2011 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

sansa galiba herkes yanliz bugun:)) herkesin esleri biyerlerde. aman isallah dogumda sehir disinda olmasinlarda biz en cok ondan korkuyoruz.

aynı durum bana da oldu suyun gelmesiyle apar topar hastanede bulduk kendimizi.benim su için iyi dendi bugünde ciğer geliştirici iğnelerimizi bitirdik.4 doz vuruldum şükür bişiler yok.doktor sızıntının olduğunu ama kesilmiş olduğunu söylemişti bana.bol yatıp dinlenmekten başka bişide önermedi zaten.
çok geçmiş olsun

sansa galiba herkes yanliz bugun:)) herkesin esleri biyerlerde. aman isallah dogumda sehir disinda olmasinlarda biz en cok ondan korkuyoruz.

benimde eşim ailesinin yanına gitti.
ben de annemlerdeyim ama sağolsun iki taraf ta canımı sıkmak için uğraşıyorlar sanki.(ya da hamiş alınganlığımı bilemedim)
eşimin ailesi erken doğum riskimi bile bile ve doktorun ancak kısa bir yolculuğa izin vermesi üzerine annemin yanıma gelmek zorunda kaldığımı anlamayıp bana sürekli neden bizim yanımıza gelmiyorsun diye sitem etmelerinden(bu arada onlar ankarada ve 12 saatlik bir yolculuk lazım oraya gidebilmem için.herhalde gitsem kesin yolda dünyaya getiririm bebeğimi)
tatilini orda mı geçireceksin diye manalı manalı sormalarından(sanki ben annemin yanına tatil yapmaya gelmişim gibi)
eşimin burda benim ailemin yanında olmalarına gönlü elvermediklerinden bir an önce yanlarına çağırmalarından(1 haftadır ayrıyız doğuma kadar da öyle olacak gibi)
...............vs
ÇOK SIKILDIMMMMMM.HER GECE YATMADAN ÖNCE SÜREKLİ AĞLIYORUM.
kendi annemide anlatmayayım.(çünkü yaptıklarını anlatmaya dilim varmıyor.)
ne yapıcam bunlarla ben bilemedim.bebeğimi düşünüyorum ama göz yaşlarıma da hakim olamıyorum.zaten kendimi ne kadar sıksam da kendiliğinden boşalıyorlar.yatamadım yine uyku yok bana bu gece.
herkese iyi geceler
güzel rüyalar görün hepiniz
mutlu olun

Son düzenleme:

tencerede kaynattım ben,temiz bir havlunun üzerinde kuruttum,ortaboy plastik saklama kabını steril hale getirip içine doldurdum,hastane çantasına koydum...bu hazırlıkları kaç hafta önce yaptım ama doğuma kadar bişey olmaz demi...

kizlar yaa az önce vajinamdan iceri dogru(heralde en iyi böyle tarif ederim) sanci gibi bir sey oldu, nefesim kesildi o kadar canim yandi... bunu yasayan var mi ?

ahh ahhhh o sancı beni bitiriyo bazen nefesim kesiliyo,ben erken doğum riskimden dolayı zannediyodum,doktorada sormadım,demek sizdede oluyo...hımm...

Benim de ikinci bebeğim; bu da erkek:):))))))))

Ben de üçüncüyü düşünüyorum inşaallah; 1 yaşına kadar emzirip tekrar hamile kalmak istiyorum.

Yaş kaç sizin?

maşallah yaa,yaşım müsait olsada keşke bende ikici üçüncü düşünsem,ikinci olur inşallahta üçüncü için 40 yaşını bulurum herhal ki çoook zor...

ahh kiyamam( ya neden bazen insanlar halden anlamiyor anlamiyorum. hamilelik zaten oldukca zor bir surec. bide bunlarla. bide erkekler zorunlu olmadikca neden birakirlarki eslerini yanliz. off off. ama sen aglama guclu ol. gecendede dedim ben hamileligimin kac ayini yanliz gecirdim simdi bakiyorum butun o durumlar beni daha guclu yapmis. sende oyle dusun..pofffffffffff valla gozlerimden uyku akiyor. korkudan uyuyamiyorum. bebegim adrenalin manyagi oldu bugun. her seste kipirtida aman kesin eve biri girdi oluyorum. bidaha eski evde kalicam esim olmayinca. su hava aydinlansada uyusam( allahtan su baglantiyi buldum evdede sizleri takip edebiliyorum

offf yine uyku yok bu gece((( 2.30 dan beri uyanigim bi oraya don bi buraya..

benimde gozumden uyku akiyor. gidiyorum yatiyorum bi tikirti bi ses. aman yaa bole geceleri olmayinca keske bir devlet memuru ile evli olsaydim diyorum. zaten burda en kolay sey o tek yaptiklari dakkabasi kahve sigara molasi 2 dede isleri bitiyor zaten..

Fate'cim uzulme diyecegim ama..
biz mi fazla hassasiz yoksa insanlardan daha dusunceli davranmalari konusunda fazla sey mi bekliyoruz anlamadim.Su son zamanlarini umarim uzuntuden, stresten uzak gecirirsin

sevgili anneler lutfen bana biraz yardimci olun
daha once foruma bu tarz bisey yazmamistim,ayri konu da acmak istemedim
sorun bebegimin ismi

Hamileligimin basindan beri ''iclal'' ismini istiyorum.Karnimi oyle seviyorum,o ismi oyle benimsedim ki
Gelin gorun ki esim bu konuda ciddi sorun cikariyor. ''sinem iclal'' olsun diyor.Bende ''sinem'' ismini begenmiyorum. Aylardir ne zaman bu konu acilsa tartismayla son buluyor.Dunde ayni sey oldu.Epey tartistik bende neredeyse butun gece agladim.

''sinem iclal'' bana cok itici geliyor.Nedense istemiyorum.Esimde bir ismini de ben seceyim, ona bile hakkim yok mu diyor. Bilmiyorum, buyutuyorum belkibebegim saglikli olsun da iki isimli olsun demeliyim belki.Cok mu on yargili yaklasiyorum?cevaplarinizi bekliyorum

Bence kulağa gayet hoş geliyor ama istemediğiniz bir ismi çocuğunuza koymanın alemi yok.

Eşiniz bu konuda anlayış gösterse keşke; yani bir süre üstüne gitmeseniz belki vazgeçer.

Ama vazgeçmezse de bu yüzden mutsuz etmeyin kendinizi.

Şu dönem hepimizin huzurlu, sakin olmamız gereken dönem.

cok tesekkur ederim mesajiniz icin.
hic vazgececek gibi de gorunmuyor ama hayirlisi artik

kızlar bu suyu gelen arkadaşlar nasıl bir ıslaklık kiş benim de iç çamaşırım baya ıslak gibi nemli oluyor bu son zamanlarda ama ben akıntıdan diye düşünüyordum. pazartesi randevum var sizinkisi daha mı fazlaydı? rabbim hepimizin bebeklerini korusun inşallah. hepinize hayırlı cumalar....

offf ne zor dimi kendimizi anlatamamız,anlatmak zorunda kalmamız...herkes bir garip olmuş,herkes...ama biz napcaz minicik kuzularımızı düşünücez)salla anneni,kaynanı ,kocanı..bir tek yavrunu düşünn...ağlama,üzme onu da kavuştuğunuzda hepsi geçecek hepsi

Merhaba güzeller

Hepimiz bu hafta fazla bunaldık.. Güzel bi cuma ardından haftasonu.. Dinlenelimm kendimize gelelim.

Bugünn arkadaşımın düğünü var geçen cmt bi heves elbise almıştım. Karnım büyümüş bi haftada gerdim elbiseyi resmen..neyse foto çektirirsem yüklerim..

bence istediği isim çirkin bir isim değil...ve bence kırmamalısın eşini en azından kendi istediğini diretmiyor iki isim olsun diyor bir düşün derim..

gunaydim kizlar
ruyamda sizleri gordum komple agustos anneleri ayni mahallede oturuyomusuz :)))) herkesi gordum sohbetler falan ediyoruz ama hepimiz dogum yapmisiz (hayirlisiyla) sonra evde altinla az miktarda para buluyorum (dun para konusu konusulunca bilincalti iste hemen kapi vermis:))))) )

şimdi dolaba koydum geldim benim paketler 8li,prima 3 tane yollamış ama pintiler:18: aşka geldim biberonları kaynatıcam şimdi.

haklısın 8 li olabilir..ben kaldırdım gerçi oyüzden emin olamadım...

benim esim de ailesinin yanina giti cmts kpss ye gircek ben kaldim burada dualarinizi bekliyorum arkadaslar

hakkında hayırlısı olsun canım...bende yarın sınava gircem...
nasıl gireceksem..

bende 24 üniteye yeni geçtim...şuanda 200ü geçmiyor artık çok şükür...benim 2 haftam kaldı artık..dikkat etmeye devam edeyim..bende baştan beri diyet yapıyorum..hatta kilo bile doğru düzgün almadım..yinee yükseldi ilaca başladık..yükselmeye devam edince insülüne geçtik....sanırım bünyemiz yapıyor birazda...

günaydın anneler,
yine kabus gibi bir gece geçirdim(uyuyamadım (sivrisinek istilasına uğradık resmen.belki 5 tane öldürdü eşim gecenin 2 buçuğunda.ben o saate kadar uyumamıştım zaten,sonra da uzun bir süre uyuyamadım ve 6 buçukta açtım gözlerimi(sinekler de yemiş zaten belki 10 yerimden! elimimn içini bile ısırmış adilerayy bide sola yatıp uyuyamaz oldum gün boyu sola yatabiliyorum kanepede ama gece yatağa gidince sol tarafta uyuyamıyorum illa sağa döncem bu da yeni çıktı...allahım bir kurtulsaydık hayırlısıyla artık çok zor oluyor çoookk..

hayır olsun canımm uyuyabilip rüya görmen ne güzel)

Allah iyiliğini versin
canım ilaç yasak mı acaba ? kullansak beni de haşlarlar buldukları yerde

uykusuzlluğumuzun sebebi tamamen doğal gelişiyo resmen hazırlanıyoruz son bir ay kala
kurulu saat gibi ezana kalkan ben 1 saat öne çektim 03:08 ile 03:12 arası kalkıyorum
sonrası uyku yok

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…