2011 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

bugün bi ağustos annesinin sezeryanı var
ondan haber bekliyoruz heyecanla:18:
sağlıklı haberleri gelsin inşallah dua edelim bol bol

gunaydin kizlarrr.

birazdan doktora gidecegiz. babamiz dayanabilirse tabi( aksam konserde cok icmis bas agrisindan oluyor. isallah doktoru arayi yarina alalim demez(

canim burda (yurtdisinda) usg sadece 12. Vede 20. Haftada giriyorsun bidahada goremiyosun bebisini. Onun icin kaygilaniyoruz kilosu, boyu, gelisimi nasil diye

siz hangi ülkedesiniz? çok ilginç gerçekten,allah size kolaylıklar versin..

face grubundan canım buraya da yazmıştır tabi nicki neydi bilmiyorum ama:78:

face grubuna nasıl girebilirz?:)

kızlar benden de haberler var
dün gittik dr a .. bir parmak açılma var dedi, bugün 2 de tekrar kontrol edecek eğer artmışsa ameliyata alıcak.. çantamı hazırlıyorum telaşla.. eğer açılma durduysa da haftaya salı çarşamba alıcak...
dualarınızı eksik etmeyin

bugün bi ağustos annesinin sezeryanı var
ondan haber bekliyoruz heyecanla:18:
sağlıklı haberleri gelsin inşallah dua edelim bol bol

canım zeynep 38. haftada değilmi?

aa kim canım ??? haberim yok benim

face grubundan canım buraya da yazmıştır tabi nicki neydi bilmiyorum ama:78:

mercimek annesi nickli ama uzun süredir bu sayfaya girmiyor..

yaa benim face grubundan da haberim yok:26:
inşallah hayırlı haberlerini alırız

önce burda tanıştık sonra facete grup oluşturduk..6 ay kadar oldu...

allah kolaylık versin canım..normal kontroldemi açılma farkedildi yoksa seni rahatsız eden bi durum mu olmuştu?

aayy inanmıyorum bi meleğimiz daha geliyo
canım bize haber ver arada. hayırlı haberlerini beklyoruz

allah kolaylık versin canım..normal kontroldemi açılma farkedildi yoksa seni rahatsız eden bi durum mu olmuştu?

2 gece önce normal wc ye oturup kalkıp kayma tehlikesi atlatmıştım, ağrım olunca acile gittik orda farkedildi canım. ebe 5-10 güne doğurursun dediydi zaten. aslında benimki erkek o yüzden açılmam erken başladı, aslında daha geç başlıyomuş erkeklerde, bi kç gündür eşime çok kızdım ağladım falan ya ondan açıldı ya da oğlum deli gibi oynuyo ondan erken oldu

özel msj atamıyorum gelişimci seni faceden ekledim.bikesha,sulesii sizi de msn'den ekledim..

günaydın teyzoşlarrrrrrrr...
gece babamızı erken yatırdık...duşa girdik ve 1.30 a kadar yatmadık...ve gördük ki geç yatınca daha güzel uyunuyormuş:):):)
hiç uyanmadım da değil tabi ama uykumu almış bi şekilde uyandım...sıcak gene sıcakkkkkkkkkkkkkk...poffffffffffffffffff... herzamanki gibi pinekleme modundayım...
ayyyyyyy yeni bebişler mi geliyorrrrrrrr...hayırlı haberlerini alırıız umarım...heyecan yaptım bak şimdi:18::18::18:
güzel bi gün hepimizin olsunnnnnnn...görüşürüzzzzzzzzzzzz

Son düzenleme:

Ayy canım ya sıkıntı telaş yapma, sakin olmaya çalış umarım açılma durmuştur da bir hafta daha bebişin seninle kalır. Haber ver bize olur mu?

canım benide eklesenize gruba

canım ben ekleyemiyorum gurubu kuran ekleyebiliyor diye biliyorum..ben söylim eklesinler ama sen bi önce istek gönder istersen.orasıda 2011 ağustos annesi diye başlığı var..

hatırladım anlatmıştın canım..inşllahh güzel haberlerle gelirsin..

özel msj atamıyorum gelişimci seni faceden ekledim.bikesha,sulesii sizi de msn'den ekledim..

bakim canım

kizlar beni de face e ekler misiniz gruba kim ilgileniyor benim bilgisayarim tamir olmadi yenisi geecek bir kac gune kadar o yuzden hala telefondan giriyorum ekleme yada istekte bulunma yapamiyorum

Güzel bebekler ve anneleri tünaydıınnn;
kayınvalidem ile aynı apartmandayım ona kahvaltıya inmiştim inmez olaydım kadın canımı sıkmak için yaratılmış...
bu arada karşı komşumun kızı 30 haftalık hamilydi ilçede öğretmen kendisi dün annesine geldi tansiyonu çook yüksekmiş ve düşüremiyorlarmış yarın bebeği alacaklarmış üniversitede küveze girecekmiş ama yeterli küvez yok malatya ya da kayseriye götürün diyorlarmış yaaa Sivas tan iyice soğudum koca hastane ama herşey yetersiz Allah yardım etsin yaaa üzüldüm bide ona

hem sinir hem üzüntü sabah sabah hiç iyi gelmedi bana....
sizler nasılsınız herşey yolunda mıı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…