Hepimizin gozu aydin, darisi bizlere. Face grubuna bende eklenmek istiyorum bulamadim. Linkini kopyalayabilirmisiniz buraya lutfen.
cnm grubumuz şuan kapalı sanırım
kuran kişiye söylerim açabilirse açar o zaman size söylerim...
eklenirsiniz ok
canım benide eklesenize gruba
kizlar beni de face e ekler misiniz gruba kim ilgileniyor benim bilgisayarim tamir olmadi yenisi geecek bir kac gune kadar o yuzden hala telefondan giriyorum ekleme yada istekte bulunma yapamiyorum
Kızlar tünaydınnnn....
Evde olmak süpper bişeymiş. 10 da kalktım, kahvaltımı hazırladım. Hem size yazıyorum hem kahvaltı yapıyorum....
Zeynepten başka doğum yapan yok dimi?
Dün biraz okudum ama hepsini okuyamadım....
Benimde henüz hazır değil çantam. Bu hafta sonuna doğru hazırlıycam inş...
Kızlar phılıps avent süt pompası aldım. Deneyemiyorum tabi, umarım memnun kalırım...
Birde bebek küvetlerini nerden aldınız. Japon pazarı tarzı yerlerden alsak nolur? Zararı varmıdır acaba?
selam annişler .. 36+5 de 3500gr 50cm olmuşuz sabah dr. a gittik. tombik olmuş tam elleri ayakları ama tamamen inmiş dr. her an doğum baslayabilir korkma dedi sezeryen tarihimiz 26 temmuz ama daha öncede olabilirmiş çantamız hazır beklemedeyiz heyecan sardı içimi...:18:
Hepimizin gozu aydin, darisi bizlere. Face grubuna bende eklenmek istiyorum bulamadim. Linkini kopyalayabilirmisiniz buraya lutfen.
valla öyle bi alışıyosun ki uykusuzluğa,,, başka biri için emin ol kalkmazsın o saatlerde :)) ama uyurken bile bi kulağın hep bebişte oluyo, alışıyosun zamanla... ayrı oda yapanlar çok zorlanır söyleyim. bebekten uslu olmasını da bekleme, pek rastlanır bişey değil, 3 ay kadar uyku düzenleri pek olmuyomuş zaten. kızım çok tatlı teyzesi. denk gelirsek bugün çektiğim fotolarını göstereyim bayılırsınah canım sorma o lohusa sendromu beni baya bi düşündürüyo,uykusuz kalınca psikolojik olarak sapıtan biriyim,deli gibi yorgun olsamda kolay uykuya geçemeyen bi yapım var ,ben uykuya dalana kadar bebek ikinciye uyanır....bebeğimin uslu olmasını dilemek de sanırım saçma değilmi..
bu arada cücüğün çok tatlı maşallah...
ayyyyy yeni bi bebişimiz daha mı olmuşşşşşşş...Allah analı babalı büyümesini nasip etsin
lorry canım kuzunu kucağına almaya az kalmış...herşeyin yolunda olmasına çok sevindim
Güzel bebekler ve anneleri tünaydıınnn;
kayınvalidem ile aynı apartmandayım ona kahvaltıya inmiştim inmez olaydım kadın canımı sıkmak için yaratılmış...
bu arada karşı komşumun kızı 30 haftalık hamilydi ilçede öğretmen kendisi dün annesine geldi tansiyonu çook yüksekmiş ve düşüremiyorlarmış yarın bebeği alacaklarmış üniversitede küveze girecekmiş ama yeterli küvez yok malatya ya da kayseriye götürün diyorlarmış yaaa Sivas tan iyice soğudum koca hastane ama herşey yetersiz Allah yardım etsin yaaa üzüldüm bide ona
hem sinir hem üzüntü sabah sabah hiç iyi gelmedi bana....
sizler nasılsınız herşey yolunda mıı
selam annişler .. 36+5 de 3500gr 50cm olmuşuz sabah dr. a gittik. tombik olmuş tam elleri ayakları ama tamamen inmiş dr. her an doğum baslayabilir korkma dedi sezeryen tarihimiz 26 temmuz ama daha öncede olabilirmiş çantamız hazır beklemedeyiz heyecan sardı içimi...:18:
selamlar kızlarr ....
pelincim bebişini sağlıkla büyüt canım maşallah sana da bebişimize de
bu arada bir annemiz daha doğum yaptı zeynep buraya yazıyormuydu bilmiyorum face den defne tuba adında minicik bebişimiz oldu
kızlar ben bebek şekerini almıştım havuzluhandan biliyorsunuz, hastaneye götürmeyeceğim...hastane için bebiş çikolatası alacağız...
şu siteye bi bakın derim çok güzel bebiş şekerleri ve çikolatası var...
zel Gnler | ikolata Sepeti - cikolatasepeti.com - Trkiye'nin en iyi ikolatalarnn online sat maazas
güzeller öğlen gene gezmelerdeydim. işe güce yemeğe gelince off poff alışverişe gelince gayet iyiyim..
gerçi çok dolaşmadan aldım bi kaç şey .. giysi alışverişini kapadım artık. haftasonu yıkama -ütülemeye başlıycam yardımcı olcak kimse yok ama napayım yavaş yavaş yaparım.
mothercarede indirim var. kipada da ööle. kipadan 3 takım aldım 30liraya geldi.. ben genelde uzun kollu-tulum tarzında almışım kızlar herşeyi.. mecburen şort-şort tulum aldım allahtan indirimdeydi.
ben hep ağustosun sonu doğum olur-eylül serin olur gibi düşünüyodum. mothercaredeki görevliler istersem değişim yapılabileceğini söylediler. üşenmezsem cmt 8li bi set vardı onu 3-6 ayla değiştiricem..fişe gerek yokmuş..
canım takma kafana yaa.. kötüyü düşünmemek gerek.. inşallah komşunun kızı da bebişine sağlıkla kavuşur..
ayy canım bnm allah sağlıkla kavuştusun bebişine.. maşallh yumurcağa büyümüş ne güzel..
ayyy maşallahhhhhhh .. allah analı bablı büyütsün darısı başımıza...
selam kızlar nasılsınz..facedeki gruptada doğum olmuş..allah analı babalı büütmeyi nasip etsin inşalah..
ppermint canım ne güzel işini gücünü yapıp gitmişler..sanada bol bol dinlenmek kalmş..benım yerimede dinlen uyu bol bol..cumartesi günüde güzel haberlerini bekiyoruz
taptazehamile,canım zaten 37.haftandasın hiç kendini sıkma..umarım herşey güzel olacak
redmaks, bende senın gibiyim..evde iş yemek olunca ay off falan diyorum..gezme işi olunca benden önde gideni yok..eşimde kızıyor hastaysan yat dinlen napıcan dışarı çıkıp diyor
canim hayirli gunlerde kullanmak nasip olur insallah :) Bende mothercare den bir seyler almayi dusunuyorum da fiyatlarini merak ediyorum. Aklindaysa yazabilir misin?
Esimde aynisini diyor, gezme olunca masaallah bir guc geliyor sana, eve gelince de birden yoruluyorsun :) Ama cidden öyle oluyor, mesela gecen gezdik, bebek resimlerini koymak icin renkli kartonalr aldik falan magazada 2 saat onlari sectim rahat rahat... Ciktik bir agri basladi gibi, sonra giderek fenalasir gibi oldum :) eve vardik pilim bitmisti, ya cok kotuyum ama sen simdi numara yapiyorum sanirsin o yuzden yemegi ben yapacagim dedim. Yemegi yaptim ama o kadar fena oldum ki hemen uzandim yemeden... Gerci esim sagolsun hamileligim boyunca hic zorlamadi beni, her seyi kendisi yapti... Giderek agirlasiyorum bendeYemek bile yemek istemiyorum artik.
Bugun kontrolum vardi, ala ayni kilodayim. ebe demek ki sen kilo veriyorsun bebek aliyor dedi. Demir hapini 2 gunde bir kullanabilirsin hemoglobin seviyen 133 cunku dedi. bebegin basi pelvise kilitlenmis bu arada... Yani genel olarak olumlu konustu... Bu arada su perine masajini sordum, ilk hamileliklerde cok azda olsa zarar veriliyor dedi(gerci bunu masaj yaparken kendine zarar vermek olarak mi soyledi yoksa dogum esnasinda olusacak yirtigi mi kastetti ingilizcesi iyi olmadigi icin anlayamadim), peki masaj ise yarar mi dedigimde yani birazcik yarar belki dedi. Yapsam mi yapmasam mi karar veremiyorum, zaten yapmak da zor gibi geldi bana. Kendini dogum aninda rahat birakman cok onemli dedi.
sağol canım tam hatırlamıyorum. ben diğer şeyleri aldığım için daha çok atlet-şort-şort tulum olanlara bakmıştım.. aldıklarımı yazayım ben
2 tane şort: 19,90 (27,90'dan düşmüş)
2 tane üst t-shirt:19,90 ( yine 29,90'dan düşmüş)
yalnız kipadakilerin fiyatı çok daha ucuz imkanın varsa kipaya da bak. mesela yukardaki gibi şeyler kipada 10 tlydi. hemen hemen aynı kumaşlar. bi de sonuçta bi bilemedin 2 ay giydiricez. akşam fotolarını eklerim..
canım pskolojik sanırım..dışarıya çıktığmzda alışveriş yaparken zaman çok çabuk geçiyor..hiçbirşey yapmayıp dışarıda yürümek bile insana keyif veriyor ..çok yorulduk bunaldık artık bizim için en önemli şey şu anda zaman ..vallahi ben gün sayıyorum artık işe gelmekte istemiyorum. .
evde de eşim neyiyeceğiz diye sorunca strese giriyorum:84:,hiçbirşey yapmak istemiyor canım..ne iş ne yemek saldım gitti kendımı
2010 agustos annesiydim fakat bebiş temmuz da geldi.merak ettikleriniz ve sormak istedikleriniz varsa.özelden mesaj atın yardımcı olmaya calısırım..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?