Weleda - Damm Massage Öl Anwendung
bu linkte resimli bi sekilde göstermis anlatmanin en kolay yolu bu sanirim ama normal dogum yapicaklarin yapmasi gereken bisey sen sezeryan olucaksin yapmana gerek yok
artik sen onlara bakarsin, benim annemde 56 yasinda romatizma agrilari kireclenme agrilari cok ama yinede gelince bakar bana, bu ay sonu gelicek, kayinvalidem cok yasli 70 uzeri galiba oda dogumdan sonra kayinbabamla 1 ayligina gelcekmis kayinbabam desen 80 yas ustu onlar gelince ben onlara bakmis olcam mecbur , gerci esim dedi dogum olur olmaz gelmeyin bebis biraz kendini toplasin simdi biliyo o ben stres yaparim 3 ogun ne yemek yapicam diye onlara, sonucta yaslilar. ertelemeye calisiyo ama onlar niyet etmis ben hamile kaldigimdan beri gelicegiz diye, yazik gelsinler. artik napalim stresli s1kintili gecer 1 ay. sutum kesilmesin yeter :)))
. Ayyyy cok guldum merak etme 2 si ancak bir adam yapar :))) . Ben braun dan aldin hepsi burada encok olumlu yorum alan modeldi :)
Weleda - Damm Massage Öl Anwendung
bu linkte resimli bi sekilde göstermis anlatmanin en kolay yolu bu sanirim ama normal dogum yapicaklarin yapmasi gereken bisey sen sezeryan olucaksin yapmana gerek yok
kızlar, sizden bir şey soracağım. şimdi şu lohusa şerbeti için hazırlıklar yapıyorum. dün kemeraltında bardaklar için lastiklere bakındım. 12 tanesi 22 liraya dediler ama tipleri daha çok saç tokası gibi geldi, aynı dükkanda kendin şeker ve benzer şeyler yapmak içinde bir sürü küçük bebek biblolar falan satılıyordu. onları görünce o lastikleri kendim yapmaya karar verdim. şimdi 24 tane o bebek biblolardan aldım ayrıca kumaş satan yerlerden fırfırlı lastikle ince kurdeleler aldım.
buğün yapmaya başladım ama hangisinden yapayım diye kararsız kaldım, resimlerini ekliyorum:
Eki Görüntüle 223923 Eki Görüntüle 223924
sizce ince lastik mi, yoksa geniş lastik mi daha güzel duruyor? (geniş lastiği yan yana dikerek yaptım)
bu arada, genel olarak güzel duruyor mu? yoksa başka bir model şeklinde mi yapsam:26:
sancım var kızlar kasıklarım falan taş gibi ama bebiş kıpır kıpır
kizlar bu arada bizim bugun kontrolumuz vardi. sizin gibi heyecanla bebisimin kilosu su kadar boyu bu kadar diyemiyorum, ama elle yapilan olcumler sonucu bebisim gayet iyiymis , normalden biraz kucukmus. basi asagidaymis, eliyle nasilda anladi 2 saniyede ebe hanim taktire degerkarnim metreyle olculdu 2cm buyume varmis oda iyiymis :))) , tansiyon normal cikti. en guzeliiiiii bebisimin kalp atislariydi karnimin sertlestigini soyledim. kasilmadir merak etme dediler, sertlik ve agri olursa kaygilan dediler. neyse 10dk biseydi zaten, bi dahaki kontrol 2 hafta sonra.
benimde kasıklarım çok ağrıyor, karnım taş gibi sert, bazen de sancı oluyor..sancım var kızlar kasıklarım falan taş gibi ama bebiş kıpır kıpır
kizlar bu arada bizim bugun kontrolumuz vardi. sizin gibi heyecanla bebisimin kilosu su kadar boyu bu kadar diyemiyorum, ama elle yapilan olcumler sonucu bebisim gayet iyiymis , normalden biraz kucukmus. basi asagidaymis, eliyle nasilda anladi 2 saniyede ebe hanim taktire degerkarnim metreyle olculdu 2cm buyume varmis oda iyiymis :))) , tansiyon normal cikti. en guzeliiiiii bebisimin kalp atislariydi karnimin sertlestigini soyledim. kasilmadir merak etme dediler, sertlik ve agri olursa kaygilan dediler. neyse 10dk biseydi zaten, bi dahaki kontrol 2 hafta sonra.
sancım var kızlar kasıklarım falan taş gibi ama bebiş kıpır kıpır
gecmis olsun canim ya, dikkat et.
ben 51 kiloydum, geçen hafta 55.30dum ama daha dün baktım bu sıcaklardan yine kilo vermişimkızlar sinir oluyorum yaaa .15 kilo almış durumdayım . birde üstüne ödemler iyice şiştim tam tamına 70 geliyorum şaka gibi kendimi zor taşıyorum artık. 57nin üstüne çıkmamış biri olarak bu kilo bana çok geliyyoo birde üstüne sıcaklar(( sizler ne durumdasınız acaba en az kiloyu alan aramızda hanginiz merak ettimde ?
şeker ve kapı süsü dışında bende hepsini yapmaya karar verdim. buğün bardaklar için hallettim sayılır. sadece iki bardak için lastikli kurdele yetmedi. tepsi için malzeme almaya giderken onuda alırım. site içinde sagol. şimdi bakacam bende. aklımdaki olanı görürsem bende netten sipariş veririm. ama dediğin gibi çok eglenceli oluyor. ben bir kaç günde yaparım derken sabırsızlıktan hepsini buğün hallettimkizlar bebek sus seker yastik kapi susu sepet falan ben de kendim yapiorum yavas yavas eglenceli oluyor
bikesha cok begendim serbetlikleri ben de yapayim dedim gorunce ellerine saglik.malzeme konusunda ben istanbuldan anneme aldirmistim ama unuttugum seyler olmus onlari nikahsekeri.tv diye internetten aldim hmen geldi cok memnun kaldim bir bak istersen sicakta tekrar yorulma
izmiri ben de cok ozledim gelin gittim izmire sonra tayinim d.bakira cikti zorunlu hizmetim vardi icinde yasarken cok kiymetsizlik etmisim diyorum simdi cok ozledim
bizde şimdilik pek yaramazlık yok, sadece geceleri uyuyamıyoruz bide erken doğum olur diye heyecanı yaşıyoruz. senide iyi haberlerle bekliyoruzherkese selamlar
gecmisi okumadim daha nasilsiniz kizlar?
Benim randevum var, cikiyorum simdi insallah iyi haberlerle donerim.
Bu arada bana ebem epidural dogum hakkinda bilgi vermisti, risklerini falan cok sorunca birkac cd verdi bilgilenmem icin,izledim iyi hos ama hamile kaldigimdan beri dogum videosu izlememistim.Acikcasi bi tuhaf oldum, yani direk doktorun gordugu acidan cekmisler.
Ama bebekler dogar dogmaz nasil emiyorlar, mucize gibigozlerini kocaan acip nasil da etrafa bakiyorlar.Oyle boyle hepimiz ona yaklastik kizlar,insallah kolaylikla saglikla yavrucuklarimiza kavusuruz
evet, kendiliğinden lastikli. hemde metresi sadece 1lira. ama 25 metre alırsan 15 liraya denk geliyor, tabi bunun için bu bardak süsü işine girmek lazım
canım bende haftasonu birkaç yere girdim ama istediğim gibi fırfır bulamadım bunlar kendinden mi lastikli? ben daha önce yanlış görmediysem kendinden lastikli görmüşütm..metre ile alıp kesip dikiyosun..ama girdiğim birkaç yer lastikli yok fırfıra lastiği kendin dikicen dedi....sen nasıl yaptın?
bende bir türlü nasıl yapılacağını anlamamıştım :)
bebeğin adı beren yağmur olacak sanırım, çok güzel :)
canım banamı dedin? buarada büyük ihtimal sezaryan ama kesin değil..
ben yine bakim
bunu zaten yapamam sanki bebeğin başına dokuncakmışım gibi gelir
tekmeleyince karnımı çok acıtıyo benim kız valla ne tarafa yatıcamı sapıttım yaaa
kızlaarrr yaa kimse hazırlamadımı çantasını
neye hangi listeye göre hazırladınız?
ben hazırlamadım sanki hazırlarsam dogum oluverecekmiş gibi geliyor
ben öyle çok fazla bir şey koymam sanırım, bana gecelik, iç çamaşırı,sabahlık,bebeğe giysi, battaniye.... yeter heralde...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?