2011 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Selam kızlar, sabahtan beri sayfa açık ama okumaya pek fırsat bulamıyorum. Sanırım bir arkadaşımız daha meleğini kucağına almış, darısı vakitlice bizlere de olsun inşallah. Kandiliniz de mübarek olsun.

Çok az kalmış gelişimci, offf ne heyacanlısındır şimdi. Hayırlı haberlerini bekliyoruz.

cnm senşn ve bebişin için hayırlısı ne ise o hbrlerle gelirsin inş...hadi bakalım güzel bi kontrol geçirmeni diliyorum cnm

Ne kadar güzel bir dua..hepimiz için amin.

selam kızlar eşleriniz memleketlim çıktı ben de Ardahanlıyım ama ne yazıkki hiç gitmedim:)İzmirde doğup büyüdüm,
Hepinizin bu arada KANDİLİ MÜBAREK OLSUN,ALLAH DUALARIMIZI KABUL ETSİN ANNELER:)

amin canım bu arada bende doğma büyüme izmirliyim buca şirinyerli ama evlendiğimden beri istanbuldayım

bu arada kızlar dün primadan aradılar pazartesi kargoya verilcekmiş paket hafta içi elimde olcakçok sevindim çook

ilk hadiyemden bahsediyosun heralde 2gün önce bende doldurdum ama kargoyu seçmedim ebebekten almayı tercih ettim onlar mmı arıyolar anlayaamdım herkese verilmiyo mu yoksa

ilk hadiyemden bahsediyosun heralde 2gün önce bende doldurdum ama kargoyu seçmedim ebebekten almayı tercih ettim onlar mmı arıyolar anlayaamdım herkese verilmiyo mu yoksa

evet ilkhediyem burda e bebek olmadığı için kargoyla gelcek e bebekten alacakları da arıyorla ama şu tarihlerde gelin alın diyorlar..bekle biraz seni de ararlar)

kandiliniz mubarek olsun anneler insallah saglikla hayirla bebeklerimizi kucaklariz
benim milupa paketim hala gelmedi ben de mail attim aksam sabah hemen cevap geldi kuryeye verilmistir kuryeye ihtar gonderilmistir diye size kurye mi getirmisti yada hangi kargo sirketi getirdi icinde neler vardi

Canım umarım hayırlı haberlerle gelirsin. Ayy çok heyecanlı.

o bende de var cnm simdiye kdr kuzenlerime arkadaslarimin cocuklarina banyolar yaptirdim simdi kendi cocuguma yapamicakmisim gibi geliyoo ama dogunca degisicek bence hersey simdi dogum öncesi sendromu yasiyoruz bence

Umarım öyle olur. :))) Geçen gün annemle konuşurken o benden daha bu işlerden anlamaz baktı. Eyvah dedim. Annem anlamıyor ben anlamıyorum. Neyse ki kayınvalidem anlıyor.

canım ya maili nereye attın?ben milupaya form dolduralı kaç ay oldu...ben de mail.atayım bari

Arkadaslar Merhaba,

Sali gunu kontrolumuzde doktorumuz bizi cok inceledi cok da fazla konusmadi ve her gun takip edelim dedi, ertesi gun kontrole gittigimizde sizi bugun yatiriyoruz, amniyon sivisi %45'e dusmus ve cekilen 3 nst'de de bebegin kordonunun 15dk.da 4-5 kez cok riskli gorulmesi nedeniyle dogumu bugun aksam uzeri yada sabaha yapacagiz dedi, ayni gun nst'ler yenilendi ve Carsamba gunu, 35 haftalikken saat 17:15'te Clarissa Ela dunyaya geldi. Ilk gun kuvezde kaldi ben hic goremedim, sadece fotolarini gordum, ertesi sabah ihlaya pihlaya esimle kuvezlerin bulundugu bolume gittik, orada cok agladim. Neyseki cok sukur dun yanimiza geldi ve tum gece O'nu izlemekten uyuyamadik! Simdi O dunyaya, biz de birbirimize alismaya calisiyoruz. Karnim halen hamile goruntusunde, cok az bir inme olmus, agrilarim hat safhada bugun de igne yapildi. Sut gelemedi diye uzuluyorduk ama bugun hemsireler pompa ile cektiler kolostrum geldi ve bebek doktoru da kuru kuru emzirmeye devam et dedi. Simdiden sol gogus ucu sanirim catladi ve cok agriyor ama emzirmek icin direnecegim. Clarissa Ela cokkk minik, 2300gr. dogdu ve 40cm.Parmaklari uzun uzun ve porselen bebek parmaklari gibi, kizim piyanist olacak diyorum!

Allah saglikla hepinizi bebeklerine kavustursun.
Operim hepinizi...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…