kızlar benden de haberler var
dün gittik dr a .. bir parmak açılma var dedi, bugün 2 de tekrar kontrol edecek eğer artmışsa ameliyata alıcak.. çantamı hazırlıyorum telaşla.. eğer açılma durduysa da haftaya salı çarşamba alıcak...
dualarınızı eksik etmeyin
canım zeynep 38. haftada değilmi?
mercimek annesi nickli ama uzun süredir bu sayfaya girmiyor..
önce burda tanıştık sonra facete grup oluşturduk..6 ay kadar oldu...
canım ben ekleyemiyorum gurubu kuran ekleyebiliyor diye biliyorum..ben söylim eklesinler ama sen bi önce istek gönder istersen.orasıda 2011 ağustos annesi diye başlığı var..
hatırladım anlatmıştın canım..inşllahh güzel haberlerle gelirsin..
bakim canım
Kızlar tünaydınnnn....
Evde olmak süpper bişeymiş. 10 da kalktım, kahvaltımı hazırladım. Hem size yazıyorum hem kahvaltı yapıyorum....
Zeynepten başka doğum yapan yok dimi?
Dün biraz okudum ama hepsini okuyamadım....
günaydın şekerler
ben gece herşeyi göze alarak klimanın altında uyudum çokta rahat bi uyku geçirdim dönmeler ve wc olayı hariç tabi...
bizde bugün çantalarımızı hazırlayacaz hastane için ondan sonra bakıcaz keyfimize
ee bide foruma gidip prima hediyemizi alıcaz akşama babamızla
bu arada evet face te bi arkadaş bugün doğum yapıyo ilk doğum olacak face grubumuzda inş hayırlısıyla hbrerini bekliyoruz
canım pelin arkadaşımızda doğum yapmıştı 2. meleğimiz dünyaya geldi
kızlar benden de haberler var
dün gittik dr a .. bir parmak açılma var dedi, bugün 2 de tekrar kontrol edecek eğer artmışsa ameliyata alıcak.. çantamı hazırlıyorum telaşla.. eğer açılma durduysa da haftaya salı çarşamba alıcak...
dualarınızı eksik etmeyin
aaaaaaaaaaa gerçekten miii???
Ayyy tüylerim diken diken oldu ya...
Kaçıncı haftada yaptı? Normal mi? Bebiş nasıl? Kilosu-boyu filan??
canım 5 temmuzda doğum yaptı. 36.haftasında 2225 gr sezeryanla doğdu kızı
Pelincim;
hayırlı olsun canım, Allah analı babalı büyütsün...
Canım peki neden 36 da doğmuş, önceden varmıydı öyle bir riski? Nasıl olmuş anlatırmısın?
canım pelinin yazdığı msjı kopyalıyorum
kızlar salı gunu dogumm yaptım kızımız oldu ama cok mınıcık 2 kg 225 gr pek mınıcık ellerı kolları ayakları felan kırılcak dıe korkuyorum ısmını buglem naz koyduk
kızlar suyumuz sınırdaydı doktor kontrollere gelırken ac gel hazırlıklı gel dıe soyluyodu hazırlıklı gıttık sancım oluyodu 2 haftadır kalp atısları normal sewıyede olsaydı eger normal dogum olacaktı180 e cıktı oda sıkıntı oldugunu gosterıyomus acıl sezeryan oldumm kuweze felan konulmadı cocuk doktorumuz dogumdan sonra geldı sezeryan yapmakla en ıyı kararı werdık normal dogumla dogurman ımkansızdı dedı kordon bagımızda normalden kucukmus 2 gece 3 gunduz hastanede kaldım ole sancım cok olmadı ıkıncı gun kendımm yuruyp oturup kalkıyodum dayanılmıyck bı agrımda olmadı hadı bakalım hayırlısıyla sızlerde kurtulursunuz ıns sızlere tawsıyem dut hemen ınmıyor lohusa serbetını mutlaka yaptırın bırden ındırıyo sutu
bakalım bugün belki 3. bebeğimizinde haberini alırız
selam annişler .. 36+5 de 3500gr 50cm olmuşuz sabah dr. a gittik. tombik olmuş tam elleri ayakları ama tamamen inmiş dr. her an doğum baslayabilir korkma dedi sezeryen tarihimiz 26 temmuz ama daha öncede olabilirmiş çantamız hazır beklemedeyiz heyecan sardı içimi...:18:
SAĞOL CNMCanım maşallah bebişine...
Heyecan olmaz mı, çok az kaldı yavruna kavuşmana. Hadi hayırlısı olsun bakalım...
Sağlıkla kucağına alırsın inş yavrucunu....
kızla sizlerede hbr vereyim dedim face teki arkadaşımızın doğumu gerçekleşti çok sağlıklılar ikiside çok şükürler olsun...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?