2011 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

hamilelikten önce 85 kullanıyodum şuan 95e çıktım
sence kaç almam lazım
emzirme sutyeni aldım 100 benden
bu akletten kaç almam lazım

Ben listenin dışında annemlerin ısrarı ile bir de pike takımı koydum.Ordakiler güzel temiz dedim ama illa al yanına dediler.Onlara kalsa dantelli takım koyduracaklar bana işiniz< hayırlı olsun bebekler kısmetleri ile geliyor

Benim sata göre 25 ağustos beklenen ama dr.10undan sonra hazır ol dedi.kayınvalidem gelicek temizlik günü yardıma oda bu hafta sonu kayınpederimle izne gidiyor ramazana dönecek.ben de ramazanda gelecek birilerini arıyorum şimdiden.temizliği bu haftalarda yaptırsam toz duman hiç bişi kalmaz bir aya.halıları da 25 inden sonra yıkamaya vereceğim ama sermem annem gelene kadar.kadın bulunur bence,geçen ramazan bayramında annemler gelmişti ben gene bayramdan bir hafta önce falan yaptırmıştım.

ben emzirme atleti almıyacağım sıcakta eziyet gelir bana.evde klima çalışmayan oda 30 derece!bu sıcakta tek kat ne bulursam onu giyeceğim.

Son düzenleme:
hamilelikten önce 85 kullanıyodum şuan 95e çıktım
sence kaç almam lazım
emzirme sutyeni aldım 100 benden
bu atletten kaç almam lazım
valla şuanki bedeninden 1 beden büyük almanı tavsiye ederim.

yorumlarda hep terletiyo demişler kumaşı kalın demişler temmuz ağustos sıcağında nasıl kullanacaz çok terletirse
ben iç anadoludayım canım. yaşadığım yer şuan bile baya bi serin. hiç terletme durumu yaşamadım, ama çok kullanışlı. hemen aç kapa... :)

bnede öyleyim ama..gezmelerde önden gidiyorum..iş oldumu yada kayıunvalideye gitmek oldumu ''gidemem yorgunum..nasıl gideyim'' diyorumbirde mesela uzanıyorum eşime -bana su getirrimisin ? diyorum yada şunu şunu yap kalkamıyorum diyorum..ama internet oldumu kalkıp tıpış tıpış gidiyorum....

canım ben bugün bi tuhafşiyeye yine uğradım sordum..öle bişey ben hiç görmedim nerde gördünüz diyo adam yaa...bende her ipçide gördüm dedim insan bilmezmi? lastikli fırfırlı olmazmış....daha önce görmüştüm ben..neyse yarın bakırköye gidicem orayada bakim..canım ben ya 6 yada 12 bardaklık yapıcam..bana kalabalık gelemzler...

bene hastaneye 3 takım koymuştum..sonra öğrendimki ..hastane ilk kıyafetlerini giydiriyormuş..daha sonra biz giydiriyoruz..bende takımın biribi çıkardım..bende weniceten aldığımı eve yedek bıraktım..

kızlar 2 gundur gıremedım gırsemcde cıkmak zorunda kaldım
bugun dip köşe temızlık yaptık
oğluşumun son alınanlarınıda yıkadık odamızı düzenledık yeerleştırdık ohh rahatladık
mobılya kokusu pek yok dıyordum ama dün kapakları kapattım sankım kokuıyoo

sizlerr nasılsınız ne var ne yok sole bı baktım anammmmmmm yıne doguran olmuss sanırım
kım bı bakım gecmıse kım dogurmuss

yaa kızlar 2-3 gecedır ne bebek rahat edıyo ne ben
ne sol ne sağğ yok gecelerı sürekli aglamaklı vev sızınmalı bı yatıs seklı
bu cocuk erken mi olucak ne dıyorum kendı kendıme sonrada korkuyırumm

bı de kızlar bugun bı korku atlattım banyoda ayagım kaydı bıraz bacaklarım acılsı ve vajınama ole bı agrı gırdıkı çok korktum
bebege bısey oldu dıyee ((

2 gundur kasık agırlarımm cok aklıma zeynep geldı oda bole dıye dıye dogurmustu :18:
bende 2 bgundur gaz var sancısı da varrrr :26:

resimde çıt çıtlı görünüyo ama değil öyle mi??? Bide ne kadar büyük alalım???

doğuran olmamıs ama taptazehamıleden de haber yok sanırım
dogurdumu acepp ??
face yım yok kızlar benım onun ıcın su grup olayını bılmıyolrummm,

gelısımcı nbr cnmm nasılsın
sekerle aran nasıl ben bu aralar yola soktum onu :))))

tamam cani mcok sagol :) 7li atlet takim, 7 li uzun kollu alttan citcitli body ya da 8li hastene cikisinin fiyatini hatirliyor musun peki? Onu da sorayim da icimde kalmasin :)

Canım suan indirim var. 7 li setler 35tl kısa kollu ve kolaya bodyler. Uzun kollular ise 1-2 tl daha pahaliydi. 37-38 tl gibi biseydi. 8 li setlerde indirim yok . o da 80 tl olmalı ama 2. Ye %50 indirim var o gruplarda. TRdeki fiyatlar böyle canım yurtdışında daha ucuz internetteki fiyatları

canım dr. dozunu yükselttiğinden beri iyi gidiyordum ama dün bir kaçamak yaptım çok yükseldi şekerim..ama bi dhaa töbe şurda 1 hafta kaldı..bi daha yapmam..her dk.ka bebeği kontrol ettim ödüm koptu..ayrıca bugün tansiyonumu ölçtürdüm oda iyi çok şükür...faceten bi arkadaşımız doğrudu..oda bu gruptaydı mercimek annesi nickli arkadaş...

aaa mercimekannesini hatırlıyorummm masallahhh buraya neden yazmamısda face yazmıs ala ala
olan var olmayan var kardesımmm :)))))))))))))))))))))

cnm su son gunler bence daha dıkkat etmek lazım valla ben kacamak falan yapmıyorum hatta listemde yazılanların cogunu yemıyorum cunku bazen normal bısey yesemde yuksek cıkabılıyorr

kızlar şimdi okudum taptazehamıle demıskı : 1 hafta önce wc de kayma tehlıkesı gecırmıs ve acılma olmus
bende bugun banyoda kayma tehlıkesı gecırdım 2 gundur gaz sancım ve kasık agrım varrr (((((((((
:18::18::18::18:
cumartesı dr randevum var acaba yarın bı gıtsem mı ????

ya nasıl olur kı kayma tehlıkesı gecırınce acılma olurmu ki ???

canım zaten faceteki arkadaşlar birkaç kez görüştü..bana görüşmek nasip olmadı ..bi hastaydım birde işteydim...mercimek annesi yani adı zeynep daha önceden bahsetmişti bugün olacağını hangi hastane filan arkadaşlar gitti ziyaretine..fotolarını çekmişler.hatta hastanenişn bebekl sayfasında bebişin resmi var..çok tatlı maşallah...yani birbirimizden haber aldık.tel.laştık filan..kendi yazmadı..daha doğrusu sonradan yazdı...

kızlar merhaba biliyorum merakta bıraktım sizi ama bilgisayarın fanı bozuk çalışmıyo adam gibi geç oldu ondan
açılmam durmuştu o yüzden haftaya çarşamba alacak bebeği, kafası yanlış yerde bi de mecburen sezeryan olacam...
dualarınızı eksik etmeyin yine de teyzoşlar...

38+1 olacak çarşambaya, saat 11 de ameliyatımız

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…