gecfen hafta dr. kontrolünden gelirken hurma gördüm canım istedi ama şeker içeriyor diye almadım..şeekr olduğu için bende...ama bugün alayım bari..az bişey yerim..bi kısmınıda hastanede yerim
aynen benimde belli olmuyo bende 48 kiloyla hamile kaldım şu an 72 kiloyum 24 kilo aldım pek göstermiyorum ama kiloyu taşımak çok zormuş
ben bugün 37.haftamı doldurdum akşam 18:30 da kontrolum var)2 hafta önce 35+1 de 2800 dü kızım bugün kaç kilo gelicek çok merak ediyorum çok..
kaç haftalık hamişsin
ben bugün 37.haftamı doldurdum akşam 18:30 da kontrolum var)2 hafta önce 35+1 de 2800 dü kızım bugün kaç kilo gelicek çok merak ediyorum çok..
çanakkaledeyim şuan,orhangaziliyim ...
arkadaşlar ben birazdan çıkarım önce hastaneye nst ye bağlancam sonra akşam 19.30 gibi dr.uma gidip sonucu göstercem..dr. ona göre doğum şeklini ve terihini belirliycek..inşallah güzel haberlerle dönerim...büyük ihtimal sezaryan ve 22 temmuz olabilir demişti...bakalım değişiklik olacakmı? benim ve bebeğim için en uyugn neyse o olur inşalllah..dualarınızı bekliyorum...
arkadaşlar ben birazdan çıkarım önce hastaneye nst ye bağlancam sonra akşam 19.30 gibi dr.uma gidip sonucu göstercem..dr. ona göre doğum şeklini ve terihini belirliycek..inşallah güzel haberlerle dönerim...büyük ihtimal sezaryan ve 22 temmuz olabilir demişti...bakalım değişiklik olacakmı? benim ve bebeğim için en uyugn neyse o olur inşalllah..dualarınızı bekliyorum...
kızlar berat kandilimiz mübarek olsun raabbim bu gecede günahlarımızı affetsin bizi sevdiklerimizin acısıyla sınav etmesin bebişlerimizi zamanında sağlıklı noksansız kucağımıza almayı nasip etsin yurdumuzu milletimizi korusun şehit ailelerine sabırlar versin eşlerimizle aramızdaki sevgiyi saygıyı muhabbeti daim etsin herkese hayırlı uzun ömür nasip etsin kem gözlerden hepimizi korusun bizi çekemeyenleri yuvamızı bozmak isteyenleri bizlere zarar veremeden bizden uzak eylesin rabbim hepimizi korusun amin
selam kızlar eşleriniz memleketlim çıktı ben de Ardahanlıyım ama ne yazıkki hiç gitmedim:)İzmirde doğup büyüdüm,
Hepinizin bu arada KANDİLİ MÜBAREK OLSUN,ALLAH DUALARIMIZI KABUL ETSİN ANNELER:)
bu arada kızlar dün primadan aradılar pazartesi kargoya verilcekmiş paket hafta içi elimde olcakçok sevindim çook
ilk hadiyemden bahsediyosun heralde 2gün önce bende doldurdum ama kargoyu seçmedim ebebekten almayı tercih ettim onlar mmı arıyolar anlayaamdım herkese verilmiyo mu yoksa
bide bebeğimin kilosu normalmi sizce 2.200 grmdı 34+0da sizinkiler nasıl
evet ilkhediyem burda e bebek olmadığı için kargoyla gelcek e bebekten alacakları da arıyorla ama şu tarihlerde gelin alın diyorlar..bekle biraz seni de ararlar)
o bende de var cnm simdiye kdr kuzenlerime arkadaslarimin cocuklarina banyolar yaptirdim simdi kendi cocuguma yapamicakmisim gibi geliyooama dogunca degisicek bence hersey simdi dogum öncesi sendromu yasiyoruz bence
Canım benim 32+0 da 2055 g dı ama bilemiyorum başka bir doktorun ultrasonunda bakıldı. Bugün kendi doktoruma gideceğim bakalım onunkinde ne çıkacak :)
kandiliniz mubarek olsun anneler insallah saglikla hayirla bebeklerimizi kucaklariz
benim milupa paketim hala gelmedi ben de mail attim aksam sabah hemen cevap geldi kuryeye verilmistir kuryeye ihtar gonderilmistir diye size kurye mi getirmisti yada hangi kargo sirketi getirdi icinde neler vardi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?