2011 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

evet senin az kaldı artık ama belli olmaz benim kız aceleci biliyosun bakarsın senden önce ben doğururum doktor en az 36 ya kadar sık dişini dedi inşallah gelmez o zaman kadar yatak falan kolay iş tek erken gelmesinler kuzucuklar

az önce ananemle konuştum ebe kendisi ben doğunca emekli olmuş ama bayağı yaşlı tabi..soruyor''var mı kıpırtı''diyor.ben de yok bizim kızın gelmeye niyeti yok deyince''vakti gelince durmaaaaz''dedi)vardır bir bildiği o yüzden vakti gelince durmucaklar dua edelim gerçek vaktinde gelsinler)

inşallah canım valla bizim toiğin kızları pek aceleci inşallah bizimkiler öyle olmaz

ben de 36+4 teyim bugün, vaktim iyice daraldı bakalım dr sezeryan için hangi günü verecek, cumaya kontrolümüz var.. netten baktığıma göre 19-26 sı arası alması lazım
artık oğluma kavuşayım diyorum, dün gece rüyamda gördüm emziriyodum oğluşu.. Allah o günleri göstersin İNŞALLAH

ayyy inşallah canım ya bende koklamak istiyorum artık kızımı yanımda uyusun diyorum ah ah

teşekkür ederim canım sağol...

merhaba canım, ben medelanın mini elektrikli pilli pompasını almıştım buradaki tecrübeli annelerin tavsiyelerine uyarak.
ablam 6 ay önce doğum yaptı ikinci bebeğine, işe başlamasına 1 ay kala benim pompyı denemek istedi hemde süt biriktirmek için, okadar memnun ki keşke doğardoğmaz kullanmaya başlasaydım diyor, sütü artırıyormuş, hem ilk zamanlarda süt çok fazla geliyormuş çocuğa ziyan bile olabiliyormuş, onları biriktirseydim kızım daha fazla anne sütü içiyor olacaktı diyor, ilk bebeğinde manuel pompayla sağmaya çalışmıştı, hem canını çok yakıyordu hem de saatlerce uğraşıyordu iki damla süt için,
yani ablam bana medelayı geri vermedi hala kullanıyor, kullanmaya devam edeceği için de bana yeni bi tane aldı, geçen hafta, 12 taksit 140 tl civarında, hastane çantama koymamı da sıkı sıkı tembihliyor,

bu arada göğüs ucu kremini de kullanmaya başlayın bence şimdiden, yara olmaması için..

geçmiş olsun dilekleriniz için sağolun arkadaşlar herkeze tek tek teşekkürler dünden beri ağrımda azalma var çok şükür bua geçecek inş diyorum ne yapalım anne olmak kolay değil diyorum cidden değil yarın akşam eşim anneme götürecek beni ora kalıcam çünkü kızım var birde çok sıkılıyo evde bizden böyle bir hafa sonra nasipse görüşürüz inş kendinize çok iyi bakın öpüyorum hepinizi

anladım canım bende az önce baktım dediğin pompaya piller çabuk bitmesin?ben başladım krem kullanmaya 32.hafftadaydım başladığımda)

anladım canım bende az önce baktım dediğin pompaya piller çabuk bitmesin?ben başladım krem kullanmaya 32.hafftadaydım başladığımda)

evet piller çabuk bitiyormuş, evdeyken elektrikle kullanıyormuş ablam, bide elektrik daha çabuk boşaltıyormuş göğsünü, başlarda tırsmıştı biraz ama elektrikten, çabuk alıştı :)

merhaba benim minnos kizimin guzel teyzeleriiiii;

gorusmeyeli nasilsiniz?

gecmisi soyle bir okudum;
efsung bebis inmis asagi, baska arkadaslarin da inmis sanirim; artik bebeislerimize kavusmamiza az kaldi kizlar;
saglikla kavusalim insallah

hippy; cnm senin de traihin belli olmus; hayirli ugurlu olsun cnm

catlaklari konusmussunuz; ben 4. aydan bu yana kakao+badem yagi kullaniyorum banyodan sonra; gunluk olarak da galenic elancyl krem; simdilik hic catlak olmadi; ama benim karnim kucuk cok koocamannn bi karnim yok; belki opndandir; belki son ay catlar;
amannn bebegim saglikli olsun da hic de umrumda degil acikcasi

sulesliii; annene Allah kavustursun cnm; simdilik gitmis ama doguma yine gelir uzulme

pelin arkadasimiz da dogum yapmis; cok sevindim bebegin kuveze girmemesine, iyi olmasina;
hem de bana umut oldu; onun da 1-2 hafta geriden geliyormus sanirim bebegi; 2200 gr dogsa yetecek demek ki benimki de diyerek sevindim acikcasii
diger topige yazdim ama bursan da cok cok tebrik ediyorum zeynebi

gogus pompasi sormussunuz; ben tecrubelilerin tavsşyesi uzerine medela mini elektrikli aldim; tum aparatlarini da kaynatip; hast. cantama yerlestirdim.

bu arada arkadaslar hast. cantasina bebek icin havlu koymaya gerek yok dedi annem; ben de cikardim; siz koydunuz mu??

my_little pek msjina rastlamadim son gunlerde; iyisin diy mi cnm ?

eyeszay sen iyisin okudugum kadariyla; esini ozluyormussun; benim de esim ise gidiyor hergun ben evde yalniz; bir de yatma zorunlulugu ; cok sikici :-((( izne cikinca bebegimin eksiklerini tamamlarim; alisveris mrk.lerini gezerim vs hayaller kuruyordum yalan oldu; nasipten ote koy yokmus, birkez daha anladim

bebek odalariciciler topiginde odalarinizi gordum bayildimm; bebisler gule gule yatsinlar, oynasinlar iclerinde insallah

only_smile; herzaman_seninle nasilsiniz kizlar?

rehnuma sen nasilsin? 12sindeki kontrolunu merakla bekliyorum; sdhkn senin de bugunku kontrolunu cnm,
insallah moral depolayacagimiz harika sonuclarla gelirsiniz

sementa fistik seni de ozledim. bak sana yazarken kilo konusu geldi aklima nedense, genelde aaldigimiz kilo ayni gidiyordu ya ondan sanirim
ben 56 baslangic-su an 71 i gordum :-((( 15 lkilo ; fenaa
ama zaten kaldi belki de 4-5 haftam; 20yi bulmam ya diyip teselli ediyorum kendimi...

kids_go, venus iyiymissiniz, msjlarinizi okudum

redmask selam cnmmm

unuttugum arkadaslarim varsa ozur diliyorum;
bikac sey daha aklimdaydi sizin msjlarinizdan , bunlari yazana kadar unuttum; hamile akli bu kadar :-(((

hepinizi cok cok opuyorum kizlarr

kızlar boğazlarım çok kötü öksürürken doğurcam çocuğu ne yaptıysam geçiremedim ıhlamur içiyorum ballı limon yiyorum keydrops kullanıyorum doktorda gargara verdi antibiyotik kullanmıyorum ama bi türlü geçmiyo bana önereceğiniz bişeyler var mı ben bu halde doğuma gidersem tam yanarım:18:

geçmiş olsun canım

ohh ne güzel güzel hbrlerle gelinmiş doğum tarihide verilmiş
ramazanda oruçlu olunacak ilk gün olacak doğumun ne güzel hayırlısıyla doğar inş...
bu arada sezeryan neden bi sorunmu var yoksa senmi istedin?

yaş 35,bebiş büyük ,bi de ben tırsık olunca normal doğum mevzusunu direk es geçtik biz...
gerçi kuzum daha erken normal olarak gelmek isterse bilemem ihihhihi

peppermint,hoşgeldin canımm)nasılsın?

merhaba cnm,

gecmisi biraz okudum, herkes iyi gordugu kadariyla sevindim; birtek ofaman ayagini kirmis sanirim; iyi hatirladim bak unutmustum; gecmis olsun diyeyim ona..

ben iyiyim;
evde dinlenmedeyim.
bol bol yiyorum
gerci ugun sicaktan butun istahim gitti..

dun annem geldi; bebegimin kiyafetlerini utuledi sagolsun; dolaba yerlestirdim ben de katlayip;
ohh ustumden buyuk yuk kalkti;
valizimi de hazirladim ama daha eksiklerim var;
dogum yapan arkadaslar zeynep ve pelin bizr yazsalar keske; eksta almamiz gereken bisey var mi?

boyle iste cnm;
iple haftaya cmr.yi cekiyorum, kontrol icin

haa, bir de bu hafta k.valideme gitme isi iptla oldu; evim de yaticam yine;
onlarin evinde alaturka tuvalet var; dusundum ben o tuvalete hayatta oturamam; otursam kalkamam (soylemesi ayip) kac gun mahvolurdum orda;

annem yine yemek pisirir yollar, ben de evde yatarim napiimm

sen nasilsin??

iyi olmana çok sevindim.iyi yapmışsın gitmeyip insanın evi gibi yok...
ben iyiyim uyku problemim var sadece gece uyumak çok zor artık(onun dışında herşey yolunda çok şükür)

cnm valla hergün topiği takip ediyorum gözlerim seni arıyor
evdesin dinleniyorsunbiliorum ama sen olmayınca eksik topik sanki
cnm ben 1 hafta yoktum ama hergün girip okudum topiği sık sık tatile çıktım
gerçi tatilde denmez ama anne ve babamla ablamlaydım güzel 1 hafta geçirdim herşey çok güzeldi ama dönüşü vurgun oldu iyice alışmışım meğerse...
bende son eksiklerimi tamamladım gibi bebek bakım çantam hariç
herşey yolunda
bende kızımın cicilerini yarın yıkamaya başlayacam hayırlısıyla inş...senin kontrolün 16sındaydı değilmi cnm hadş bekliyoruz güzel hbrlerini inan bu kadar dinlenmeye değecek ve yüzün glecek inan bana
yaş 35,bebiş büyük ,bi de ben tırsık olunca normal doğum mevzusunu direk es geçtik biz...
gerçi kuzum daha erken normal olarak gelmek isterse bilemem ihihhihi

hımm anladım cnm herşeyin hayırlısı inş..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…