bugün bi ağustos annesinin sezeryanı var
ondan haber bekliyoruz heyecanla:18:
sağlıklı haberleri gelsin inşallah dua edelim bol bol
aa kim canım ??? haberim yok benim
face grubundan canım buraya da yazmıştır tabi nicki neydi bilmiyorum ama:78:
canim burda (yurtdisinda) usg sadece 12. Vede 20. Haftada giriyorsun bidahada goremiyosun bebisini. Onun icin kaygilaniyoruz kilosu, boyu, gelisimi nasil diye
bana da mezura ölçümünde bebeğiniz küçük olacak, 3.3 kg falan doğar ama endişelenmeyin bu sizin genlerinizle ilgili dedi. Ama bir kaç gün sonra girdiğim ultrasonda bebek 10 gün büyük çıktı. Ultrason daha önemli bence...
bugün bi ağustos annesinin sezeryanı var
ondan haber bekliyoruz heyecanla:18:
sağlıklı haberleri gelsin inşallah dua edelim bol bol
aa kim canım ??? haberim yok benim
yaa benim face grubundan da haberim yok:26:
inşallah hayırlı haberlerini alırız
kızlar benden de haberler var
dün gittik dr a .. bir parmak açılma var dedi, bugün 2 de tekrar kontrol edecek eğer artmışsa ameliyata alıcak.. çantamı hazırlıyorum telaşla.. eğer açılma durduysa da haftaya salı çarşamba alıcak...
dualarınızı eksik etmeyin
kızlar benden de haberler var
dün gittik dr a .. bir parmak açılma var dedi, bugün 2 de tekrar kontrol edecek eğer artmışsa ameliyata alıcak.. çantamı hazırlıyorum telaşla.. eğer açılma durduysa da haftaya salı çarşamba alıcak...
dualarınızı eksik etmeyin
canım zeynep 38. haftada değilmi?
mercimek annesi nickli ama uzun süredir bu sayfaya girmiyor..
önce burda tanıştık sonra facete grup oluşturduk..6 ay kadar oldu...
allah kolaylık versin canım..normal kontroldemi açılma farkedildi yoksa seni rahatsız eden bi durum mu olmuştu?
2 gece önce normal wc ye oturup kalkıp kayma tehlikesi atlatmıştım, ağrım olunca acile gittik orda farkedildi canım. ebe 5-10 güne doğurursun dediydi zaten. aslında benimki erkek o yüzden açılmam erken başladı, aslında daha geç başlıyomuş erkeklerde, bi kç gündür eşime çok kızdım ağladım falan ya ondan açıldı ya da oğlum deli gibi oynuyo ondan erken oldu
aayy inanmıyorum bi meleğimiz daha geliyo
canım bize haber ver arada. hayırlı haberlerini beklyoruz
canım benide eklesenize gruba
hatırladım anlatmıştın canım..inşllahh güzel haberlerle gelirsin..2 gece önce normal wc ye oturup kalkıp kayma tehlikesi atlatmıştım, ağrım olunca acile gittik orda farkedildi canım. ebe 5-10 güne doğurursun dediydi zaten. aslında benimki erkek o yüzden açılmam erken başladı, aslında daha geç başlıyomuş erkeklerde, bi kç gündür eşime çok kızdım ağladım falan ya ondan açıldı ya da oğlum deli gibi oynuyo ondan erken oldu
özel msj atamıyorumgelişimci seni faceden ekledim.bikesha,sulesii sizi de msn'den ekledim..
tamam canım İnşallah eve geri gelirsem yazarım hemen.. doğmazsa zaten akşama yazarım gelince
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?