ona doğum sırasında sürmüşler ama bence böyle haftada 4-5 kez masaj yaparsak çok yumuşar gibi geldi bana..inşallah zamanında gelir senin bebeğin de:)
bennnnn:) söylüyorummmmm sıkı durunnnnnn:))
81-82 kg başladım ve şimdi 98,5 kiloyum...boyum da 1.75
o kadar göstermiyorum ama yine de çok tabi:) rahatlayın kızlarrr:))))
cnm ya takma kafana benimde gecen hafta nst de bebisin kalp atislari 200ler gecmisti ama kizim cok hareketliydi sonra doktor cikartti o aletleri ultrason kontrolünden sonra bi daha bagladi normale dönmüstü bi anlik hareketlilikten dolayi dedi bana da sende icini ferah tut..
g
:) cnm ya bu masaj olayini ben actim biliyosun ki benimde erken dogum tehlikem var agda yaptirmama izin vermeyen doktor bu masaji önerdi ama ben yapabilecegimi sanmiyorum esime de yaptiramam acikacasi :)
aaa yapabilmisim linkin eklentisiniburdaki mothercarede bide indirim var cok tatli seyler var uyguna.
o zaman mail adresi de olur yahu:))ya da msn felan da olur..:)
bende mothercare in sitesinden görebiliyorum fiyatları, acaba tr de aynı mı falan diye merak etmiştim. Epey bir şey seçtim ama sanırım buraya gönderimleri yok
canım valla maşallhınız var nasıl başardınız buynu yaa hiç mi hamurişi yemediniz ?
sanada masallah canim ya nasil becerdiniz sadece 3er 5ercik kilolar almayi
ananem 66 yaşında canım çok dinç ve aşırı temizlik hastası geldi geleli temizlik yapıyo
kizlar bizim evlilik yildönümümüz de 8 agustos :) sat a göre dogum tarihim 22 agustos ama ben 8 agustosta dogmasini cok istiyorum kizimin
bende zaten daha önce gizli şekr olduğu için gebeliğin başından beri diyetteyim..yoksa abur cubura aşırı düşkündüm.sadece zararlı yiyecekler yerdim..hatta şimdi kendimden kilo bile verdim...
maşallah canım.....ne güzel valla...benim kayınvalide 64 yaşında ve hasta annem 56 yaşında onunda pek hali yok..pek çok hastalığı var..ikiside gelcek ya bakalım ikisi bi adam edicekmi
canım sezaryan olursa büyük ihtimal 8 ağustos olur..
cnm burda secme sansim yok. gecen doktora sorucak oldum da tabi ki hersey olmasi gerektigi gibi akisinda olucak dedi ve kestirip atti. secme sansimin olmamasi iyi mi kötü mü bunu da dogumdan sonra anliycam herhalde :)
bende zaten daha önce gizli şekr olduğu için gebeliğin başından beri diyetteyim..yoksa abur cubura aşırı düşkündüm.sadece zararlı yiyecekler yerdim..hatta şimdi kendimden kilo bile verdim...
maşallah canım.....ne güzel valla...benim kayınvalide 64 yaşında ve hasta annem 56 yaşında onunda pek hali yok..pek çok hastalığı var..ikiside gelcek ya bakalım ikisi bi adam edicekmi
kızlar bebeğim için hangi ateş ölçeri almalıyım
. Ayyyy cok guldum merak etme 2 si ancak bir adam yapar :)))bende zaten daha önce gizli şekr olduğu için gebeliğin başından beri diyetteyim..yoksa abur cubura aşırı düşkündüm.sadece zararlı yiyecekler yerdim..hatta şimdi kendimden kilo bile verdim... maşallah canım.....ne güzel valla...benim kayınvalide 64 yaşında ve hasta annem 56 yaşında onunda pek hali yok..pek çok hastalığı var..ikiside gelcek ya bakalım ikisi bi adam edicekmi
. Ben braun dan aldin hepsi burada encok olumlu yorum alan modeldi :)kızlar bebeğim için hangi ateş ölçeri almalıyım
international delivery from the Mothercare Help range - Pushchairs, Car Seats, Nursery Furniture, Baby & Maternity Clothes buraya bi bak canim international gonderimle ilgili bilgi veriyo mothercare'nin sen nerdeydin? unuttum ben yine hamilelik iste mazur gor :) norvec'miydi yoksa??
Weleda - Damm Massage Öl Anwendung
bu linkte resimli bi sekilde göstermis anlatmanin en kolay yolu bu sanirim ama normal dogum yapicaklarin yapmasi gereken bisey sen sezeryan olucaksin yapmana gerek yok
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?