2011 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

canım gözünaydın ananen gelmiş..kaç yaşında canım? sana bakabilcek durumda olduğuna göre epey genç ....

topikte ne çok egeli var bende egeliyim denizliiiiiiiiiiiiiii

bende egeliyim kütahya- balıkesir....

canım benim genel kontrolde yüksek çıktı..ben farketmedim..sonra ilaç verdi çok şükür düştü...

cenım bende şimdilik toplam 5 kilo aldım...

kizlar bebek sus seker yastik kapi susu sepet falan ben de kendim yapiorum yavas yavas eglenceli oluyor
bikesha cok begendim serbetlikleri ben de yapayim dedim gorunce ellerine saglik.malzeme konusunda ben istanbuldan anneme aldirmistim ama unuttugum seyler olmus onlari nikahsekeri.tv diye internetten aldim hmen geldi cok memnun kaldim bir bak istersen sicakta tekrar yorulma
izmiri ben de cok ozledim gelin gittim izmire sonra tayinim d.bakira cikti zorunlu hizmetim vardi icinde yasarken cok kiymetsizlik etmisim diyorum simdi cok ozledim

himmmm bilemiyorumki canim aslinda lansinoh urunleri cok iyidir. simdi netten baktim manuel olan uygun evet ama elekrikli olanda cok pahali. ben ingiliz sitelerine bakiyorum. orda bu urunu almis vede kullanmis kisilerin degerlendirme yazilarina bakiyorumda herkes memnunum diyo. 19 kisi degerlendirmis bu urunu 5 uzerinden 3.5 yildizi var urunun :)

canım valla maşallhınız var nasıl başardınız buynu yaa hiç mi hamurişi yemediniz ?

sanada masallah canim ya nasil becerdiniz sadece 3er 5ercik kilolar almayi

ananem 66 yaşında canım çok dinç ve aşırı temizlik hastası geldi geleli temizlik yapıyo

kızlar yaaa mothercare de tişört fiyatları nasıl bilginiz var mı? 3-6 aylık gömlek ne kadar mesela? bilginiz var mı?

herkese selamlar
gecmisi okumadim daha nasilsiniz kizlar?
Benim randevum var, cikiyorum simdi insallah iyi haberlerle donerim.
Bu arada bana ebem epidural dogum hakkinda bilgi vermisti, risklerini falan cok sorunca birkac cd verdi bilgilenmem icin,izledim iyi hos ama hamile kaldigimdan beri dogum videosu izlememistim.Acikcasi bi tuhaf oldum, yani direk doktorun gordugu acidan cekmisler.
Ama bebekler dogar dogmaz nasil emiyorlar, mucize gibigozlerini kocaan acip nasil da etrafa bakiyorlar.Oyle boyle hepimiz ona yaklastik kizlar,insallah kolaylikla saglikla yavrucuklarimiza kavusuruz

cnm ya takma kafana benimde gecen hafta nst de bebisin kalp atislari 200ler gecmisti ama kizim cok hareketliydi sonra doktor cikartti o aletleri ultrason kontrolünden sonra bi daha bagladi normale dönmüstü bi anlik hareketlilikten dolayi dedi bana da sende icini ferah tut..

g

:) cnm ya bu masaj olayini ben actim biliyosun ki benimde erken dogum tehlikem var agda yaptirmama izin vermeyen doktor bu masaji önerdi ama ben yapabilecegimi sanmiyorum esime de yaptiramam acikacasi :)

ona doğum sırasında sürmüşler ama bence böyle haftada 4-5 kez masaj yaparsak çok yumuşar gibi geldi bana..inşallah zamanında gelir senin bebeğin de:)

bennnnn:) söylüyorummmmm sıkı durunnnnnn:))

81-82 kg başladım ve şimdi 98,5 kiloyum...boyum da 1.75

o kadar göstermiyorum ama yine de çok tabi:) rahatlayın kızlarrr:))))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…