2011 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

canim senin boyun uzunmus gostermiyosundur kilonu. ben 1.58 cm'im nasil normal dogum yapicaksam bu boyla.

bende yaptıramam ya huylanırım

kizlar bizim evlilik yildönümümüz de 8 agustos :) sat a göre dogum tarihim 22 agustos ama ben 8 agustosta dogmasini cok istiyorum kizimin

canım valla maşallhınız var nasıl başardınız buynu yaa hiç mi hamurişi yemediniz ?

sanada masallah canim ya nasil becerdiniz sadece 3er 5ercik kilolar almayi

bende zaten daha önce gizli şekr olduğu için gebeliğin başından beri diyetteyim..yoksa abur cubura aşırı düşkündüm.sadece zararlı yiyecekler yerdim..hatta şimdi kendimden kilo bile verdim...

ananem 66 yaşında canım çok dinç ve aşırı temizlik hastası geldi geleli temizlik yapıyo

maşallah canım.....ne güzel valla...benim kayınvalide 64 yaşında ve hasta annem 56 yaşında onunda pek hali yok..pek çok hastalığı var..ikiside gelcek ya bakalım ikisi bi adam edicekmi

annem 46 yaşında ama çöktü valla yinede her işi yapar ama çok panik sancım var diyorum benden önce o fenalaşıyo

cnm burda secme sansim yok. gecen doktora sorucak oldum da tabi ki hersey olmasi gerektigi gibi akisinda olucak dedi ve kestirip atti. secme sansimin olmamasi iyi mi kötü mü bunu da dogumdan sonra anliycam herhalde :)

anladım cabnım..hani sezaryanlık bi durum varsa diye dedim..benim büyük ihtimal sezaryan...

artik sen onlara bakarsin , benim annemde 56 yasinda romatizma agrilari kireclenme agrilari cok ama yinede gelince bakar bana, bu ay sonu gelicek, kayinvalidem cok yasli 70 uzeri galiba oda dogumdan sonra kayinbabamla 1 ayligina gelcekmis kayinbabam desen 80 yas ustu onlar gelince ben onlara bakmis olcam mecbur, gerci esim dedi dogum olur olmaz gelmeyin bebis biraz kendini toplasin simdi biliyo o ben stres yaparim 3 ogun ne yemek yapicam diye onlara, sonucta yaslilar. ertelemeye calisiyo ama onlar niyet etmis ben hamile kaldigimdan beri gelicegiz diye, yazik gelsinler. artik napalim stresli s1kintili gecer 1 ay. sutum kesilmesin yeter :)))

. Ayyyy cok guldum merak etme 2 si ancak bir adam yapar :)))
kızlar bebeğim için hangi ateş ölçeri almalıyım
. Ben braun dan aldin hepsi burada encok olumlu yorum alan modeldi :)

evet norveç ama isveçe göndermelerini isteyeceğim, bende internet sayfasında international delivery olduğu için bir sürü ürün seçtim ama ödeme aşamasında gönderim yok diyor Bende e-posta ile sordum bakalım ne cevap verecekler ...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…