2011 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Uykusuzluk bende de çok var 3-4 kez kalkıyorum
geçen akşam 3 yer değiştirdim, dün gecenin yarısında da salonda uyudum

allah hepimize sabır versin, bende sonun da park yatak aldım, işten de geri sayımım başladı salı günü son çarşamba gününe rndv.aldım dr gidicem raporumu kapatıcam....

hala gözümden uyku akıyor :-((

aman bana ilaç deme biliyosunuz bu konuda acayip takığım )ben bu gece kocişe sıkcam ilaç belki onun kokusundan bana gelmezler(ya da onunda tüm kısmetlerini ben çalarım en doğal halimle
zaten uyuyamıyorum bir de sinekler kaşıntı tuz biber oluyor...ya da belki dediğin gibi antremandayız bebelerimiz gelince zorlanmayalım diye içgüdüsel olarak hazırlanıyoruz.allahtan evdeyizm ama bir de uykusuzluğun üstüne okul hiiiç çekilmezdi)

bende bütün gece uyumadım saat başı uyandım karnım agrıdı regl olacak gibi şimdi iyiyi ama uykusuzluktan yüzüm gözüm şiş 17günümüz kaldı hayırlısıyla geçsi artık zaman...herkese günaydııııııınnnnnnnnnnnnnnn

Benimde regl agrisi gibi agrim oluyor ozellikle geceleri,uykumdan uyaniyorum.
sabahlarida yorgun uyaniyorum.Zaman azaldikca sabirsizligimiz artiyor hepimizin
senin az kalmis 17 gun,benim sata gore 2 agustosta

canım sen benden öndesin ben 35+6 yım sezeryene 17 gün var ewet az kaldı artık hepimiz günleri sayıyoruz allah yardımcımız olsun sağlıkla sıhatle zamanında gelsin tombişlerimiz,bebek bastırıyormuş ondan regl agrısı sanırım

Arkadaşlar merhaba;bende aranıza yeni katılıyorum.32+4 haftalık hamileyim,edirnede yaşıyorum,halen çalışıyorum,bir süredir forumu takip ediyorum.herkese merhaba tekrar...

merhaba:) hele şükür edirneden biri çıktı:))) ben de edirnedeyim... nerde çalışıyorsun canım...

guzel anneler burda yazismasi cok guzel, ben pek katiliamiyorum.
saat farkindan dolayi,siz uyaniyorrsunuz biz yatiyoruz
Bu arada emzirme onlugu diktigimi, ekleyecegimi yazmistim.Tembelligimden daha ekleyemedim.Yarin soz eklerim kizlar,soran bi arkadas olmustu
yarin gorusmek uzere,hepinizi opuyorum

Selam kızlar bugün 35+3 olduk yarın doktr randevum var .nst ye bağlıcaklar . . yine kalbim pır pır atıyor . oğluşumu görüşücem diye şimdiden heyecan bastı 
Hala çalışıyorum bende artık yollarda gidip gelmek çok zorluyor . . Duraktaki kadınlar seninki bugün yarın gelir diyor iyice korkuyorum .Benden bi hafta önce doğum yapıcak olan kuzenim dün doğurdu .
Oda korkularıma tuz biber oldu anlayacağınız . Allah herkesin yardımcısı olsun yollarda gidip gelenlere Allah güç kuvvet versin

bence çok da üzme hem kendini hem eşini
çirkin olmamış hem de babası o da onunda istediği olsun bence
illa benim ki de dememiş iki isim istemiş
bilemezsin belki kızın ilerde sinem ismini daha çok sever

sinem=Gönlüm, yüreğim, çok sevdiğim demekmiş bak ne kadar güzel bi anlamı var
ben çok sevdim valla

bu ağrı bende de oluyor, kasıklarım ağrıyor ve eğer gece kazara düz yatıp birde gerinirsem kasığıma kramp giriyor :) onun dışında çok horluyormuşum eşim uyuyamıyor ben uyurken gece dönüp duruyorum hangi ara horluyorum anlamıyorum ki ben uyandım eşim hala uyuyor demek ki gece benden fazla uykusuz kalıyor :)

kızlar aşağıdaki bebek arabasında karar kıldık, sizin de fikrinizi almak istedim. Ne diyorsunuz? BRİO sing model...

günaydınnn güzel anneler
güzel bir gün geçirelim hepimiz inşallah

insanın sevmediği bir ismi koyması fena tabi ama bence babayı da dinlemek lazım ademel anlamınıda yazmış bak güzelmiş.birde deneyimli annelerden biri yazmıştı babanın verdiği ismin değeri çok diye bakalım görücez

canım terlede çok karışıyor bu su ama benden gelen bildiğimiz su gibiydi ama şu turnosol kağıtlarını bi dene benim sonradan aklıma geldi evde muhakkak bulundurmak lazım.bende aldırayım bugün

ayy canım bi yandan uykusuzluk bi yandan sinekler.çok kötü bilirim kan grubun AB mi benim gibi.eğer öyleyse çok seviyo tüm haşereler bu kan grubunu benide yer bitiriler ama şu prize takılan esemmat lar var çok iyi oluyo onlar işe de yarıyorlar ben kullanıyorum

günaydın diyecekttim ama geçmişi okumaktan saati 11.30 etmişiz nerdeyse.. nasılsınz kızlar, ben iyiyim allaha şükür..kaburgalarıma baskı yapıyor bebiş bide bulantılarım var..uykusuzluk bende de var..ankaraya gitme durmum var 10 gün sonra annemide alıp geleceğim 4 saatlk yol..umarım ankarada doğurmam

balperisi ; bence ortak isim seçmelisiniz, sen eşinin beğenmediği bir ismi koymamalısın ama eşin de senin beğenmediğin bir ismi koymamalı. Sinem ismini sevmiyorsan düşünsene hep bu gelecek aklına...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…