herkese iyi akşamlar arkadaşlar biraz üşüttüğüm için bu gün doktora gittim ultrasonda baktı her şey iyi dedi 2330 gr olmuş kızım şükür dedim yok birşey öğleden sonra arkadaşlarla oturduk tam kalktım arkadaşlar pantolonun dediler bir baktım ıslak sanki altına yapılmış gibi hemen doktora gittim baktı yok dedi suyun azalmamış ama yinede ciğer geliştirici iğne veriyorum dedi ben akşam yola çıkacam şu hastanedeki şu doktora git yarın kontrol ol tekrar dedi bende dayanamadım çıkınca hemen gittim doktor baktı o da suyun azalmamış dedi iltihap olabilir dedi fitil verdi iğneden bahsatmedi bebği 2700 çıkardı gelişimi çok iyi 29 temmuzda alabiliriz dedi ki benim normal tarihim 20 ağustos sezeryan olunca 10 ağustosa geliyordu yani 38+4 oluyordu bu doktor kafamı karıştırdı ama tek iyi yanı ultrason 4 boyutluyd kızımı net şekilde gördük . işte böyle
sansa galiba herkes yanliz bugun:)) herkesin esleri biyerlerde. aman isallah dogumda sehir disinda olmasinlarda biz en cok ondan korkuyoruz.
ben de 29 temmuz doğumluyum ama meleğim 1 ağustos da gelsin istiyorum
biz iki aslan bakalım ne yapıcaz
aynı gün olursa büyüyünce benimle kutlamaz ayrı kalırız
onun için farklı günlerde olsun istiyorum valla
bu arada biberon ve emziği nasıl siteril edicem neyde kaynatıcam hiçbişi yapmadım onlara daha ?
kizlar yaa az önce vajinamdan iceri dogru(heralde en iyi böyle tarif ederim) sanci gibi bir sey oldu, nefesim kesildi o kadar canim yandi... bunu yasayan var mi ?
Benim de ikinci bebeğim; bu da erkek:):))))))))
Ben de üçüncüyü düşünüyorum inşaallah; 1 yaşına kadar emzirip tekrar hamile kalmak istiyorum.
Yaş kaç sizin?
aynı durum bana da oldu suyun gelmesiyle apar topar hastanede bulduk kendimizi.benim su için iyi dendi bugünde ciğer geliştirici iğnelerimizi bitirdik.4 doz vuruldum şükür bişiler yok.doktor sızıntının olduğunu ama kesilmiş olduğunu söylemişti bana.bol yatıp dinlenmekten başka bişide önermedi zaten.
çok geçmiş olsun
benimde eşim ailesinin yanına gitti.
ben de annemlerdeyim ama sağolsun iki taraf ta canımı sıkmak için uğraşıyorlar sanki.(ya da hamiş alınganlığımı bilemedim)
eşimin ailesi erken doğum riskimi bile bile ve doktorun ancak kısa bir yolculuğa izin vermesi üzerine annemin yanıma gelmek zorunda kaldığımı anlamayıp bana sürekli neden bizim yanımıza gelmiyorsun diye sitem etmelerinden(bu arada onlar ankarada ve 12 saatlik bir yolculuk lazım oraya gidebilmem için.herhalde gitsem kesin yolda dünyaya getiririm bebeğimi)
tatilini orda mı geçireceksin diye manalı manalı sormalarından(sanki ben annemin yanına tatil yapmaya gelmişim gibi)
eşimin burda benim ailemin yanında olmalarına gönlü elvermediklerinden bir an önce yanlarına çağırmalarından(1 haftadır ayrıyız doğuma kadar da öyle olacak gibi)
...............vs
ÇOK SIKILDIMMMMMM.HER GECE YATMADAN ÖNCE SÜREKLİ AĞLIYORUM.
kendi annemide anlatmayayım.(çünkü yaptıklarını anlatmaya dilim varmıyor.)
ne yapıcam bunlarla ben bilemedim.bebeğimi düşünüyorum ama göz yaşlarıma da hakim olamıyorum.zaten kendimi ne kadar sıksam da kendiliğinden boşalıyorlar.yatamadım yine uyku yok bana bu gece.
herkese iyi geceler
güzel rüyalar görün hepiniz
mutlu olun
offf yine uyku yok bu gece((( 2.30 dan beri uyanigim bi oraya don bi buraya..
sevgili anneler lutfen bana biraz yardimci olun
daha once foruma bu tarz bisey yazmamistim,ayri konu da acmak istemedim
sorun bebegimin ismi
Hamileligimin basindan beri ''iclal'' ismini istiyorum.Karnimi oyle seviyorum,o ismi oyle benimsedim ki
Gelin gorun ki esim bu konuda ciddi sorun cikariyor. ''sinem iclal'' olsun diyor.Bende ''sinem'' ismini begenmiyorum. Aylardir ne zaman bu konu acilsa tartismayla son buluyor.Dunde ayni sey oldu.Epey tartistik bende neredeyse butun gece agladim.
''sinem iclal'' bana cok itici geliyor.Nedense istemiyorum.Esimde bir ismini de ben seceyim, ona bile hakkim yok mu diyor. Bilmiyorum, buyutuyorum belkibebegim saglikli olsun da iki isimli olsun demeliyim belki.Cok mu on yargili yaklasiyorum?cevaplarinizi bekliyorum
Bence kulağa gayet hoş geliyor ama istemediğiniz bir ismi çocuğunuza koymanın alemi yok.
Eşiniz bu konuda anlayış gösterse keşke; yani bir süre üstüne gitmeseniz belki vazgeçer.
Ama vazgeçmezse de bu yüzden mutsuz etmeyin kendinizi.
Şu dönem hepimizin huzurlu, sakin olmamız gereken dönem.
aynı durum bana da oldu suyun gelmesiyle apar topar hastanede bulduk kendimizi.benim su için iyi dendi bugünde ciğer geliştirici iğnelerimizi bitirdik.4 doz vuruldum şükür bişiler yok.doktor sızıntının olduğunu ama kesilmiş olduğunu söylemişti bana.bol yatıp dinlenmekten başka bişide önermedi zaten.
çok geçmiş olsun
benimde eşim ailesinin yanına gitti.
ben de annemlerdeyim ama sağolsun iki taraf ta canımı sıkmak için uğraşıyorlar sanki.(ya da hamiş alınganlığımı bilemedim)
eşimin ailesi erken doğum riskimi bile bile ve doktorun ancak kısa bir yolculuğa izin vermesi üzerine annemin yanıma gelmek zorunda kaldığımı anlamayıp bana sürekli neden bizim yanımıza gelmiyorsun diye sitem etmelerinden(bu arada onlar ankarada ve 12 saatlik bir yolculuk lazım oraya gidebilmem için.herhalde gitsem kesin yolda dünyaya getiririm bebeğimi)
tatilini orda mı geçireceksin diye manalı manalı sormalarından(sanki ben annemin yanına tatil yapmaya gelmişim gibi)
eşimin burda benim ailemin yanında olmalarına gönlü elvermediklerinden bir an önce yanlarına çağırmalarından(1 haftadır ayrıyız doğuma kadar da öyle olacak gibi)
...............vs
ÇOK SIKILDIMMMMMM.HER GECE YATMADAN ÖNCE SÜREKLİ AĞLIYORUM.
kendi annemide anlatmayayım.(çünkü yaptıklarını anlatmaya dilim varmıyor.)
ne yapıcam bunlarla ben bilemedim.bebeğimi düşünüyorum ama göz yaşlarıma da hakim olamıyorum.zaten kendimi ne kadar sıksam da kendiliğinden boşalıyorlar.yatamadım yine uyku yok bana bu gece.
herkese iyi geceler
güzel rüyalar görün hepiniz
mutlu olun
sevgili anneler lutfen bana biraz yardimci olun
daha once foruma bu tarz bisey yazmamistim,ayri konu da acmak istemedim
sorun bebegimin ismi
Hamileligimin basindan beri ''iclal'' ismini istiyorum.Karnimi oyle seviyorum,o ismi oyle benimsedim ki
Gelin gorun ki esim bu konuda ciddi sorun cikariyor. ''sinem iclal'' olsun diyor.Bende ''sinem'' ismini begenmiyorum. Aylardir ne zaman bu konu acilsa tartismayla son buluyor.Dunde ayni sey oldu.Epey tartistik bende neredeyse butun gece agladim.
''sinem iclal'' bana cok itici geliyor.Nedense istemiyorum.Esimde bir ismini de ben seceyim, ona bile hakkim yok mu diyor. Bilmiyorum, buyutuyorum belkibebegim saglikli olsun da iki isimli olsun demeliyim belki.Cok mu on yargili yaklasiyorum?cevaplarinizi bekliyorum
şimdi dolaba koydum geldim benim paketler 8li,prima 3 tane yollamış ama pintiler:18: aşka geldim biberonları kaynatıcam şimdi.
benim esim de ailesinin yanina giti cmts kpss ye gircek ben kaldim burada dualarinizi bekliyorum arkadaslar
Hangisi hayırlıysa o şekilde doğum yapalım inş. Evet bende de şeker var ve çok yüksek. Diyetimi çok sıkı yapmama rağmen iki aydır sürekli yükseldi. Artık diyetisyen diyette kısacak şey bulamıyor. İnsülin de 24 ünite alıyorum her hafta arttırıyor bana mısın demiyordu. Yalnız dediğim gibi zeytin yaprağı çayı ile 220 çıkan (insülin olduğu halde) tokluk şekerim 110-120'ye düştü. Bugün iki aydır ilk kez tatlı yedim, şerbetli. Yükselmedi maşallah diyeyim. Ama azra arkadaş aktara sormuş aktar hamileyken içme dokunur demiş midem bulandı hemen tabii. Üstelik ben doktoruma üstüne basa basa sordum. İçebilirsin dedi. Azra bir ay kaldı sabredicez demiş, evet, sabretmek sorun değil bebeklerimiz için ama 220 çıkan şeker zaten direkt bebeğe zarar veriyor onu 120'ye düşürmüşken çayı bırakmalı mıyım bilmiyorum çok kafam karıştı. :44: :44:
gunaydim kizlar
ruyamda sizleri gordum komple agustos anneleri ayni mahallede oturuyomusuz :)))) herkesi gordum sohbetler falan ediyoruz ama hepimiz dogum yapmisiz (hayirlisiyla) sonra evde altinla az miktarda para buluyorum (dun para konusu konusulunca bilincalti iste hemen kapi vermis:))))) )
günaydın anneler,
yine kabus gibi bir gece geçirdim(uyuyamadım (sivrisinek istilasına uğradık resmen.belki 5 tane öldürdü eşim gecenin 2 buçuğunda.ben o saate kadar uyumamıştım zaten,sonra da uzun bir süre uyuyamadım ve 6 buçukta açtım gözlerimi (sinekler de yemiş zaten belki 10 yerimden! elimimn içini bile ısırmış adiler ayy bide sola yatıp uyuyamaz oldum gün boyu sola yatabiliyorum kanepede ama gece yatağa gidince sol tarafta uyuyamıyorum illa sağa döncem bu da yeni çıktı...allahım bir kurtulsaydık hayırlısıyla artık çok zor oluyor çoookk..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?