2011 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

kızlaarrr yaa kimse hazırlamadımı çantasını
neye hangi listeye göre hazırladınız?

bende hazirladim,hastaneden bi liste verdiler ona gore hazirladim
bebek icin
ilk giyecegi kiyafeti
battaniyesi
araba koltugu

kendim icin de
kisisel temizlik malzemelerin,2 gecelik,, corap,terlik,havlu,emzirme sutyeni,5-6 tane ic camasiri,dogumdan sonra eve giderken giyecegin kiyafetlerin
fotograf makinesi,kamera

Bebek bezi falan yazmamislar, orda vericekler sanirim ama ben her ihtimale karsi koydum cantamiza

Son düzenleme:

canim senin kontrolun benimkinden biraz daha fazla detayliymis. benden oyle hic kultur felan almadilar. oysaki benim dogumdan once vaginal ve koltuk alti mantar problemim vardi antibiyotik kullanimdan dolayi. gecmis olsun cnm uzulme pozitive cikti diye, gerekeni yaparlar dogun sirasinda. bana kilo tahminide yapmiyo, kacinci hafta gelisiminde bebek onu bile demedi sadece normalden kucuk olcak diyo, neye gore oyle diyosa, benimde hep aklim kilosunda ve gelisiminde bende cok merak ediyorum. evet cnm insalalh iyilerdir bebislerimiz

yaa bu kontrolleri sağlık ocağında falan mı yapıyolar.kafasına göre konuşmuş sanki ebeler.bence söylediklerini takmayın.Usg ölçümleriniz detaylı ve elle ölçüme göre güvenilirdir.son zamanlarınızda sıkmayın canınızı...

sğl cnm yaa teşekkür ederim...

canim ya sen simdi bebegin haftasindan bahsedince gidip kayit defterinden mezura olcum cizelgesine baktim. benimde bugunki kontrolumde 33.haftalik kisim isaretli 36. haftada olmama ragmen. uyuz ebe ne olcak direk olcuyo yaziyo bisede demiyo sormayana kadar. bide diyo bi dahaki kontrolde tatildeyim baskasi ilgilenecek sorun olurmu. cokta uzuldum, sanki bise yapiyoda. demekki benimde 3 hafta geriden geliyo bebek onun icin diyomus kucuk olcak bebek diye neyse saglikli olsunda kuzum benim toparlar insallah kisa surede

Benimde soyle eliyle bir iki yokladi, kilo tahminini yapiverditabi tecrubesi vardir ama..
burdaki arkadaslara imrenioyrum,ben bebegimi en son 20.haftada ultrasonda gordum.
Neyse artik dogunca goruruz bizde

canim burda (yurtdisinda) usg sadece 12. vede 20. haftada giriyorsun bidahada goremiyosun bebisini. onun icin kaygilaniyoruz kilosu, boyu, gelisimi nasil diye

canim burda (yurtdisinda) usg sadece 12. vede 20. haftada giriyorsun bidahada goremiyosun bebisini. onun icin kaygilaniyoruz kilosu, boyu, gelisimi nasil diye

hmm ben yeniyim aranızda o yüzden bilemedim kusura bakmayın. kıyamam yaa görememek kötü.inşallah çok çok iyilerdir kuzularınız.kaygılanmayın siz

arkadaslar kilo alimi duran var mi?

canım ben hala alıyorum 16 kilo aldım toplamda(((
eşimle az önce konuşuyoduk. haftaya salı kontrolümüz var acaba kilo almışmıdır büyümüşmüdür diye konuşuyom. oda dediki bugün neler yedin?? bende saydım neler yediklerimi ama eşime az geldi hem kilo alsın bebek diyosun hemde az yiyosun dedi( ama sıcaktan yiyemiyorum ki hemde 16 kilo aldım baya yiyorum işte dedim. yok yok dedi az yemişsin böyle yersen bebekte kilo alamaz dedi( haklı düşününce bana göre yeterli ama bebeğide düşününce yine yemek lazım. mesela en son 5 de yemek yedim sonrada hiç bişey yemedim acıkmadım da ama bebek için yemem lazım çünkü birazdan uyuyucam ve sabaha kadar aç kalıcam kahvaltıya kadar. öğünlerin arasını sık tutmak lazım

yaa kızlar ürünlerin fiyatları mağazalara göre ne kadar değişiyo.. medela mini pompa bakıyorum dün alsam 169du. bebeğimde 149muş.. internet sitelerinde başka başka.. hayret bişey ...

canım benim bugün kargom geldi bende medela aldım 119'a pompayı 1,90 da kargo ücreti hızlıal.com dan aldık. öpüyoruz sizleri

Son düzenleme:

bana da mezura ölçümünde bebeğiniz küçük olacak, 3.3 kg falan doğar ama endişelenmeyin bu sizin genlerinizle ilgili dedi. ama bir kaç gün sonra girdiğim ultrasonda bebek 10 gün büyük çıktı. Ultrason daha önemli bence...

canım bende lastikli olduğunu biliyorum adam yok dedi..neyse ben lastikli alayım ..5 metre kaç bardağa gitti?

38. haftada doğması gerek ama dr. belli olmaz vücut hazır olursa normal yaparsın dedi..ama genelde eken olduğu için vücut hazır olmuyormuş ve sezaryan yapılıyormuş..

gelişimci, sana mesaj gönderecektim ama özel mesaj kutun doluymuş.

sileyim canım...

arkadaşlar bugün biri chicco pusetin 99 tl oldugunu yazmıştı geri bulamadım o iletiyi.nerede gördünüz hangi model?gören arkadaş bilgilendirebilir mi

tatlım benim pakette 14 tane var ,fiyatını bilmiyorum,o an başka şeylerde almıştım,ama 1 paket yetmeyecek gibi,gidip en büyüğünden 1 paket daha alayım diyorum

ah canım sorma o lohusa sendromu beni baya bi düşündürüyo,uykusuz kalınca psikolojik olarak sapıtan biriyim,deli gibi yorgun olsamda kolay uykuya geçemeyen bi yapım var ,ben uykuya dalana kadar bebek ikinciye uyanır....bebeğimin uslu olmasını dilemek de sanırım saçma değilmi..
bu arada cücüğün çok tatlı maşallah...

Günaydıınnnnnn... Topiğin erkencisi geldi......
Ya kızlar dün hiiiççççç uyuyamadımmm ama gün içinde çok şükür kötü olmuyorum. Demek ki vucut alıştırıyo kendini belki de daha iyi.. Taşındım yatak odasından penceri açtım püfür püfür tek başına yatıcam artık rahat rahat dönerim...

Maalesef bana yemek yapan biri yok. Işten gidince de mutfak çok sıcak oluyo..artık akşam 9-10 gibi yemek yapıp ertesi güne bırakıyorum.eşime de zorla sebze yıkama vs. Işlerini yaptırıyorum.. Idare ediyoruz...

peppermintcim güzelce dinlen canım eminim senin randevunda da güzel haberler alıcaz.. Pozitif düşnelim ööle olsun.. Günlerimiz yakın senle sezeryan olursan da aynı dönemde bebişlerimize kavuşcaz herhalde..allah hepimize sağlıklı hayırlı doğumlar nasip etsinnn

canım benim bugün kargom geldi bende medela aldım 119'a pompayı 1,90 da kargo ücreti hızlıal.com dan aldık. öpüyoruz sizleri

şimdi 165 tl ama hızlıal.com da . Kaçırdık indirimi demek ki.

tüh kaçırmışız indirimi. Ben şimdilik en ucuz n-bebeğimde 149!a gördüm. Daha ucuza görenler haber verirse çok sevinirim. Ne kadar ucuza alırsak o kadar iyi...

herkes uyuyor mu ben 4 30dan beri uyanigim trendyolda bebek converseleri 29tl uyanin bakem

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…