2011 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

hayırlısı olsun hakkında güzel haberlerini bekleyecez
teli falan olan varmı doğuma karar verilirse mesaj atarsın

canım zeynep 38. haftada değilmi?

mercimek annesi nickli ama uzun süredir bu sayfaya girmiyor..

önce burda tanıştık sonra facete grup oluşturduk..6 ay kadar oldu...

38.haftası diye biliyorum canım 38+0 bugün sanırım yada 37+5 falandır

Güzel bebekler ve anneleri tünaydıınnn;
kayınvalidem ile aynı apartmandayım ona kahvaltıya inmiştim inmez olaydım kadın canımı sıkmak için yaratılmış...
bu arada karşı komşumun kızı 30 haftalık hamilydi ilçede öğretmen kendisi dün annesine geldi tansiyonu çook yüksekmiş ve düşüremiyorlarmış yarın bebeği alacaklarmış üniversitede küveze girecekmiş ama yeterli küvez yok malatya ya da kayseriye götürün diyorlarmış yaaa Sivas tan iyice soğudum koca hastane ama herşey yetersiz Allah yardım etsin yaaa üzüldüm bide ona

hem sinir hem üzüntü sabah sabah hiç iyi gelmedi bana....
sizler nasılsınız herşey yolunda mıı

Kızlar tünaydınnnn....

Evde olmak süpper bişeymiş. 10 da kalktım, kahvaltımı hazırladım. Hem size yazıyorum hem kahvaltı yapıyorum....

Zeynepten başka doğum yapan yok dimi?

Dün biraz okudum ama hepsini okuyamadım....

günaydın şekerler
ben gece herşeyi göze alarak klimanın altında uyudum çokta rahat bi uyku geçirdim dönmeler ve wc olayı hariç tabi...
bizde bugün çantalarımızı hazırlayacaz hastane için ondan sonra bakıcaz keyfimize
ee bide foruma gidip prima hediyemizi alıcaz akşama babamızla
bu arada evet face te bi arkadaş bugün doğum yapıyo ilk doğum olacak face grubumuzda inş hayırlısıyla hbrerini bekliyoruz

taptazehamile;
canım zaten 37. haftadasın. Bebişin doğmaya hazır demekki...
Hadi hayırlısı, güzel haberler ver bize....

canım facede arama yaptım ama 2011 ağustos annesi(anneleri) gibi bi sonuç çıkmadı(

canım pelin arkadaşımızda doğum yapmıştı 2. meleğimiz dünyaya geldi

Benimde henüz hazır değil çantam. Bu hafta sonuna doğru hazırlıycam inş...

Kızlar phılıps avent süt pompası aldım. Deneyemiyorum tabi, umarım memnun kalırım...

Birde bebek küvetlerini nerden aldınız. Japon pazarı tarzı yerlerden alsak nolur? Zararı varmıdır acaba?

Tünaydın herkese...
Biz de anca kalktık kahvaltı yapıcaz. off sıcaklardan bi şey yiyesim gelmiyo zorla yiyorum valla.

ayyy canım 3. bebeğimiz mi geliyor:) hayırlısı artık. zaten 37 haftalık olmuş maşallah güzel haberlerle gelirsin inşallah canım.

Pelincim;
hayırlı olsun canım, Allah analı babalı büyütsün...

canım 5 temmuzda doğum yaptı. 36.haftasında 2225 gr sezeryanla doğdu kızı

Canım peki neden 36 da doğmuş, önceden varmıydı öyle bir riski? Nasıl olmuş anlatırmısın?

Pelincim;
hayırlı olsun canım, Allah analı babalı büyütsün...

Canım peki neden 36 da doğmuş, önceden varmıydı öyle bir riski? Nasıl olmuş anlatırmısın?

canım pelinin yazdığı msjı kopyalıyorum

kızlar salı gunu dogumm yaptım kızımız oldu ama cok mınıcık 2 kg 225 gr pek mınıcık ellerı kolları ayakları felan kırılcak dıe korkuyorum ısmını buglem naz koyduk

kızlar suyumuz sınırdaydı doktor kontrollere gelırken ac gel hazırlıklı gel dıe soyluyodu hazırlıklı gıttık sancım oluyodu 2 haftadır kalp atısları normal sewıyede olsaydı eger normal dogum olacaktı180 e cıktı oda sıkıntı oldugunu gosterıyomus acıl sezeryan oldumm kuweze felan konulmadı cocuk doktorumuz dogumdan sonra geldı sezeryan yapmakla en ıyı kararı werdık normal dogumla dogurman ımkansızdı dedı kordon bagımızda normalden kucukmus 2 gece 3 gunduz hastanede kaldım ole sancım cok olmadı ıkıncı gun kendımm yuruyp oturup kalkıyodum dayanılmıyck bı agrımda olmadı hadı bakalım hayırlısıyla sızlerde kurtulursunuz ıns sızlere tawsıyem dut hemen ınmıyor lohusa serbetını mutlaka yaptırın bırden ındırıyo sutu

bakalım bugün belki 3. bebeğimizinde haberini alırız

Sağol canım....

Suyu sınırdaymış pelinin. Erken doğumları görünce kendimden korkuyorum... Bakalım bu hafta sonu doktor randevumuz var. Nasıl geçecek. Salı günü rapor almak için SSK hastanesine gittim. Doktor NST ye bağladı. Herşey normal dedi.

selam annişler..36+5 de 3500gr 50cm olmuşuz sabah dr. a gittik. tombik olmuş tam elleri ayakları ama tamamen inmiş dr. her an doğum baslayabilir korkma dedi sezeryen tarihimiz 26 temmuz ama daha öncede olabilirmiş çantamız hazır beklemedeyiz heyecan sardı içimi...:18:

selamlar kızlarr ....
pelincim bebişini sağlıkla büyüt canım maşallah sana da bebişimize de

bu arada bir annemiz daha doğum yaptı zeynep buraya yazıyormuydu bilmiyorum face den defne tuba adında minicik bebişimiz oldu

Canım maşallah bebişine...
Heyecan olmaz mı, çok az kaldı yavruna kavuşmana. Hadi hayırlısı olsun bakalım...

Sağlıkla kucağına alırsın inş yavrucunu....

Canım maşallah bebişine...
Heyecan olmaz mı, çok az kaldı yavruna kavuşmana. Hadi hayırlısı olsun bakalım...

Sağlıkla kucağına alırsın inş yavrucunu....
SAĞOL CNM ALLAH HEPİMİZE SAĞLIK VE SIHATLE KUCAĞIMIZA ALMAYI NASİP ETSİN...KORKU HEYECAN ENDİŞE HERŞEYDEN Bİ PARÇA MERAK VE BEKLEYİŞ...HEPİMİZ AYNIYIZ EMİNİM...MELEKLER KORUSUN BEBİŞLERİMİZİ

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…