2011 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

selam kızlar.. 2 tane doğum yapan arkadaşımız var sanırım.. Allah analı babalı büyütsün sağlıkla sıhhatle inşallah.. darısı başımıza :)

ayyyyy yeni bi bebişimiz daha mı olmuşşşşşşş...Allah analı babalı büyümesini nasip etsin
lorry canım kuzunu kucağına almaya az kalmış...herşeyin yolunda olmasına çok sevindim

canım benide eklesenize gruba

kizlar beni de face e ekler misiniz gruba kim ilgileniyor benim bilgisayarim tamir olmadi yenisi geecek bir kac gune kadar o yuzden hala telefondan giriyorum ekleme yada istekte bulunma yapamiyorum

bana özelden yada burdan face adresinizi yada adınızı soyadınızı yazın grubu kuran kişi gelince söylim eklesin sizi..

pelin doğum yaptı canım..doğum yapanlar için ayrı sayfamız var ordanda takip edebilirsin...

canım ben küveti ıkea dan aldım...

maşallah babeişine canım..peşpeşe doğurcaz ...nereyse çoğumuz temmuz annesi olduk

valla öyle bi alışıyosun ki uykusuzluğa,,, başka biri için emin ol kalkmazsın o saatlerde :)) ama uyurken bile bi kulağın hep bebişte oluyo, alışıyosun zamanla... ayrı oda yapanlar çok zorlanır söyleyim. bebekten uslu olmasını da bekleme, pek rastlanır bişey değil, 3 ay kadar uyku düzenleri pek olmuyomuş zaten. kızım çok tatlı teyzesi. denk gelirsek bugün çektiğim fotolarını göstereyim bayılırsın

1 aylık olduk bugün de şükürler olsun, aşıya gidecez birazdan ahh ahhhhhh

ayyyyy yeni bi bebişimiz daha mı olmuşşşşşşş...Allah analı babalı büyümesini nasip etsin
lorry canım kuzunu kucağına almaya az kalmış...herşeyin yolunda olmasına çok sevindim

sağol cnm darısı hepimizin başına ağustos anneleri temmuzda teker teker gelmeye başladı kızlar benim de kız....sat a göre 5 agustos sanırım ağustos başı beklenen bebişler temmuz sonunda gelecvek hayırlısı olsun sağlıklı sıhatli olsunlar yeter

güzeller öğlen gene gezmelerdeydim. işe güce yemeğe gelince off poff alışverişe gelince gayet iyiyim..
gerçi çok dolaşmadan aldım bi kaç şey .. giysi alışverişini kapadım artık. haftasonu yıkama -ütülemeye başlıycam yardımcı olcak kimse yok ama napayım yavaş yavaş yaparım.
mothercarede indirim var. kipada da ööle. kipadan 3 takım aldım 30liraya geldi.. ben genelde uzun kollu-tulum tarzında almışım kızlar herşeyi.. mecburen şort-şort tulum aldım allahtan indirimdeydi.
ben hep ağustosun sonu doğum olur-eylül serin olur gibi düşünüyodum. mothercaredeki görevliler istersem değişim yapılabileceğini söylediler. üşenmezsem cmt 8li bi set vardı onu 3-6 ayla değiştiricem..fişe gerek yokmuş..

canım takma kafana yaa.. kötüyü düşünmemek gerek.. inşallah komşunun kızı da bebişine sağlıkla kavuşur..

ayy canım bnm allah sağlıkla kavuştusun bebişine.. maşallh yumurcağa büyümüş ne güzel..

ayyy maşallahhhhhhh .. allah analı bablı büyütsün darısı başımıza...

Son düzenleme:
selam kızlar nasılsınz..facedeki gruptada doğum olmuş..allah analı babalı büütmeyi nasip etsin inşalah..
ppermint canım ne güzel işini gücünü yapıp gitmişler..sanada bol bol dinlenmek kalmş..benım yerimede dinlen uyu bol bol..cumartesi günüde güzel haberlerini bekiyoruz
taptazehamile,canım zaten 37.haftandasın hiç kendini sıkma..umarım herşey güzel olacak
redmask, bende senın gibiyim..evde iş yemek olunca ay off falan diyorum..gezme işi olunca benden önde gideni yok..eşimde kızıyor hastaysan yat dinlen napıcan dışarı çıkıp diyor

Son düzenleme:

canim hayirli gunlerde kullanmak nasip olur insallah :) Bende mothercare den bir seyler almayi dusunuyorum da fiyatlarini merak ediyorum. Aklindaysa yazabilir misin?

Esimde aynisini diyor, gezme olunca masaallah bir guc geliyor sana, eve gelince de birden yoruluyorsun :) Ama cidden öyle oluyor, mesela gecen gezdik, bebek resimlerini koymak icin renkli kartonalr aldik falan magazada 2 saat onlari sectim rahat rahat... Ciktik bir agri basladi gibi, sonra giderek fenalasir gibi oldum :) eve vardik pilim bitmisti, ya cok kotuyum ama sen simdi numara yapiyorum sanirsin o yuzden yemegi ben yapacagim dedim. Yemegi yaptim ama o kadar fena oldum ki hemen uzandim yemeden... Gerci esim sagolsun hamileligim boyunca hic zorlamadi beni, her seyi kendisi yapti... Giderek agirlasiyorum bende Yemek bile yemek istemiyorum artik.

Bugun kontrolum vardi, ala ayni kilodayim. ebe demek ki sen kilo veriyorsun bebek aliyor dedi. Demir hapini 2 gunde bir kullanabilirsin hemoglobin seviyen 133 cunku dedi. bebegin basi pelvise kilitlenmis bu arada... Yani genel olarak olumlu konustu... Bu arada su perine masajini sordum, ilk hamileliklerde cok azda olsa zarar veriliyor dedi(gerci bunu masaj yaparken kendine zarar vermek olarak mi soyledi yoksa dogum esnasinda olusacak yirtigi mi kastetti ingilizcesi iyi olmadigi icin anlayamadim), peki masaj ise yarar mi dedigimde yani birazcik yarar belki dedi. Yapsam mi yapmasam mi karar veremiyorum, zaten yapmak da zor gibi geldi bana. Kendini dogum aninda rahat birakman cok onemli dedi.

canim hayirli gunlerde kullanmak nasip olur insallah :) Bende mothercare den bir seyler almayi dusunuyorum da fiyatlarini merak ediyorum. Aklindaysa yazabilir misin?

sağol canım tam hatırlamıyorum. ben diğer şeyleri aldığım için daha çok atlet-şort-şort tulum olanlara bakmıştım.. aldıklarımı yazayım ben

2 tane şort: 19,90 (27,90'dan düşmüş)
2 tane üst t-shirt:19,90 ( yine 29,90'dan düşmüş)

yalnız kipadakilerin fiyatı çok daha ucuz imkanın varsa kipaya da bak. mesela yukardaki gibi şeyler kipada 10 tlydi. hemen hemen aynı kumaşlar. bi de sonuçta bi bilemedin 2 ay giydiricez. akşam fotolarını eklerim..

ay yazdıktan sonra fark ettim sen yurtdışındaydın ...kusura bakma canım .. artık imkanı olan arkadaşlar baksınlar.. ben de sağolsun bikeshadan duymuştum. onun eklediği fotolarda var bi kaç ürün

Son düzenleme:

canım pskolojik sanırım..dışarıya çıktığmzda alışveriş yaparken zaman çok çabuk geçiyor..hiçbirşey yapmayıp dışarıda yürümek bile insana keyif veriyor..çok yorulduk bunaldık artık bizim için en önemli şey şu anda zaman..vallahi ben gün sayıyorum artık işe gelmekte istemiyorum..
evde de eşim neyiyeceğiz diye sorunca strese giriyorum:84:,hiçbirşey yapmak istemiyor canım..ne iş ne yemek saldım gitti kendımı

tamam cani mcok sagol :) 7li atlet takim, 7 li uzun kollu alttan citcitli body ya da 8li hastene cikisinin fiyatini hatirliyor musun peki? Onu da sorayim da icimde kalmasin :)

bence disarida yurudugumuz icin hissetmiyoruz, egzersiz iyi geliyor yani. ama evde is yaparken ya oturuyrouz ya da oldugumuz yerde durmak zorunda kaliyrouz. Yarim saat önce ayni seyi dusundum artik ise gelmek istemiyorum yaaa dedim. Ki benim isim cok rahat, hocalar da yok, gec gelip aksam gec cikabiliyorum. Ama bir rahatsizlik var uzerimde malesef... Uyku hali cok zorluyor beni. Simdi eve gitsem yine uyurum yani ama egzersiz yapmamiz lazimmis... Az önce adet agrisi gibi agri saplandi kasiklarima... Hayirlisi bakalim gectigine göre normaldir diyorum

2010 agustos annesiydim fakat bebiş temmuz da geldi.merak ettikleriniz ve sormak istedikleriniz varsa.özelden mesaj atın yardımcı olmaya calısırım..

2010 agustos annesiydim fakat bebiş temmuz da geldi.merak ettikleriniz ve sormak istedikleriniz varsa.özelden mesaj atın yardımcı olmaya calısırım..

hmm bu ay icinde geldi yani :) Hayirli olsun insallah kolay bir dogum olmustur ve her sey yolundadir. Istersen sen de yazabilirsin eminim herkes merak eder dogumun nasil gecti, bebek bakiminda seni en zok ne zorladi, en cok ne mutlu etti... :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…