bende cok hassasim. bazen anlatiorum hamileligi biseyler soruyor sonra uzuluyorum ne diyecegimi bilemiyorum( yani bi sonraki ay tekrar deneyecekler bakalim isallah bu sefer olur. yaa aslinda ikisininde butun testleri iyi hicbir sorun yok ama neden olmuyor bilmiyorlar.

mikrodalga dedigin bildigimiz mikrodalga firin degil degilmi?? zira ben mikrodalga kullaniyorum bazen yemekleri isitmak icin ama ne kadar zararli oldugunu bir anlattilarda yapilan deneyleri falan korkumdan oluyorum her kullandigimda bebise bi etkisi olmaz isallah diye. bide erimiyormu yaa bu emzikler o sicakta.

merhabayın kızlar bebişimin yatağı kıyafetleri hepsini hazırladım sadece hastane çantamız kaldı onu da hazırladıkmı hayırlısı ile doğurmak kalıyo geriye

ben daha hicbirsey hazirlamadim. yatagimiz geldi o kadar. onuda yatak odasina koyucaz annem gelince. bebek bizimle yatarken annemde bebegin odasinda kalicak. zaten kendisi asiri steril bir insandir odayi girdiginden daha temiz yaparD ama pembe perdeler lambalar onuda bebek hissettirirmi bilmiyorum:)

Allah bütün bebek sahibi olmak isteyenleri evlat sahibi yapsın Rabbim..
ben kaynattım emzikleri biberonları... Ama diş kaşıyıcı aldıksanız kaynatmayın kızlar benim 2 tane vardı eridi ve çöpe gitti..

amin canim ya cidden isallah bi sonraki ay tutar. dis kasiyiciyi zaten 6 aydan sora kullanmayacaklarmi. doktor belli bir aydan sora zaten mikroplarla tanismalari gerektigini soluyor.


ahh ahh bu yanlizlik durumlarini cok iyi biliyorum. sen yine calisiyorsun kafan oyalaniyordur. ben evde sikintidan daha bi bunalima giriyorum. annem bi gelse. valla 1 hafta gibi bisey kaldi ama bekleyemiorum artik. neyse sizin dugun bitince artik hic ayrilmazsiniz:)
 

bildiğimiz mikrodalga,özel kaplar var onlara koyuyorsun.

AVENT EKSPRES BUHARLI MİKRODALGA STERİLİZASYON | GÜVENLİ ALIŞVERİŞİN ADRESİ

bende kullanıyorum ama korka korka,ısıtmayı azalttım iyice çözdürmek için kullanıyorum çoğu zaman
 

Annene kavuşmana az kalmış canım,anne gibisi yok bu dönemde en büyük yoldaş onlar...
 
24 haziranda usg de gördüm1temmuzda sadece nst ye girdim
özledim yaaawww

bende 27 haziranda görmüştüm en son...


biz daha doğumdan sonra diyet yapıp yapmıycamızı konuşmadık..bir bilgim yok...hayırlısı bakalım


evet ilk duyduğumda çok üzüşldüm şimdi geçti....canım huggistede 6 bez vardı diye hatırlıyorum..bence adetleri aynı...
 

insallah en kisa zamanda gorumcende bebis sahibi olur canim. bende 5 yildir evliyim 4 yildir tedavi goruyodum. 2 yil once tedavi sonucu hamile kaldim ama dusukle sonuclandi. ayni donemde hamile olan arkadaslar vardi onlar dogurdu hep onlarin cocuklarina bakip bekimkide ayni yasta olcakti diye cok uzuluyodum. tekrar tedavi gormeye basladik ama yine bi turlu hamile kalamadim. en sonunda isten ciktim biraz dinlenip stressten uzak olim dedim. ocak ayinda esimle Turkiyeye gidip tup bebek yapicaktik. bir cok hastaneyle yazismistim hazirliklar yapiyodukki aralik ayinda hamile oldugumu ogrendim. Rabbim insallah isteyen herkese nasip eder.

emzigi kaynar suda, 3-5 dk kaynatman yeter canim. erimemesi lazim oyle ozellikleri var.
ay insallah bebisim emzik kullanir cok seker oluyorlar :)
esinlede en kisa surede kavusursun insallah, bak kizin dogunca esine nekadarda zor gelicek konsere felan gitmek. ama mecbur gidecek :)
 

aman en iyisi kaynatmak. mikrodalga falan uzak duralim derken bide bebisin emzigini koymak cok guvenli olmaz heralde.

Annene kavuşmana az kalmış canım,anne gibisi yok bu dönemde en büyük yoldaş onlar...

valla cok az kaldi ama sabrim hic kalmadi. 1 2 gunu bile sayar oldum. zaten esimin evde olmadigi gunler 10 gun gibi geliyor bana.


ayy bak goruyormusun allahin isini. masallah canim. ben bu konularda stresin cok etkili oldugunu dusunuyorum. oda cok stressliydi surekli disari cikiyordu stresini dagitmak icin o yuzden olmadi sanirim. ama stress gecip kendi haline biraksalar sanki hemen olurmus gibi geliyor. cidden allah herkesi senin gibi odullendirsin. masallah kuzucuguna.

aynen bende emzik kullansin cok istiyorum. cidden cok sekerler. annem gelince yapiyim ben bu kaynatma islemlerini kendim korkarim nuk emziklerin hepsi heralde bisey olmaz o zaman
 
bende 27 haziranda görmüştüm en son...





evet ilk duyduğumda çok üzüşldüm şimdi geçti....canım huggistede 6 bez vardı diye hatırlıyorum..bence adetleri aynı...

şimdi dolaba koydum geldim benim paketler 8li,prima 3 tane yollamış ama pintiler:18: aşka geldim biberonları kaynatıcam şimdi.
 
benim esim de ailesinin yanina giti cmts kpss ye gircek ben kaldim burada dualarinizi bekliyorum arkadaslar
 


Hangisi hayırlıysa o şekilde doğum yapalım inş. Evet bende de şeker var ve çok yüksek. Diyetimi çok sıkı yapmama rağmen iki aydır sürekli yükseldi. Artık diyetisyen diyette kısacak şey bulamıyor. İnsülin de 24 ünite alıyorum her hafta arttırıyor bana mısın demiyordu. Yalnız dediğim gibi zeytin yaprağı çayı ile 220 çıkan (insülin olduğu halde) tokluk şekerim 110-120'ye düştü. Bugün iki aydır ilk kez tatlı yedim, şerbetli. Yükselmedi maşallah diyeyim. Ama azra arkadaş aktara sormuş aktar hamileyken içme dokunur demiş midem bulandı hemen tabii. Üstelik ben doktoruma üstüne basa basa sordum. İçebilirsin dedi. Azra bir ay kaldı sabredicez demiş, evet, sabretmek sorun değil bebeklerimiz için ama 220 çıkan şeker zaten direkt bebeğe zarar veriyor onu 120'ye düşürmüşken çayı bırakmalı mıyım bilmiyorum çok kafam karıştı. :44: :44:
 
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…