Allah iyiliğini versin
canım ilaç yasak mı acaba ? kullansak beni de haşlarlar buldukları yerde
uykusuzlluğumuzun sebebi tamamen doğal gelişiyo resmen hazırlanıyoruz son bir ay kala
kurulu saat gibi ezana kalkan ben 1 saat öne çektim 03:08 ile 03:12 arası kalkıyorum
sonrası uyku yok
bende bütün gece uyumadım saat başı uyandımkarnım agrıdı regl olacak gibi şimdi iyiyi ama uykusuzluktan yüzüm gözüm şiş 17günümüz kaldı hayırlısıyla geçsi artık zaman...herkese günaydııııııınnnnnnnnnnnnnnn
canım sen benden öndesin ben 35+6 yım sezeryene 17 günBenimde regl agrisi gibi agrim oluyor ozellikle geceleri,uykumdan uyaniyorum.
sabahlarida yorgun uyaniyorum.Zaman azaldikca sabirsizligimiz artiyor hepimizin
senin az kalmis 17 gun,benim sata gore 2 agustosta
Arkadaşlar merhaba;bende aranıza yeni katılıyorum.32+4 haftalık hamileyim,edirnede yaşıyorum,halen çalışıyorum,bir süredir forumu takip ediyorum.herkese merhaba tekrar...
sevgili anneler lutfen bana biraz yardimci olun
daha once foruma bu tarz bisey yazmamistim,ayri konu da acmak istemedim
sorun bebegimin ismi
Hamileligimin basindan beri ''iclal'' ismini istiyorum.Karnimi oyle seviyorum,o ismi oyle benimsedim ki
Gelin gorun ki esim bu konuda ciddi sorun cikariyor. ''sinem iclal'' olsun diyor.Bende ''sinem'' ismini begenmiyorum. Aylardir ne zaman bu konu acilsa tartismayla son buluyor.Dunde ayni sey oldu.Epey tartistik bende neredeyse butun gece agladim.
''sinem iclal'' bana cok itici geliyor.Nedense istemiyorum.Esimde bir ismini de ben seceyim, ona bile hakkim yok mu diyor. Bilmiyorum, buyutuyorum belkibebegim saglikli olsun da iki isimli olsun demeliyim belki.Cok mu on yargili yaklasiyorum?cevaplarinizi bekliyorum
sinem=Gönlüm, yüreğim, çok sevdiğim demekmiş bak ne kadar güzel bi anlamı var
ben çok sevdim valla
bende bütün gece uyumadım saat başı uyandımkarnım agrıdı regl olacak gibi şimdi iyiyi ama uykusuzluktan yüzüm gözüm şiş 17günümüz kaldı hayırlısıyla geçsi artık zaman...herkese günaydııııııınnnnnnnnnnnnnnn
Benimde regl agrisi gibi agrim oluyor ozellikle geceleri,uykumdan uyaniyorum.
sabahlarida yorgun uyaniyorum.Zaman azaldikca sabirsizligimiz artiyor hepimizin
senin az kalmis 17 gun,benim sata gore 2 agustosta
sinem=Gönlüm, yüreğim, çok sevdiğim demekmiş bak ne kadar güzel bi anlamı var
ben çok sevdim valla
sevgili anneler lutfen bana biraz yardimci olun
daha once foruma bu tarz bisey yazmamistim,ayri konu da acmak istemedim
sorun bebegimin ismi
Hamileligimin basindan beri ''iclal'' ismini istiyorum.Karnimi oyle seviyorum,o ismi oyle benimsedim ki
Gelin gorun ki esim bu konuda ciddi sorun cikariyor. ''sinem iclal'' olsun diyor.Bende ''sinem'' ismini begenmiyorum. Aylardir ne zaman bu konu acilsa tartismayla son buluyor.Dunde ayni sey oldu.Epey tartistik bende neredeyse butun gece agladim.
''sinem iclal'' bana cok itici geliyor.Nedense istemiyorum.Esimde bir ismini de ben seceyim, ona bile hakkim yok mu diyor. Bilmiyorum, buyutuyorum belkibebegim saglikli olsun da iki isimli olsun demeliyim belki.Cok mu on yargili yaklasiyorum?cevaplarinizi bekliyorum
kızlar bu suyu gelen arkadaşlar nasıl bir ıslaklık kiş benim de iç çamaşırım baya ıslak gibi nemli oluyor bu son zamanlarda ama ben akıntıdan diye düşünüyordum. pazartesi randevum var sizinkisi daha mı fazlaydı? rabbim hepimizin bebeklerini korusun inşallah. hepinize hayırlı cumalar....
günaydın anneler,
yine kabus gibi bir gece geçirdim(uyuyamadım (sivrisinek istilasına uğradık resmen.belki 5 tane öldürdü eşim gecenin 2 buçuğunda.ben o saate kadar uyumamıştım zaten,sonra da uzun bir süre uyuyamadım ve 6 buçukta açtım gözlerimi (sinekler de yemiş zaten belki 10 yerimden! elimimn içini bile ısırmış adiler ayy bide sola yatıp uyuyamaz oldum gün boyu sola yatabiliyorum kanepede ama gece yatağa gidince sol tarafta uyuyamıyorum illa sağa döncem bu da yeni çıktı...allahım bir kurtulsaydık hayırlısıyla artık çok zor oluyor çoookk..
kızlar aşağıdaki bebek arabasında karar kıldık, sizin de fikrinizi almak istedim. Ne diyorsunuz? BRİO sing model...
Eki Görüntüle 221254 Eki Görüntüle 221253
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?