benim 3 kilo aldım sadece malesef ilk 3 ay verdim bi 5 kilo sonra onu aldım stünede 3 kilo eklendi
anam millet masaj yaptırıyo biz erkenden doğurmayalım diye bi tarafımızı sıkıyoruztek erkenden doğurmayayımda masaj yaptırmasamda olur ananem geldi ben habire yatıştayım kalkınca taş gibi oluyo karnım bende kalkmıyom napim ama çoooookkk sıkıldım:84:
topikte ne çok egeli var bende egeliyimdenizliiiiiiiiiiiiiii
canım, gönderdim. benimde satım 23 ağustos ama bende 18 ağustos diyorum. o ğün benim rusyadaki düğünüm olmuştu. kimbilir belki kızım bu tarihe ikinci anlamda kazandırır:) ama doktor senin hızlı olack gibi diyor, 10 ağustostan sonra biz bunu bekleyelim diyor:)
sanada msj gönderiyim, egeliler olarak beraber takılırız:):)
evet cnm, sagolsunlar valla iyi oldu.
cnm bugunluk k.validemlerin yaptigi yemeklerim vardi iste;
yarin da annem yapar gonderir.
bi cuma kaliyor
cmr ablamlar donuyorlar; o gun kontrolum de var; insallah sdhkn ve rehnuma gibi ben de iyi haberler alirim.
cnm senin de agrilarin falan varmis; aklima geldikce dua ediyorum sana valla cnm; bu halde calismak cok zordur; ben dusunuyordum da izne cikmasam ise gidemezdim herhalde bu sicaklarda diyorum; iyice de sisip doldum zaten, hareket etmek bile zor :-(( Allah yardimcin olsun cnmm
cnm benim de sat'a gore 29 agustos beklenen; ama bana 38. haftada 15!i gibi sezeryan olurmusum gibi geliyor hep.
hayirlisi artik.
gelisimci cnm tans. yukselmis senin de gecmis olsunn..
venus doktorun tatile gitmesi kotu oluyor yaa, benimki de gitti ya ; 3 hafta yoktu , sonra bi gittim kontrole bebegim 3 hafta gerilemis; belki daha once kontrol olsam, fark daha azken haberimiz olur, onlem alirdik, rapor alir yatardim; buna cok uzuldum hepp :-((
neyse seninki azmis ama 11 gun..
kızlar sinir oluyorum yaaa .15 kilo almış durumdayım . birde üstüne ödemler iyice şiştim tam tamına 70 geliyorum şaka gibi kendimi zor taşıyorum artık. 57nin üstüne çıkmamış biri olarak bu kilo bana çok geliyyoo birde üstüne sıcaklar(( sizler ne durumdasınız acaba en az kiloyu alan aramızda hanginiz merak ettimde ?
kizlar bugun unnadoda lansinoh manuel gogus pompasi gprdum 42lira bu urun hakkinda fikri olan var mi fiyati digerlerine gore uygun.ben avent dusunuodum ama o bunun 3kati.gerek var mi maddi olarak bu kadar acilmaya yoksa isimi gorur mu bir de pompada bpa free ibaresi yok ben buna cok dikkat ediyorum o yuzden biberonlari avent almistim siz ne dersiniz
canım gözünaydın ananen gelmiş..kaç yaşında canım? sana bakabilcek durumda olduğuna göre epey genç ....
bende egeliyim kütahya- balıkesir....
canım benim genel kontrolde yüksek çıktı..ben farketmedim..sonra ilaç verdi çok şükür düştü...
cenım bende şimdilik toplam 5 kilo aldım...
canım gözünaydın ananen gelmiş..kaç yaşında canım? sana bakabilcek durumda olduğuna göre epey genç ....
canım benim genel kontrolde yüksek çıktı..ben farketmedim..sonra ilaç verdi çok şükür düştü...
kız ne süperiben çok zayıfım zati şu anda 45 im o yüzdende bebeği zor taşıyorum valla karnım top gibi o bile nasıl ağrutıyo sırtımı kemiklerim sızlıyo valla
masallah canim ya, nasil bi hamilesin cok merak ettim simdi nasil duruyo karnin acaba , eminim cok sekerdir. ben cok tombis bise oldum
canım valla maşallhınız var nasıl başardınız buynu yaa hiç mi hamurişi yemediniz ?
benimde 23 ağustos ama benim kızda durmıcak heralde ben denizliliyim ama şu anda istanbulda oturuyorum çok özledim memleketimiiiiiiii
45 miiiamaniiinn bende çok merak ettim şimdi seni :)
kızlar yaaa mothercare de tişört fiyatları nasıl bilginiz var mı? 3-6 aylık gömlek ne kadar mesela? bilginiz var mı?
egeliler bana da gönderin özelden facelerinizi:)) ben de nazilliliyim:)ist.da oturuyoruz..
canim suna bi bak, burdaki mothercare boyle fiyatlar. Mock Tie Shirt and Shorts Set : mothercare- Nursery Equipment, Maternity Clothes & Baby Shop
(eklenti yapamadim sen bu linki copy yap sonra paste yap cikar)
Selam kızlar nasılsınız iki gündür giremedim;kuzenim geldi bana yardımcı olmak için doktora gittik,bebeğin ölçümleri iyi nst'de sancım yok ama bebeğin kalp atışları 160-180 arası hatta bi ara 200'ü buldu.Taşikardik olabilir ama neyse dedi evet doktor sadece neyse dedi.Bende çok üzüldüm kuzenimi aradım geldi iki gün kaldı,bebeğin hareketleri de azaldı.Hayırlısıyla bir doğursak ne stresli bir süreçmiş bu 9 ay
ganam millet masaj yaptırıyo biz erkenden doğurmayalım diye bi tarafımızı sıkıyoruztek erkenden doğurmayayımda masaj yaptırmasamda olur ananem geldi ben habire yatıştayım kalkınca taş gibi oluyo karnım bende kalkmıyom napim ama çoooookkk sıkıldım:84:
Ya banada zor geliyo boyle masaj yapmakaslinda kesi olmaz denmiyor olmayabilir deniyor canim o ecz ciya dogum sirasinda mi surulmus z. YagiEvet bu kez alinti olmus:)))) Bizim de evlilik yildonumumuz 6 agustos sata gore dogum tarihimde 13 agustos ama kiz 1 hafta erken gelir diyorla hayirlisi kuzum ne zaman isterse gelur artik :)))
kızlar sinir oluyorum yaaa .15 kilo almış durumdayım . birde üstüne ödemler iyice şiştim tam tamına 70 geliyorum şaka gibi kendimi zor taşıyorum artık. 57nin üstüne çıkmamış biri olarak bu kilo bana çok geliyyoo birde üstüne sıcaklar(( sizler ne durumdasınız acaba en az kiloyu alan aramızda hanginiz merak ettimde ?
benim facem yok kiiiiiiiiiii:78:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?