2011 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

evlilik yıldönümünüz çok güzelmiş canım,çok sağ ol..ne güzel ayarlamışsınız bi de:)

Yıldönümünüz kutlu olsun canım , sağlıklı , mutlu ve bebişinle(bebişlerinle) uzun ömürler dilerim.

çok teşekkür ederiz:) biz de size dileriz canım:)

biz erken doğum yapcaz diye ödümüz dötümüzde...millet ne güzel masajlar bişlem yapıyomuş baksanıza :))

eeee artık önlemini alcan:)))

anam millet masaj yaptırıyo biz erkenden doğurmayalım diye bi tarafımızı sıkıyoruz tek erkenden doğurmayayımda masaj yaptırmasamda olur ananem geldi ben habire yatıştayım kalkınca taş gibi oluyo karnım bende kalkmıyom napim ama çoooookkk sıkıldım:84:

evet canım izmirdeyim. vallah izmire gelince görüşsek çok iyi olacak. geçenlerde bende hastanede bizim ağustos annelerinden tanıştım, çok mutlu olmuştum. ben şimdi özelden facebook adresimi gönderirim, ordan zaten birbirimizin numaraları alırız:)

canım, biz ikimiz nasılsa aynı hastanede doğum yapacaz. olmazsa ben sanada özelden adresimi gönderiyim, böylece doğum olunca birbirimizden haberdar oluruz. kimblir belki gerçekten aynı gün doğum yaparız:):) bu arada, senin beklenen tarih ne olarak geçiyor?

canım, ikinizide tebrik ediyorum. birlikte uzun ve mutlu yıllar dileğiyle. bu arada, beni çok güldürdünsen bebeğin için ne güzelde tarihler düşünüyorsun:):)

insan üzülmez mi, doktorun söylediği her o neyse insanın kalbine koca bir taş gibi düşüyor. umarım bebeğin kalp atışları normale dönerde erken almak zorunda kalmazlar. gerçek artık bizim bebekler o kadar büyüdülerki şimdi doğursak bile pekde erken olmuyor

Son düzenleme:

canım gönder tabi özelden adresini ben de göndereyim iletişimde oluruz iyi olur. benim sata göre beklenen doğum tarihi 08.08.2011:) ama ben nedense hep soranlara doğum temmuz sonu diyorum 20 temmuzda belli olacak bakalım doktor çatı muayenesi yapacak ve doğumla ilgili konuşuruz dedi

canım, ikinizide tebrik ediyorum. birlikte uzun ve mutlu yıllar dileğiyle. bu arada, beni çok güldürdünsen bebeğin için ne güzelde tarihler düşünüyorsun:):)

[/QUOTE]

çok teşekkür edriz:)) evet bu tarihler olsa ii olurdu :)))

tebrik ederim canım,nice senelere inşallah,seneye bebişle kutlayacaksınız bizimde 4 gün sonra yıldönümümüz,Rabbim hepimize hayırlı ve zamanında doğumlar nasip etin.

canım, gönderdim. benimde satım 23 ağustos ama bende 18 ağustos diyorum. o ğün benim rusyadaki düğünüm olmuştu. kimbilir belki kızım bu tarihe ikinci anlamda kazandırır:) ama doktor senin hızlı olack gibi diyor, 10 ağustostan sonra biz bunu bekleyelim diyor:)

topikte ne çok egeli var bende egeliyim denizliiiiiiiiiiiiiii
sanada msj gönderiyim, egeliler olarak beraber takılırız:):)

benimde 23 ağustos ama benim kızda durmıcak heralde ben denizliliyim ama şu anda istanbulda oturuyorum çok özledim memleketimiiiiiiii

amaaaan ben böyle bilmiyordum dışardan yapılcak sanıyordum ben hayatta yapamam bunu bir de niyetlenmiştim yapayım diye iyi ki koydun resmi boşuna yapacakmışım(yaptığımı sanacakmışım)
Ya banada zor geliyo boyle masaj yapmak aslinda kesi olmaz denmiyor olmayabilir deniyor canim o ecz ciya dogum sirasinda mi surulmus z. YagiEvet bu kez alinti olmus:)))) Bizim de evlilik yildonumumuz 6 agustos sata gore dogum tarihimde 13 agustos ama kiz 1 hafta erken gelir diyorla hayirlisi kuzum ne zaman isterse gelur artik :)))

Canım iyi olmana sevindim. ohh ne güzel evini temizlemişler. Çok sevindim senin adına ama kafama takıldı bu 1 hafta ablanlar gelene kadr kim bakacak sana???

.

evet cnm, sagolsunlar valla iyi oldu.

cnm bugunluk k.validemlerin yaptigi yemeklerim vardi iste;
yarin da annem yapar gonderir.
bi cuma kaliyor

cmr ablamlar donuyorlar; o gun kontrolum de var; insallah sdhkn ve rehnuma gibi ben de iyi haberler alirim.

cnm senin de agrilarin falan varmis; aklima geldikce dua ediyorum sana valla cnm; bu halde calismak cok zordur; ben dusunuyordum da izne cikmasam ise gidemezdim herhalde bu sicaklarda diyorum; iyice de sisip doldum zaten, hareket etmek bile zor :-(( Allah yardimcin olsun cnmm

benimde 23 ağustos ama benim kızda durmıcak heralde ben denizliliyim ama şu anda istanbulda oturuyorum çok özledim memleketimiiiiiiii

cnm benim de sat'a gore 29 agustos beklenen; ama bana 38. haftada 15!i gibi sezeryan olurmusum gibi geliyor hep.
hayirlisi artik.

gelisimci cnm tans. yukselmis senin de gecmis olsunn..

venus doktorun tatile gitmesi kotu oluyor yaa, benimki de gitti ya ; 3 hafta yoktu , sonra bi gittim kontrole bebegim 3 hafta gerilemis; belki daha once kontrol olsam, fark daha azken haberimiz olur, onlem alirdik, rapor alir yatardim; buna cok uzuldum hepp :-((

neyse seninki azmis ama 11 gun..

banada her an için doğurcakmışım gibi geliyo

banada her an için doğurcakmışım gibi geliyo

bana da öyle geliyor...

dün akşam arkadaşlardan dönerken sizi biz bırakalım dediler, araba cupe , arkada kapı yoktu çok daraldım bunaldım sanki bebeğimle orada kalacakmışız gibi... çok kötüydü, çarpıntım oldu falan yol bitmek bilmedi çok şükür sorunsuz geldik...

kızlar sinir oluyorum yaaa .15 kilo almış durumdayım . birde üstüne ödemler iyice şiştim tam tamına 70 geliyorum şaka gibi kendimi zor taşıyorum artık. 57nin üstüne çıkmamış biri olarak bu kilo bana çok geliyyoo birde üstüne sıcaklar (( sizler ne durumdasınız acaba en az kiloyu alan aramızda hanginiz merak ettimde ?

benim 3 kilo aldım sadece malesef ilk 3 ay verdim bi 5 kilo sonra onu aldım stünede 3 kilo eklendi

canim ben 53kg ile basladim simdi 67kg olmusum. 14kg almisim yani. ay insallah en fazla 70kg ile bitiririm. kilolu olmak cooook zor oluyomus. saglik olsunda yapicak bise yok. hersey icimizdeki canlarimiz icin.

Son düzenleme:
kizlar bugun unnadoda lansinoh manuel gogus pompasi gprdum 42lira bu urun hakkinda fikri olan var mi fiyati digerlerine gore uygun.ben avent dusunuodum ama o bunun 3kati.gerek var mi maddi olarak bu kadar acilmaya yoksa isimi gorur mu bir de pompada bpa free ibaresi yok ben buna cok dikkat ediyorum o yuzden biberonlari avent almistim siz ne dersiniz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…