aynı biz)biz yatağımızı anneler gününde memlekete gidince almıştık ama hala kurmadık.ben de tozlanma olayını düşündüm..ama haftaya kurmamız gerek en geç artık vakit daralıyor..her ne kadar doğurmucakmışım gibi rahat olsak da kaçınılmaz sona yaklaşıyoruz
evet senin az kaldı artık ama belli olmaz benim kız aceleci biliyosun bakarsın senden önce ben doğururumdoktor en az 36 ya kadar sık dişini dedi inşallah gelmez o zaman kadar yatak falan kolay iş tek erken gelmesinler kuzucuklar
az önce ananemle konuştum ebe kendisi ben doğunca emekli olmuş ama bayağı yaşlı tabi..soruyor''var mı kıpırtı''diyor.ben de yok bizim kızın gelmeye niyeti yok deyince''vakti gelince durmaaaaz''dedi)vardır bir bildiği o yüzden vakti gelince durmucaklar dua edelim gerçek vaktinde gelsinler )
ben de 36+4 teyim bugün, vaktim iyice daraldı bakalım dr sezeryan için hangi günü verecek, cumaya kontrolümüz var.. netten baktığıma göre 19-26 sı arası alması lazım
artık oğluma kavuşayım diyorum, dün gece rüyamda gördüm emziriyodum oğluşu.. Allah o günleri göstersin İNŞALLAH
hayırlı olsun canım ya,maşallah miniciktir şimdi o....demekki düşük kiloda küveze koymuyorlar,içim rahatladı valla....hayırlı sağlıklı bir evlat olsun inşallah...
amanın canım yaaa tüh,nazaramı geldin ki...ağrında çoktur senin,doğum içinn bi sıkıntı oluşturmayacak inşallah dimi?büyük geçmiş olsun canım...
teşekkür ederim canım sağol...
off aslında ben de ondan korkuyorum ben ve kardeşim hiç emmedik annemizi(annemin hiç sütü olmamış...şimde ben de sütüm olmaz bebeğmi emziremezsem diye çok korkuyorum bu sebepten biberon almadım biliyor musunuz??biberonumuz olmazsa sanki sütüm garanti olcak!!
ama göğsü boşaltmak için gerçekten gerekir pompa ayy napsam elektrikliler çok pahalı manuel alsam kullanışlı mı ki?
merhaba canım, ben medelanın mini elektrikli pilli pompasını almıştım buradaki tecrübeli annelerin tavsiyelerine uyarak.
ablam 6 ay önce doğum yaptı ikinci bebeğine, işe başlamasına 1 ay kala benim pompyı denemek istedi hemde süt biriktirmek için, okadar memnun ki keşke doğardoğmaz kullanmaya başlasaydım diyor, sütü artırıyormuş, hem ilk zamanlarda süt çok fazla geliyormuş çocuğa ziyan bile olabiliyormuş, onları biriktirseydim kızım daha fazla anne sütü içiyor olacaktı diyor, ilk bebeğinde manuel pompayla sağmaya çalışmıştı, hem canını çok yakıyordu hem de saatlerce uğraşıyordu iki damla süt için,
yani ablam bana medelayı geri vermedi hala kullanıyor, kullanmaya devam edeceği için de bana yeni bi tane aldı, geçen hafta, 12 taksit 140 tl civarında, hastane çantama koymamı da sıkı sıkı tembihliyor,
bu arada göğüs ucu kremini de kullanmaya başlayın bence şimdiden, yara olmaması için..
anladım canım bende az önce baktım dediğin pompaya piller çabuk bitmesin?ben başladım krem kullanmaya 32.hafftadaydım başladığımda)
kızlar boğazlarım çok kötü öksürürken doğurcam çocuğu ne yaptıysam geçiremedim ıhlamur içiyorum ballı limon yiyorum keydrops kullanıyorum doktorda gargara verdi antibiyotik kullanmıyorum ama bi türlü geçmiyo bana önereceğiniz bişeyler var mı ben bu halde doğuma gidersem tam yanarım:18:
ohh ne güzel güzel hbrlerle gelinmiş doğum tarihide verilmiş
ramazanda oruçlu olunacak ilk gün olacak doğumun ne güzel hayırlısıyla doğar inş...
bu arada sezeryan neden bi sorunmu var yoksa senmi istedin?
peppermint,hoşgeldin canımm)nasılsın?
geçmiş olsun canım
merhaba cnm,
gecmisi biraz okudum, herkes iyi gordugu kadariyla sevindim; birtek ofaman ayagini kirmis sanirim; iyi hatirladim bak unutmustum; gecmis olsun diyeyim ona..
ben iyiyim;
evde dinlenmedeyim.
bol bol yiyorum
gerci ugun sicaktan butun istahim gitti..
dun annem geldi; bebegimin kiyafetlerini utuledi sagolsun; dolaba yerlestirdim ben de katlayip;
ohh ustumden buyuk yuk kalkti;
valizimi de hazirladim ama daha eksiklerim var;
dogum yapan arkadaslar zeynep ve pelin bizr yazsalar keske; eksta almamiz gereken bisey var mi?
boyle iste cnm;
iple haftaya cmr.yi cekiyorum, kontrol icin
haa, bir de bu hafta k.valideme gitme isi iptla oldu; evim de yaticam yine;
onlarin evinde alaturka tuvalet var; dusundum ben o tuvalete hayatta oturamam; otursam kalkamam (soylemesi ayip) kac gun mahvolurdum orda;
annem yine yemek pisirir yollar, ben de evde yatarim napiimm
sen nasilsin??
cnm valla hergün topiği takip ediyorum gözlerim seni arıyormerhaba benim minnos kizimin guzel teyzeleriiiii;
gorusmeyeli nasilsiniz?
gecmisi soyle bir okudum;
efsung bebis inmis asagi, baska arkadaslarin da inmis sanirim; artik bebeislerimize kavusmamiza az kaldi kizlar;
saglikla kavusalim insallah
hippy; cnm senin de traihin belli olmus; hayirli ugurlu olsun cnm
catlaklari konusmussunuz; ben 4. aydan bu yana kakao+badem yagi kullaniyorum banyodan sonra; gunluk olarak da galenic elancyl krem; simdilik hic catlak olmadi; ama benim karnim kucuk cok koocamannn bi karnim yok; belki opndandir; belki son ay catlar;
amannn bebegim saglikli olsun da hic de umrumda degil acikcasi
sulesliii; annene Allah kavustursun cnm; simdilik gitmis ama doguma yine gelir uzulme
pelin arkadasimiz da dogum yapmis; cok sevindim bebegin kuveze girmemesine, iyi olmasina;
hem de bana umut oldu; onun da 1-2 hafta geriden geliyormus sanirim bebegi; 2200 gr dogsa yetecek demek ki benimki de diyerek sevindim acikcasii
diger topige yazdim ama bursan da cok cok tebrik ediyorum zeynebi
gogus pompasi sormussunuz; ben tecrubelilerin tavsşyesi uzerine medela mini elektrikli aldim; tum aparatlarini da kaynatip; hast. cantama yerlestirdim.
bu arada arkadaslar hast. cantasina bebek icin havlu koymaya gerek yok dedi annem; ben de cikardim; siz koydunuz mu??
my_little pek msjina rastlamadim son gunlerde; iyisin diy mi cnm ?
eyeszay sen iyisin okudugum kadariyla; esini ozluyormussun; benim de esim ise gidiyor hergun ben evde yalniz; bir de yatma zorunlulugu ; cok sikici :-((( izne cikinca bebegimin eksiklerini tamamlarim; alisveris mrk.lerini gezerim vs hayaller kuruyordum yalan oldu; nasipten ote koy yokmus, birkez daha anladim
bebek odalariciciler topiginde odalarinizi gordum bayildimm; bebisler gule gule yatsinlar, oynasinlar iclerinde insallah
only_smile; herzaman_seninle nasilsiniz kizlar?
rehnuma sen nasilsin? 12sindeki kontrolunu merakla bekliyorum; sdhkn senin de bugunku kontrolunu cnm,
insallah moral depolayacagimiz harika sonuclarla gelirsiniz
sementa fistik seni de ozledim. bak sana yazarken kilo konusu geldi aklima nedense, genelde aaldigimiz kilo ayni gidiyordu ya ondan sanirim
ben 56 baslangic-su an 71 i gordum :-((( 15 lkilo ; fenaa
ama zaten kaldi belki de 4-5 haftam; 20yi bulmam ya diyip teselli ediyorum kendimi...
kids_go, venus iyiymissiniz, msjlarinizi okudum
redmask selam cnmmm
unuttugum arkadaslarim varsa ozur diliyorum;
bikac sey daha aklimdaydi sizin msjlarinizdan , bunlari yazana kadar unuttum; hamile akli bu kadar :-(((
hepinizi cok cok opuyorum kizlarr
yaş 35,bebiş büyük ,bi de ben tırsık olunca normal doğum mevzusunu direk es geçtik biz...
gerçi kuzum daha erken normal olarak gelmek isterse bilemem ihihhihi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?